Tweede Kamerlid Harm Beertema (PVV): "het onderwijs loopt voorop in islamisering"

Geen categorieaug 14 2019, 20:00
Woordvoerder onderwerp van de PVV, Harm Beertema, luidt de noodklok vanwege islamisering van het onderwijs. En niet zomaar iets, maar islamisering in het onderwijs! De lijst van zelfsislamisering kent geen einde: gebedsruimtes, halalvlees en nu ook nog alcoholvrije introductieavonden voor islamitische studenten. De gesegregeerde samenleving begint natuurlijk bij het onderwijs.
Maar wat is dan die islamisering dan, vragen mensen zich af? Tweede Kamerlid Harm Beertema (PVV) weet wel raad met zo'n vraag en lepelt een waslijst aan islamiseringsfenomenen op. En wat verklaart 'de islamisering' dan? Heel simpel: laat je een groot aantal personen van islamitische afkomst toe, laat ze hun geloof onder de mom van geloofsvrijheid behouden en je krijgt 'islamisering'.
Laat je zo'n situatie één of twee jaar toe dan zijn de diaspora nog klein, maar faciliteer migratie voor 50 jaren en complete stadsdelen zijn 'plotsklaps' islamitisch. Harm Beertema heeft een remedie voor het euvel dat hij aanschouwt. Hij wil de islam buiten de kaders van de onderwijsvrijheid zetten. Daarmee zou islamitisch onderwijs worden verboden. Tevens wil hij een einde aan het faciliteren van de islamitische leefstijl bij openbare onderwijsinstellingen.
Met Beertema weet je zeker dat zelfs de "gebedsruimtes" helemaal fout zijn. Universiteitsbesturen kunnen maar beter oppassen en de ruimtes van naam wijzigen naar "stilteruimte". Dan is de islamisering in één keer ten einde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten