Drama Nederlands gezin op Duitse snelweg: vader en dochtertje omgekomen, moeder en twee kinderen zwaar gewond

Een Nederlands gezin heeft een zwaar verkeersongeval meegemaakt in München, Duitsland. De vader en zijn 3-jarige dochter zijn om het leven gekomen. De moeder en twee tienerkinderen zijn ernstig gewond. Dat meldt de Duitse politie.

Vanochtend werd bekend dat een wit minibusje door vooralsnog onduidelijke redenen in een bos naast de snelweg terecht kwam. Ze reden uiteindelijk tegen een boom.

Hulpdiensten schoten snel te hulp maar voor twee leden van het gezin was het dus al te laat. Vader en dochter, die op de achterbank zaten, hebben het niet overleefd. De overlevenden raakten bekneld en moesten per traumahelikopter worden afgevoerd. De politie gaf aan dat ze echt zwaargewond zijn en moeten vechten voor hun leven.

Men heeft nog geen flauw idee van wat de oorzaak heeft kunnen zijn voor dit ongeval. De politie speculeert nog en noemt een mogelijk technisch mankement, een inschattingsfout van de bestuurder of dat de bestuurder wellicht in slaap is gevallen, allemaal als mogelijkheden.

De overlevenden zijn ook nog eens allemaal naar andere ziekenhuizen gebracht. Naast het trauma van het ongeluk en die van het verlies van de man/vader en dochter/zusje, zijn alle drie de overlevenden dus ook nog eens verwikkeld in een strijd om het eigen leven, terwijl ze met onzekerheden zitten over elkaars toestand. Een grotere persoonlijke hel lijkt mij er niet te bestaan. Ronduit verschrikkelijk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. toetssteen

  Ik las het vanmorgen. Die auto moet toch een rare zwieper hebben gemaakt, want meestal is de seat achter de chauffeur het veiligst. Of is de auto 180 graden gegaan.

 2. Zozo

  Sterkte voor alle familieleden. Triest dat zoiets gebeurd.

 3. DidiMadloba

  Gek dat niemand roept dat het komt door de islamisering.

  1. Peter Oudshoorn

   Geobsedeerde zwakbegaafde maakt bizar en kwalijk ‘grapje’.

   1. Scaldis

    Inderdaad, zeer kwalijk en smakeloos.

    1. Frets

     logisch want hij is voorstander van de islamisering van nederland, het zit meters diep bij hem

  2. Ts

   ……..DidiMadloba
   Dat zegt wat over de mensen hier, maar nog veel meer over U…….

  3. Bosche draak

   En waarom zouden we ?
   misselijke stokende pokkehond met je walgelijke grap!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.