Marokkanen gaan los! Vechtpartij Scheveningen (video) en 30 man op de vuist in zwembad

Het is bloedheet in Nederland, dus gaat iedereen naar het zwembad of het strand. Kwestie van tijd dus voor de pleuris uitbreekt, want bepaalde Nederlanders met een migratieachtergrond worden agressief van water!

Vaste formule
Zo langzamerhand begint men in Nederland toch een patroon te herkennen in de berichtgeving over vechtpartijen, die volgens een aardig vaste formule loopt: ‘grote groep + zwembad = trammelant met Marokkanen’. Vervolgens lees je het artikel (het zal toch niet?) en zie je in eerste instantie niets staan (misschien dit keer gewoon autochtonen?), maar wie even verder zoekt merkt het dan al snel: wéér Marokkanen. Zo was het gisteren twee keer rond dezelfde tijd raak én is het vandaag ook weer hommeles. Al is de Noordzee natuurlijk geen zwembad.

Zuid-Holland
Gisteren was het rond 17:30 uur raak in Hillegom. Daar ging 30 man met elkaar op de vuist en is een 16-jarige aangehouden wegens mishandeling. Het artikel zegt niets over Marokkanen maar sluit af met vier artikelen over het zwembad in Hillegom of vergelijkbare situaties (1, 2, 3, 4).

Gelderland
Rond diezelfde tijd gaat het los in Eibergen, in de Achterhoek. Dit incident is meer een voetnoot in het Telegraaf-artikel maar Tubantia weet de boel beter te duiden én, omdat we bezig zijn de formule te testen, aan te geven dat het om allochtonen gaat.

In dit geval werd een 13-jarige jongen vol in z’n gezicht geschopt en is een 14-jarige aangehouden:

“Zijn tanden lagen door de trap bijna allemaal achter in z’n keel.”

De zwembadmanager snapt er helemaal niets van en zegt:

“Het zijn gewoon abonnementhouders.   Misschien zijn de gemoederen door de extreme warmte oververhit geraakt. En is het toch de hitte geweest. Het gaat hier om jonge jongens van 13 of 14 jaar. Ik snap er niets van, maar dit kan echt niet!”

Ja precies ja, de hitte…

Video Scheveningen

We zien een groep Marokkaanse knaapjes met z’n vijven op één jongen inslaan en schoppen. Uit het ‘publiek’ komt een man tussen de jongen en de groep in staan, die binnen de kortste keren óók tikken meekrijgt. Hij blijft echter overeind en begint de tegenaanval. Het eerste slachtoffer en de man raken uit elkaar gedreven en creëren zo twee mini-vechtpartijen!

Na een korte tweede ronde worden ze allemaal uit elkaar gedreven. Er ontstaat wat onduidelijkheid over wie nou precies dader was en wie probeerde te helpen, maar de lucht lijkt geklaard. Over de aanleiding is niets bekend. Moet vast de hitte zijn geweest.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. Siemien

  Lao kom er maar in, dit is toch wel het neusje van de zalm om de door jouw zo geliefde Marokkaantjes de hand boven het hoofd te houden…….

  1. dario

   Met de fietsen ketting is dat zootje zo uit elkaar gedreven en anders een Magnum en dan bedoel ik niet het ijsje …..

   1. Veteraan

    @ Dario +
    Humor

    1. dario

     Hahaha ofniedan

  2. ISBN 9789044638004

   Onze gemeenschap heeft helaas nog veel in te halen. Of dat ooit nog gaat lukken met de opkomst van het islamisme is DE vraag .

 2. C.A.Barstow

  Dat marokkanen tuig komt altijd in groepen tot vechtpartijen.
  Wanneer zij alleen zijn doen ze niets, daar zijn zij te laf voor.

  Overigens, dat islamitisch schorem waren toch ”kansenparels”? dan zullen die Nederlandse jongeren wel weer de schuld krijgen, zijn trouwens ook geen lieverdjes maar het zijn wel onze jongens.

  Het is hoogste tijd dat wij al het islamitisch geboefte snoeihard en met geweld gaan aanpakken, niets geen kansenparel, stukken kamelenstront zijn het, stront daar wil je zo snel mogelijk vanaf dus dat ruim je op.

  1. toelos

   barstow inderdaad ook nederlandse jongeren zijn geen lieverdjes maar wel mij eigen landgenoten

 3. FJ

  Deze berichtgeving vindt je alleen in de Telegraaf met de daders erbij.
  Het NRC en de zichzelf noemde kwaliteit VOLKSKRANT stoppen dan onmiddellijk de hoofden in het zand en zeggen dat zullen die blanken wel gedaan hebben.

  Nee, mijne Volkskrant reporters, dit waren 5 MAROKKANEN, die zich weer eens kostelijke vermaakten ten koste van een BLANKE.

  Het had een van jullie zonen kunnen, misschien wel moeten zijn om de realiteitszin te laten terugkeren.

  1. Ben-NIET-Groen-L

   FJ,

   En hierom draag ik in de avonduren als mijn vrouw en ik onze honden uitlaten een flinke doorgeladen blaffer, gekocht op het Darknet.

   Dus laat ik er niet een tegenkomen die brutaal tegen mij is of mij provoceert, want dan is ie mijn…en lees je het wel in de kranten, GS, of hier op DDS of op de NPO, met mij als boze witte man.
   Ze zijn bij deze gewaarschuwd, mocht er een rifmongool meelezen ! !

   1. observer

    Mijn ervaring met een grote hond is dat ze met een grote boog om je heen lopen.

   2. C.A.Barstow

    @ Ben-NIET-Groen-L

    +1

    zelf draag ik altijd een stiletto van 13 cm bij mij, heb hem nog nooit gebruikt of hoeven gebruiken maar als het niet anders kan dan doe ik dat wat de gevolgen ook zijn.

    1. Siemien

     Ik draag niets van dat…

 4. J.C.

  Heeft niets met de hitte te maken. Wie doet ze wat? In de afgelopen decennia heeft niemand enige moeite gedaan het aanzwellend onrecht in goede banen te leiden. Integendeel. Die “niemand” zou voor het strafbankje verantwoording af moeten komen leggen! Zal op termijn ook wel gebeuren overigens. We moeten een dossier vormen over de mensen, die het laten gebeuren, terwijl ze in hadden moeten grijpen. De zotheid van deze ontwikkelingen wordt gekroond door een wet (kraakwet, illegalenwet, boerkaverbod) in te laten gaan en (vooraf) te zeggen, als gezagsdrager, maar we gaan deze wet toch niet handhaven, hoor. Als de gezagsdragers de wetten aan hun laars mogen lappen (van de controlerende instanties), waarom de burgers dan niet?

  1. Ron

   Jij praat over degene die het laten gebeuren.
   Wie zijn dat?
   Wij met z’n allen.
   Veel roepen maar iedere 4 jaar is de uitkomst hetzelfde.
   De blanken staan 1-0 achter net als in 40 45, we zijn geen eenheid.
   Overheid is daar debet aan, motorclub’s worden verboden en laten we toe.
   Moslim gemeenschappen worden toegelaten door diezelfde overheid en laten wij ook toe.
   Maar leg deze 2 groepen naast elkaar en kijk eens naar het gemiddelde van criminaliteit per lid.
   Maar dat is het probleem, de Nederlander luistert naar de wet, de rest niet. En ook dat laten we toe.

   1. Lao Tse

    “De blanken staan 1-0 achter”

    Uiteraard heeft dit stupide gebral niks met racisme te maken.

    🙁

    1. Ron

     Jawel je hebt gelijk mijn excuses.
     Dat had ik niet bedoeld. Maar zoals jij het nu stelt worden de blanken inderdaad gediscrimineerd.

    2. Top

     Blablabla. Blaaskaak en bange pedo.

    3. Siemien

     Het is wat laat maar daar was Laootje dan

    4. Mars020

     @Slappe Thee, wat jij vind is niet belangrijk. De veiligheid van ons land is belangrijk. Iedere normale Nederlander hoort zonder gevaar te lopen, overal naartoe te kunnen gaan. Is dat niet het geval, dan moet er worden ingegrepen. Linkse figuren, denken dat praten helpt. Praten helpt alleen maar bij normale mensen en niet bij beesten. Om dit probleem op te lossen, moet er geweld worden gebruikt, want dat zijn kansparels gewend. In hun eigen land krijgen ze ook klappen als ze lastig zijn, dus waarom hier niet?.

   2. J.C.

    @Ron

    Ik zou willen dat ik je ongelijk kon geven, maar dat is niet zo. Anderzijds is het een wetmatigheid in het leven, dat degenen, die zich, doordat niemand de ontwikkeling in juiste banen (de enig echte Nederlandse Grondwet, cultuur en identiteit) leidt, deze personene zich zo oppermachtig gaan voelen dat zij ook gaan bijten in de hand die hen voedt. En dan als door een Godswonder (volgens de Nederlandse tradities: de God van Israël) gaan steeds meer Nederlanders op de politieke partijen stemmen, die in de afgelopen 15 jaar voor Nederland gestreden hebben). En ik verwacht dat dat moment sneller komt dan “niemand” er zich op voor had kunnen bereiden. En ik hoop dat de wegkijkers, de deugers, de nietsdoeners, de downplayers, de misbruikers, vernatwoording zullen moeten afleggen voor het strafbankje.

  2. Frets

   jawel hoor j.c. , femke halsema heeft de regering in 2010 opgeroepen om dit niet tegen te gaan, en ze gingen allemaal akkoord, behalve sgp & pvv

 5. Tman

  Waar is de saamhorigheid van de autochtone jeugd?
  Het is om je dood te schamen,in autochtoon Nederland overheerst structurele lafheid en angst om voor zichzelf op te komen!
  Vreselijk!

  1. timmey

   Feminisering van de NL mannen. Daarnaast zijn we zijn geleerd te blijven praten en redelijk te blijven ipv te vechten. En dat werkt prima tussen ons NLers in grote lijnen. Helaas werkt praten niet met dit type mensen omdat je niveau verschil en inzicht verschil hebt. Zeg een woord dat ze niet kennen en ze zijn bang dat je ze uitscheld.

   1. Siemien

    Bem bem bem juist Timmey, het afschaffen van de dienstplicht, oeverloos praten en praten..

  2. EnDanDit

   Naast feminisering heb je ook te maken met onze wetgeving; autochtonen worden hard aangepakt ten opzichte van allochtonen (zie b.v. de blokkeerfriezen destijds). Je hebt zo een strafblad te pakken, zelfs wanneer je je slechts probeert te verdedigen.

 6. van Urk

  Ik snap het niet, het zijn gewoon abonnementhouders en het heeft waarschijnlijk met de hitte te maken. Zucht..wat een soft leugenachtig gezever weer.

  1. Veteraan

   @ van Urk ++

 7. JFU

  Ze weten dat hun niets kan gebeuren, dus het zal alleen maar erger worden. Dankzij onze overheid die de kop in het zand steekt, en niets durft te ondernemen tegen dit uitschot.

  1. Frets

   na dertig jaar bezuinigen is een ook geen politiecapaciteit genoeg om deze moslimstrijders eronder te houden, en dat weten ze.

 8. Veteraan

  Ik moet zelf eerdaags ook weer voorkomen omdat ik er 2 licht mishandeld heb die een cassierre stonden uit te kankeren en te bedreigen in de fucking AH nog wel.
  En dat terwijl ik zelf de eerste klap kreeg [ja, ik heb geleerd van mijn fouten].
  Mag nog blij zijn dat ik geen mes in mijn rug kreeg want ze komen dan van alle kanten en vragen helaas nooit wie er begon. Iets tegen een moslim is tegen alle moslims, of het nu criminelen en terroristen zijn of niet.
  Toch jammer dat het niet met een Uzi mag om foute jongens aan te pakken, vooral als er weer eens zoveel bij elkaar staan. Wat een laf tuig is het.
  Blijf het toch jammer vinden dat B.r.e.i.v.i.k voornamelijk onschuldigen aanpakte, hij had ook dit soort tuig een signaal kunnen laten zien.
  En ook jammer dat je de naam van een vrijheidsstrijder niet mag noemen, los of je het [helemaal] eens bent met hem of niet.

  1. Ron

   Sorry maar ik snap je laatste zin niet.

   1. Veteraan

    @ Ron
    Zie voorlaatste alinea met de naam die je niet gewoon kan gebruiken zonder dat er wat fout gaat met plaatsen van mijn reactie.
    Er zijn grenzen dat snap ik en ik weet ook dat anderen het niet met mij eens hoeven te zijn. Maar in mijn wereld zijn dit soort excessen nodig om de voortwoekerende gezwellen bloot te leggen. Vandaar dat ik hem een vrijheidsstrijder noem.
    Een jihadist die ook moord [tot genocide toe] maar daarnaast verkracht, slaven houd en nog meer misdaden pleegt wordt hier ‘behandeld’ en staat zo weer op straat.
    Vrijheidsstrijders moeten de rest van hun leven zitten, erg krom.

    1. Ron

     Ah jij bedoeld die man uit het publiek. Snap hem nu.

  2. toetssteen

   @Veteraan
   Mijn zoon was indertijd gelukkiger, die zot kwam op hem af met een knuppel en een mes, maar ja die spriet had een zwarte band karate.
   Politie: eigen schuld malle en mee naar het bureau. Zoon kreeg een schouderklopje: goed gedaan mijnheer…

 9. Lao Tse

  Ja, dit soort problemen komen voor in Eibergen en in Scheveningen.

  Wat te denken van de etnische problematiek in Urk?

  Google eens op: ‘Op Urk lossen ze het liever zelf op’

  1. Ron

   Maar werkt het of niet?

   1. van Urk

    Natuurlijk werkt dat Ron.

    1. Ron

     Weet ik.

  2. Kristalix

   Gewoon een flink pak klappen, dan hun buurt in en de rest afranselen. Met de mededeling. Bij meer onrustigheden komen we terug.

   Moslims kennen alleen de mores.

   Erg effectief Lao. Erg effectief. Even etnisch te werk gaan.

  3. van Urk

   @Lao Tse, Daarom is Urk nog steeds Urk en geen Islamsterdam of Urkistan. Ook de Marokkaanse familie laat zich niet wijsmaken door figuren zoals u die denken te schrijven of te zeggen wat jullie ervan vinden over Urk. Zij wonen gewoon nog gelukkig op Urk tussen de Urker bevolking.

   1. Veteraan

    @ van Urk

    Wat denk je nu te bereiken met de Trol voeden ?
    Ik moet nu ook jouw reacties door scrollen want het is echt heel erg saai en ik schat je hoger in maar zie je er toch regelmatig weer intrappen.
    Jammer want je schrijft vaak interessante bijdragen.
    Ik lees de Trollen krabbeltjes al lang niet meer maar krijg natuurlijk af en toe een woordje mee met het scrollen.
    En reageren doe ik ook al lang niet meer, je houdt ze alleen in leven hiermee want blijkbaar hebben ze geen hobby en genieten ze van aandacht. Heel zielig.
    En ik scrol me rot met al die overbodige shit van de conversaties [zo noem ik het niet echt hoor] tussen Trollen en reaguurders.
    Ik irriteer me steeds meer van het eeuwige reageren op Trollen wat vaak nog dommer is dan de statements van de Trollen.
    Negeren svp, doe mij en jezelf en alle normale mensen op dit podium een plezier.

    1. van Urk

     U hebt gelijk. Het is een Urker gewoonte om geen blad voor de mond te gaan houden en we recht door zee zijn. 😉

  4. logisch denken

   je hebt niets beters tarrel ? minder minder minder ,

  5. ikweetwatikwil

   Op Urk lossen ze de problemen zelf op. En het werkte. Houden zo Urk. Dat geeft de burger weer wat moed.

  6. Mars020

   @Slappe Thee, met gelul los je problemen niet op, want de tegenpartij moet wel snappen waar het over gaat. Aangezien de gemiddelde mocro, niet in staat is om een normale conversatie, zonder geweld te voeren, moet het op de fysieke manier. Tegenwoordig hebben jonge “mannen” een knotje in hun haar en zijn half wijf, daar kunnen wij de oorlog niet mee winnen. De oorzaak van het ontstaan van watjes is de geitenwollensokken opvoeding. Als er vroeger in mijn buurt een stelletje debielen aan het kutten waren en mensen lastig vielen, kregen ze gewoon een paar beuken en was het weer rustig. Ik ging ook gewoon naar het zwembad in mijn jeugd, maar als er dan bijvoorbeeld kansparels de boel gingen lopen verstieren, hadden ze allang op de stoep gelegen, met hun bek op de straat.

  7. Siemien

   Laootje is niet gewend dat mensen zelf iets op kunnen lossen..
   Urkers, Wieringers, West-friezen, Den-Helderse, Kattigers, Tesselaars, Volendammers, Friezen, dit is echt volk dat het zelf regelt, daar pas jij je aan anders sta er buiten en terecht…

   1. Frets

    topper

  8. Kwak

   Loser het gaat niet over Urk.

 10. Kristalix

  Effe met een groepje de sportievelingen van dik hout geven, en daarna even hun buurt om de rest te voorzien van tikmans. Dan is her heeeeeel rustig.

  Erg effectief

 11. observer

  Waar kan je nog veilig zwemmen (m/v)?
  Daar waar er geen Marokkanen in de buurt zijn

 12. logisch denken

  ik heb maar 1 mededeling

  minder minder minder

 13. timmey

  Wij nederlanders, (tenminste een groot deel) weten niet hoe we hier mee om moeten gaan. Het geweld gaat om het geweld bij die lui, ruzie om de ruzie, zeer snel op de tenen getrapt snel aangevallen voelen en macho gedrag. Terwijl nederlanders ruzie hebben om iets en het eerst uitpraten is hier om t minst en geringst de vlam in de pan. Tel daarbij op 1)dat straffen mild zijn in hun ogen 2) hun wel vechtsport beoefenen en dit probleem blijft gewoon. Ik heb kinderen uit noord afrika gezien (mijn ouders waren weekend verzorgers van groepen kinderen)die op jonge leeftijd al achterbaks, vuil en ruziezoekend zijn, tov de wat gematigde nederlandse kindertjes. Dus praat je echt over verschillende karakter mensen wat je op jonge leeftijd al ziet. Ik ben voor hogere straffen en uitzet. Daarnaast meer “zelfverdedigingsrecht” en adviseer ik nederlanders een zelfverdedigingssport aan.

 14. timmey

  Nog ff toevoegen: de wel geintegreerde marokkanen waar ik wel eens mee spreek erkennen deze problemen. Ze vinden onze overheid laf en zeggen ook gewoon paspoort afpakken. Ook hun lijden hierdoor gezichtsverlies. Hun woorden “in nederland lagen en liggen kansen voor ons, als je niet mee wilt doen gaan dan terug”.

 15. Jumping

  De Nederlanders die een Linkse Demoniserende Wegkijkende partij stemmen moeten zich kapot schamen.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT

 16. Jumping

  Wilders verdient een standbeeld in de Schilderwijk.
  Op de sokkel.
  Meer of minder.

 17. Ritter

  Al jaren veroorzaken Marokkanen problemen in zwembaden.

  Helaas houd de media ze altijd de hand boven het hoofd en weigert de problemen te benoemen.

  1. Siemien

   Nou vele Nederlandertjes ook hoor, met name van die zuigers als Lao en co

 18. Heras

  O, het is te heet…die hadden we nog niet gehoord.
  Ze moeten gewoon knokploegen inhuren, is het zo voorbij. Die mocrokindertjes zijn heel laf als het erop aan komt.

 19. Brennivin

  Marokkanen, ze bevestigen altijd wat de meeste mensen al over ze denken. Links probeert dat altijd maar weer recht te lullen door ze ‘jongeren’ te noemen en ‘de jeugd van tegenwoordig’.

 20. Kees

  We hadden die marokkanen veel eerder naar NL moeten halen, zo midden jaren 30……

 21. 007

  Door de hitte? Huh? In Marokko is het toch ook heet?

 22. victus

  Wannabe crimineeltjes, mamakindjes en snortaxi chauffeurtjes.
  De meesten vinden zichzelf zo zielig en met de beheersing van dodelijke vechtsporten valt het ook vies tegen. Liggen liever tot 3 uur op bed. Mama verzorgt ze toch!
  Kortom; je hep er niks aan!

  1. victus

   Bij defensie hoeven ze op enkele uitzonderingen na ook niet aan te kloppen. Labiel, narcistisch en teveel zelfmedelijden zijn oorzaken waardoor deze in het eerste half uur al afgekeurd worden.

 23. RvdBe

  Net nou ik dacht dat als dat tuig uit zwembaden geweerd gaat worden het probleem opgelost zou zijn, blijkt dat het probleem zich gewoon verplaatst!
  Wie had dat nou ooit verwacht?

 24. Vraagtekentje

  Wat een gevecht, waar gaat het over.

 25. Punt50

  Ze krijgen vrijspel van de D’66 rechters, wie doet ze wat?

 26. Cesare

  Altijd weer die marokkanen, he. En ze kunnen er toch echt niets aan doen.

  Overal waar de moslims verschijnen
  daar zullen vrede, vrijheid en verdraagzaamheid verdwijnen.

 27. peetjuhhhh

  Ach ja het warme weer. De eerste marokkaan die het bij mij probeert moet nog geboren worden. En das ook de dag dat hij doodgaat. Gewoon gewapend op straat en afmaken bij de eerste grote bek. Als je dat uitstraald blijven ze wel op afstand, ze pakken tenslotte alleen mensen die alleen zijn of bang. Het zijn gore lafaards, eigenlijk zou dit volk massaal van de aarde afgeholpen moeten worden. Gooi de treinen richting de kampen maar weer open.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.