Doei! Dionne Stax verscheen voor de laatste keer op de NOS

Geen categorieaug 24 2019, 8:00
Ze bezorgde ons wellicht één van de mooiste televisiemomenten ooit. De exitpolls van de verkiezingen van 2017, het in eerste instantie nog aankondigen als klein verlies wat de PvdA zou hebben geleden. Niks ervan bleek waar te zijn, de PvdA werd vernietigend aangepakt door de stemmers én door de megablunder van Stax. Wat zullen we haar missen.
https://twitter.com/DionneStax/status/1164943818778710017?ref_src=twsrc%5Etfw
Gisteravond was dan definitief haar laatste verschijning bij het NOS journaal. Emotioneel nam ze afscheid tijdens het journaal van zes uur.
https://twitter.com/HansAckerNY/status/1164934717453602816?ref_src=twsrc%5Etfw
Wat zou de NOS nu zonder haar moeten? Wellicht is Sander Schimmelpenninck nog wel beschikbaar, een blonde voor een blonde, lijkt me een goede deal.
Stax gaat nu aan de slag bij AVROTROS waar ze te luisteren is op de radio en in de toekomst meerdere televisie programma's gaat presenteren.
De geruchten gaan al langer dat ze naar voren wordt geschoven om het Eurosongfestival te gaan presenteren. Moeilijke vragen hierover van de pers ontwijkt ze al langer. Dit geeft wel een signaal af dat ze er waarschijnlijk wel gesprekken over voert.
Dus wees niet getreurd grote kans dat we haar volgend jaar bij hét verrijkingsevenement van het jaar, het Eurosongfestival. Zolang ze maar niet de verkeerde winnaar zal opnoemen moet alles goed komen. Daar hebben we de volste vertrouwen in!
https://www.youtube.com/embed/8IrSzWF9160
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten