Door ongeloofwaardige VVD en CDA daalt het respect voor de rechtstaat: niemand wil boerkaverbod handhaven

Het boerkaverbod is nu al omstreden: vrijwel niemand gelooft in de handhaving van deze wet. In de Tweede Kamer pruttelen CDA en VVD als een trage snelkookpan dat het ‘toch echt moet’ -ze eisen dat ziekenhuizen het verbod handhaven. Maar dat doen ziekenhuizen toch niet. Zoveel is de rechtstaat dus waard in Nederland! 

Met meer dan 40.000 wetsartikelen is het niet meer dan logisch dat de handhaving van al die wetten grandioos faalt en daar komt nu ook nog eens openbare dissidentie van tal van organisaties en instellingen bij. De verantwoordelijken voor het verlies van respect voor de rechtstaat ligt toevallig bij eerdergenoemde partijen.

In alle wanhoop vragen deze nu aan OV-bedrijven en andere semi-overheidsinstellingen om “het verbod te handhaven”. Dat is sowieso vreemd want de politie handhaaft doorgaans de wet, niet de burger en ook niet een buschauffeur. Die heeft écht wel wat beters te doen dan wetgeving over kledingvoorschriften te handhaven.

En dus weigeren tal van organisaties om mee te helpen bij de handhaving. Verantwoordelijk hiervoor zijn de politieke partijen die op dit moment het hardst roepen “dat de wet moet worden gehandhaafd”: VVD en CDA.

Deze twee kartelpartijen hebben jarenlang het vertrouwen en het respect voor de rechtspraak ondermijnt door een veelvoud aan wetten te implementeren die niet deugen. Om maar te zwijgen van de ‘metafysische rechtspraak’ zoals in de zaak-Wilders. Dus ja, wie staan er nu in hun hemd? De boerkadragers niet, maar VVD en CDA wel.

Knap werk geleverd hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

96 reacties

 1. logisch denken

  Wel uiterst merkwaardig dat nu juist het boerkaverbod de trigger moet zijn om aan te tonen dat we vele imbeciele wetgevingen die we niet handhaven. Uiterst merkwaardig dat een verbod op achterlijke islamitische gebruiken de discussie opgang brengt omtrent wetten die we allemaal moeten respecteren. Erg merkwaardig dat alle linkse adepten onder hun steen vandaan komen om te stellen dat ze niet gaan handhaven.

  Het meten met twee maten gaat voorlopig door in links politiek correct nederland

  1. Cycle25

   h**ps://www.dailymail.co.uk/news/article-7269413/Female-suicide-bomber-kills-eight-northwest-Pakistan.html?ico=pushly-notifcation-small

   Boerka’s doen het goed over de grens, links ziet hier wel wat in, dan kunnen ze eindelijk met oneindige vrijheden geduchte tegenstanders uit de weg ruimen.

   Een bruikmiddel bij uitstek..

 2. Jumping

  Het is zo klaar als een klontje.
  Wilders heeft er altijd voor gewaarschuwd.
  Nederland is een Moslimstaat geworden.

  Deze Moslims, trekken zich niets aan van de Nederlandse wetgeving.

  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.
  NEXIT.

  1. DidiMadloba

   En waarom is Nederland zo’n “keiverrot” land? Omdat zeurpieten als Jumping de mensen wijs maken dat alles vreselijk is in Nederland. Omdat dit land nog steeds een democratie is waarin ook linkse lieden stemrecht hebben! Een rechtse dictatuur zou snel orde op zaken stellen.

   1. santiago

    Zelden heb ik in 4 regels zoveel onzin gelezen.
    Waarom zou jumping een rechtse dictatuur willen. Wie zou dat sws willen. Zou een rechtse/conservatieve regering ook niet een keertje mogen, zodat we eens een keertje kunnen vergelijken.
    In jouw ogen heeft alles wat niet links is te maken met dictatuur, populisme en hel en verdoemenis.
    Rechts is helemaal niet erg hoor. Rechtse mensen zijn in het algemeen eerlijk, open en rechtvaardig.
    En als je nu Nederland nog steeds als een goedwerkende democratie ziet ben je echt van het padje af.

    1. toetssteen

     @Santiago
     Sssttt, niet zeggen dat door Pinochet (die welzeker no mercy in het vaandel had staan) nu de meest welvarende natie van Zuid Amerika is. Mja, wat errug dat dat verrotte rechts werkt. 😉

     1. Lao Tse

      Hitler kreeg de economie ook lekker aan de praat, Toetssteen.

      Welke conclusie trek je hier uit?

     2. Frets

      flikker toch op zuigstoker

   2. logisch denken

    geef nou is aan waar ik dat stukje rechtse politiek kan vinden minkukel. Dan weet ik tenminste waar ik op moet stemmen. In geen partijprogramma kan ik rechtse politiek vinden dus graag een handreiking.

   3. Maurits Dekker

    Hoe komt u op het merkwaardige idee dat ons lan d nog een democratie is?

 3. Zouaaf

  Ik kijk recht op een kruispunt van een doorgaande weg met verkeerslichten ‘beveiligd’
  Door rood rijden is hier gemeen goed. Niemand neemt er aanstoot aan. Toch is het verboden. Waarom zouden we dan de Boerka wetgeving wel handhaven? Door rood rijden is veel gevaarlijker !

  1. logisch denken

   Helaas sluit het 1 het ander niet uit. Overigens zou bewust door rood rijden mijn inziens veel zwaarder bestraft moeten worden dan de huidige 240 euris. Als we dan toch bezig zijn om alles in perspectief te plaatsen mag de boerkadracht ook veel zwaarder bestraft worden. Het is nu maatschappelijk ongewenst om je identiteit te verhullen.

 4. Kapitein Haddock

  Niets nieuws!
  Links bepaalt!
  En ALLE Ministeries steunen de ondermijning van Nederland!
  En het hele erge: alles in opdracht Brussel om wanorde te scheppen in Nederland. (lees Merkel).

 5. Lao Tse

  Het boerkaverbod betreft onnozele symboolwetgeving die in de praktijk niet is te handhaven.

  VVD en CDA probeerden het debiele electoraat van PVV en FvD naar de mond te praten en gaan nu onderuit.

  Ik heb wel enig leedvermaak.

  1. logisch denken

   Jij vindt het onnozele wetgeving tarrel. Zo vinden anderen wetgeving die jij wel gewenst vindt onzin. Dat zijn meningen en die zijn onder geschikt aan de wetgeving tarrel.

   Gemeenten moeten rijkswetgeving handhaven das gewoon afgesproken in de democratie die jij zo hoog draagt. Kennelijk ben je niets meer of minder dan de gemiddelde despoot.

   Ik heb zeker leedvermaak dat er weer een stuk wetgeving van Wilders werkelijkheid is geworden. Erg prettig om te zien hoe pijn dat doet bij linkse adepten. En nu als respectvol bestuurder gewoon de wet handhaven tarrel.

   1. Lao Tse

    Bij de wetsvoorbereiding is er algemeen, en zeker ook door de politie, op gewezen dat het boerkaverbod niet is te handhaven.

    Een gewaarschuwde wetgever telt voor twee.

    1. logisch denken

     Een boerka verbod is doodsimpel te handhaven tarrel. Het is een gewaad met enkel een spleetje erin waarin de ogen zicht hebben op de omgeving. Lopende in zo een gewaad of met een bivakmuts op of met een integraal helm op is verboden en is rijp voor een verbaal. Wat is er moeilijk handhaafbaar tarrel ?

     Niet kunnen handhaven of willen handhaven ? twee verschillende dingen en we gaan dus gewoon handhaven

    2. ZiggyStardust

     Als er iemand in z’n blote leuter over straat loopt zijn ze er als de kippen bij. Waarom zou een verbod op gezichtsbedekking niet gehandhaafd kunnen worden dan?

   2. DidiMadloba

    Nee, het is anders. De politie moet de openbare orde handhaven, en heeft daarbij het strafrecht als stok achter de deur, voor als het echt niet anders kan.
    Daarbij is zeker een overweging dat het middel erger kan zijn dan de kwaal.

    1. logisch denken

     wat een kul , volgens mij handhaaft de politie wetgeving en verbaliseert men bij een overtreding. Leuk hoe linkse muizen proberen de feitelijke weergave om te draaie n

  2. victus

   Als die idiote wijven graag zo debiel rond willen huppelen omdat het “moet” prima, maar niet achter het stuur van een auto, hup, 400 euro boete exclusief administratie kosten. Check gelijk de rest ook. Algemeen bekend is dat die taaiapen vaak zonder verzekering en /of rijbewijs rondrijden. Hun profeet beschermt ze toch?

 6. Watcher

  150 boerka dragers in Nederland.
  Tja kan mij wel voorstellen dat ziekenhuizen en het openbaar vervoer niet zitten te wachten om die malloten tegen te houden.

  1. toetssteen

   Watcher
   Het gaat feitelijk over de niqab .

   1. Watcher

    Hoppa, verduidelijking’..

    De termen boerka en nikab (ook wel niqaab) worden vaak door elkaar gebruikt. De nikab is echter een kledingstuk dat voor het gezicht kan worden gedragen. Ook dit kledingstuk kan het gezicht in zijn geheel bedekken. Het kledingstuk zit echter niet vast aan andere kledingstukken, zoals bij de boerka waar de gezichtsbedekking deel uitmaakt van het gehele kledingstuk.

    1. fockingworst

     @watcher de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
     Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
     @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
     en dat al zeker 10 jaar lang.
     U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

     1. Watcher

      @ worstje de gestoorde relie gek.

     2. fockingworst

      @watcher de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
      Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
      @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
      en dat al zeker 10 jaar lang.
      U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

     3. Vanduinen

      Mag ik uw reactie bestempelen als een wonder van bondigheid en elegantie ?

     4. merlot

      Hou je muil, Lao.

    2. Lao Tse

     Op wie en welke bijdrage reageer je, merlot?

     1. Frets

      flikker toch op zuigstoker, pisvlek en eeuwig gebande

  2. logisch denken

   150 boerka dragers die ze vermenigvuldigen als ratten

   1. DidiMadloba

    Dat komt doordat een boerkadraagsters in de slaapkamer onweerstaanbaar is als ze het ding afzet.

    1. logisch denken

     kan ik me niet voorstellen , de meeste hebben een snor

    2. Mars020

     Links is altijd al laf geweest, daarom likken ze ook altijd moslimreten. De andere kant opkijken is ook typisch links gedrag. Als ik buschauffeur was en er komt zo’n vacuüm verpakt monster de bus in, dan pleurde ik dat gedrocht er gelijk uit. Trollen zijn ook laf, daarom verdedigen ze dat tuig altijd. Ze schijten gewoon bagger voor moslims en geven ze daarom altijd hun zin.

  3. victus

   Als er zo’n zwarte kip verschijnt wordt het meestal “begeleid” door 6 of 7 Arabische ongeschoren gorilla’s

   1. Stanly2000

    Zou dat een reden kunnen zijn, om niet te handhaven?

 7. Kretoloog

  Dit is werkelijk een onnavolgbare redenering van Teunis Dokter. De partijen die vragen om handhaving van de wet, zouden dus de rechtstaat ondermijnen?

  Sorry, maar bij dit soort logica haak ik af.

 8. Mar

  VVD ten voeten uit. Staat mooi op papier, dat gaan we doen. Over de uitvoering denken ze niet na.
  De inburgering is daar ook een mooi voorbeeld van. Er doorheen gejast in 2006 en het is nog steeds een zooitje.

 9. Meriadoc Brandebok

  Het verbod op gezichtsbedekkende kledingstukken is aangenomen met steun van linkse en rechtse partijen – VVD, CDA, SP, PvdA, CU, PVV, PvdD, SGP. Het is een terecht verbod: de kern is dat we elkaar in Nederland gewoon recht in het gezicht moeten kunnen kijken. En daarom moet de wet, net als dat bij elke wet het geval is, worden gehandhaafd.

  Ik begrijp het verwijt van te weinig mensen niet. Suveillerende politiemensen kunnen toch een boete uitdelen?

  1. fockingworst

   @meriadoc brandewijntrol de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
   Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
   @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
   en dat al zeker 10 jaar lang.
   U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

  2. toetssteen

   @Meriadoc
   Voor de verandering ben ik het met u eens. Gelaat moet onbedekt blijven in het openbare leven.

  3. Lao Tse

   Meriadoc,

   Het boerkaverbod heeft twee bezwaren: het steunt op een islamofoob idee (met lult over gezichtsbedekking maar eigenlijk wil men de moslims een hak zetten) en het is praktisch heel erg moeilijk te handhaven.
   Dat laatste is mede het gevolg van de ambivalente opzet van de wet waarin de handhaving van de wet neerlegt bij scholen, openbaar vervoer en andere openbare instellingen. Die missen daartoe de bevoegdheid en men wordt bovendien opgezadeld met de oplossing van een probleem dat men niet heeft.

   1. Trien Knoppen

    ‘met lult’ 🙂

   2. logisch denken

    het gaat niet over een boerkaverbod tarrel, het gaat om jouw anarchistische vriendjes die verstopt achter een motorhelm rellen trappen , het gaat om bivakmutsen en om de boerka of niqaab. Niets mee en heeft geen enkel raakvlak met islamfobie. wat begrijp je niet tarrel aan de wet , verbod op gezichtsbedekking ?

    Je bent toch een ongelofelijke flapdrol als je dan niet verder komt met een verdachtmaking islamofobie. Nu je weer even melden bij de verzorging tarrel

   3. Meriadoc Brandebok

    Het eerste bezwaar is ongegrond. Dit verbod is niet op een namiddag door twee islamofoben door het parlement gejast, maar onder aanvoering van minister Plasterk in stemming gebracht. Zowel links en rechts hebben zich achter deze wet geschaard.

    Het laatste van je tweede bezwaar is in mijn optiek onjuist: gezichtsbedekking in de Westerse maatschappij is een probleem. Op openbare plaatsen is het belangrijk dat je weet wie je voor je hebt.

    1. Frets

     guusje glijmiddel, morgen mag je weer, smerige zuiger

  4. Trien Knoppen

   Benieuwd wat buschauffeurs gaan zeggen als je met een integraalhelm op de bus instapt… gaan ze dan ook NIET handhaven?

   1. DidiMadloba

    Dan hebben die chauffeurs een simpele keus: zogenaamd voor hun veiligheid stennis maken met een dikke kans op escalatie, of lekker de andere kant uitkijken.
    Ik zou het wel weten.

    1. merlot

     “Ik zou het wel weten.”

     Jij wel ja. De weg van de minste weerstand. Typisch links.

    2. Lao Tse

     Klopt, Didi, temeer omdat die buschauffeurs geen enkele bevoegdheid hebben tot handhaven.

     1. logisch denken

      weer mis tarrel , buschauffeurs moeten de huisregels handhaven. 1 daarvan is de wet respecteren. Ondersteunende taken komt de boerkadrager snel verwijderen 🙂 🙂

     2. Frets

      Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

    3. Mars020

     Links is altijd al laf geweest, daarom likken ze ook altijd moslimreten. De andere kant opkijken is ook typisch links gedrag. Als ik buschauffeur was en er komt zo’n vacuüm verpakt monster de bus in, dan pleurde ik dat gedrocht er gelijk uit. Trollen zijn ook laf, daarom verdedigen ze dat tuig altijd. Ze schijten gewoon bagger voor moslims en geven ze daarom altijd hun zin.

  5. DidiMadloba

   Slimme juristen hebben al opgemerkt dat je elkaar ook niet kunt aankijken als je een e-mail stuurt.

   1. Trien Knoppen

    Voor je ‘oetkering’ moet je nog altijd persoonlijk langs bij het UWV… mét paspoort!

    Gaat dus niet via de mail…

   2. toetssteen

    @Didi
    Een email is gelijk een vingerafdruk, altijd te identificeren!!!!

 10. Suidland

  Ik voorzie een toename van boerka/ niq-aap draagsters in openbare ruimten. Als protest. Zal mij niets verbazen als van die linkse Hollandse wijven met van die meurende rasta haren ook zo’n vuilniszak met kijkgleuf opzetten als protest en ondersteuning van hun islam zusters.
  Had onze Joop (Glimmerveen) niet een klein beetje gelijk?

  1. victus

   Inderdaad, meestal van die lesbo’s met opgeschoren blauw haar, overgewicht en onder de tattoo’s. En de hele dag een wietlucht om ze heen. “Anders kan ik niet goed nadenken!”

 11. DidiMadloba

  Misverstand: recht is iets anders dan wet.
  De wet genadeloos handhaven is niet rechtvaardig.
  Intussen is het wachten op de eerste “criminele” boerkadraagster.
  Ik denk dat het begint met een nietsvermoedende Arabische prinses die op Schiphol in de boeien wordt geslagen. En dan komt er een diplomatieke rel – die de benzine in Nederland onbetaalbaar maakt.

  1. Trien Knoppen

   Alleen als we haar in stukjes snijden en retour sturen naar de kroonprins…

  2. logisch denken

   slecht opgelet , misschien het nieuws een s volgen

  3. fockingworst

   @didimadloba de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
   Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
   @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
   en dat al zeker 10 jaar lang.
   U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

  4. Kretoloog

   “De wet genadeloos handhaven is niet rechtvaardig”

   Nou Dombo Didi, ga jij dat maar vertellen tegen de talloze automobilisten die een boete hebben gekregen omdat ze een paar kilometer te hard reden. Maar je kunt hier natuurlijk ook gewoon je grote waffel houden.

  5. toetssteen

   @Didi
   Onze olie komt uit Rusland. Welk een pech Didi! Next.

 12. Drollevanger

  We kunnen beter wachten tot enkele dames in klederdracht zich opblazen op een drukke markt.

  1. Trien Knoppen

   Of heren… wie weet wat er onder dat pinguïnpak zit…

   1. toetssteen

    @Trien
    Is al gebeurd. Deze lieden kennen geen enkele terughouding.
    Van een oud veteraan (ouwe maat van me) hoorde ik een verhaal inzake Afghanistan. Er kwam een kindje hun kantoortje binnen, popje in de arm. Zijn maat pakte het kind op en gooide het buiten alwaar het schaap ontplofte (walgelijke lui). Mijn kennis ziet deze gruwel ’s nachts nog op zijn netvlies.

    1. Trien Knoppen

     Dat krijg je als je het hiernamaals belangrijker vindt dan het enige leven, dat je van je vader en moeder gekregen hebt…
     Gewoon ziek! Zwaar gestoord dat je kinderen misbruikt voor die achterlijke ideologie!

    2. Agios

     Moslims zijn barbaarse beesten. Kom me nu niet aan met de melding dat de meeste moslims rustig zijn, want dat is pas echt barbaars. Dogmagenoten hun gang laten gaan en niet reageren is barbaars en ontzettend laf. Het zijn louter gekken die deze gasten pamperen.

    3. Lao Tse

     “ Zijn maat pakte het kind op en gooide het buiten alwaar het schaap ontplofte “

     Lullig voor het schaap maar het kind bleef kennelijk ongedeerd.

     1. logisch denken

      wat bedoel je tarrel , je linkse niet inhoudelijke commentaar is wederom een brei van woorden

     2. Frets

      Hij is de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

 13. Rud56

  Teunis, naast het CDA en VVD waren en zijn D66 en de PvdA o o k verantwoordelijk voor de falende wetgeving! Opdat dit niet wordt vergeten!

  En @Suidland, Glimmerveen had niet een beetje maar heel véél gelijk, net zoals Janmaat, Fortuyn en nu al weer jaren Wilders!

  Maar de politiekcorrecte dwazen van bovengenoemde partijen bestreed hen in vele opzichten, de politicy die opkwamen voor het eigen volk en cultuur.
  Bestreed hen in alle opzichten, zo verloor de vrouw van Janmaat haar been dankzij links gajes van onder andere PvdA-huize, is Fortuyn vermoord dankzij het demoniseren door onder andere PvdA-politicy; want Pim kwam te dicht bij de waarheid!
  En is Wilders politiek berecht (een moord zou nu te veel opvallen).

  Dus ja, Nederland staat niet ver af van een bananenrepubliek, waar alleen een criminele of achterbakse elite het voor het zeggen heeft en alleen gemanipuleerd nieuws vanuit staatswege wordt verspreid!

  En dan nog even over die lopende parasols: Het Nederlands bestuur heeft in zijn deugen een paard van Troje binnengehaald dat gelijk kankercellen zich overal in dit land heeft genesteld. En het bestuur zag dat het goed was en faciliteerde het bij het leven. Dat daardoor onze vrijheid en veiligheid in het gedrang komt en is gekomen wilden en wil dat walgelijke gutmenschvolk niet zien! En dan nu, nu het kalf al meerdere malen is verdronken willen ze spierballen tonen. Een houding die door hun eigen achterhaalde deugwetgeving danig wordt afgestraft!

  Er is maar één remidie: help die ideologie de islam de wereld uit! Om te beginnen in Nederland! Dus sluit moskeeën, scholen en hallalslagerijen. Hier geen plek voor zo’n haatdragende, intolerante, dominante en wrede ideologie die gelijk staat of erger is dan het nazisme!

 14. Jv

  Indien aangetoond wordt dat Deze wet niet gehandhaafd wordt, dan zou het gehele Nederlandse volk uit protest geen snelheid overtreding boetes moeten betalen en elke boete voor het gerecht laten komen. Ons verweer zou dan zijn dat als de wet niet of deels niet gehandhaaft wordt, dan hoeven wij ook niet te betalen! De wetten zijn er voor iedereen!!!! Kortom, de wetten zijn voor iedereen en niet alleen voor de (blanke) Hollanders!

