Antifa terroriseert er weer lekker op los! Had Trump toch gewoon gelijk.

Geen categorieaug 18 2019, 19:00
Antifa, de moderne rode brigades zijn weer begonnen aan de zoveelste vernielingen en vechtpartijen. Van het kort en klein krijgen van een stad als Hamburg tijdens de G20 top naar het onveilig maken van de straten van Portland. Wanneer gaat de media nu eindelijk eens afstand doen van het gedachtegoed van zulke linkse wappies?
Donald Trump riep het al eerder. Het extremisme in de VS neemt toe en is simpelweg hartstikke gevaarlijk voor de samenleving. In een Tweet verklaarde hij al eerder de 'oorlog' aan extreme organisaties zoals Antifa.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1155205025121132545?ref_src=twsrc%5Etfw
In Portland zijn de escalaties op dit moment niet meer bij te houden. Het lijkt wel een burgeroorlog, maar dan met één vechtende partij. De knokploegen van het links extremisme zijn bij elkaar gekomen om een statement te maken. Wat dat statement is weet dan weer niemand. Zoals gewoonlijk slopen ze de auto en andere privé eigendommen van Jan Modaal. Want ja bezit is geen recht , bezit is diefstal volgens de linkse doctrines.
https://twitter.com/wierdduk/status/1163077608944361472?ref_src=twsrc%5Etfw
Zoals je ziet ging het er wel gezellig aan toe maar niet heus. Echter zijn dit normale taferelen, wanneer Antifa het publieke domein betreedt laten ze een spoor van geweld en vernieling achter.
https://twitter.com/DVATW/status/1163084680813514753?ref_src=twsrc%5Etfw
Ook bij ons schuwen politieke partijen het niet om mee te lopen met demonstraties waarvan ze weten dat Antifa - of de Nederlandse tak AFA - meeloopt. We herinneren ons allemaal nog wel de video van PAF! Thierry.
Hopelijk treedt Trump hard op en krijgt deze organisatie geen enkele beweegruimte meer. Die verdienen zij al langer niet meer.
https://www.youtube.com/embed/wFB5zFlOi0g
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten