Hou eens op! NU.nl vindt het nodig uitleg te geven over islamitisch Offerfeest

Komkommertijd brengt een nieuw dieptepunt met zich mee in de vorm van uitleg over islamitische gebruiken. NU.nl heeft écht niks beters te doen.

Wie deze maand degelijk nieuws wil vinden, waant zich als met een machete door een overwoekerde jungle, bestaande uit artikelen als: ‘maakt geld gelukkig?’; ‘wespen bij u in de buurt!’, en als kers op de taart; ‘Waar draait het islamitische Offerfeest precies om?

Waar zijn we nou helemaal mee bezig? Menig islamiet weet dit al, en wie het interesseert kijkt wel op Wikipedia. Dergelijke artikelen hebben vaak een subtiel belerend toontje. Alsof de Nederlandse bevolking even moet worden opgevoed in de nieuwe tradities en gebruiken die zich om hen heen uit de doeken doen.

Na wat introductielesjes die antwoord geven op de brandende vraag ‘wat is mijn islamitische buurman nu weer aan het uitspoken?’ vult men het artikel aan met een discussiepunt: ritueel slachten. Zo heb je een mooi gespreksonderwerp voor als je je nieuw opgedane kennis toepast in de praktijk: ‘Hey Mohammed, zalig Offerfeest! Maar dat ritueel slachten hè, kan dat niet anders? In België is het namelijk verboden!’ Komt vast goed zo, dat integreren!

En dat allemaal dankzij de waardevolle bijdrage van NU.nl, die graag haar steentje bijdraagt aan de maatschappelijke discussies en sociale cohesie. Nu is het wachten op de vraag of er ook eenzelfde soort artikelen zullen worden geschreven over christelijke feesten, want identiteitspolitiek en slachtofferschap liggen natuurlijk immer op de loer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. DidiMadloba

  Komkommertijd maakt het echt heel moeilijk voor DDS om echt nog een schande te vinden die snel ingrijpen vereist.

  Vandaag is de klacht dat het volk *NIET* dom wordt gehouden, maar wordt bijgepraat over islamitische tradities.

  Ik ben sprakeloos

  1. Isengrijn

   Inderdaad, ze zouden het met beide handen aan moeten grijpen, onder het mom: know your enemy.

  2. bifbof

   Doe er nog schrijfloos bij en je maakt veel mensen gelukkig.

  3. Dik

   Ik verwacht beslist geen antwoord, maar misschien kan DidiMadloba ons bijpraten en uitleggen wat de voordelen zijn van de uitleg over de rituele slachting in de islam. En als DidiMadloba dan toch bezig is, doe dan ook gelijk maar de voordelen van de islam, drie voorbeelden is voldoende.

 2. Dik

  Ik lees NU.nl niet, maar ik begrijp wel dat ze uitleg geven over het ‘offerfeest’, dat houdt namelijk verband met de steeds verder oprukkende islamisering van ons land.

  1. Siemien

   En de weigering om dit tegen te gaan vanzelf

  2. Confucius

   NU.nl is een waardeloze site.
   Die beginnen al te modereren terwijl je nog aan het typen bent.

   Behalve natuurlijk wanneer ze je aardig vinden en die linkse rommel opschrijft en ondersteunt.

 3. EU kok

  Arme Wout.
  Hij vraagt zich vol zorgen af: Waar zijn we nou helemaal mee bezig?
  Een van de onbetrouwbare media, waar overigens DDS al hun artikel van kopieert, heeft een voor Wout onwelgevallig artikel gepubliceerd.
  De oplossing is vrij simpel Wout, verricht zelf eens wat journalistiek werk ipv van anderen overschrijven.

  1. Ride eat sleap repeate

   Weer zo inhoudsloos, die EU cock. Zullen we jou ff lekker ritueel slachten, ben je tenminste stil. Zielig stukje extreem links schaap!

 4. Aaldering

  Uit de overlevering hier uit de streek werd een varken vroeger op een ladder gebonden en rechtop gezet. Vervolgens werd met een scherp mes de keel doorgesneden. Altijd met een enorm gekrijs van het dier. Het bloed werd opgevangen in een emmer, voor de bloedworst. Er was belangstelling van de buren bij deze jaarlijkse slacht van het huisvarken. Een kip werd op het hakblok gelegd, of eenvoudigweg de kop afgerukt.

