De VN aan het deugen! Wil dat Europa migranten van twee schepen opneemt

Ook de Verenigde Naties bemoeien zich nu weer met een kwestie binnen ons continent. Waar wij Nederlanders al genoeg getreiterd zijn door werkgroepen van de VN – denk maar aan de Zwarte Pietendiscussie – bemoeien ze zich nu ook met de boten vol illegalen die proberen aan land te komen binnen de EU. 

De VN heeft haar eigen vluchtelingenorganisatie genaamd UNHCR. Deze werkgroep/club wil dat Europa nu 500 migranten opneemt. U leest het goed 500, en als de EU door de knietjes gaat zullen er ongetwijfeld meer volgen.

Deze migranten begeven zich schijnbaar op schepen van hulporganisaties, deze schepen dobberen nu ergens in de Middellandse Zee rond. Tot op heden kunnen Europese landen – met volstrekt logische redenen – het niet eens worden wie deze migranten gaat opvangen. Waarom zouden we deze migranten überhaupt opvangen?

Dit is een race tegen de klok”, zegt Vincent Cochetel, de Europese baas van UNHCR. “Er komen stormen aan en de omstandigheden worden alleen maar erger.”

Hartstikke sneu natuurlijk, maar waarom vaart de boot niet terug naar de Afrikaanse kust? Welke verplichting heeft ons continent om deze mensen te ‘moeten’ opvangen? Zoals Salvini het al eerder zei: ‘Dit soort schepen zijn niks anders dan veerdiensten van mensensmokkelaars’.

Salvini snapt het. De West-Europese gutmensch helaas nog niet, en de VN al helemaal niet. Wanneer heeft men door dat we die mensensmokkelaars niet ongestraft hun werk kunnen laten doen? We moeten ingrijpen daar waar het gebeurt en niet continu de grens voor ieder ‘zielig’ verhaal open doen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. bifbof

  Kom op Didi

 2. Kapitein Haddock

  Wat doen de Brusselse volgevreten bevoegden? “Laat maar komen!”
  En……..”onze” Linkse en pro-Moslim Ministeries zorgen er voor dat ze naar Nederland mogen!
  Wanneer worden die z.g.n. Linkse mensensmokkelaars, t.w. “hulpverlenenden” aangepakt???

  1. C.A.Barstow

   @Kapitein Haddock:

   Die zullen worden aangepakt als smerig links de nek wordt omgedraaid.

 3. Suidland

  We zijn ten dode opgeschreven! Duizenden en duizenden van dit afval zullen nog volgen. Joop, Hans, Pim en Geert hadden gelijk!

 4. Ritter

  Het zijn geen migranten ……………….maar illegale migranten.

  Een groot verschil.

  Migranten komen via de legale manier.

  Illegale migranten hebben maling aan de legale manier en reizen naar Noord/West Europa (onder het mom van “vluchteling”) vanwege het vele “gratis geld” ( ons sociaal stelsel) dat hier is te krijgen.

  1. DidiMadloba

   Fout. “Illegaal” worden ze pas als ze een land binnen gaan zonder verblijfstitel, zoals dat officieel heet. Een verblijfstitel kan zeker ook tijdelijk zijn.
   Iedereen die van het ene naar het andere land gaat met de bedoeling daar te blijven is een “migrant”.

 5. wietordok

  Wie herrinnert zich Mies Bouwman nog met de miljoenen teller op de télevisie die maar moest stijgen door te storten op Giro555 voor al die zielige mensen overal op de wereld.

  Biafra, die neger kindjes met hun dikke buik.

  De putjes graven, zo arme Afrikaanse vrouwen niet meer kilometers hoeft te lopen voor een emmer water.

  Voor de bouw van scholen.

  Al die zakjes die je maar voor de goede doelen moest vullen.

  En hoeveel er aan de strijkstok zal blijven hangen??

  Het heeft allemaal niets veranders.

  1. toetssteen

   @Wietordok
   Als ik heden naar die docu’s kijk zie ik schommelende moekes en goed doorvoede kerels. Er klopt iets niet!!!

   1. wietordok

    Wij worden belogen vanaf de geboorte.

   2. Mars020

    Niet alleen die apen hebben obesitas, maar de haaien krijgen ook al een dikke pens.

  2. Vraagtekentje

   Geld voor verplichte sterilisaties, uitgevoerd door AZG i.p.v. ze met bootjes hierheen halen. Verschrikkelijk die overbevolking, en de autochtone werkende moet met steeds minder, steeds meer import in ons sociale stelsel onderhouden, welke veelal niet werken en zich voortplanten als kerkratten.

   1. toetssteen

    @Vraagtekentje
    Mja en nu willen malle linksies ook het basisloon voor niksdoen. Man als je even nadenkt knalt de waanzin u in het gezicht, maar ze zien het echt niet!

    1. Vraagtekentje

     Ja toetssteen, de import krijgt toch vanzelfsprekend al gratis geld, dus het basisloon is dan voor ons, das fijn, weet alleen niet wie dan de knaken op zal hoesten om het zaakje draaiend te houden.

 6. Mars020

  Ik begin een beetje schijtziek te worden, van al die dobberapen uit Afrika. Linkse teringtrollen, vinden het geweldig. Dus mogen de trollen ze lekker gezellig in huis nemen. Lao baalt, want deze lichting is een beetje te oud voor hem, dus wacht hij geduldig op een bootje met kleine kotertjes.

  1. Dik

   Je hebt het aardig in de peiling Mars.

  2. Lao Tse

   Je bent inderdaad schijtziek, Mars.

   1. Mars020

    Jij werkt inderdaad wel een beetje laxerend, dus gaat het ietsjes makkelijker.

  3. Dik

   Hou die attitude vast Mars, het goed om de aandoenlijke steeds van onderuit de kan te geven.

   1. Bosche draak

    Er is niks aandoenlijks aan die miezerige stokende zakkenwassende galbak

  4. Veteraan

   @Mars020
   Lao moet tegenwoordig helemaal naar Verweggistan om kinderen te mogen betasten, want hier mag het niet meer al twijfelt Links hier nog wel over.
   Gelukkig heeft hij wel het geld ervoor om ze op te zoeken en hij denkt over het stichten van een opvanghuis voor wezen zodat hij niet zo hoeft te zoeken op zijn vakantiebestemming.
   En tussen zijn reisjes door heeft hij zijn leven op DDS nog.

   1. Mars020

    @Veteraan, XXX

 7. Bes Tolen

  Ik snap die Cochetel wel. Hij is er helemaal kapot van als er wat van die zogenoemde migranten verdrinken. Logisch want dat behoort tot zijn werk en dat is dan vervolgens mooi en gemakkelijk praten. Hij hoeft niks anders te doen dan alleen maar voor meer migratie te zorgen. Voor nu is hij weer geslaagd met zoveel doden. Die herhaling is deel van zijn wapenuitrusting.

 8. Decca

  Het lijkt me beter de VN op te heffen. Het is een instituut wat nog geen kikker van de kant kan duwen. Een nodeloos aantal mensen aan het werk houden die van toeten nog blazen weten, maar crisissen stoppen ho maar. Wij worden in ons overbelaste Europa opgezadeld met meer en meer niksnutten die we ook nog te eten moeten geven. Over 5 jaar familiehereniging etc. etc. Wanneer grijpt onze eigen regering in. Dat weke aftreksel van onze bevolking met hun links gewauwel. Kerels die geen man zijn maar meer vergelijkbaar met leiders van een zwakzinnigen instituut wat de weg voor behandeling kwijt is. Kortom: Zum kotsen.

 9. plakband

  De oplossingen die de VN bedenkt blijken de problemen alleen maar groter te maken.
  Opheffen dat peperdure kantoorfrikken- instituut.

 10. Tman

  Bij alle berichtgeving en beelden over opgenomen illegale immigranten hebben ze tot nog toe niemand naar de hulpverleningen of ziekenhuizen moeten brengen mbt oorlogsverwondingen,trauma’s,ondervoeding etc,het waren zonder uitzondering weldoorvoede lui,vooral de mannen zien er fit en getraind uit!
  Het zouden zonder uitzondering,uitstekende soldaten zijn om hun vaderland te verdedigen,inplaats van op onze geldloketten leeg te melken!
  Hun land bevrijden doen de “witte” soldaten wel!

  1. joey

   tman
   De meeste landen zijn waar ze vandaan komen zijn veilig!
   Maar er is daar geen geldloket,gratis huisvesting/medische zorg of knuffelbegeleiding,daarom komen komen ze naar de landen alwaar de smerige ongelovige honden wonen!

  2. Veteraan

   @ Tman.
   Bravo ++

  3. Abdul is Lam

   Waar zijn al die vrouwen en kinderen dan? Ik zie op alle foto’s de de afgelopen dagen voorbij komen alleen maar goed doorvoede kerels.

 11. Piet Patat

  ” Dit is een race tegen de klok”, zegt Vincent Cochetel, de Europese baas van UNHCR. “Er komen stormen aan en de omstandigheden worden alleen maar erger”
  Welnu, mijn beste Vincent Cochetel, ik zou zeggen neemt u ze dan liefdevol ALLEMAAL op in uw ongetwijfeld dure stulpje. En met dat vette VN salaris van u kunt u ze ongetijfeld ook nog van een natje en een droogje voorzien !
  Dat lijkt me een prima deal in plaats van ANDEREN met deze zooi op te schepen ( lees : huisvesten, onderhouden, verzorgen ) Anderen die NIET zo’n roeptoeterbaantje en vet salaris hebben als u. U die ANDEREN graag belast met het afval uit Afrika en aanverwante zandputten. Makkelijk he ? ANDEREN een schuldgevoel aanpraten terwijl u s’avonds na een dag stoel warm houden bij de VN weer comfortabel naar huis rijdt in u leasauto, betaalt door de VN ( Lees : belastingbetalers elders op de wereld )
  Scheer je weg engerd en neem die dobberaapjes met je mee !

