Robert Jensen gaat los op mediakartel: “Nooit meer, BLEG!”

Hij is helemaal klaar met het mediakartel.

Gisteren heeft Robert Jensen weer een fantastische aflevering online gezet van zijn podcast. Hij haalt uit naar Femke Halsema, linkse gekkies, linkse intolerantie, spreekt openlijk en duidelijk over de problemen van massa-immigratie zónder gelijktijdige integratie, en zo verder.

Tijdens de aflevering ging Jensen ook in op vragen van luisteraars over een mogelijke terugkeer bij het mediakartel. Zijn antwoord?

Nooit. Nee. Flikker op. Denk het niet!

“Ik geloof niet meer in het publieke omroep-systeem, ik geloof niet meer in de ouderwetse televisie op die manier. Klaar ermee. Klaar ermee. Game over. Over my dead body,” aldus Jensen.

Hij wil “het echte geluid” blijven behandelen op zijn eigen website, via YouTube, en als YouTube lastig wordt, soit, dan vindt hij wel een alternatief.

“Ik ga daar een beetje het mediapark in Hilversum oprijden, met al die verschrikkelijke oplichters? BLEG! BLEG! In zo’n systeempje. Zo’n bureaucratisch bolwerk. Bah, afschaffen die handel!” sluit hij af.

Natuurlijk heeft hij honderd procent gelijk: hij moet van zijn lang zal die leven niet meer terugkeren bij het mediakartel. En het proberen bij de NPO? Waarom zou hij dat in vredesnaam doen? De publieken geven hem toch geen eerlijke kans. En als ze hem ooit wel een kans wíllen geven, dan moet je je afvragen waarom hij zo’n oud tv-model in stand zou willen houden? Dit, het Internet, is de toekomst. Hij heeft daar verder niemand — niemand! — bij nodig.

Het mediakartel zoekt het maar uit. Jensen heeft nu zijn eigen programma’s — audio en video — en heeft verder niemand nodig. Dít is de weg vooruit.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. logisch denken

  ik weet het niet hoor , op tv keek ik wel zo een blog volg ik niet

  1. Klaas de Witt

   Nee, tuurlijk kijk je niet. Op z’n zolderkamer opgenomen rants die kant nog wal raken. Belachelijk format.

 2. Sprookjesfiguur

  Vanaf dat de TV intrede heeft gedaan in elke huiskamer, was dit gelijk de sleutel van het huis. En hier hebben met name de NPO, van den Ende en De Mol een hele grote zak geld voor gekregen, om een links geluid te verkondigen. Door het heel langzaam in de serie’s, opinie, journaal etc te verwerken. Dit is over decennia uitgevoerd, zodat men het niet eens in de gaten had. Kijk kritisch en oordeel zelf. Helaas is dat laatst genoemde niet voor eenieder weggelegd.

  1. Klaas de Witt

   Complotdenkertje.

   1. dario

    WEER EEN NIEUWE NICK JA ???? HILARISCH GEWOON HAHAHAAH

 3. Julian

  arrogante kwast… Ze willen hebben hem helemaal niet… Maar ja doen alsof je gewild bent is hem niet vreemd…

  1. logisch denken

   QUOTE
   Julian 4 minuten ago Beantwoorden
   arrogante kwast… Ze willen hebben hem helemaal niet… Maar ja doen alsof je gewild bent is hem niet vreemd…
   END

   kijkt zeker vaak naar interviews van rutte

   1. Julian

    Woow de oppertrol reageert…..

    1. dario

     OPPERTROL ????? HAHAHAAHAHAAHHA FLIKKER OP RANDDEBIEL .\
     HEB JE JEZELF WEL EENS BEKEKEN JIJ LAAT JOUW ALLES VOOR KOUWEN ZO STAAN DE ZAKEN ERBIJ ZELFDENKEN IS BIJ JOUW NIET MEER MOGELIJK HAHAHAAHAHAHAHAHHA ARROGANTE KWAKZALVER .

     1. Klaas de Witt

      Kijk die fokking capslock! Haha Debiel.

     2. Lao Tse

      “JIJ LAAT JOUW ALLES VOOR KOUWEN”

      Niveautje weer.

     3. Beukman

      @Dario is genetisch verwant aan onze oude huistrol Ome Bob.

 4. Jean Nederland

  Eens, laten we gezamenlijk die MSM onderuit halen, geen gelegenheid laten liggen ze af te branden. Top Jensen!

 5. Beukman

  “Hij haalt uit naar Femke Halsema”

  Natuurlijk haalt ie uit naar Femke Halsema. Die wil de ramen op de wallen sluiten in Amsterdam. Jensen zal voortaan elders terecht moeten als het doorgaat.

  Dat hij tegen het “mediakartel” is, is ook nogal wiedes: op de commerciële toer bij RTL (alwaar hij tekeer ging tegen de Publieke Omroep) waren de kijkcijfers zo bedroevend laag, dat RTL hem dumpte.