  1. Ego-non-solus

   Ja, vroeger stond hier een galg. Dus wat is uw boodschap?

   1. EU kok

    Dat lijkt mij duidelijk voor wie zonder oogkleppen kijkt.

    1. Bosche draak

     Je wilt terug naar oude tijden dus al het tuig moet een “de With” behandeling krijgen?

     Tikje extreem niet? Wist niet dat je het in je had eu cock ouwe lafaard die je er bent….

  2. Peter Oudshoorn

   Naar je naam te oordelen speelde zich dat af in de Achterhoek?

   1. EU kok

    Ook dat is Nederland, Europa, het beschaafde westen.

   2. Aaldering

    Yep !

 5. Jv

  Mis ik iets, b.v. Het commentaar en of acties van die dierenactivisten en partij voor de dieren?
  Of schoppen ze dan hun lievelingetjes tegen het zere been.
  Wederom een voorbeeld dat alles mag als het deze linkse extremisten maar uitkomt.
  Dierenvrienden, fokkers, etc. boycot de verkoop van dieren aan dat moslim tuig dat geen enkel respect voor mens en dier heeft!
  Laten jullie nu ook eens zien waar jullie voor staan, of telt alleen het geld en worden principes over boord gegooid tot de pijlen weer op onze boeren worden gericht kunnen worden?

  1. Giovi

   Precies Jv. Nu hadden die dierenactivisten een mooie daad kunnen stellen door massaal schapen op te kopen bij boeren en die onfortuinlijke dieren zo uit handen van die barbaarse slachters te redden. Wat er in die rituele slachterijen gebeurt, en vooral tijdens het Offerfeest, is tenhemelschreiend en volledig in strijd met de Koran. Maar zodra het om de Islam gaat geven politiek correct links Nederland en die dierenactivisten niet meer thuis, want dat is net als het boerkaverbod immers discriminatie.

 6. Watcher

  Kan DDS nu eens uitleggen hoe dat zit met het joods ritueel slachten?

  1. EU kok

   Spelbederver.

 7. monach

  Mensen offeren doen zij ook om de ‘stam’ te zuiveren van onaangepast gedrag.
  Of dacht iemand dat eerwraak wat anders betekende.

  Daar hoor je Nu.nl niet over he.

 8. trutje

  Wat ik nooit en te nimmer zal begrijpen is dat wij als Nederland dit normaal moeten vinden maar met kerst wordt er al geen kerstboom neergezet om vooral moslims niet voor het hoofd te stoten. Terwijl dat onze traditie is maar dit afschuwelijke barbaarse gedoe moeten wij dan weer normaal vinden. Pasen wordt ook al Lentefeest genoemd. Kan iemand mij vertellen waarom wij deze achterlijke traditie normaal zijn gaan vinden of moeten vinden. Moslims overal in de wereld vluchten uit hun land van geboorte en komen naar vrije landen maar dan zetten ze hun tradities voort waarvoor ze gevlucht zijn. Waarom komen wij zo op voor moslims die ten eerste niks met ons te maken willen hebben alleen voor ons geld en ten tweede helemaal niet met onze vrijheid om kunnen gaan. Iedere dag lees je over moslims en altijd negatief ze horen hier gewoon niet thuis. over anderen groepen hoor je nooit wat. Iedere keer als moslims feest hebben moeten wij ingelicht worden over het hoe en wat zoals ramadan nu offerfeest.

  1. Isengrijn

   trutje:

   “…Pasen wordt ook al Lentefeest genoemd…”

   Echt? Gelukkig maar, want Pasen heeft net als de ramadan niets met onze noord-Europese tradities te maken. Lentefeest dan weer wel.

   1. Siemien

    Pasen in een traditioneel christelijk Nederlands feest isengrijn kijk dat jij graag onze culturele feesten om zeep wil hebben mort je zelf weten maar je stelt onze cultuur gelijk aan de islam en dat is het never nooit niet

    1. Isengrijn

     Siemien bralde:

     “…Pasen in een traditioneel christelijk Nederlands feest isengrijn kijk dat jij graag onze culturele feesten om zeep wil hebben mort je zelf weten maar je stelt onze cultuur gelijk aan de islam en dat is het never nooit niet…”

     Hmm… zonder Hoofdletters en leestekens. Waarschijnlijk zit Siemien weer aan de zuip…
     Even aanpassen:

     “Pasen in een traditioneel christelijk Nederlands feest isengrijn. Kijk dat jij graag onze culturele feesten om zeep wil hebben moet je zelf weten. Maar je stelt onze cultuur gelijk aan de islam, en dat is het never nooit niet!!!”

     Pasen komt van het joodse Pesach. Niets Nederlands aan. En helaas, Siemien, ik stel christenen en moslims gelijk aan elkaar, omdat zij beide één en de zelfde woestijncultuur naar onze landen hebben geïmporteerd! Als jij niets met de islam te maken wilt hebben, moet je ook je onzichtbare woestijnvrind, we noemen hem voor het gemak even Jehova, laten vallen.

     Snap je Siemien? Weg met de joods christelijke islamcultuur uit ons land!

  2. Mar

   Waar wordt geen kerstboom neergezet met Kerstmis?

   1. Lao Tse

    De wonderlijke gewoonte om de religie van de islam te begrijpen en te beoordelen als een politieke ideologie is een tragische vorm van domheid die Wilders effectief heeft uitgedragen.

    De gedachte dat de islam een ideologie zou zijn is bij islamofoben inmiddels een dogma geworden. Het slaat helemaal nergens op, maar velen geloven er heilig in, zoals ze ook geloven dat er sprake is van islamisering en het dogma dat de opwarming van de aarde helegaar niks met verhoogde CO2-uitstoot te maken heeft.

    In de marge van onze samenleving groeit een generatie van gebrainwashte simpele zielen op die hun wetenschappelijke inzichten ontlenen aan populisten.

    Best wel verontrustend, maar het betreft gelukkig een minderheid.

    1. Dik

     Ik las vanochtend een aardige bijdrage waarin werd uitgelegd dat intelligente mensen het begrip islamofobie niet gebruiken omdat het volstrekte kolder is. Dat zou jou, als taalnazi zijnde, aan moeten spreken.

     Dat je het onzinbegrip steeds gebruikt heeft natuurlijk een reden:

     Bestaat ISIS nog? Dat is voor Geert wel te hopen.
     ~Lao Tse~

     1. Lao Tse

      Goed punt, Dik, islamofobie heeft weinig met fobie te maken, zoals racisme weinig met mensenrassen te maken heeft (die bestaan ook niet).

      Islamofobie is een ingeburgerd synoniem voor moslimhaat.

     2. Dik

      “Islamofobie is een ingeburgerd synoniem voor moslimhaat.”

      Flauwekul, het is in jou geburgerd en het slaat nergens op. Die reactie van vanochtend, ben even z’n naam kwijt, was de spijker op de kop. Een fobie is een psychische aandoening en dekt jouw lading niet.

      Maar dat je het onzinbegrip steeds gebruikt heeft natuurlijk een reden:

      Bestaat ISIS nog? Dat is voor Geert wel te hopen.
      ~Lao Tse~

    2. Peter Oudshoorn

     Het rigide, circulaire denk- en reactiesysteem kakt weer een drolletje uit. Proost ouwe jongen!

     En beterschap.

   2. Lao Tse

    Goede vraag, Mar, maar realiseer je dat veel islamofoben echt denken dat kerstbomen in Nederland verboden zijn.

    Deze collectieve neurose is niet om te lachen.

    1. Siemien

     Nee hoor Lao dit lieg jij, er is niemand die dit denkt.
     Maar zoals gewoonlijk ben jij als islamknuffelaar bezig om woorden die mbt zijn te misbruiken om je sympathieën voor de islam hier te verspreiden

   3. trutje

    Op universiteiten en gemeentehuizen openbare plaatsen.bv. En trouwens vandaag is het ook een joodse feestdag en je hoort altijd Nederland is een christelijk joods land waarom hoor je daar niks over op NOS en zo.

    1. Mar

     “Op universiteiten en gemeentehuizen openbare plaatsen.bv.”

     Gelezen op stijlloos of facebook zeker. Klopt geen hol van.

    2. Lao Tse

     Niet zo hard oordelen, Mar, trutje komt waarschijnlijk zelden buiten en ze kan niet alles weten.

  3. C.A.Barstow

   @trutje:

   Je mag dan een trutje zijn:), maar je hebt groot gelijk.

 9. Ritter

  Het overgrote deel van de media wil sympathie kweken voor de islam.

  Vandaar dit soort artikelen.

  Uiteraard zwijgen veel media over de ideologie van de islam. Want die is anti-westers en niet zo sympathiek voor de westerse mens.

  1. merlot

   “Uiteraard zwijgen veel media over de ideologie van de islam. Want die is anti-westers en niet zo sympathiek voor de westerse mens.”

   Ga er maar rustig vanuit dat deze media zich nooit daadwerkelijk in de islam hebben verdiept. De kartelpolitici ook niet. Hun kennis is zeer oppervlakkig.

   Bovendien WILLEN ze niet kritisch zijn, ze willen “verbinden”.

   En als we straks allemaal de lul zijn, dat is het “wir haben es nicht gewusst”.

  2. Lao Tse

   De media zijn geen machten op zichzelf die besluiten een bepaald soort boodschap te verkondigen. Dat is een rare fantasie die hier op DDS overigens wel regelmatig is aan te treffen.

   De media, althans de serieuze media, weerspiegelen de samenleving en proberen zo dicht mogelijk bij de feiten te blijven. Als ze dat niet doen hebben ze geen bestaansrecht meer.

   In de serieuze media wordt er niet vanuit gegaan dat er zoiets als ‘islamisering’ bestaat, dat ziet men, terecht als een islamofobe fantasie c.q. leugen die door mensen als Wilders wordt uitgevent maar geen feitelijke grond hebben.

   Vanuit die nuchtere zienswijze kunnen uitingen van de islam ook rustig en evenwichtig, en met respect, worden beschouwd. Dat gebeurt hier.

   1. Siemien

    De serieuze media die Lao hier bedoelt is de serieuze wegkijk media.
    Lao is van het wegkijken en minderheidsstandpunten innemen.

   2. merlot

    “De media, althans de serieuze media, weerspiegelen de samenleving en proberen zo dicht mogelijk bij de feiten te blijven.”

    🙂

 10. C.A.Barstow

  Dat ”feest” van een verachtelijke moorddadige aan het nationaal socialisme gelijkstaande ideologie, interesseert mij totaal niets.
  Dit soort ideologieën moeten wij verre van ons houden willen wij niet terugzakken naar het niveau van de vroege middeleeuwen.
  Het smerig linkse gif krijgt teveel ruimte in ons land, het is tijd voor een omslag naar rechts die, g*d zij geprezen, in verschillende landen al ingezet is.

 11. Witte

  Je kunt er ook voor kiezen deze shit niet te lezen dat NU.nl kan de vinkentering krijgen.

 12. Lao Tse

  Wout heeft wel een punt als hij zegt dat de gruwelijke bio-industrie, waar sprake is van een grootschalig dierenleed, meer aandacht zou moeten krijgen.

  1. Siemien

   DDS zou veel meer aandacht moeten besteden aan jou smerige ped*fiele uitingen hier.

   1. Dik

    Komt eraan Siemien, de meeste bedrijven lezen pas maandag hun mail, en de aanhouder wint broeder!

   2. Lao Tse

    Siemien wil het liever over zijn favoriete onderwerp hebben: seks met kinderen.

    Vrijheid van meningsuiting is een groot goed maar mag ik even een teiltje?

    1. Dik

     Ik lees niet dat Siemien het heeft over seks met kinderen, jij bent degene die dat suggereert.

     1. Lao Tse

      Kent Dik de betekenis van de term p*edofilie niet?

      Dat verklaart veel.

     2. Siemien

      Hier zie duidelijk de geesteszieke gedachtegang van Lao en dan hebben we het alleen nog maar over zijn zeer warme gevoelens voor met name jonge kinderen.

     3. Dik

      Wat bedoel je te zeggen? Of ik de term niet ken? De vraag is of jij de term kent en de vraag is of Siemien het heeft over seks met kinderen.

    2. Siemien

     Uiteraard haalt Lao alles uit zijn kast om zijn ped*fiele gedragingen en uitingen hier te rechtvaardigen.

     1. Dik

      En vergeet niet dat hij het fantaseren over seks met kinderen aandoenlijk vindt.

     2. Siemien

      Precies, de term ped*filie is hem volledig onbekend, vraag mij af wat zijn referentiekader is, eigenlijk wil ik het ook niet weten

     3. Dik

      Ik denk dat jij en ik hem al lang genoeg doorhebben? Wat denk jij broer?

     4. Siemien

      Ik weet wel zeker, knippen en scheren dat sadomasochistisch kindervriendje

 13. Beukman

  Komkommertijd brengt een nieuw dieptepunt met zich mee in de vorm van uitleg over islamitische gebruiken. NU.nl heeft écht niks beters te doen.

  Gelukkig kunnen we op DDS het echte nieuws lezen. Zo las ik hier onlangs nog een belangwekkend artikel over de bestuurder van een landbouwwerktuig die een stopteken had genegeerd.

 14. Ruth

  Waarom zouden wij begrip moeten tonen voor een leugenachtige ideologie.
  Ten eerste verdraaien hun de geschiedenis want niet Ismael is geofferd maar Isaac.
  En zo gaat dat altijd kijk maar de zogenaamde Palestijnen wat voor een leugenachtig volk dat is.
  En de hele wereld trapt er met open ogen in.
  En als je er wat van zegt ben je een islamofoob of een racist.
  Geschiedenis vervalsen kunnen hun als de beste. En bijna iedereen slikt de leugen voor zoete koek.

  1. Beukman

   Hoe langer ik op DDS kom, hoe meer vind ik die moslims eigenlijk wel meevallen.

   1. Peter Oudshoorn

    Maar jij bent zelf toch ook een moslim, Beukman? Vanzelfsprekend dat je dan die gewelddadige, intolerante en imperialistische oorlogsideologie omarmt.

    Heb je je halal-geslachte schaap al afgehaald?

    1. Beukman

     Je hebt me helemaal door, @Altshorn. Ik ben inderdaad een hard core full blooded moslim. Ik maak trouw iedere maand mijn contributie over aan het Steunfonds IS, mijn vrouwen mogen niet naar buiten, maar ook binnen dragen ze hun burka, en ik word door Saudi Arabië betaald om mijn straat om te volken. Niet dat ik het geld nodig heb, want van mijn negen uitkeringen kan ik prima rondkomen. Bedankt, PvdA!

     Wat dat schaap betreft moet ik je teleurstellen. Zie je me aan voor een mietje? Denk je dat ik dat soort klusjes uitbesteed? Uiteraard koop ik een ongeslacht exemplaar, hoe jonger hoe beter, dat ik straks lekker onverdoofd op mijn balkon ga onthoofden. Prik je een vorkje mee?

     1. Peter Oudshoorn

      Maar Beuk, ik vroeg toch niet om een lawine van jouw typische humor! Je weet dat ik daar moeilijk mee overweg kan – het is zo opgelegd, zo schoolkrantniveau.

      Maar okee, ik vergeef je. Salaam Aleikum.

    2. Lao Tse

     Pijnlijk om te zien hoe Oudshoorn van wat eens een serieuze debater was afzakt tot een hysterische scheldende kleingeestige man die nauwelijks nog is te onderscheiden van Siemien, Dik of Bosche draak.

   2. Siemien

    Beukmam is een islamknuffelaar die wil ten koste van alles hier in Nederland meer islam hebben, zijn gevoelens worden steeds warmer voor deze satanische ideologie

    1. Beukman

     Inderdaad @Siempje. Steeds als ik een reactie van jou lees, denk ik: die islam is zo gek nog niet.

     1. Dik

      Dan lees je niet goed, Kneusman.

     2. Siemien

      Uiteraard heeft beukmam werkelijk geen idee wat hij zegt, beukmam begrijpt het ook niet en dat kan ook niet aangezien beuksülsün met vleselijke ogen kijkt.

     3. Siemien

      Tuurlijk leest beukmam niet goed Dik, dit is immers zijn lolbroekje

     4. Beukman

      Ik denk eerlijk gezegd dat jij vanwege jouw persoonlijkheid heel wat bekeerde moslims op jouw conto kan bijschrijven, @Siempje. Jij bent een zegen voor de islam. Doet het er dan nog toe dat al die bekeerlingen niet goed kunnen lezen?

     5. Lao Tse

      Klopt, afstotelijke figuren als Siemien jagen mensen in de armen van de islam, temeer omdat hij zichzelf beschouwt en presenteert als een gelovig gristen.

     6. Siemien

      Beukmam denkt! dat is iets anders dan weten.
      Duidelijk is dat beukmam zijn uiterste best doet om te laten zien dat hij een warm hartje heeft voor de islam, verder begrijpt beukmannetje er werkelijk geen reet van wat de islam echt inhoudt en dat is logisch want beuksülsün kan het geestelijk zichtbare niet zien door zijn vleselijke oogjes.
      In beukmam zijn hoofd zit ook islamstront

     7. Siemien

      Nee hoor Lao, die keuze maken zij zelf.
      De mens heeft immers een vrije wil.
      Verder is het ons alle duidelijk dat jij saampjes met beuksúlsün dé islamknuffelaars bent hier op DDS

     8. merlot

      Beukman baseert zijn mening over de islam op die paar moslims die hij in z’n naaste omgeving waarneemt. En wiens praatjes hij voor zoete koek slikt.

      Dat is een wetenschappelijke dwaling.

      Voeg daarbij de typisch linkse vooringenomenheid die een blinde vlek heeft voor die gruwelijke religie en je weet dat de mening van Beukman en van al die andere linkse roze brillen van nul en generlei waarde is.

      Een serieuze discussie over de verwerpelijke fundamenten van de islam zullen zij nooit aangaan.

     9. Dik

      En die steekblinde vlek wordt steeds groter merlot, de grijze plaat van ‘dat drijft in de armen van de islam’ en het weg-met-ons geblaat blijft maar draaien.Terechte kritiek steevast afdoen als fobie, het schiet niet op hoor, het blijft steeds hetzelfde liedje.

      Maar het is niet toevallig hoor, dat ik ervan overtuigd ben dat dit een kansloos speeltuinfeestje is, je denkt hier toch niet te komen voor een goede dialoog of een respectvol gesprek?

     10. Lao Tse

      “Beukman baseert zijn mening over de islam op die paar moslims die hij in z’n naaste omgeving waarneemt. En wiens praatjes hij voor zoete koek slikt.

      Dat is een wetenschappelijke dwaling.”

      Ik ben het hier van harte mee eens.
      Beukman, ik vind het vervelend om te zeggen, maar deze wetenschappelijke methodologie is inderdaad volstrekt onder de maat.

      Sorry hoor, maar ik kan de verontwaardiging van merlot, die we kennen als iemand die de wetenschap in hoog aanzien heeft, wel meevoelen.

 15. Ron

  Nu.nl is toch die belerende site die ook zegt dat we minder vlees moeten gaan eten?
  Ik snap hem alleen de blanke moet dat. Die mag dus voedingsstoffen tekort komen.

  1. toetssteen

   @Ron
   Sttttt, u weet toch dat klei eten het beste is voor die witties!

 16. meneer cactus

  tja onze linkse vriendjes zijn het helemaal met deze ideologie zodat in wetgevingen alle ruimte wordt geschapen om dit gedachtegoed te laten groeien.

  Stop de islamisering van het westen

  Onze linkse broeders hebben geen enkele moeite met de slacht methode maar als een autochtone boer zo omgaat met zijn vee staan de opsporings instanties te trappelen op de inrit. Hoe bedoelt u meten met de linkse maten langs diverse meetstokken

 17. meneer cactus

  1 oplossing , niet meer klikken op nu.nl , dat kost reclame inkomsten en uiteindelijk op zwart die bende

 18. meneer cactus

  Het vervolg heeft de politie al op twitter gegeven. Niet de politie bellen het is volledig legaal om vlees op straat uit niet gekoelde wagens te verhandelen.

  Op koningsdag mag u uw etenswaar weer geheel ongestraft aanbieden of ………………..

  Linkse ubermenschen zijn heel wispelturig waardoor u mogelijk wel vervolgd word dus vraag even na voor de zekerheid

 19. Piet Patat

  Beste Nu.nl. die islamitische slachtpartijen interesseren me werkelijk geen ene moer. Bespaar me de uitleg ! In plaat van uitleg er over te geven zouden jullie deze waanzin met volle overgave moeten veroordelen en oproepen tot een algeheel verbod.
  Neem dan ook die joodse slachtingen mee, ophouden met die idiotie.
  Niet van deze tijd, maar ja. Dan hebben we het over ideologie/religie en dan krijgen de heren/dames in Den Haag en de “media” plots knikkende knietjes. Dan willen ze die tere achtergestelde zieltjes hun pleziertjes niet afnemen. Nee hoor, wegkijken, vingers in de oren en lalalalalalala………………

 20. JFU

  Dieptepunt van de toch al veel te veel politiek gekleurde’ verslaggeving. Dergelijke overbodige walchelijke aandacht voor een kannibalen sekte die in een westerse maatschappij niet thuis hoort,geeft aan het huidige niveau van de journalistiek, en waar ze voor staan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.