  1. Lao Tse

   Snelheidsovertredingen blijken prima te handhaven.

   De vergelijking slaat dus als een lul op een drumstel.

   1. Jv

    Lao Tse; nooit geweten dat u drums kon spelen!

   2. logisch denken

    exact : het slaat dus als een lul op een drumstel om te stellen dat je niet kan handhaven tegen gezichts bedekkende kleding. Dank je voor de bevestiging

    1. merlot

     Het is zeer eenvoudig te handhaven. Deel een paar keer een forse boete uit en ze laten het wel uit hun hoofd.

     Het is gewoon een uitvlucht van de trol en van linkse islamknuffelaars.

     1. Lao Tse

      Buschauffeurs en schooldirecteuren hebben niet de bevoegdheid boetes uit te delen.

      Ik geloof dat je niet goed weet waar dit over gaat, merlot.

     2. logisch denken

      weet jij dan waar het over gaat tarrel ?

 15. Jv

  Ik ben in verschillende Arabische landen en noord Afrikaanse landen geweest.
  Mijn conclusie is dat deze lui wandelende tijdbommen zijn.
  Ze pakken elk incident of wat dan ook aan om rotzooi te schoppen waarbij er niet voor wordt teruggedeinsd om in naam van de islam moord en doodslag geplaagd wordt.
  Kijk alleen maar wat er door die lui aan rotzooi geschopt is in Frankrijk omdat ze notabene een voetbal up wonnen.
  Als dat, wat dus een feest had moeten worden, al aangegrepen wordt om rotzooi te schoppen dan is het wachten op het vuurtje waarmee de lont in het kruitvat wordt aangestoken.
  De huidige situatie in Iran zal waarschijnlijk en WOlll inluiden.
  Hopelijk zal dat het einde betekenen van de islam!

  1. Jv

   Geplaagd is gepleegd

  2. merlot

   Churchill onderkende het agressieve karakter van mohammedanen al en vergeleek dat met hondsdolheid:

   “How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property, either as a child, a wife, or a concubine, must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.”

   – The River War

 16. J.Rademaker

  Welke rechtsstaat is langzamerhand de vraag, de rechters kijken naar europa en naar het partijstandpunt. Het OM neemt de zaken waarmee men promotie kan maken en de politie stelt eigen prioriteiten.
  De buurten moeten het hebben van eigenrichting gedekt door buurtvaders die vaderlijk radicalisering aanmoedigen.
  Op straat het recht van de sterkste of de grootste groep.
  Verder zoekt u het maar uit tegen 40000 rechtsartikelen.
  Goeie tip steek geen sigaret op de pakkans is 100%.

  1. Lao Tse

   U lijkt niet te weten waarover u praat, Rademaker, dit is gezwets van een dronken aardbei.

   1. Jv

    Bent u de reïncarnatie van wijlen prof. Diepenhorst?

    1. Lao Tse

     Dat lijkt me sterk, Jv, ik heb de heer Diepenhorst nog in levende lijve meegemaakt.

     1. Frets

      De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

    2. Niemandalletje

     “rechts van mij, voor de kijkers links”. 😉

 17. Decca

  Jammer dat dit land waar we als Nederlanders zo trots op waren een verachterlijk misselijk makende staat zonder ruggengraat is geworden.

 18. Rosasolis

  Correctie: De foto laat een Hibab drager zien, dat de hele gezicht bedekt, zodat indentificatie onmogelijk is. Dit kleding wordt verboden per 1 augustus in openbare gebouwen en ook in openbare vervoer. Boete wordt 150 euro. Dit is de nieuwe wet die vast staat. Helaas kan de Boerka niet verboden worden, omdat dit kleding laat het gezicht wel vrij voor identiteit.

 19. Punt50

  Wat hebben we aan die islam sekte/criminele bende?!

 20. Bolkestein

  “Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

  Theun de Vries

  1. Bolkestein

   “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

   Anton Constandse

  2. merlot

   Tja beste Bolkestein, toen waren er nog wijze mensen op links. Die zijn heden ten dage uiterst zeldzaam en nog opgejaagd wild ook (door hun eigen partijgenoten).

   Misschien zou je dit ook in de diverse boerka-draden moeten plaatsen. Mogelijk opent het de ogen van de regressief linkse trollen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.