  Toen hij vervolgens dan maar ging solliciteren bij diezelfde Publieke Omroep maar ze hem om begrijpelijke redenen niet wilden hebben, werd het huilie huilie voor Robert.

  Het lijkt waratje op Eppinks geschiedenis. Eppink probeerde een baantje te krijgen bij VVD, waar ze hem zelfs niet wilden hebben als schoenpoetser. Waarna hij een nieuwe carriere start bij FvD, om aldaar de werkgever (VVD) begon zwart te maken waar hij eerst nog had getracht een baantje te krijgen.

  Opportunisme heb je overal.

  1. Lao Tse

   Robert is geen man om te haten maar om medelijden mee te hebben.

   1. Beukman

    Yep. Hetzelfde voel ik voor baantjescarrouselpikkie Eppink.

    1. Lao Tse

     Het aandoenlijke van Eppink is dat hij in het conflict geen enkele ruggengraat toont en zich opzij liet zetten zonder weerwoord. Een schlemiel die hecht aan zijn goed betaalde baantje en een zetel met comfortabel pluche.

     1. Beukman

      Een schlemiel ja. Hij lijkt opvallend veel op Jerry Lewis in “The nutty professor”. Oók een schlemiel.

    2. EU kok

     Hoho Heren.
     Malle Eppie is wel vicevoorzitter van hun EU-clubje.
     Oke een van de acht maar toch een richtingbepalende vice voorzitter.

     1. Beukman

      Respéct dus voor deze kartelkoning en baantjesstapelaar.

     2. dario

      IK MERK DAT DE TROLLEN ALLEEN ELKAAR NOG HEBBEN HAHAHAAHAHAH
      MOOI ZO
      KLETS LEKKER VERDER MET ELKAAR EN VERGEET VOORAL DIE KINDERVERKRACHTER NIET HE HAHAHAAHAHAHAAHA

    3. Lao Tse

     Ik moet me verontschuldigen, Beukman, ik haalde in mijn commentaar Eppink en Otten door elkaar. Mijn commentaar ging over de laatste maar ik ben het overigens eens met jouw kwalificering van Eppink: inderdaad een schaamteloze opportunist.

     1. Beukman

      @Lao
      Ah. Duidelijk.
      Google “the nutty professor”, en je krijgt beelden van Eppink, niet van Otten. 🙂

 6. Klaas de Witt

  Hahaha. Domme dikke pad. Gaat gefrustreerd zitten janken dat ie niemand nodig heeft.

 7. monach

  Jensen heeft 50.000 betalende leden nodig om op de buis te komen, net als powned.

  1. Beukman

   @monach
   Je zou verwachten dat dat met die dikke rechtse kop van hem een eitje van een cent is, ook al omdat bijna iedere Nederlander reterechts is en Jensen eenzaam aan de top staat met het produceren van rechtse kwaliteitsjournalistiek, maar nee, valt dat even tegen.

 8. Korporaal Monty

  Wekelijks weet Jensen weer tienduizenden stuurboord mensen aan zich te binden via YouTube.
  Dit aantal zou hij nooit via de TV bereiken.

  Het aantal views en liks is gigantisch.

  En rechts Nederland maar klagen dat er geen kwaliteits programma’s beschikbaar zijn.

 9. Michael M

  Wat je steeds meer ziet in dit gekke kleine Nederland is dat er altijd maar 1 geluid gehoord mag worden. Linkse gekkies als Femke Halsema welke nu de wallen wilt gaan sluiten. Ik heb er verders niets mee, maar op deze manier leg je klein Nederland steeds verder in een wurggreep. De reden: Veel linkse gekkies zijn de oorzaak hiervan omdat zij zich niet meer interesseren het leven en voor hunzelf. Het is zelfhaat. Zelfhaat kan ervoor zorgdragen dat ze alcohol gaan verbieden, Nederlandse tradities gaan verbieden, Nederlandse normen en waarden gaan verbieden, Kerst, Pasen en Pinksteren gaan verbieden en het gaat alleen nog maar verder met die zelfhaat. Zelfhaat is alleen te stoppen door deze groep linkse gekkies het leger in te sturen en om ze weer discipline normen en waarden bij te leren. Om jezelf weer te leren kennen. Om weer van jezelf te leren houden. Om ook weer van Nederland te leren houden. Alles wat Nederland te bieden heeft in plaats van het de rug toe te keren en iedereen maar een facist te noemen. Militaire dienstplicht is het enige medicijn hiertegen dat helpt. Arme linkse zelfmedelij.

 10. DidiMadloba

  Volgens mij is Jensen een slechte verliezer.

 11. Lampje

  Ach meneer Jensen heeft ook het zwarte garen niet uitgevonden,ik keek al nooit naar zijn programma’s, gewoon slecht, en zal het ook nooit doen. Aan hem is niets verloren gegaan, alleen zijn domheid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.