Doei! Dionne Stax verscheen voor de laatste keer op de NOS

Ze bezorgde ons wellicht één van de mooiste televisiemomenten ooit. De exitpolls van de verkiezingen van 2017, het in eerste instantie nog aankondigen als klein verlies wat de PvdA zou hebben geleden. Niks ervan bleek waar te zijn, de PvdA werd vernietigend aangepakt door de stemmers én door de megablunder van Stax. Wat zullen we haar missen.

Gisteravond was dan definitief haar laatste verschijning bij het NOS journaal. Emotioneel nam ze afscheid tijdens het journaal van zes uur.

Wat zou de NOS nu zonder haar moeten? Wellicht is Sander Schimmelpenninck nog wel beschikbaar, een blonde voor een blonde, lijkt me een goede deal.
Stax gaat nu aan de slag bij AVROTROS waar ze te luisteren is op de radio en in de toekomst meerdere televisie programma’s gaat presenteren.

De geruchten gaan al langer dat ze naar voren wordt geschoven om het Eurosongfestival te gaan presenteren. Moeilijke vragen hierover van de pers ontwijkt ze al langer. Dit geeft wel een signaal af dat ze er waarschijnlijk wel gesprekken over voert.

Dus wees niet getreurd grote kans dat we haar volgend jaar bij hét verrijkingsevenement van het jaar, het Eurosongfestival. Zolang ze maar niet de verkeerde winnaar zal opnoemen moet alles goed komen. Daar hebben we de volste vertrouwen in!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Ab Infinitum

  Ik heb nooit geweten dat Dionne Stax verantwoordelijk is gebleken voor het verlies van de PvdA. Nieuwslezers hebben een grote inbreng met gevolgen voor de politiek. In vroeger tijden werd de boodschapper van slecht nieuws om het leven gebracht.

  1. Jumping

   Ab Infinitum.

   In vroeger tijden.??

   Links zag in de boodschap van Pim Fortuyn op 6 Mei 2002 ook slecht nieuws.
   Pim Fortuyn werdt op die dag door Links vermoord.

 2. Trude Herr

  Zij heeft wel een mooi truitje aan, dat zegt Bart er niet bij. Alleen dat zij blundert. Ik vind haar een knappe verschijning. In Duitsland hebben wij ook knappe tv persoonlijkheiden.

  1. santiago

   Toch had de plastisch chirurg haar koplampjes wel een beetje natuurlijker mogen plaatsen. Zo is het geen gezicht.

   1. Smek

    Kwestie van smaak santiago ik vind ze geweldig.

 3. Bender

  Een zeldzaam irritant dom links mokkel, doei….

 4. santiago

  Waarschijnlijk gaat sander schimmelpenninck haar taak over nemen. Ons slimme graafje is wel vaak te zien op tv voor iemand die bescheiden wil blijven en niet te veel in de publiciteit wil komen. Onze verrotte elite is hard op weg om ons graafje populair te maken bij het klootjesvolk, zodat ons graafje het volk zand in de ogen kan strooien.
  Misschien mag hij wel een politieke partij oprichten om straks Geert Wilders bij de nieuwe verkiezingen in de wielen te rijden. Tjerrie is aan het einde van zijn opdracht. We gaan het zien.
  De mensen zijn nu al gek op sander. Hij is zo gewoon he.

 5. Rodendorff

  “ Emotioneel nam ze afscheidt tijdens het journaal van zes uur.”

  Die Bart toch.

  🙂

  1. Dik

   Zo, de aandoenlijke gaat vandaag weer digitaal plassen, dit is één van z’n eerste plasjes.

   1. Original NL

    Het stinkt anders wel Dik…volgens mij is het digitale diarree!

 6. tonna

  Dionne Stax is een leuke verschijning en goed van de tongriem gesneden,verder valt er niet veel over te vermelden.

  1. bandini

   Vind ik ook! Het oog wil ook wat en of ze nou een links trutje is zal me een worst wezen; in elk geval beter dan die dikke overzeese hakkelaarster! Jeetje, daar erger ik me iedere keer als ik haar zie aan en toch ben ik geen racist!!

   1. Original NL

    Vermoed dat er al een moslima dus turkse of marokkaanse is aangetrokken
    De buitenland correspondenten hebben ook al namen met veel glü en döner!

   2. Ben-NIET-Groen-L

    bandini,

    Hier nog een….je bedoeld toch die negerin?

 7. Smek

  Ik zou Sylvana Simons voorstellen als nieuwe nieuwslezeres. Kunnen we in ieder geval weer lachen.

 8. Rosasolis

  Welkom terug, Rob Tripp op het 8:00 avond NOS nieuwsdienst. Ik hoop dat het nu beter met je gezondheid gaat. Wij hebben je al die maanden gemist. Tripp is zonder enige twijfel een van onze allerbeste TV omroepers, met zijn warme stem en perfecte Nederlandse uitspraak.
  Ik was helemaal niet onder de indruk van D. Stax als medewerker tijdens de laatste eerste kamer debat. Ze zag er zeer onverzorgd uit, meer als “iets wat de kat thuis
  had gebracht”. En dan die vreselijke jankende nasale, platte stem. Als oorspronkelijke vocalist, zou ik advies aan Dionne willen geven. Als jij echt wil opklimmen in de televisie wereld dan moet je eerst naar een neus en keel specialist gaan. Want je stem is niet in order. U spreekt behalve zeer nasal, ook vaak zeer onduidelijk.
  En daarna moet je als een intelligente Dame uitzien.
  Ga naar een goede kapper, die je kunt helpen om een mooie, geschikte kapsel, speciaal voor jou te kiezen. Daarna ga je na een goede mode zaak. Gelukkig zijn mooie jurken eindelijk terug van weg geweest. Last but not least, realiseer je dat je niet jonger wordt.

  1. Goudlijster

   Dit bericht is niet serieus toch? Indien wel dan vrees ik wat voor persoon er achter de pc zit. Zelden zo’n onsamenhangend, ontoepasselijk stuk tekst gezien.

   1. Rosasolis

    @Goudlijster. Wat weet over spreekstemmen? Een van ons beste omroepers heeft duidelijk problemen met zijn stembanden gehad. Hij naar een specialist geweest,
    en zijn de problemen geholpen. Hij is nu een van onze beste NOS omroepers geworden.

 9. merlot

  Ik herinner me mevrouw Stax als de dame met de arafatsjaal.

 10. Jack Flash

  Ik zou blij zijn als ik haar was.Hoef je het publiek geen leugens meer te vertellen.

 11. Heerlenaar86

  Jammer om te horen. Mooie vrouw met een nog mooiere uitstraling

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.