Kassa! Speurneus Bor snuffelt in financiële huishouding Henk Otten

Robert Bor, columnist van opinieZ, heeft vandaag uitmuntend speurwerk verricht. Hij is eventjes in de financiële huishouding van Henk Otten gedoken en stuitte daar op een aantal bevindingen. 

Robert Bor heeft besloten om zijn bevindingen te publiceren op TwitterNa aanleiding van zijn onderzoek geeft hij aan dat er op z’n minst vraagtekens gezet kunnen worden bij de ‘financiele positie van Otten’.

‘1/24 Geruime tijd gaat het verhaal dat Henk Otten goed in zijn slappe was zit, loaded is, vermogend zou zijn etc. Dat is ook niet raar om te denken, integendeel. Het was namelijk ooit zo. Er zijn echter aanwijzingen om vraagtekens te zetten bij de financiële positie van Otten.’

Er heerste echter wel wat twijfels bij Bor om, in het kader van de privacy, zijn bevindingen openbaar te maken. De kwestie Henk Otten is blijkbaar zo van belang dat hij uiteindelijk toch heeft besloten om openheid van zaken te geven.

‘3/24 Disclaimer: ik heb er lang over gedacht of het integer is om dit te publiceren. Gezien hoe de Otten-affaire in het domein van het publieke debat is gebracht, acht ik deze kwestie maatschappelijk relevant. Waar de privacy in het geding is, heb ik terughoudendheid betracht.’

In een draadje van 24 berichten op Twitter deelt hij zijn bevindingen met de rest van het land. Verschillende cijfers en grafieken vliegen je om de oren. Uiteindelijk wilde Bor in zijn laatste bericht een voorzichtige conclusie geven:

’24/24 Otten heeft ooit substantieel geld verdiend met zijn BV’s. Die BV’s zijn echter opgedroogd. De stelling dat Henk Otten nog steeds vermogend zou zijn valt een hoop op af te dingen. Graag jullie toevoegingen/correcties onderin toevoegen.’

Tja. Benieuwd wat de trouwe lezers van De Dagelijkse Standaard hiervan vinden.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

80 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  De financiële situatie van Otten is niet relevant. Wat relevant is, is of de beschuldigingen van een poging tot fraude, en de talloze andere aantijgingen, kunnen worden onderbouwd met sluitend bewijs.

  De partij-elite is daartoe niet in staat gebleken, net zo min als zij in staat is gebleken de partijkas niet als pinautomaat voor het eigen vertier te gebruiken. De sektarische achterban huilt gewoon mee met hun Leider, tégen Otten. De incompetentie en graaicultuur in de top van de eigen partij ten spijt.

  1. dario

   heeft iemand jouw al wel eens verteld dat je eigenlijk niet los rond mag lopen ga lekker bij lauwe thee langs kun je zijn potlood zuigen zoals je iedere zondag met je cluppie doet muilezel jij hebt een dwangneurose die moet eigenlijk behandeld worden maar acht nu het lampje uitdoen mag van mij ook hoor .

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik ben geen muilezel en heb geen dwangneurose, dario. Maar ik neem aan dat je opmerking over het nachtlampje jouw manier was om mij een goede nacht te wensen.

    1. dario

     Zekers zekers wat dacht je anders ??? … slaap er maar een nachtje over knul morgen zul je zien is alles weer anders lol

  2. Kretoloog

   Guus Brandebok maakt zich nu wel onsterfelijk belachelijk. Gratis advies van mij aan hem (want ik ben de beroerdste niet): “Knul, stop aub met reageren hier op DDS, ga stil in een hoekje zitten en nadenken waar het zo fout met je ging”.

   1. Beukman

    Prima als je het niet eens bent met Meriadoc, @Kreet. Maar misschien kun je uitleggen waarom.

    Zoals je het nu opschrijft, klinkt het vooral alsof je het niet eens met hem wil zijn, maar geen gaten kan vinden in zijn redenering.

  3. Ts

   Geachte Meriadoc Brandebok,
   De heer Otten zou aangifte gaan doen tegen FvD op 25 juli. Indien hij dit gedaan heeft dan zal, in geval van een zaak, FvD openheid van zaken dienen te geven. Tot die tijd is FvD niets verplicht en zullen ze dit ook niet doen om een eventuele zaak niet te schaden. Zou U indien U van zulks beschuldigd werd en er zeker van was dat dit onwaar is en de bewijzen hiervoor in handen hebben niet onmiddellijk aangifte doen en verder publiciteit mijden teneinde een zaak zo snel en sterk als mogelijk voor de rechter te brengen. Ik weet helaas niet of de heer Otten al aangifte heeft gedaan en indien niet wat de reden ervan is dat dit nog niet is gebeurd.
   Mensen kunnen wel roepen we willen bewijzen: dat is niet aan de mensen maar aan de heer Otten. Hij weet dat de snelste weg is het via een kort geding afdwingen……..

   1. Meriadoc Brandebok

    Ah, dus Forum is niet verplicht bewijs te leveren als zij een partijlid royeert vanwege een poging tot fraude.

    Dat slaat nergens op.

    1. Lao Tse

     Dat slaat inderdaad nergens op, Meriadoc.

     Maar mogelijk slaat het FvD wel helemaal nergens op.

     1. dario

      Hahaha sneukont blijf jij nou maar bij knulletjes hahaha

     2. Meriadoc Brandebok

      De critici hebben van meet af aan voorspeld dat het een circus was en de critici kregen het gelijk. Het circus zakt zienderogen meer door het ijs.

     3. logisch denken

      otten is dan een one man show of maak jij deel uit van het circus ?

    2. Ts

     Geachte Meriadoc Brandebok,
     U vindt het nergens op slaan dat een vereniging niet vanuit zichzelf verplicht is bewijs naar buiten te brengen. Ik twijfel zelfs of het FvD dit zo maar mag doen. De heer Otten heeft van alle door hem geuitte beschuldigingen jegens de partij en enkelen van zijn leden ook nog geen bewijs geleverd. Het bewijs dient geleverd te worden in een eventuele zaak en anders is dit gewoon het royement van een lid, niets meer en niets minder…..

     1. Beukman

      @Ts
      Wat het bestuur had moeten doen, is een derde partij inhuren om uit te zoeken hoe het zit. Nu heeft het bestuur zelf een rapportje geschreven, zonder harde bewijzen, en zonder wederhoor toe te passen. Dit is een wel zeer heftig “wij van wc-eend-geval”.

     2. logisch denken

      dank je voor het adviesje , weggespoeld met wc-eend.

      ga je schamen flapdrol

     3. Beukman

      Als je niks te zeggen hebt, hou dan gewoon je snavel, @logisch schelden.

     4. Ts

      Geachte Beukman,
      De vereniging bepaald zelf met het reglement in de hand hoe en wanneer men een lid royeert. Het enige wat we weten is dat er een melding is gedaan aan het ministerie van vermoedelijke malversaties en misbruik van subsidie gelden. Het jaarverslag kent ook een aantekening zoals we hebben kunnen lezen. De nader onderhavige stukken hiervan hebben we niet gezien. Het rapport is inderdaad een intern rapport, ook dit staat het FvD vrij om dit zo te doen. We weten niet of er al aangifte is gedaan en of een van de partijen een nader onderzoek heeft gevraagd ( want laten we niet vergeten ook het ministerie is in deze een partij). Wel heeft het FvD, in tegenstelling tot de heer Otten, wel al een en ander vanuit hun eigen perspectief op papier gezet. Ik blijf bij mijn stelling dat de snelste weg om dit op te lossen de heer Otten een stap dient te zetten, namelijk een aangifte doen. Het FvD kan dit alleen indien men het volledige financiële onderzoek heeft laten uitvoeren en eventueel het ministerie met een officiële verklaring over de financiële rapportage naar het FvD komt. Het is aan het FvD om te bepalen of en wanneer men met gegevens naar buiten komt. Wel zal men er op dienen te letten dat men een eventuele rechtzaak niet schaadt. Het geheel verdient absoluut en zeker geen schoonheidsprijs, vanuit beide zijden niet:
      De heer Otten die roept en tot nu toe al een week geen aanklacht heeft ingediend en het FvD welk niet met een statement naar buiten komt, zonder inhoudelijk op de zaak verder in te gaan, welke stappen men als vereniging gaat zetten…..

     5. logisch denken

      correct Ts maar de linkse windbuilen misbruiken zo een onderwerp erg graag om de meest stinkende meuk uit de onderbuik te gooien. Liefst zo populistisch mogelijk en zo intellectueel mogelijk. Gelukkig komen ze dan zo dom mogelijk over met hun beschuldigingen , vermoedens en achterklap

     6. Beukman

      @Ts
      Ik heb begrepen dat Otten een aangifte aan het voorbereiden is. We wachten dus af.

      Het bestuur heeft “ernstige vermoedens” van fraude tegen Otten geuit, maar de man vreemd genoeg toch alvast geroyeerd. Je zou zeggen dat als het zeker van zijn zaak was geweest, het wel meteen aangifte tegen Otten had gedaan. Waarom niet?

      Het bestuur heeft een rapport geschreven terwijl het notabene zelf een partij is in het conflict, en zonder wederhoor. Absoluut not done. Het rapport staat vol met beschuldigingen, maar onderbouwt niets. Er staan fouten in die Otten zelf al heeft aangetoond, zoals de bewering dat de kas in april vrijwel leeg was.

      Je schrijft dat het rapport een intern stuk is. Waarom heeft het bestuur het dan gelekt toen de inkt amper droog was?

      Otten zal aangifte doen, maar wegens smaad. Het is aan het bestuur om de beschuldigingen hard te maken, liefst via een derde partij en met wederhoor, of de beschuldigingen in te trekken en excuus aan te bieden.

      Mijn conclusie is dat de partij dient als een pinautomaat voor de FvD-elite, waar Otten zelf ook toe behoorde. Pinnen was onderdeel van de bedrijfscultuur, dat beeld wordt steeds helderder. Ik zou me wel twee keer bedenken als ik lid was.

      Nog erger is het feit dat FvD pretendeert een ledenpartij te zijn, maar dat de leden statuair het bestuur niet naar huis kunnen sturen. Die leden vormen dus een wassen neus voor het uithangbord “Democratie”.

   2. Robert75

    Je kan het ook omdraaien. Waarom heeft het Forum geen aangifte gedaan van fraude? Mij lijkt de normale gang van zaken als een politieke partij fraude constateert dar ze dan gewoon aangifte doen bij de politie. Het gaat nog steeds om gemeenschapsgeld. Financiële malversaties met gemeenschapsgeld lijkt mij een strafbaar feit. En als een politieke partij dat constateert dienen ze daar aangifte van te doen.

    Het wordt hier gewoon omgedraaid Otten wordt beschuldigd van fraude en dan moet hij maar bewijzen dat die onschuldig, en anders is die blijkbaar schuldig. Maar zo werkt het niet in een rechtsstaat. In een rechtsstaat ben je onschuldig totdat het tegendeel is bewezen. En als het Forum daar iemand van beschuldigd moeten ze zelf met bewijzen komen. Zo lang ze dat niet doen hebben ze de schijn tegen.

    We leven hier natuurlijk niet in Noord Korea.

   3. Marija

    Bij Jinek zei Otten dat er nog geen aangifte is gedaan, zijn advocaat onderzoekt het nog 🙂

  4. logisch denken

   kennelijk zijn de malivisaties gewoon gebeurd. In geen enkel optreden heeft Otten de beschuldigingen kunnen weerleggen anders dan prietpraat zoals in linkse kringen gebruikelijk is. Mooie carriere bij de pvda voor otten weggelegd

   1. Lao Tse

    “ kennelijk zijn de malivisaties gewoon gebeurd.“

    Daar lijkt het op, logisch denken.

    🙂

    1. logisch denken

     waarom sprak je het de afgelopen dagen dan steeds tegen hufter ? Je hebt dus bewust onjuiste laster verspreid. Het schoolvoorbeeld van een linkse hufter

     1. Lao Tse

      Ik weet niet precies wat ‘malivisaties’ zijn, logisch denken, maar ik neem grif van je aan dat die in alle geledingen van de frisse FvD-beweging plaatsvonden.

      🙂

     2. logisch denken

      nee die frisse pvda of het corrupte zooitje van gl is vrij van zonden !!

      Als je nog moet verduisteren wat de linkse schijtlijsters zich hebben toegeëigend met hun linkse hobbyclubjes , advies raadjes en commissies dan heb je nooit meer honger of dorst.

   2. Beukman

    We wachten nog steeds op de harde bewijzen van de malversaties door Henkie, @denkje. Otten heeft al een paar gaten geschoten in dat rapportje van Thierry. Ik begin de indruk te krijgen dat ie al klaar zit met zijn kleiduivenbuks om eventuele zogenaamde bewijzen achteloos neer te paffen zodra ze boven de horizon komen.

    Verder is het merkwaardig dat het bestuur geen aangifte tegen Otten heeft gedaan. Waarom niet?

    1. logisch denken

     je liegt weer ! otten heeft nog niets weerlegt , geen aangifte maar roeptoetert wat onzinnige uitspraken net zoals jij.

     je verdacht makingen missen wederom een argumentaie stemmingmakertje , triest figuur ben je

     1. Meriadoc Brandebok

      Otten heeft meer beschuldigingen weerlegd dan Baudet die heeft onderbouwd.

 2. Lao Tse

  Olivier voelt zich heel goed thuis in het riool.

  Ik krijg hier een zeer vieze smaak van in mijn mond.

  1. dario

   Moet jij niet rukken onder het genot van kinder sites ??? of is je handbalsem op .
   Tja als je vrouw lekker ligt te rampetampen met die grote neger daar wordt je niet vrolijker van ik begrijp het .
   Neem nog een jongetje of twee vent goed voor jouw .

   1. Lao Tse

    Dario laat zijn seksuele gevoelens weer de vrije loop.
    De stakker verzeilde op een verkeerde site.

    1. dario

     Nee hoor ik ben wel op de goede plek maar eeeeuh je mondje alweer schoon ? Zag trouwens net je vrouw nog die vroeg hoe het met je jongetjes ging en of je binnenkort nog naar taaaiii land ging …lol

     1. Lao Tse

      Ik neem aan dat Otten de aangifte jegens smaad heeft ingediend.

      We zullen dat de komende dagen wel merken.

      Ik hoop dat dit het komende jaar voortdurend nieuws zal opleveren.

     2. logisch denken

      leer nou eens dat jij niets kan aannemen tarrel. Spreek nou eens met feiten hufter want jouw aannames blijken altijd bezijden de waarheid. Hopelijk blijven ze tot de verkiezingen lekker rotzooien met elkaar hufter. Als 2 honden vechten om een been loopt de derde er mee heen.

      🙂 🙂 🙂

     3. Lao Tse

      “Hopelijk blijven ze tot de verkiezingen lekker rotzooien met elkaar”

      Mijn idee!

  2. merlot

   “Ik krijg hier een zeer vieze smaak van in mijn mond.”

   Misschien kan je dan maar beter vertrekken. Daar doe je velen een plezier mee die ook een vieze smaak in hun mond hebben. Van jou wel te verstaan.

   1. Lao Tse

    Meent ook Ts niet dat hier de bewijslast primair bij het Bestuur van het FvD ligt?

    1. logisch denken

     meent tarrel ook niet dat ie zich hier als een first class hufter heeft gedragen met al zijn ongefundeerde beschuldigingen , verdachtmakingen en misplaatste vermoedens.

  3. dario

   hoezo viespeuk is 1 van de belhamers in je muil klaar gekomen

   1. EU kok

    Deze non-reactie blijft gegarandeerd staan.
    Net als FvD is DDS gewoon een verdienmodel, zonder enig principe.

    1. logisch denken

     lijkt de energie transitie wel , lekker zakken vullen zonder enig principe

     1. EU kok

      In LD zijn ogen zijn zowel FvD als DDS een stelletje linkse oplichters.
      Goed om te archiveren, deze uitspraak.

     2. logisch denken

      je hebt een leesprobleem mafklapper

    2. Kwak

     De volgende in het rijtje trollen op DDS rot op naar Joop.nl daar zitten je geestverwanten
     Jullie hebben niets maar dan ook niets toe te voegen aan welk draadje dan ook alleen maar zieken en zuigen

     1. EU kok

      Het is inderdaad vrijwel onmogelijk om het niveau van uw geKwak te halen .

     2. logisch denken

      zegt de mislukte stinkende huistrol. lager scoren dan jouw gekokhals IS onmogelijk . dus het is goed mogelijk dat gekwaak op een hoger niveau staat mafklapper

     3. EU kok

      Tot een ieders vreugde is logisch schelden overgegaan op inhoudelijk reageren. Hopelijk zullen velen haar voorbeeld volgen .

     4. logisch denken

      moet je ook is proberen flapdrol

     5. Beukman

      @Logisch schelden heeft een drankprobleem, is mijn indruk. Als het technisch mogelijk was, zou een reageerder eerst moeten blazen.

  4. logisch denken

   jij bent het riool hufter

 3. EU kok

  Indien iemands financiële situatie matig is, gaat hij zich met verstrekkende financiële gevolgen afzetten tegen zijn eigen bron van inkomsten.
  Lekker logisch.
  .
  Uit eigen onderzoek blijkt dat Otten in een Volvo rijdt.
  Overduidelijk het bewijs dat Otten betrouwbaar is.

 4. dario

  Mooi het boek Henk Otten kan dicht de volgende linkse hond kan afgemaakt worden

  NEXT …………

 5. Beukman

  Tamelijk oninteressant dit, en neigend naar karaktermoord.

  We weten inmiddels dat de partij diende als pinautomaat van de FvD-elite.
  Tot die elite hoorde ook Otten. De bedrijfscultuur was: elkaar vette bonussen uitdelen.

  De financiële situatie van Otten is irrelevant, zoals de financiële situaties van Rooken, Baudet, Cliteur (die stevig cashte), Frentrop (die nóg steviger cashte) en een paar anderen ook niet interessant is.

  1. Lao Tse

   Triest is dat DDS, teneinde het circus Baudet in de lucht te houden, bereid is diep in het riool af te dalen.

   Ik snap wel dat dit blog door onnozele studenten bij elkaar wordt geschreven maar dit is toch wel schrijnend.

   1. logisch denken

    triest dat jij dagelijks dat riool vult hufter

   2. Beukman

    De blinde aanhankelijkheid jegens de Leider is roerend, maar een website die pretendeert journalistiek te bedrijven onwaardig.

    1. logisch denken

     je onderbuik loopt weer leeg met speculaties , verdachtmakingen en vermoedens,

     walgelijke lui die linkse deugmenschen

  2. logisch denken

   je onderbuik loopt weer leeg met speculaties , verdachtmakingen en vermoedens,

   walgelijke lui die linkse deugmenschen

  3. Kretoloog

   De financiële situatie van Otten is uiterst relevant. Want als hij van de financiële administratie van zijn eigen vermogen al zo’n rommeltje maakt, waarom zou je die man dan nog vertrouwen? Hij wil toch een partij oprichten en kiezers trekken? Forget it! Niemand geeft zijn stem aan een malverseur.

   1. Beukman

    Als dat zo is, @Kreet, laten we dan ook maar even de financiële situatie van Hiddema, Frentrop, Cliteur, Rooken en de Leider zelf doorlichten. We weten dat zij de partij als pinautomaat gebruiken. Wat zit daar achter: kunnen de heren niet met geld omgaan? De leden hebben er recht op om dit te weten.

 6. Garland S. tucker

  Vakantie is erg heilzaam, de gemoederen lopen hoog op.

  Waar ik was, hebben ze nog nooit van Otten of zelfs Baudet gehoord en met deze Mickey mouse fraude van een paar roteuro’s zal het er ook nooit van komen. Dat doen Poetin of Sarkozy en zelfs de VVD wel even wat beter.

  FvD is een doodordinair polderpartijtje, bestaat over 2 jaar niet meer en dan komt er weer een rechtse partij die wel “even orde op zaken stelt” om in een puinhoop van ruzie te verdwijnen.

 7. Marija

  Ja, daar vind ik wel wat van.
  Otten lijkt mij een rancuneus keffertje en ongeloofwaardig met zijn verhalen.
  Bij Jinek heeft hij zichzelf afgebrand, kon geen goede antwoorden geven, een slechte spreker en warhoofdig.
  Ik denk dat dhr Bor, redelijk voorzichtig, vele spijkers met koppen slaat.
  Goed dat hij dit onderzoek deed.

 8. Fortiori

  Als lid van het FvD zou ik mij zorgen maken over mijn persoonsgegevens die aan het lidmaatschap hangen. Is mijn privacy gewaarborgd. Als er zo gerotzooid kan worden met ingelegd contributiegeld, wie waakt daar dan over ?

  1. Kretoloog

   Jij bent geen lid van het FvD, Fortiori, dus jij hoeft je zorgen te maken over het lidmaatschapsgeld.

  2. Meriadoc Brandebok

   Het doet me zo langzamerhand denken aan zo´n sekte waar de leden al hun bezittingen afgeven en de sekteleider zichzelf daarmee verrijkt; of een bedrijf, waar het personeel hard moet ploeteren en de top haar zakken vult.

   1. Frets

    guusje glijmiddel die denkt, daarmee bedoelt hij dat hij zuigt, smerige gristelijke leugenaar en hypocriet

 9. Frets

  ik heb net even gekeken op de fvd-site, alles staat netjes beschreven, geen kartelspeld tussen te krijgen. bij de volgende verkiezingen zal ik die partij een overwegen. uiteraard gaat fascistisch links de onderstaande link niet lezen.

  niet lezen hoor!

  forumvoordemocratie.nl/actueel/partij-beindigt-lidmaatschap-otten-financile-malversaties-en-bestuurlijk-wangedrag-onaanvaardbaar

  1. EU kok

   Inderdaad, geen speld tussen te krijgen want zelfs die speld is door de graaiers van FvD uit de dubbele boekhouding verdwenen.

   1. Frets

    Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

   2. Meriadoc Brandebok

    @EU kok

    De tijdlijn roept meer vragen op dan deze antwoorden verschaft en er is nog steeds geen bewijs. Laat de pedo kletsen.

    1. Frets

     de tekst veranderd niet, smerige gristelijke hypocriet

     De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik [Lao Tse] warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
     ~Lao Tse ~

  2. Heinz

   Een malle frats van @Frets

   1. fockingworst

    Lao Tse ook heinz en ook sans rancune etc
    Hij heeft de pedoclub van Martijn verdedigt en verheerlijkt alsof zijn leven er van af hing.
    Iedere dag weer.
    En nu probeert hij zichzelf schoon te praten door een ander van pedofilie te beschuldigen.
    Dit betekend dat hij door de jaren heen toch een beetje heeft doorgekregen dat pedofilie beoefenen toch niet helemaal OK is.
    @lao Tse je gevoelens kan je moeilijk onderdrukken, net als ik.
    Ik val op vrouwen rond de 1.70 meter slanke taille dikke kont en kleine tieten.
    Het verschil is wel dat ik val op iig( in mijn geval op vrouwen) 9
    Op iemand die zelfstandig keuzes kan maken en dus ook kiest om door mij genomen te worden.
    @lao Tse verkracht kinderen of die kinderen beïnvloed je zo dat ze denken dat ze zelf keuzes maken.
    @lao is en blijft een opperste smeerlap

 10. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Als je de politiek ingaat heb je per definitie je ziel aan de duivel verkocht. Geen redden meer aan !

  1. Frets

   Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker/Vanduinen/Caesar Lion Cachet slaat altijd terug, niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

 11. Bilderberg

  ik ben toch wel benieuwd wat Thierry met die € 2000,00 cash heeft gedaan in Amsterdam

 12. Niemandalletje

  Rotzooi is te vinden in alle partijen.

  VVD: oud-penningmeester verduisterde grote sommen geld
  Flevoland
  • Donderdag 1 augustus 2019 | 12:31

 13. Bolkestein

  Dit verklaart wel meer waarom hij een zetel roofde en een eigen partij wil gaan oprichten, want meer geld. En ja, een greep uit de partijkas van FvD is natuurlijk ook wel verleidelijk als je geld nodig hebt.

 14. Drollevanger

  Ik kan me indenken dat je een persoon waarmee je samen een prima nieuwe partij hebt opgezegd het voordeel van de twijfel gunt.
  Maar het moet niet zo erg worden dat het te veel kiezers gaat kosten.
  Daarnaast kan meespelen dat een veroordeling van een verarmde Otten nauwelijks wat opbrengt voor de partij.
  Van een kikker kun je geen veren plukken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.