Haatpipo Arnoud van Doorn framet joden als monsters!

Ex-PVV’er Arnoud van Doorn lijkt met de dag gekker te worden. Naast dat zijn bekering natuurlijk al opmerkelijk genoeg was schuwt hij het niet om zijn gal te spuiten via Twitter. Ditmaal probeert hij joden weer een negatief daglicht te zetten. Het framen van joden als ‘zionistisch kwaad’ is voor hem weer een normaal Twitter dagje.

Tja waar zullen we beginnen. Allereerst generaliseert Van Doorn extreem. De man in de video gelooft heilig in de Talmoed. De Talmoed wordt vaker binnen extreem orthodoxe kringen als de waarheid geïnterpreteerd. Echter geldt voor veel joden dat het de Tenach verreweg het belangrijkste boek is. De Talmoed is een verzameling van commentaren en polemieken van Schriftgeleerden en rabbijnen óver de Tenach.

Liberale joden worden hierdoor meteen op een hoop gegooid met ultraorthodoxe en chassidische joden. Ook wordt – zoals vermeende antisemieten wel vaker doen – het zionisme er direct bij gehaald. Dit om het frame natuurlijk helemaal compleet te maken.

Van Doorn laat voor het gemak de ‘antizionistische’ en Israël kritische joden – die we ook Nederland genoeg hebben, en diverse podia krijgen – maar weg uit zijn ongefundeerde Tweet.

Waar de afgelopen weken Van Doorn een kruistocht hield om ‘sympathie’ op te wekken voor de boerka en de nikab heeft Van Doorn nu weer een ander thema om op door te gaan. Ouderwets antisemitisch gebral over hoe slecht joden wel niet zijn en welk kwaad ze ‘ons’ allemaal toewensen. Walgelijk…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Korporaal Monty

  Waarom doet Wilders geen moeite om deze mafklapper achter de tralies te krijgen?

  Als werkgever aan een trouwe medewerker die zijn woorden sprak en waardoor zij de dood is ingedreven, is hij dit toch verschuldigde als niemand anders het doet.

 2. Watcher

  Wil ff melden dat ik ook een bloedhekel heP aan die pijpenkrullers.

  1. Mars020

   En ik aan baardapen en kopvodden.

 3. Isengrijn

  Jodendom, net als hun kleine broertje het Christendom en het debiele zusje de Islam zijn achterlijke woestijnreligies en hebben niets te zoeken in onze contreien.
  Het maakt en houd mensen dom!

 4. C.A.Barstow

  Dit enge heerschap moet wel een bijzonder slechte jeugd hebben gehad om psychisch zo beschadigd te raken, is rijp voor een langdurige opname en behandeling in een inrichting.

  1. Isengrijn

   C.A. Barstow:

   “…Dit enge heerschap moet wel een bijzonder slechte jeugd hebben gehad om psychisch zo beschadigd te raken…”

   Dat klopt, toen hij nog een heel klein jodenjongetje was, heeft de Moheel zijn piemeltje flink beschadigd.
   (Google maar eens even: metzitza b’peh).
   Leven zonder voorhuid lijkt mensen extra gefrustreerd te maken.

 5. Watcher

  test

 6. Watcher

  Nog een eng heerschap…

  “Wat mij dan ook het meeste opviel was de schoonheid van de Koran; het was bijna hypnotiserend om te lezen. En natuurlijk herkende ik er veel in. Het enige echte grote verschil was, mijn inziens, dat Jezus in de Bijbel gezien wordt als de Zoon van God, terwijl hij in de Koran gepresenteerd werd als een bijzonder vreedzame, verlichte en verstandige profeet..” Een interview met De Dagelijkse Standaard-redacteur M van der G over zijn werk en zijn ervaringen met de Ramadan als Soefi-moslim.

  1. Watcher

   M van der G, zijn volledige naam wordt hier geblokt 🙂

   1. Isengrijn

    Michael vd Galien: test

  2. Bosche draak

   Dat stomme vod werkt inderdaad verlichtend op geiteneukerds, gelieve geen achterlijke lectuur en kinderboerderij bezoek op dezelfde dag te combineren.

   Ook namens de geitjes bedankt….

  3. monach

   Bijna hypnotiserend? WTF heb jij gesnoven. Elke soera gaat over de gehate kafir die naar de hel. het boek is onsamenhangend, slecht geformuleerde eentonige saaie bagger. Er is geen doorkomen aan, vreselijk achterlijk fascistisch boek vol met haat op elke bladzijde.

 7. Lao Tse

  Bart snapt de DDS formule: wezenloze stukjes blijven ophoesten over personen waarvan bekend is dat ze bij de gemiddelde reaguurder het rode waas voor de ogen veroorzaken: van Doorn, Sylvana, Halsema en van Muiswinkel.

  1. Dik

   De aandoenlijke heeft z’n digitale plasje weer gedaan.

   1. Veteraan

    @ Dik
    Hij moet af en toe even een pauze nemen van al het rondneuzen op sites met jonge jongetjes. Dat is veel ingewikkelder dan vroeger toen het gewoon nog kon en niet verboden was. Schandalig want zo bedoelde Groen Links het helemaal niet, verbieden helpt niet of het moet het verbieden zijn van Rechts in hun ogen.
    En uit frustratie schrijft hij dan maar wat op deze site, je kan niet de hele dag plaatjes bekijken hoor, is vermoeiend voor je ogen.

  2. Agios

   ‘wezenloze’ stukjes. De bijvoeglijke naamwoordenkotser.

 8. Duckday

  Ex-PVV’er Arnoud van Doorn Waarom steeds EX PVV Stop hier eens mee dat EX
  Deze man is ook geen echte Nederlander meer Ik snap nog steeds niet wat die malloot bezield Het is gewoon een grote oproerkraaier die het blijkbaar in dit land niet naar zijn zin heeft

  1. Supernoodle

   Ondertussen al 7 jaar geleden.
   Maar dat “ex PVV’er” zal hier wel altijd bestaansrecht hebben.
   Immers is DDS een FvD fanboy site, dus dan is dat geoorloofd.

 9. Drollevanger

  Nu begrijp ik meteen waarom Wilders in zijn eentje lid is van zijn beweging. Nu zit hij in ieder geval niet met dit soort idioten.
  Daar mag Baudet ook wel voor uitkijken.

 10. meneer cactus

  Goed, dat waren de vragen van de panelleden. Iedereen heeft zijn keuze gemaakt,

  Wil het echte monster opstaan ?

 11. Fortiori

  Ook Arnoud van Doorn weet hoe hij mensen op de kast kan jagen. En daar slaagt hij wonderwel in.
  Geen aandacht aan schenken is het beste. Het gaat nergens over. Religie is een pot nat, massahysterie met een zonnesteek als oorzaak. Voor alle !

 12. Roughwood

  Deze, immer polariserende, schreeuwlelijk is een kwaadaardig maatschappelijk gezwel dat voortdurend haatdragende onzin jegens beschaafde culturen uitbraakt. Kan die eencellige engnek niet eenvoudigweg worden genegeerd? Geef hem hier eenvoudigweg geen podium meer alstublieft.

 13. Seneca

  afgezien van het feit dat dit filmpje kant noch wal raakt en een dergelijke tekst die door dit individu wordt uitgebraakt, niet in de Talmud staat (ik kan mij vergissen en zie gefundeerde correcties tegemoet) stoort het mij als autochtone Nederlander, dat er lieden zijn die het onbegrijpelijk achten dat dit liederlijk gezwets zonder straf door de Nederlandse autoriteiten wordt geduld. wat mij eveneens opvalt, is dat de redactie van DDS – ondanks de vvmu – toestaat dat er onverbloemde Jodenhaat door lieden als watcher en isengrijn, op dit blog geplempt word. Jodenhaat is zo langzamerhand ‘salon fähig’ maar de heer Reijmerink signaleert het en is volgens zijn topic het er niet mee eens. waarom dan toch de reacties van voornoemde lieden toestaan? heeft het van doen dat ene M.v.d.G – om hem moverende redenen – moslim is geworden? het zou zo maar kunnen dat daarom voornoemde lieden ‘vrij spel’ hebben.

 14. Agios

  Men kan gekken niet kwalijk nemen dat ze gek zijn. Einde discussie. O ja, de foto is toch gedateerd, of staat de gek met plastic tulpen op de foto? Zou me niet verbazen want een gek is tot alles in staat.

 15. Vit

  Het zal nog wel een eeuw duren denk ik dat men begrijpt dat god ‘Gravity’ heet, en geen verzonnen entiteit.

  1. Lao Tse

   En Gravity verklaarde: Ik zal zijn wie Ik zijn zal!

   1. Vit

    Gravity is geen het maar een natuurwet.

    1. Vit

     Laatst zag ik in een film een alien (overlever van Roswell) vertellen: There is no god only nature, your god is made to manipulate humans. Helderziende geest had de bedenker.

     1. Siemien

      Dat is logisch want als je met vleselijke ogen kijkt zie ook niets.
      Daarnaast is het zo, dat als iemand zegt er is niets je dit gelooft dus uiteindelijk gelooft ook Vit in iets, ik noem dit het ietsisme

     2. Vit

      @Siemien

      Nou laat ik het zo stellen het leven is een blauwdruk en volgens mij is dat er altijd geweest, wij zijn ook niet alleen.

      “If we are alone it is an awfull waste of space’

      ( heb ik niet van mijzelf)

 16. Michael M

  Mensen als Arnoud van Doorn zijn zelf de grootste monsters dat er rondloopt. Dat gezicht is er alleen maar ter camouflage. En denk nou niet dat figuren als Arnoud vriendjes kunnen worden met Arnoud want in bepaalde groeperingen ben je in hun ogen geen moslim Arnoudje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.