  1. DidiMadloba

   Moordenaar!

   1. Mars020

    Flikker op achterlijke linkse teringtrol!. Neem zelf die kutapen in huis, maar val ons daarmee niet lastig. Wij hebben niet gevraagd om dat tuig, dus retour afzender of in huis bij slinkse deugers.

 12. Veteraan

  De UNHCR is een verdienmodel voor veel mensen en het gaat hier om hoge salarissen en zelfs bonussen en geld naar terroristische organisaties.
  Afschaffen s.v.p. want hier komt niets goeds uit.

 13. Rosasolis

  Salvini heeft gelijk. Iedereen wordt uitgelachen door de Afrikaanse mensen handelaren.
  Die heel veel geld verdienen, door illegale migranten aan overvolle gammele boten te zetten, en op de Middellandse zee te zetten. Waar zij door grotere boten zullen opgepakt worden. Vele van deze illegalen hebben eerst al hun geld aan de handelaren uitgegeven,
  “voor hun reis naar Europa”. Maar er zijn nu al grote problemen. Vandaag staat er in Trouw, dat er zijn nu 650 Afrikaanse illegalen die wachten tot zij toegelaten worden op een Europese haven. Maar geen haven geen haven in Italie, Griekenland, Malta, en
  Spanje willen ze opnemen. Er is geen ruimte meer, en de kosten voor opvang en zorg zijn enorm. Maar wekelijks komen er steeds meer overvolle boten. En nu wil de VN
  dat andere Europese landen al die illegale migranten zullen opnemen.
  Beter deze mensen terugsturen naar hun thuislanden of buurlanden. Laat de VN opkomen voor de kosten van de terug reizen, via boten of op vracht vliegtuigen. Laat de VN opkomen voor landbouw hulp en producten, en voor gratis condooms.

  1. DidiMadloba

   Het is de bedoeling dat aan structurele oplossingen wordt gewerkt voor migrantenvraagstukken. Dat beoogt het Marrakesh pact. Maar dat is verketterd door populisten, met een idioot quasi-juridisch verhaal van Baudet, en groene sukkels met de beste bedoelingen maar zonder de elementaire juridische kennis om Baudet terug te zetten in zijn hok.

   Het is typisch populistenbeleid: vooral zorgen dat alle mogelijke oplossingen worden getorpedeerd, want het probleem is een “electoraal verdienmodel”.

   1. Mars020

    De oplossing voor het migrantenvraagstuk, heb je zelf al bedacht. Torpederen, die teringzooi op zee en de boel is weer rustig.

 14. DidiMadloba

  Ze moeten er natuurlijk alles aan doen om te voorkomen dat die Afrikanen de zee opgaan. Maar als ze het wel doen is het onze christelijke plicht om ze van de verdrinkingsdood te redden. Of van de hongersdood als ze eindeloos op zee blijven dobberen. En dan moet je ook niet zeuren over een “aanzuigende werking”.

  Het doet erg denken aan de Joden die in de jaren ’30 overal voor gesloten deuren stonden. Vooral Zwitserland wilde ze volstrekt niet hebben. Tot ze uiteindelijk alleen “welkom” waren in Auschwitz.

  1. Mars020

   Ze kunnen ook gewoon in Aaprika blijven, dan is er niks aan de hand. Verder moeten linkse trollen stoppen met hun lokroep, dan blijven ze vanzelf weg.

  2. Siemien

   De vergelijking gaat mank mididildo, Duitsland was niet veilig, de meeste landen in Afrika wel en daar is genoeg ruimte.
   We begrijpen best dat je iedereen wilt laten weten wat voor een geweldenaar jij bent en wat voor een goed hart jij hebt, maar heb jij er al 1 in je huis zitten?

 15. Heras

  Ik vind het voor die mensen ook heel sneu. Niemand wil ze, daardoor vallen ze isolement en gaan ze zich eenzaam voelen. Ze zullen nooit werken, en niet opgenomen worden in de westerse cultuur. Ook isolement.
  Dat is inhumaan. Stuur ze terug, met als doel om daar in hun thuisland een bedrijfje kunnen starten van een startkapitaaltje dat wij subsidiëren.
  Jammer dat wij niet in staat zijn om de VN voor het Haagse tribunaal te brengen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.