Tweede Kamerlid Harm Beertema (PVV): “het onderwijs loopt voorop in islamisering”

Woordvoerder onderwerp van de PVV, Harm Beertema, luidt de noodklok vanwege islamisering van het onderwijs. En niet zomaar iets, maar islamisering in het onderwijs! De lijst van zelfsislamisering kent geen einde: gebedsruimtes, halalvlees en nu ook nog alcoholvrije introductieavonden voor islamitische studenten. De gesegregeerde samenleving begint natuurlijk bij het onderwijs. 

Maar wat is dan die islamisering dan, vragen mensen zich af? Tweede Kamerlid Harm Beertema (PVV) weet wel raad met zo’n vraag en lepelt een waslijst aan islamiseringsfenomenen op. En wat verklaart ‘de islamisering’ dan? Heel simpel: laat je een groot aantal personen van islamitische afkomst toe, laat ze hun geloof onder de mom van geloofsvrijheid behouden en je krijgt ‘islamisering’.

Laat je zo’n situatie één of twee jaar toe dan zijn de diaspora nog klein, maar faciliteer migratie voor 50 jaren en complete stadsdelen zijn ‘plotsklaps’ islamitisch. Harm Beertema heeft een remedie voor het euvel dat hij aanschouwt. Hij wil de islam buiten de kaders van de onderwijsvrijheid zetten. Daarmee zou islamitisch onderwijs worden verboden. Tevens wil hij een einde aan het faciliteren van de islamitische leefstijl bij openbare onderwijsinstellingen.

Met Beertema weet je zeker dat zelfs de “gebedsruimtes” helemaal fout zijn. Universiteitsbesturen kunnen maar beter oppassen en de ruimtes van naam wijzigen naar “stilteruimte”. Dan is de islamisering in één keer ten einde.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

150 reacties

 1. meneer cactus

  bulls eye

  minder minder minder
  Stop de islamisering van de EU te beginnen in Nederland

  1. h4d3z

   Helemaal mee eens

 2. Lao Tse

  Meneer Geertema hoopt met dit obligate islamofobe gewauwel zijn pensioen in de Kamer te halen.
  Ik voorspel dat hem dat gaat lukken.

  1. Dik

   Een fobie is een psychische (angst) aandoening. Alleen domme mensen spreken over islamofobie, omdat het niet bestaat.

  2. ZiggyStardust

   Islamofobie is hoogstens xenofobie, maar meestal simpelweg rationele kritiek op de geloofsbeleving van de medemens.Het is label is daarom nogal een dooddoener, want voor dezelfde kritiek op christenen nooit iemand beschuldigd van christofobie.

   Mensen worden niet geboren als moslim, ze hoeven de rest van hun leven niet te leven als moslim. Het is uiteindelijk een keuze, die – en dat moet ik toegeven – door indoctrinatie best moeilijk gemaakt wordt. Dus doe nou niet alsof kritiek op het geloof kritiek op hun ‘mens zijn’ is, waar ze niets aan kunnen doen.

   1. Lao Tse

    Zullen we dan de term moslimhaat afspreken, Ziggy, naar analogie van Jodenhaat? Het betreft immers dezelfde regressieve emotie.

    1. Dik

     Juist, als het moslimhaat is dan noem je het ook moslimhaat.

    2. ZiggyStardust

     Betreft het dezelfde regressieve emotie? Volgens mij niet. Joden worden gehaat puur om het van geboorte af joods zijn, al valt er op hun religie het jodendom genoeg aan te merken. Iedere kritiek op de islam wordt weggezet als islamofobie, en dan eindigt de discussie al vrij snel. Het zou fijn zijn als er een keer een open discussie mogelijk zou zijn zonder allerlei termen die inmiddels hun inhoud hebben verloren, zoals fascist, racist, antisemiet, homofoob, islamofoob ( ja ik noem hem) e.d. doordat iedereen maar meteen op z’n tenen is getrapt. Wees eens eerlijk Lao Tse, wat vind jij zelf van deze ontwikkeling? Je kunt geen zinnige discussie meer voeren, en helaas is er 1 groep die de langste tenen heeft. We hebben een groep die 6 miljoen geloofsgenoten heeft verloren, maar zichzelf nog steeds geweldloos handhaaft hier in Europa, en we hebben anders geaarden, van wie ook niet echt geweld uit gaat, zeg maar helemaal niet. We moeten zaken gewoon kunnen benoemen, zonder als een of andere foob weggezet te worden omdat het onderwerp te pijnlijk of te confronterend voor jou of een groep is. Anders komen we gewoon geen steek verder. Jij jouw gelijk en ik mijn gelijk. Begrijp je dat nou echt niet? Die hele identiteitspolitiek zal ons verdelen zoals we nooit eerder verdeeld waren, maar blijf vooral je best doen om mensen kritiek weg te zetten als een foob. Succes.

     1. Lao Tse

      Je maakt een verwarde en beschonken indruk, Ziggy.

      Ga lekker slapen, morgen is er weer een dag.

     2. ZiggyStardust

      Ik maak een verwarde beschonken indruk. Deze staat genoteerd. Kwijn maar weg in je eigen gelijk. Met jou valt niet te praten. Ik heb niets op met welke religie dan ook, of ideologie vermomd als religie. Blijf hier maar lekker iedereen uitmaken voor islamofoob die kritiek heeft op de islam. De grote deuger Lao Tse staat immers boven alles en iedereen. Zielige man. Slaap zacht.

     3. Lao Tse

      Ook welterusten Ziggy.

      Vergeet je niet morgen me nog even de vragen te stellen waarvan je voortdurend beweert dat ik die maar niet beantwoord?

     4. ZiggyStardust

      Prima, ik kom hier op terug.

     5. Peter Oudshoorn

      “Je maakt een verwarde en beschonken indruk, Ziggy.”
      ————————————————————————-
      Dit is een zeer kwalijke opmerking van Lao Tse, die hiermee weer zijn vuige en sadistische karakter openlijk toont en tevens zijn machteloosheid en verkrampte kwaadheid. Het blijft een smerige, achterbakse rat.

      Ziggy Stardust doet in een glashelder en coherent betoog een handreiking naar Lola om nu eindelijk eens zonder voorbehoud open en eerlijk te discussieren over de islam en islamisering.

      Dat Lao dit op deze manier afwijst, duidt erop dat hij dit debat niet aandurft, bang is voor de voorspelbare afgang en zich liever verschuilt in holle ad hominem kretologie.

      Iedereen weet dat Lao een zakkenwasser pur sang is, maar dat hij zich zo schaamteloos zou laten kennen beneden elk door hem eerder getoond niveau, is weer een nieuwe openbaring. Tevens het definitieve bewijs dat hij hier uitsluitend komt om te trollen en nimmer voor het debat.

      Wat een miserabele, valse, megalomane, narcistische klootzak is het toch.

     6. Dik

      ‘Dit is een zeer kwalijke opmerking van Lao Tse’

      [petermodus]
      Lao Tse is GEEN trol, ik herhaal, GEEN trol.
      [/petermodus]

      Dag Petertje!

     7. Peter Oudshoorn

      Dik is een bijna even grote psychopaat als Lao, geobsedeerd door pe*doseks, durft nooit te strijden met open vizier en telt derhalve in het debat niet mee: van nul en generlei waarde.

     8. Kretoloog

      Gisteren verbaasde ik me dat Oudshoorn de huistrol LT (de persoon die op DDS al met tientallen namen heeft gereageerd) zat te verdedigen in de topics over Halsema. Vandaag is Peter zo te lezen weer terug op aarde.

      Les 1: “Eens een trol is altijd een trol”.

     9. Dik

      Nee Petertje, daarovoor moet je bij je aandoenlijke vriendje zijn, ik zal hem nog een keer citeren, jij wordt er door hem namelijk in betrokken.

      De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
      ~Lao Tse ~

     10. Peter Oudshoorn

      Je bent abuis kretoloog. Lees al mijn posts over het Halsema-topic nog eens rustig door en je moet zelf ook inzien dat je uit je nek lult.

      Of ben je zelf soms ook een trol?

     11. Lao Tse

      Het betoog van Ziggy vond ik inderdaad verward overkomen, Oudshoorn. Ik zag op de late avond geen aanknopingspunt voor een inhoudelijke reactie.

      Mijn reactie was echter, terugkijkend, onnodig grievend. Ik bied daarvoor mijn excuses aan aan Ziggy.

      Of u met termen als ‘zakkenwasser’ en ‘achterbakse rat’ mij op dit punt op een geloofwaardige manier meent te kunnen terechtwijzen is natuurlijk een andere vraag.

     12. Meriadoc Brandebok

      Ja, Peter, Kretoloog is een trol. Minder erg dan de psychopaat Dik en zijn vrind Top, maar het komt in de buurt.

    3. Piet Patat

     Prima Lao’ tje. Dan spreken we ook af dat we over blankenhaat onder moslims spreken.

    4. peetjuhhhh

     Moslim haat? Je oogst wat je zaaid. na 30 jaar haat zaaien word je gehaat Lao.

  3. Siemien

   Meneer Geertsma heeft natuurlijk gelijk en Lao spreekt direct over een niet bestaand woord die de moslims en indirect Lao zelf hebben verzonnen.
   Een feitelijk constatering door Geertsma wordt door islamknuffelaar Lao afgedaan als haat, en dit nu even goed op je in laten werken, feitelijke constatering door Geertsma staat voor Lao gelijk aan haat.
   Nou dan ben je toch ziek in je hoofd of wat.

   1. Lao Tse

    De flapdrol heet Beertema maar de woordspeling naar Geert pikte je goed op.

    1. Dik

     Blablabla Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak.

    2. Siemien

     Blijft staan dat Lao feitelijke constatering door de pvv als haat beschouwd, Lao is natuurlijk een miezerig zuigeling mannetje.
     Onze islamknuffelaar kan zijn enorme liefde Voorde islam niet onder controle houden.

     1. Dik

      Bestaat ISIS nog? Dat is voor Geert wel te hopen.
      ~Lao Tse~

     2. Lao Tse

      beschouwt

     3. Dik

      – Vrijheidheid (de-pvv-is-weer-helemaal-zichzelf-zendt-video-met-keiharde-islamkritiek-van-drie-minuten-uit-op-publieke-omroep)
      – popging (slotpeiling-sleepwetreferendum-53-gaat-morgen-voor-de-wet-stemmen/)
      – Lagten (belachelijk-leefbaar-rotterdam-is-tegen-ondernemerschap-allochtonen-er-moet-een-stop-komen-op-niet-westerse-winkels)
      – dillettant (europese-unie-china-rusland-en-vs-breek-alsjeblieft-de-wereldorde-niet-op)
      – Dat blijkt mee gevallen (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin)
      – Colege (signalement-van-man-die-rotterdamse-jonge-vrouw-verkrachtte-bekend-donker-getint)
      – strijd met weten Grondwet. (wilders-grijpt-man-bij-de-lurven-die-wil-dat-alle-moslims-ter-wereld-de-pvv-leider-ophangen-zeker-niet-idioot)
      – Ik denk dat Minister zich een hoedje schrikt (dappere-advocaat-dagvaardt-de-minister-wegens-fietsterreur-in-amsterdam-ik-sla-ze-met-een-end-hout)
      – schrijft je (ghanese-vader-stopt-gember-in-anus-en-vagina-van-zn-dochter-100-uur-taakstraf-want-zielig)
      – De exhtgenoot (geen-onderzoek-naar-verkrachting-ontvoering-en-bedreigingen-richting-willie-dille)
      – onkerkelijk (progressieve-hervormingsdrift-van-tunesische-president-stuit-op-verzet-van-vrouwen)
      – weinig zin keer heeft. (wilders-steunt-volmondig-oproep-van-marokkaanse-koning-aan-marokkaanse-nederlanders-om-terug-te-keren-doen)
      – dividentaffaire (fvd-en-pvv-op-winst-in-peiling-de-hond-rutte-maakt-coalitiepartners-d66-en-cda-kapot)
      – demonstratievriheid. (peter-r-de-vries-cartoonwedstrijd-wilders-valt-buiten-vrijheid-van-meningsuiting-is-haatzaaien-en-provoceren)
      – Daarna gaan wel eens een keer kijken (steven-bannon-komt-met-europese-populistenvereniging-the-movement-lega-nord-heeft-zich-al-aangesloten)
      – gelobale (erik-van-muiswinkel-ik-emigreer-naar-uruguay-als-thierry-populairdere-voornaam-wordt-dan-mohammed)
      – ideen (israelische-gemeenschappen-he-le-maal-klaar-met-geweld-blokkeren-kerem-shalom)

  4. Peter Loosduinen

   gewauwel ? gewauwel ??
   Hij slaat de spijker op zijn kop.
   Het moet eens afgelopen zijn met dit buigen voor de islam.
   De islam hoort bij Nederland net als de tijgers in Artis.
   Beiden mogen hier zijn, maar wel in een stevige kooi.

   1. Siemien

    Nee hoor de islam wil helemaal niet in Nederland horen wat de islam wel wil is Nederland zich onderwerpt aan de islam, het is een leugen te denken dat je een satanische ideologie in een kooitje kunt duwen, sterker nog, kijk om je heen als het gaat om de islam

 3. J.Rademaker

  Wie de jeugd heeft heeft de toekomst.

 4. Jumping

  Heeft deze Harm ongelijk.?

  Nee in dit keiverotte Nederland is dit gewoon de waarheid.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. DidiMadloba

   Flikker op. luie trol

   1. ZiggyStardust

    Dank je voor dit verdiepend inzicht. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn vanaf nu. Had dit maar eerder met ons gedeeld. Alle tijd die we hier hebben gespendeerd hadden we ook kunnen besteden aan het zien verkleuren van bananen bv. Didi, je hebt mijn ogen geopend!

  2. Dropje

   Gaaaaaaaaaaap

 5. HEM

  Ach, het begon zo langzaam.
  Er werd een machine overgenomen, het personeel kwam mee. In lange witte jurken.
  Binnen een halve dag: Staking. Reden? Er waren geen aparte toiletten voor de heren geregeld. En wat werd er gedaan? Ander personeel? Nee, andere toiletten.
  Op school scheten ze op de achterkant van de bril. Omdat ze geen zittoiletten gewend waren? Welnee! Omdat ze niet op een bril wilden zitten waar een christenhond op had gezeten. En dus: Aparte WC’s. Meneer Beertema heeft hartstikke gelijk: We worden, eerst heel langzaam en nu steeds sneller, in de hoek gedreven.
  En de sponsoring door Groen Links, D66, VVD en CDA is onbeperkt.

  1. Lao Tse

   Soms is islamofobie ook semantisch een juiste term.

   1. Dik

    Onzin, alleen domme mensen gebruiken die onzinterm.

   2. wietordok

    cultuurverliesofobie
    landverliesofobie
    traditieverliesofobie

    vrijheidverpatsingofobie

    tietenblootophetstrandzonnenverbotenofolie

    Democraatofobie
    Groenlinksofobie
    Liberaalofobie
    partijvandearbeidofobie
    linksofobie
    Halsemaofobie
    nuttelosewatjespolitieofobie
    eurofobie

    Ik herken mijn eigen land niet eens terug.

    Islamofobie is toch best wel laag gegrepen voor een woord die de problematique
    wat de islam meebrengt inkaart.

   3. peetjuhhhh

    Het is een niet bestaand woord Lao. Groepen mensen die zich gehaat maken heeft niks met een fobie te maken. Of is er ook een Michael P fobie. En een audi bende fobie.

  2. merlot

   “Op school scheten ze op de achterkant van de bril. Omdat ze geen zittoiletten gewend waren? Welnee! Omdat ze niet op een bril wilden zitten waar een christenhond op had gezeten.”

   Ik kan dit bevestigen. In het bedrijf van mijn vader, waar veel islamitische gastarbeiders werkzaam waren, kregen we veel klachten hieromtrent. Het bleek dat deze lieden niet op de bril wilden zitten maar staand hun behoefte deden met alle smerige gevolgen van dien.

   De wereldvreemde Lauwe Thee kan (in zijn onschuld?) dit soort dingen niet geloven, maar het is toch echt waar.

   Dus wat doet de man? Hij labelt het gemakshalve als “islamofobie”. Dan hoeft hij er verder niet meer over na te denken.

   1. Dik

    “islamofobie”

    Dat is een onzinterm, onzinterm, onzinterm. Het bestaat niet en is verzonnen om islamcritici op voorhand te framen.

    1. merlot

     Ja Dik, dat klopt.

    2. ZiggyStardust

     Klopt, een term geïntroduceerd door de moslimbroeders, inmiddels deel uitmakend van het sjw vocabulaire.

   2. Lao Tse

    Van het schijten op of onder toiletbrillen heb ik geen verstand, merlot.
    Mijn reactie betrof de fobische toon van de bijdrage van HEM die betrekking heeft op de ‘islamisering’, een proces dat Geert Wilders heeft bedacht en ik beschouw als een tragische maar ook irreële angstfantasie.

    Begrijp me goed, ik heb werkelijk te doen met de mensen die erin geloven en er doodongelukkig van worden en walg in dezelfde mate van de politici en opiniemakers die ze deze angstfantasie hebben ingefluisterd. Dat is, wat mij betreft, een misdaad waar ze voor vervolgd zouden moeten worden.

    1. Siemien

     Nee hoor, Lao is een echte islamknuffelaar die te en te onpas onzin termen gebruikt die verzonnen zijn door moslims.

    2. Dik

     ‘fobische toon’

     Onzinterm die opzettelijk onjuist wordt gebruikt. Alleen domme mensen doen dat.

 6. DidiMadloba

  “alcoholvrije introductieavonden voor islamitische studenten.”
  Veel gekker moet het niet worden. Ik moest in mijn introductietijd verplicht een keer ladderzat worden, want dan alleen leren ze je echt kennen.

  Nuchterheid is een soort burqa: dan heb je de beheersing om je ware aard te verbergen.

  1. ZiggyStardust

   Ik heb ook bij een studentenvereniging gezeten, Meronis, hogeschool Den Bosch, in het bestuur daarvan gezeten en 2 keer mede een introductie georganiseerd. Er werd alcohol gedronken, maar dit was natuurlijk geen verplichting. Dit was gewoon een keuze, maar dronk je niet dan werd je net zo gewaardeerd als iemand die wel alcohol dronk. Want het hele idee van een introductie ging namelijk niet om alcohol drinken, het ging wel over elkaar leren kennen. Er worden vriendschappen gesmeed, die belangrijk zijn voor de rest van je schoolcarrière. Een aparte introductie zonder alcohol? Je zondert jezelf bij voorbaat af, je sluit jezelf al uit van de rest van je medestudenten, je ziet jezelf niet als een gelijke en staat ook niet open voor anderen. Jouw kansen op samenwerking tijdens jouw opleiding worden kleiner, je staat niet open voor anderen. Dan ook niet klagen als je geen stageplaatsen of werk krijgt. Niemand dwingt je tot het drinken van alcohol, maar je wil dus blijkbaar niets te maken hebben met mensen die wel alcohol drinken. Dat mag, maar houdt er dan ook rekening mee dat dat je kansen beperkt.

   1. Dik

    ‘Je zondert jezelf bij voorbaat af, je sluit jezelf al uit…’

    Juist, en dat is exact wat islam inhoudt.

    1. ZiggyStardust

     Maar benoem je het, dan ben he volgens Lao Tse beschonken en moet je naar bed toe. Het wordt met de dag gekker. Maar ik ga wel naar bed nu trouwens, maar expliciet niet omdat Lao Tse dat wil, maar omdat ik morgen werk.

  2. Top

   Maar dat is dan ook duidelijk, als je op een Clownschool gaat studeren. Ben je ook geslaagd niknok? En welk circus heeft je aangenomen?

 7. Jumping

  Er zijn wat Linkse malloten doe moeilijke woorden gebreuken om de boel te belazeren.

  Maar het is zo simpel dit keiverotte Nederland is bijna omvolkt.

  En daar is Links Demoniserend Wegkijkend Nederland verantwoordelijk voor.

  1. Lao Tse

   “Er zijn wat Linkse malloten doe moeilijke woorden gebreuken om de boel te belazeren.”

   Schattig.

   1. Siemien

    Nee Lao, jij vindt se* met kinderen schattig ook wel aandoenlijk.

    1. Lao Tse

     Ach, arme kerel, wil je weer over seks met kinderen praten?

     1. Dik

      “Pure ontkenning is misschien wel de meest gebruikte vorm van afweer als het gaat om emotionele pijn en wordt vooral door mannen ingezet: ’Ik vind het helemaal geen probleem als ze mij afkeuren en aan de kant zetten; iedereen moet zich op zijn eigen manier kunnen uiten’. Wie vol overtuiging blijft geloven in het probleemloos samenzijn, zal ook daadwerkelijk minder last hebben van afkeuring.

      Het verzachten van de afkeurings-pijn kan nog zo effectief zijn, de mens heeft altijd nog zoiets als een emotioneel geheugen. En als de afkeuring maar lang genoeg aanhoudt, dan knapt er iets van binnen. De bescherming van psychische afweer is dan eindelijk doorbroken en een golf van emotionele vermoeidheid overspoelt het, anders zo evenwichtige, gemoed. Dat is het begin van een depressie.”

     2. Dik

      De aanhouder wint en ik wens de aandoenlijke een lang en volgeladen emotioneel geheugen.

     3. Lao Tse

      Deze tekst van Dik bevat geen taalfouten, dus zal wel niet van Dik zijn.

      Arme sukkel.

     4. Dik

      Nog een aandoenlijke quote van je vriendje Guus:

      “Wat Lao Tse betreft: soms trolt hij weleens, maar de laatste tijd heeft hij bewezen prima te kunnen debatteren zonder getrol. Ook zette hij zijn multinicken (etc) niet in om te stoken, maar ter inhoudelijke reactie.”

