Robert Jensen gaat los op mediakartel: "Nooit meer, BLEG!"

Geen categoriejul 04 2019, 13:00
Hij is helemaal klaar met het mediakartel.
Gisteren heeft Robert Jensen weer een fantastische aflevering online gezet van zijn podcast. Hij haalt uit naar Femke Halsema, linkse gekkies, linkse intolerantie, spreekt openlijk en duidelijk over de problemen van massa-immigratie zónder gelijktijdige integratie, en zo verder.
Tijdens de aflevering ging Jensen ook in op vragen van luisteraars over een mogelijke terugkeer bij het mediakartel. Zijn antwoord?
Nooit. Nee. Flikker op. Denk het niet!
"Ik geloof niet meer in het publieke omroep-systeem, ik geloof niet meer in de ouderwetse televisie op die manier. Klaar ermee. Klaar ermee. Game over. Over my dead body," aldus Jensen.
Hij wil "het echte geluid" blijven behandelen op zijn eigen website, via YouTube, en als YouTube lastig wordt, soit, dan vindt hij wel een alternatief.
"Ik ga daar een beetje het mediapark in Hilversum oprijden, met al die verschrikkelijke oplichters? BLEG! BLEG! In zo'n systeempje. Zo'n bureaucratisch bolwerk. Bah, afschaffen die handel!" sluit hij af.
Natuurlijk heeft hij honderd procent gelijk: hij moet van zijn lang zal die leven niet meer terugkeren bij het mediakartel. En het proberen bij de NPO? Waarom zou hij dat in vredesnaam doen? De publieken geven hem toch geen eerlijke kans. En als ze hem ooit wel een kans wíllen geven, dan moet je je afvragen waarom hij zo'n oud tv-model in stand zou willen houden? Dit, het Internet, is de toekomst. Hij heeft daar verder niemand -- niemand! -- bij nodig.
Het mediakartel zoekt het maar uit. Jensen heeft nu zijn eigen programma's -- audio en video -- en heeft verder niemand nodig. Dít is de weg vooruit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten