Video! ISIS-kinderen hijsen de ISIS-vlag in Syrisch vluchtelingenkamp, en hun moeders nemen er kiekjes van

Echte kandidaten voor spoedige immigratie naar Nederland, hè? Een nieuwe video gemaakt door een Syrië-correspondent laat weer eens zien waarom ook het terughalen van ISIS-kinderen en -vrouwen een groot gevaar voor ons land oplevert.

In het Al-Hawlvluchtelingenkamp in Noord-Syrië zitten behalve slachtoffers van ISIS ook daadwerkelijke ISIS’ers waarmee niemand zich echt raad weet. Ook complete ISIS-vrouwen in burqa’s vormen daar hun eigen tentenkamp, in het tentenkamp. Terwijl ze tenten dragen. Ze worden door behandeld als filmsterren en hebben de hele tijd bezoek van kwijlende westerse journalisten. Ze weten dat het moment nabij is dat landen als Nederland ze in allerijl weer laten overkomen.

Maar dat ze ideologisch gezien nog geen spat veranderd zijn, dat kunnen we wel merken aan beelden die ons uit Al-Hawl bereiken. De ISIS-terreurwelpjes zijn compleet geïndoctrineerd en hebben het kalifaat diep in hun hersenpannetjes zitten. Bewijs? Bekijk bovenstaande video maar. Enthousiast en wild rondrennend hijsen ze de gitzwarte ISIS-vlag, terwijl hun moeders goedkeurend toekijken en foto’s maken van hun ‘dappere’ kinderen die de vlag hijsen van een kalifaat dat gesticht is op de lijken van ontelbare yezidi’s, christenen, vrouwen, homoseksuelen en shiïtische moslims. Allen doodgeschoten, onthoofd of gestenigd.

De kleine ISIS-enclave in Al-Hawl vindt het echter, ook na de val van het fopkalifaat, allemaal nog steeds enorm prachtig. Maar nee, haal ze allemaal maar gewoon terug uit Syrië en breng ze naar Nederland. Van dit soort “spijtoptanten” zal ons land nog eens goed opknappen, hoor! Facepalm.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. struisvogelpolitiek

  Zitten laten waar zij zitten. Dat filmpje bewijst dat het IS gedachtengoed te diep zit, dat krijg je er nooit meer uit. Haal je die wijven en hun kroost naar Nederland, dan hou ik mijn hart vast.

 2. Tman

  Nu zijn er reaguurders die enkel weten te vertellen dat bepaalde ISIS familie’s grondwettelijk niet kunt geweigerd kunnen worden in Nederland,maar de inhoudelijke kern ignoreren,onthoofden,pletten onder vrachtauto’s,stenigen,in brand steken,dat is secundair en blijkbaar irrelevant.
  Belangrijk voor dit soort reaguurders is jurisprudentie hieromtrent te benadrukken om hun DDS gelijk te halen,empathie en woede uitingen door veelal rechtse reaguurders pareren is het ultieme doel!

  1. Ben-NIET-Groen-L

   Tman,

   Meaning/ in het kort?

 3. logisch denken

  en dat geradicaliseerde vuilnis wil ons kabinet naar Nederland halen

  K N E T T E R G E K

 4. AS210854

  Mochten ze terugkomen is dat een grote aanslag in onze geestelijke gezondheidszorg. In de gezondheidszorg vallen nu al doden door te weinig pers. Dit geld ook voor de politie en rechtbank , daarbij is het ook nog een aanslag op ons sociaal stelsel.

 5. Ben-NIET-Groen-L

  En hoort die of gene hier ook wat deze gevaarlijke ISIS larven erbij roepen ?

 6. Rud56

  Zal bij die Klaverboer, die PvdA-kliek en al die andere deugdwazen nu de ogen open gaan?
  Nee, wij laten ze terugkomen en gaan p r o b e r e n bewijslast te vinden om ze te straffen.

  En om ons hiervoor salonfähig te krijgen worden we overspoeld met gemanipuleerd nieuws van de NPO en andere media zoals de NRC, Trouw, Volkskrant, AD etc.

 7. Michael M

  Ben benieuwd wat het kabinet Rutte zal roepen als de kans op aanslagen in de toekomst alleen maar groter zullen worden als men te makkelijk omgaat met IS figuren door ze minder te straffen meer ruimte te geven ipv levenslange opsluiting en door aanslagen dit straks tientallen mensenlevens gaat kosten hier. Krijgen we dan weer het standaard reactie zinnetje te horen van de overheid: “We zijn verbijsterd”. We hoeven niet volledig op de overheid te rekenen als we bedreigd worden zoals vaak wordt geschreven en gezegd. Het staat er alleen maar op papier in de wet dat men het actief bestrijd zoals in het regeerakkoord. Dat moeten we dan nog maar eens zien.

  1. Frets

   Als iemand is vermoord gaat Rutte uitzoeken of iemand ook echt is overleden…

 8. Veteraan

  Geef mij eens een F16 met wat raketten.
  Wordt ook een leuke foto hoor.

 9. Kapitein Haddock

  Laatste nieuws!

  “Onze democratische EU” heeft met “vriendjes” beslist dat een Duitse Tante het baasje wordt!
  En de EU de bek vol over Amerika, waar open bloot verkiezingen worden gehouden!

  Und, …… wer hat sich entschieden? Der verlorene Krieg ist nie verloren!
  Kinderlose Tante hat entschieden!
  Merkel kennenlernen!

 10. pjerry

  Veteraan, ik ben chronisch ziek en het is zwaar. Ik ben het met je eens en als ik iets in mijn handen krijg wat deze idiote op andere gedachten kan brengen dan is dat voor mij No problem. Ik wordt steeds giftiger van deze idioten die ons land regeren.

 11. Bolkestein

  En dat zijn nou volgens Edwin Bakker onze verloren zonen.

 12. Bolkestein

  Op 4 mei 2019 om 20:00 bleek op de deradicaliseringsafdeling van de EBI in Vught dat er van deradicalisering nog niets terecht was gekomen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.