      Hahaha Hilarisch

      dagelijksestandaard.nl/2018/08/bizar-vallend-rotsblok-eindigt-het-leven-van-vluchtelingen-in-kroatie/#comment-894850

     5. Siemien

      Nee Lao ik leg hier jouw ernstig zieke gedachtegang bloot door te stellen wat jij expliciet verstaat onder schattig oftewel aandoenlijk

 8. Job Jansen

  Het is een goede zaak dat de moslims gescheiden zijn, en het liefst blijven van de autochtonen. Dit zorgt voor een grotere kloof met meer onbegrip. Een goede basis voor veel ellende. Waar de islam begint, begint het einde.

  1. Bolkestein

   Het zou een nog betere zaak zijn als Europa van de Moslims gescheiden is, dus dat de Moslims of de Islam verlaten of Europa. Europa is de habitat van de Moslims niet. Dat is hun achterlijke Middeleeuwse zandbak. Hier in Europa hoort de Islam niet thuis.

 9. ikweetwatikwil

  Universiteitsbesturen kunnen maar beter oppassen en de ruimtes van naam wijzigen naar “stilteruimte”. Dan is de islamisering in één keer ten einde.

  Niet toegeven Teunis, ogen dicht. Ik zie niks, ik hoor niks en dan gebeurd er ook niks.

  Beertema heeft gelijk.

 10. Korporaal Monty

  Moslims zijn toch te dom om te poepen daar heb je toch geen last van in het voortgezet onderwijs.
  Laat staan op universiteiten.
  Dus waar maakt Wilders zich druk over.

  Laat hem het lerarentekort aanpakken.

 11. Marija

  Inmiddels slaat er een islam moeheid toe, er gebeurd zo veel elke dag weer, waar wij autochtone bewoners van Nederland ons over opwinden en kwaad maken, dat een soort van gevecht tegen de bierkaai ontstaat en moedeloosheid.
  Dat is precies wat men graag wil, dat wij het hoofd buigen en nog meer, meer, meer gaan tolereren en accepteren.
  Het is te gek voor woorden en ik hoop nog steeds dat het omslaat.

  1. Lao Tse

   Marija heeft zich al bedroefd neergelegd bij de islamisering.

   En dan te bedenken dat het niet meer is dan een islamofobe fantasie.

   Er zijn ook mensen die depressief zijn omdat ze zeker weten dat de hemel naar beneden zal vallen.

   Dat is toch tragisch?

   1. Marija

    @LT, nee het is niet anders.
    Ik hoop voor u dat u eens uw ogen mag sluiten met dezelfde naïeve gedachten over de islam en hun volgers als u hier dagelijks laat zien.
    U zult i.i.g. niet bedroefd zijn of zorgen hebben over de toekomst van uw evt kinderen en kleinkinderen, want u bent zeer naïef, om niet te zeggen dom.

  2. Mars020

   @Marija, je hebt gelijk!. Het is inderdaad de bedoeling, dat je gaat wennen aan de dagelijkse ellende, die de islam veroorzaakt. Probeer je rug recht te houden en laat je niet ondersneeuwen, door die linkse hufters. Vooral die nepchinees Lao is een linkse teringrat, die bestreden moet worden.

 12. meneer cactus

  Even de feiten op een rijtje,
  — Islamisering bestaat niet in Nederland zeggen linkse deugmenschen.
  — Islamofobie heerst onder autochtone bange mensen zeggen linkse deugmenschen

  Als islamofobie bestaat moet de grondslag islamisering van de maatschappij zijn. Immers als islamisering er niet is ie er ook geen islamofobie. De angst voor islamisering noemt men immers islamofobie.

  volgende rijtje feiten,
  — komt er een sociale huurwoning vrij gaat er een islamitische statushouder in
  — komt er winkelruimte vrij komt er een islamitische slager , bakker of groenteman in.
  — komt er een groot gebouw leeg komt er een moskee in ( deelgemeente Amsterdam
  noord heeft er inmiddels 32 op nog geen 100.000 inwoners )
  — komt er een buurthuis leeg dan wordt het een islamitisch buurthuis
  — komt er schoolruimte vrij dan wordt het geclaimd voor een islamitische school

  We kunnen daarom vast stellen dat de openbare ruimte en de middenstand in rap tempo aan het veranderen is. De islamisering van de maatschappij is daarmee een feit. Je kan en mag het uiteraard ontkennen maar daarmee stop of verander je deze zeer ongewenste verandering niet. De islamisering – meer islam – is een hard lopend gebeuren in de volkswijken.

  Als je bovenstaande vast stelt willen extreem linkse deugmensen je aansmeren dat je leidt aan islamofobie. Een fobie is een angst of een vrees. Als je bovenstaande constateert lijdt je dus niet aan een vrees of angst want het geconstateerde bestaat. Iemand benoemen tot islamofoob is derhalve een links geschapen dogma om vooral bovenstaande niet bespreekbaar te maken.

  Linkse deugmenschen hebben daarom de kreet islamofobie bedacht zodat mensen die kritiek hebben op de veranderingen in de maatschappij in een hokje gestopt kunnen worden waar de linkse deugmensen dan een etketje op kunnen plakken. Dat etiketje is uiteraard een negatieve lading waar men graag termen als nazi , racist , fascist , rechts , extreem rechts, deporteren , en meer van deze kreten aan vast wil plakken.

  Als je vervolgens de weigering van de islam om te integreren in de Nederlandse samenleving vermeldt krijg je helemaal de volle laag van de linkse deugmenschen.

  We kunnen dus onomstotelijk vast stellen dat de islamisering van Nederland een feit is en in rap tempo plaats vindt met name in de tuinsteden van de grote steden. Kritiek op die beweging kan je bestempelen als een fobie maar daarmee sla je de plank cvolledig mis. Je draagt dan wel bij aan het kweken van twee kampen en roept zeker niet op tot verdraagzaamheid. Linkse deugmenschen zijn daarom voeding voor het kweken van twee kampen door de veroordeling van mensen die de islamisering van Nederland ongewenst vinden. Waarom linkse deugmenschen de islamisering van de grote steden willen ontkennen is mij volledig onduidelijk want het feit staat onomstotelijk vast als je de ogen open doet. Ooit was er een politicus die zei “gaat u maar rustig slapen , wij waken ” de dagen daarna spraken we Duits. Ik wil geen Arabisch leren !

  1. Siemien

   Ik heb hem even opgeslagen ++++

   1. Politiek Profeet

    Ik ook en hij gaat rond op sociaal media top inbreng van meneer cactus.

  2. Marija

   @mc. 10+

  3. ikweetwatikwil

   meneer cactus

   Mee eens.

  4. Dik

   Prima betoog Catus, ik denk dat de taalnazi nog wel een paar foutjes kan vinden, hoeft hij in elk geval niet in te gaan op de uitstekende inhoud. 😉

  5. Lao Tse

   De feiten over de ‘islamisering’, een hardnekkige fantasie van moslimhaters, staan in dit artikel keurig op een rijtje: h**p://www.republiekallochtonie.nl/blog/achtergronden/de-islamisering-van-nederland-de-feiten

  6. Piet51

   @meneer cactus
   “Even de feiten op een rijtje”??? Als iemand zoiets hier schrijft wordt ik meteen wakker. Ik heb er voor mijn informatie even zo maar een paar gecheckt. Niet allemaal, maar om een indruk te krijgen van de waarde van je bijdrage:

   * Overal in Nederland worden vrijkomende sociale huurwoningen toegewezen aan autochtone Nederlanders. Dat geldt ook, zoals iedereen in elk dorp of stad kan zien, voor winkelruimtes. Die blijven vaak lang gewoon leeg staan, voor een modewinkel zich erin vestigt.
   * Er zijn in Amsterdam maar 8 moskeeën en niet 32 alleen al in Amsterdam Noord.
   * Overal in Nederland staan schoolgebouwen leeg, zonder dat die geclaimd zijn door islamitische scholen.

   Als je aan je waarnemingen het woordje “heel soms” toevoegt of de wijk benoemt waarvoor het geldt, gaan er een paar een klein beetje lijken op feiten.

   Verder gebruik je de uitgekauwde uitspraak van Colijn fout: “gaat u maar rustig slapen , wij waken.” Hij zei dat in 1936, ruim 4 jaar voor WO II, n.a.v. de bezetting van het Rijnland door Duitsland. Nederlanders moesten zich, terecht, geen zorgen maken over de effecten in Nederland van deze Duitse actie in Frankrijk.

   Conclusie: onzorgvuldig hanteren van feiten. Ik neem aan dat de rest van je reactie ook framende bagger is.

   1. Lao Tse

    Hear, hear!

   2. Dik

    Misschien dat een plaatje met zorgvuldige feiten jou meer duidelijkheid geeft, al heb ik het vermoeden dat je opzettelijk wegkijkt.

    i.imgur.com/EEmlVT3.jpg

    1. Piet51

     @Dik
     Ik vind het bijna een belediging, maar hou het maar even op lachwekkend, dat je me met zulke “feiten” probeert te overtuigen. Dat kun je toch niet serieus menen. Wil je met dit handjevol feiten gedurende meer dan 65 jaar de ismalisering van Nederland “bewijzen”.
     In SGP-kringen en strenger circuleren dergelijke lijstjes om aan te tonen hoe verdorven Nederland is en de christelijke normen en waarden afwijst. Dat lijstje is overigens heel veel langer en over een kortere periode.

     1. Siemien

      Piet die blijft de islam maar verdedigen, de vraag echter waarom is hem tevens beantwoorden, Piet is een islamknuffelaar die graag de Nederlandse cultuur en achtergrond overboord gooit al is alleen maar om de islam te pleasen natuurlijk

   3. Dik

    Een sterk artikel waar nog veel meer zorgvuldige feiten staan opgesomd. Lees het vooral niet!!

    elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/04/meebuigen-met-de-moslims-hoe-de-islam-nederland-verandert-490086/

    1. Lao Tse

     Het stukje van Wynia bevat geen enkel cijfer of feit maar alleen ‘gevoelstemperatuur’.

     Wynia is geen serieuze journalist meer te noemen.

     1. Peter Oudshoorn

      Elke gerenommeerde journalist, ook van een gerespecteerd weekblad, die van mening met Lao verschilt, telt in ene niet meer mee en is niet serieus te noemen.

      Een beter voorbeeld van de opgeblazen kikker en zwetsmeier die Lao is zal niet makkelijk te te geven zijn.

   4. Dik

    Nederland islamiseert, ook al is het geleidelijk. Er is de druk van buiten, door immigratie, door de invloed van islamitische landen, door de angst voor geweld. Maar er is evenzeer de zelfislamisering: door naïviteit, onkunde, kortzichtigheid en wegkijkende ontkenning.

   5. Siemien

    Maar Piet en Lao laten zich gelden echte islamknuffelaars die jij- bakken tot en met, gewoon niet willen of kunnen, toegeven vanwege hun tomeloze liefde voor de islam, dat in Nederland een islamisering gaande die zien weerga niet kent.

    1. Dik

     Inderdaad Siemien, kennelijk hebben zij er, buiten het feit dat ze opzettelijk een minderheidsstandpunt verdedigen, groot belang bij om die wanstaltige islam uit de wind te houden en buiten de kritiek te verheffen.

     Ook zij hebben nooit één enkel voordeel van die verderfelijke ideologie kunnen benoemen, niet één!

     1. Piet51

      @Dik
      Ik heb laatst op verzoek drie voordelen benoemd:

      @Malsi Marbh
      Sorry, ik zag je vraag nu pas. Drie voordelen maar? Jammer. Maar o.k., hier komen ze:
      * Er zijn veel mensen geïnteresseerd in spiritualiteit. Sommigen vinden daarop een antwoord in de Islam. Ik ken er een paar, autochtone Nederlanders dus, die er zich heel goed bij voelen.
      * Moslims wensen een goede kwaliteit van vlees en groenten. Ik ga vaak naar de Turkse supermarkt voor perfect lamsvlees en groenten die ook nog eens veel goedkoper zijn dan in Nederlandse winkels. Zijn eigenlijk twee voordelen, maar dit gesmokkel mag wel, hé?
      * Tijdens de Ramadan wordt ik met mijn vrouw uitgenodigd voor iftar-maaltijden, heel gezellig, lekker en inspirerend.

      Ik had er nog een paar, bijv. over de groeiende veelkleurigheid van Nederland, de bredere kijk op de wereld voor onze kinderen, de bereidheid van immigrantenmoslims om werk te doen dat autochtonen niet willen doen, de wetenschappelijke vindingen die ooit als basis dienden voor onze wetenschappen, maar die komen dan een volgende gelegenheid aan de beurt.

     2. Bender

      Ongelooflijk hoe naïef mensen kunnen zijn, maar Piet51 spant de kroon.

     3. Siemien

      Piet is natuurlijk blind als het om de satanische ideologie islam gaat, Piet verward ook moslims en islam, verder is Piet natuurlijk hypocriet want als een christen hem uitnodigt zeg ik je dat Piet dit zal afslaan.
      Daarnaast begrijpt Piet niet dat de religieuze kant slechts een onderdeel is van deze satanische ideologie.

      De vergelijking dat alleen moslims goede kwaliteit vlees wensen gaat natuurlijk mank, dit wenst iedereen in Nederland, het vervelende bij moslims is dat het halal geslacht wordt en de betekenis van halal is dat het aan allah wordt geofferd, allah is demonisch, demonen zijn duivels.
      Maar zoals gezegd, Piet en co kijken met vleselijke ogen dus begrijpen en zien dit niet.

      Nog zo’n over je nek gaande leugen dat Nederlanders bepaald werk niet willen doen, ook hier je een staaltje geen zicht op de realiteit hebben en Nederlandse jongeren en ouderen schofferen.

      Piet ziet het niet, Piet zal het niet zien, Piet zal het ook nooit begrijpen.

     4. Piet51

      @Siemien
      Je legt me woorden in de mond, die ik niet gezegd heb, niet geschreven dus. Niet moslims alleen wensen goed eten, halal slachten heeft niet mijn voorkeur, maar ben je wel eens in een gewone slachterij geweest? Dan wordt je ook stante pede vegetariër. Bij vlees eten hoort slachten en dat kun je op verschillende manieren doen. Voor mij maakt dat niet zoveel uit. Veel meer inhoudelijks schreef je niet.

     5. Lao Tse

      “de satanische ideologie islam”

      Een fraaie contradictio in terminis.

     6. Piet51

      @Siemien
      Nog een zinnige aanvulling.
      “Nog zo’n over je nek gaande leugen dat Nederlanders bepaald werk niet willen doen, ook hier je een staaltje geen zicht op de realiteit hebben en Nederlandse jongeren en ouderen schofferen. ”

      Waarom denk je, dat je in het Westland struikelt over de Polen en andere nationaliteiten. Er is geprobeerd om voor dit werk bijstandstrekkers in te schakelen. Niet gelukt. Iets vergelijkbaars geldt in andere delen van het land in bijvoorbeeld de fruitteelt, groentenkweek, de schoonmaakbranche.

 13. Anne Sophe Schillersdorf

  Harm Beertema van de PVV is ook een racist

  1. ikweetwatikwil

   Waarom Anne, is Beertema een racist?

 14. joey

  “alcoholvrije introductieavonden geëist op initiatief van islamitische studenten”
  Maar Achmed en Mohammed dragen zoals altijd zorg voor de XTC pillen!
  Overigens waarom hebben de autochtone studenten op hun beurt geen bierfeest met varkensvleeshapjes en paaldanseressen georganiseerd?

 15. Heras

  En eigenlijk is het zo simpel. Gewoon niet luisteren naar die kleine groep schreeuwers. Geen aparte ruimtes, wc’s enz.
  Niet goed? Wegwezen dan.
  Onze overheid ondergaat, als een zielige meute, de negatieve veranderingen, zonder er iets aan te doen.

 16. Bolkestein

  Islam is geen godsdienst, maar een ideologie. En valt daarmee buiten de godsdienstvrijheid. Derhalve ook geen aanspraak op godsdienstige uitzonderingen voor de Islam in het onderwijs.

  1. Dik

   Het is zelfs een gevaar voor onze staatsveiligheid omdat de militaire component uit die ideologie erop uit is onze rechtstaat te ondermijnen.

 17. Veteraan

  De islam.
  Het houdt niet op, niet vanzelf.

 18. Piet51

  Het doet me allemaal erg denken aan de tijd dat het protestantisme in Nederland verboden was en men alleen zonder levensgevaar katholiek kon zijn. Een hele tijd later was juist het katholicisme verboden en was alleen het protestantisme toegestaan. De straffen waren wel wat milder. Als er al problemen met de islam zijn, lijken me de voorstelde maatregelen iets van eeuwen geleden. Maar problemen met de islam zijn ruim op één hand te tellen.

  1. Dik

   ‘Maar problemen met de islam zijn ruim op één hand te tellen.’

   Als je islamstront in je ogen heb dan zie je ook niets Piet! Welke belangen heb jij om de islamproblematiek in ons land te bagatelliseren? Weet je eigenlijk wel wat islam is?

   1. Piet51

    @Dik
    Zeker ken ik de islam. Ik lees zelfs de koran. Helaas is het niet zo’n leesbaar boek en dan kost het tijd om die honderden bladzijden te lezen. Maar ik kan het iedereen aanraden. Niet om je te laten bekeren, wel om te weten waarover het gaat. Het is tenslotte één van de topthema’s in de internationale politiek.

    1. Siemien

     De Koran is de religieuze component van de satanische ideologie islam, je bent werkelijk blind als je denkt dat het alleen daarom gaat.
     Piet geeft hiermee aan de islam te omarmen en te knuffelen zonder echt weten wat hij zo liefheeft.

     1. Piet51

      @Siemien
      Je blijft me maar opmerkingen toeschrijven die ik niet heb gemaakt. Ik heb niet geschreven, dat het alleen om de religieuze component van de islam gaat. Ik heb wel geschreven, dat ik de koran lees en dat ik dat nuttig vind, omdat in de internationale politiek voortdurend de koran wordt aangehaald in argumentaties. Hier worden ook voortdurend citaten aangehaald als bewijsvoering voor bepaalde stellingnames.
      Ik heb de islam niet lief, maar ik weet wel meer dan 95% van de deelnemers hier, wat de islam inhoud, omdat ik het allemaal nalees.

     2. merlot

      En ik weet er meer van dan jou. Je moet namelijk wel wat meer lezen dan dat korannetje om inzicht in de islam te krijgen.

      Begin maar eens met de islamitische verspreidingsgeschiedenis te bestuderen. Dan zie je dat het een pure veroveringsreligie is (en meer een ideologie dan een religie).

      Verder kan ik je boeken van ex-moslims aanraden, dat zijn immers ervaringsdeskundigen.

      Maar ja, dat wil je allemaal liever niet weten, toch?

     3. Piet51

      @merlot
      Jij weet meer van de islam dan ik? Dan hoor je bij die 95% die ik noemde. Ik heb mijn handen vol aan de koran. Ook omdat twee vrienden van mij en hun echtgenotes onafhankelijk van elkaar, ze kennen elkaar niet eens, zich bekeerd hebben. Van beiden hoor ik boeiende informatie, die mij nieuwsgierig maakt.

     4. merlot

      Dan sporen die vrienden van jou niet.

  2. Lao Tse

   Laat staan, zoals door sommigen hier heilig wordt geloofd, dat Nederland zou ‘islamiseren’.

   1. Peter Oudshoorn

    Jij gaat niet in debat over de islam, Lao. Dus jij moet je kop houden.

    1. Lao Tse

     Welke inhoudelijke discussie over de islam zou u willen voeren, Oudshoorn?
     Dit onderwerp gaat overigens niet over de islam maar over de vermeende ‘islamisering’ van ons land. De feiten in het artikel maken duidelijk dat dit onzin betreft.

     1. Peter Oudshoorn

      Kijk even je reactie na op Ziggy Stardust.

   2. Siemien

    Uiteraard zijn alleen onze islamknuffelaars het met elkaar eens dat er niet aan de hand is in Nederland, zoals Dik zegt, islamstront in jullie ogen

  3. Peter Oudshoorn

   Piet 51, ik kom er niet goed achter of het nu naiviteit, onnozelheid of kwaadwilligheid is die jouw islam-reacties ingeven. Wellicht een mix van alle drie.

   Duidelijk is in ieder geval dat je wegkijkt van de vele manieren waarop deze nieuwe ideologie zich in onze maatschappij en cultuur manifesteert. Je vergelijking met protestanten is absurd omdat dat om christenen ging en uiteindelijk alleen een geloofsverschil/strijd betrof.

   De islam is wezensvreemd en naar mijn idee niet compatibel. De islam is sterk eisend, kent geen bescheidenheid, is imperialistisch van karakter en kan op vele punten een 1-op-1 vergelijking met de nazi’s doorstaan. (Übermensch-gedachte, lebensraum etc.)

   1. Siemien

    Peter, ik noem dit bewust onwetend

    1. Piet51

     @Siemien
     Ik zou niet teveel moeilijke woorden gebruiken. Hoe kun je nu bewust onwetend zijn? Hoe kun je bewust iets niet weten? Lijkt me een mooi voorbeeld van een contradictio in terminis. Waar ik me bewust van ben, weet ik ook. Ik ben me ervan bewust, dat ik niet weet dat de islam een gevaar voor Nederland is. Groter onzin wordt hier zelden geschreven.

     Je bent in de war met de verschillende combinaties van (on-)bewust (on-)bekwaam. Grappig, dat wel.

     1. Peter Oudshoorn

      Met ‘bewust ontwetend’ bedoelt Siemien uiteraard: wegkijken, jezelf dom houden, de kennis-confrontatie niet aandurven, cognitieve dissonantie mijden.

      Dat lijkt me inderdaad op Piet51 geheel van toepassing

     2. Piet51

      @Peter Oudshoorn
      Dank voor je uitleg, maar ik betwijfel of dit door Siemien werd bedoeld.

      Met “wegkijken, jezelf dom houden, de kennis-confrontatie niet aandurven, cognitieve dissonantie mijden” geef je eigenlijk aan, dat ik heel erg “wetend” ben, maar het niet laat merken.

     3. Peter Oudshoorn

      Nee Piet, ik geef niet aan dat je ‘wetend’ bent. Dat ben je namelijk niet. Ik geef aan dat je voorgeschotelde feiten en kennis niet durft toe te laten en niet aan jezelf durft te bekennen omdat het niet strookt met je deugopvattingen. Ik geef ook aan dat je je ogen sluit, je afwendt en afkeert omdat je niet met cognitieve dissonantie overweg kunt.

     4. Siemien

      Peter definieert en verwoord het uitstekend en slaat ook de spijker op z’n kop

     5. EU kok

      Siemien en Peter Oudshoorn, een beminnelijk duo.
      Maar wel of vergevingsgezind, of kort van memorie.
      Ik wacht maar eens af.

     6. Piet51

      @Peter Oudshoorn
      Ik merk het wel, je kent mij door en door. Complimenti. Misschien wordt je inzicht in de menselijke psyche nog verdiept na het lezen van Presuasion van Cialdini. Van harte aanbevolen en serieus bedoeld.

     7. merlot

      Piet51 geeft aan de koran te kennen. Hij schreef eerder:

      “De koran is gedurende een lange periode opgeschreven. Vervolgens is het vaak gebeurd, dat eerdere teksten herroepen werden door latere. Maar beide varianten staan nog steeds in de Koran en niet per se in de goede tijdsvolgorde. Dat maakt interpretatie ingewikkeld en voor veel discussie vatbaar. De gewelddadigheid en vredelievendheid van de islam is op die manier beide te onderbouwen.”

      Die laatste zin is cruciaal, want Piet grijpt dat aan om een positieve interpretatie van de islam te hanteren. Uit alles blijkt dat hij een islam-apologeet is. Echter, helaas voor piet, klopt die zin niet. De vredelievende verzen zijn afgeschaft en niet meer geldig. Ik vroeg aan Piet of hij bekend was met de islamitische afschaffingsleer (abrogatie) maar zoals ik al zo vaak heb moeten ondervinden is Piets naam haas als het te heet onder z’n voetjes wordt.

     8. Piet51

      Jij weet als geen ander, dat ik het over abrogatie had, alleen dat woord niet gebruikte. De meeste mensen kennen het niet. Jouw uitleg van abrogatie ken ik, maar er zijn ook andere uitleggen. En die vredelievende teksten worden nog steeds uitgedragen door predikers en korangeleerden. Helaas niet door allemaal. Maar ik waag me niet aan uitleg. Ik lees, meer niet.En ik constateer dan, dat je met belangrijke koranteksten soms alle kanten uit kunt. Net als met de Bijbel eigenlijk.

     9. merlot

      De koran is zelf duidelijk genoeg: ‘Welk teken Wij ook afschaffen of doen vergeten, Wij komen met iets beters of iets gelijkwaardigs’ (Soera De Koe 107).

      Ook de uitleg van het vreemde verschijnsel van de tegenstrijdigheden is veelzeggend: de mekkaanse verzen zijn zacht omdat Mohammed toen nog geen wereldlijke macht had en met stroop moest smeren, toen hij die macht wel had, in Medina, werden de verzen steeds harder van toon, culminerend in de rauwe oorlogstaal van Soera 9, het laatst geopenbaarde en daardoor meest gezaghebbende vers.

      Daar kan niemand omheen. Probeer dat dan ook niet, want je hebt geen poot om op te staan.

 19. musicmaniac

  Mijn vraag is: Waarom kan iedere bevolkingsgroep zich hier in Nederland aanpassen, behalve de moslims? We hebben hier in Nederland een multiculturele samenleving van Joden, Chinezen, Russen, Vietnamezen, et cetera. Men hoort daar nooit iets negatiefs over, terwijl de moslims zich iedere dag weer moeten bewijzen om negatief in het nieuws te komen. Zou het dan toch met die 72 maagden te maken hebben, die ze zo graag willen ontmaagden? Het is een feit, dat in de gevangenissen het overgrote deel van moslim afkomst is. Of ze uit Marokko, Turkije, Arabië of Afrika komen, het overgrote deel is moslim. En geen enkel ander geloof is in die mate zo vertegenwoordigd in de cellen.

  1. Siemien

   Dat komt omdat er dubbele agenda’s zijn in de EU en Nederland, de Bilderberg speelt hier een belangrijke rol in, sterker nog, wat men doet is de bevolking zo belasten dat er geen éénheid meer is dat noemt men verdeel en heers.
   Vroeger gingen er nog wel eens 800.000 mensen demonstreren nu zie Jedi niet meer.
   Het wordt tijd dat het Nederlandse volk in opstand komt.

  2. Lao Tse

   Moslims passen zich wel degelijk aan. We hebben hier nota bene moslims als burgemeester van grote steden, Kamervoorzitter, Kamerlid, wethouders, you name it.

   Wat een gelul.

   1. Peter Oudshoorn

    Lao.
    Je hebt het over een paar uitzonderingen. Die zijn niet maatgevend. Wat musicmaniac zegt: “Het is een feit, dat in de gevangenissen het overgrote deel van moslim afkomst is.”

   2. Siemien

    Nee Lao, je liegt, Nederland past zich aan aan de islam, Nederland is bezig te islamiseren, zich langzaam maar zeker te laten onderwerpen aan de islam, en islamknuffelaartjes als jij juichen dit zó enorm toe, je gniffelt in je klamme bezwete knuistjes en kan je liefde voor de islam niet langer voor je houden.

   3. musicmaniac

    Het is geen gelul maar realiteit. Zelf heb ik als bewaker in een gevangenis gewerkt, en 2/3 van de gevangenen hadden een moslim achtergrond. Er werd speciaal halal gekookt door de gevangenen en in iedere cel lag de koran klaar. Ook was er aparte gebedsruimte en beschikten ze over satellietschotels om de islamitische zenders te kunnen ontvangen, dat zouden ze echt niet voor een enkeling doen! Maar de realiteit doet soms pijn hé, Lao Tse[dong]?

  3. Piet51

   @musicmaniac

   Joden, Chinezen, Russen, Vietnamezen, geïntegreerd. Sommigen, zoals Joden, zeker, maar anderen niet. Hoe denk je dat veel van die chinezen leven? En wat is de kwaliteit van hun Nederlands? Je hoort er inderdaad niet veel negatiefs over. Maar dat hoor je ook niet van die 1 miljoen moslims. Rotte appelen zijn er overal. Of de meeste gevangenen hier moslim zijn, weet ik niet, want dat wordt niet geregistreerd. Wel weet ik, volgens CBS-cijfers, dat de meeste gevangenen laag-opgeleid zijn en lage inkomens hebben. En omdat dat veel sterker geldt voor migranten, zul je daar ook veel meer criminelen vinden. Maak die sommetjes maar eens met die gegevens en verhoudingsgetallen en je zult die criminaliteitscijfers anders gaan zien.

   1. Peter Oudshoorn

    Eenzijdig, vooringenomen PvdA-gelul.

    1. Lao Tse

     .. argumenteerde de heer Oudshoorn.

   2. musicmaniac

    Hoe vaak komen Chinezen, Vietnamezen en Russen in het nieuws? Dat ten opzichte van de Allahu Akbar roepende figuren? Heb je daar wel eens over nagedacht Lao? Helaas gebeurt het maar al te vaak, maar worden deze roepers door links denkenden weggezet als verwarde mensen. Helaas is dat niet het geval, want verwarde mensen plegen geen massale aanslagen. Denk aan Charlie Hebdo, Bataclan, en de aanslagen in Den Haag. Zijn die allemaal verward? Nee het zijn moslim terroristen, die geïndoctrineerd zijn door dit verderfelijke haatzaaiende geloof. Wie dat anders ziet, is toch echt rijp voor een psychiater.

    1. merlot

     @ Musicmaniac: Met een wegkijker valt niet te praten. Gewoon omdat ze het niet WILLEN zien.

     Siemien noemde dat bewust onwetend en dat is een rake typering van de mindset van dit soort lieden.

     1. Lao Tse

      Of Piet51 een wegkijker is of niet (voorlopig is hij de enige die hier met feiten komt) kan alleen aan de hand van de feiten worden beoordeeld.

      In onderstaande link worden feiten vermeld die het betoog van Piet51 ondersteunen.
      Kan merlot aangeven welke van die feiten niet kloppen?

      ht*ps://www.republiekallochtonie.nl/blog/feiten/het-wil-maar-niet-vlotten-met-de-islamisering

     2. merlot

      Het enige “feit” in je link is de schatting van het aantal moslims in Nederland (ca 5%).

      In de grote steden ligt dat percentage overigens bijna 3 keer zo groot.

     3. Lao Tse

      Drie keer zo hoog is 15%. De voorspelling dat in de grote steden binnen de kortste keren de meerderheid uit moslims zou bestaan is dus bij lange na niet uitgekomen.

      Het wil inderdaad maar niet zo vlotten met die islamisering.

     4. Siemien

      Gelukkig onderstreept Lao hier zelf duidelijk dat wij feitelijk te maken hebben en gelijk hebben als wij zeggen dat Lao een islamknuffelaar is en er alles aan doet om dit duidelijk te maken, het ziekelijke aan Lao’s gedrag is dat Lao het allemaal wegwuift, Lao is niet alleen een knuffelaar van de islam maar ook een zeer bewuste wegkijker, en hij doet dit om een minderheidsstandpunt in te nemen, te zuigen en vooral z’n absolute minachting ten toon te spreiden hier.
      Of het betreft hier een zeer grote psychische stoornis die Lao graag laat zien

     5. merlot

      “Het wil inderdaad maar niet zo vlotten met die islamisering.”

      Aannemende dat de schattingen kloppen is de conclusie gerechtvaardigd dat het weliswaar getalsmatig meevalt (nog wel) maar dat deze bevolkingsgroep voor onevenredig veel hinder en narigheid zorgt.

      In Nederland zijn 450 moskee’s. Overal is halal-voedsel te koop, de straten zijn vergeven van hoofddoeken die kinderwagens lopen te duwen, tijdens de ramadan schuiven politieagenten aan bij iftars, hun jeugd terroriseert de straat en is oververtegenwoordigd in de gevangenis, kortom de islamisering is alom aanwezig.

     6. Dik

      Bewust onwetend betekent m.i. ook dat je het wel kunt weten maar niet wíl weten. Dagelijks kan iedereen in de media vernemen dat de islam niets goeds brengt, niet voor niets is er niemand die de voordelen van islam kan benoemen.

    2. merlot

     “De islam maakt vele moslims crimineler en gewelddadiger. Opgroeien in een islamitische cultuur is geestelijk ongezond”. Tot dit krasse besluit komt Nicolai Sennels, een gevangenispsycholoog uit Kopenhagen in een nieuw boek over de islam.
     […]
     Sennels werkte tien jaar met honderden jeugddelinquenten, moslims en niet-moslims. Uit zijn ervaring besluit hij dat de islamitische cultuur een slechte invloed heeft. Waarom? “In de westerse cultuur worden boosheid en agressie als een teken van zwakte gezien. Je moet er je gevoelens beheersen. Maar mijn islamitische patiënten accepteerden agressie echter als gewoon, ze vonden het gerechtvaardigd bij conflicten. Niet-agressieve personen werden gezien als zwak, als te laf om hun eer te verdedigen. Die klemtoon op het verdedigen van de eer is een tweede verschilpunt tussen beide groepen”.

     Een derde verschil betreft de idee van zelfverantwoordelijkheid. Sennels: “Een westerling vraagt: “Wat deed ik verkeerd?”. En dan kan je beginnen met hem te veranderen. Een moslim heeft de neiging heeft om te zeggen: “Wie heeft mij dit aangedaan?”. Als je de oorzaak van je problemen vooral ziet in factoren buiten je zelf, ben je niet gemotiveerd om aan jezelf te werken. Daarom zijn er in islamitische landen dan ook zo weinig psychologen en therapeuten.”

     Verder vreest Sennels dat de ongelijke behandeling van mannen en vrouwen in de islam tot agressie bij mannelijke moslims leidt, meer dan bij niet-moslims.”

     Bron: Gazet van Antwerpen

 20. Rud56

  Harm heeft gelijk. De islamisering neemt hand over hand toe en de verachtelijke deugmens vindt het goed. Tot aan het moment dat de wolf zijn schaapskleding uittrekt!
  Maar dan is het te laat, veelst te laat en zal de duisternis ook die naïevelingen omhullen!

  1. Dik

   Islamisering is een langzaam proces. Dat proces is begonnen toen de eerste islamitische gezinnen begin jaren ’50 naar ons land kwamen. Inmiddels zijn het er bijna een miljoen, staan er zo’n 500 moskeeën en stapelen de islamproblemen zich steeds verder op. We raken er steeds meer aan gewend.

  2. Isengrijn

   Rud56:

   “…en zal de duisternis ook die naïevelingen omhullen!…”

   Mooi gesproken.

 21. Rud56

  En nog even voor al dat verachtelijke deug hier:

  Als de moslim verschijnt, is het de vrijheid, veiligheid en vrede die verdwijnt!

  Voor velen is dit dus moeilijk te vatten, maar het is een onomstotelijke, keiharde waarheid, harder dan de hardste steensoort of mineraal!

 22. hminkema

  We hebben in Nederland vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging & vergadering, vrijheid van godsdienst. Het lijken me vrijheden waar we trots op zijn, die de vrucht zijn van de Verlichting en de secularisatie. Het lijken met ook vrijheden die juist een Partij Voor de Vrijheid zou moeten verdedigen.

  Dus dan kun je niet zeggen: katholieke scholen zijn okee, maar islamitische scholen niet.

  Dan kun je niet zeggen: een zichtbaar kruisje dragen op je conducteurspak moet kunnen, maar een hoofddoek niet.

  En dan kun je niet zeggen: kerken en sjoels zijn toelaatbaar, maar moskees niet.

  Dan kun je ook niet volhouden: prima als school- en bedrijfskantines een aanbod aan vegetarische en koosjere voeding hebben, maar halal is niet prima.

  Hoe zorgen we ervoor dat we onze westerse vrijheden en andere verworvenheden, die voor iederéén gelden, behouden en consequent verdedigen; en tegelijk voorkomen dat we ‘buigen voor de islam’?

  1. Isengrijn

   Hinkema,

   Volgens velen hier: ‘de islam komt uit het Midden-Oosten en hoort simpelweg niet thuis in Europa’.
   Echter, vergeten deze mensen dat de katholieke kerk en aanverwante Christenen ook hun oorsprong hebben in dat zelfde Midden-Oosten.

   Het is a raar dat mensen überhaupt geloven, maar de de hypocrisie van de gelovigen hier is onvoorstelbaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.