shutterstock 739935610

Hufterige antivaxxers steken haatflyers in populaire mama- en meidenbladen: 'Hopelijk maken we iemand wakker!'

Geen categorieaug 26 2019, 20:00
Denk je als jonge vrouw even leuk een tijdschrift te gaan lezen, word je meteen ongevraagd bekogeld met het hatelijke bedrog van antivaxxers. Zij proppen hun flyers in tijdschriften in de hoop Nederlandse vrouwen "wakker te maken." Ook in pretparken en scholen worden veel antivaxx-flyers achtergelaten.
Gynaecoloog Jos Vollebergh maakt zich er kwaad om: "Toch wel redelijk schandalig dit," aldus de medische professional: "pro-plaguers die folders met antivaxx-onzin bij de supermarkt tussen de moeders- en meidenbladen steken." Pro-plaguers is een bijnaam voor een groep hardleerse waarheidsontkenners, die denken dat je van vaccinaties autisme krijgt en dat immuniteit fake news is. Liever enten ze kinderen helemaal niet in, waardoor dodelijke ziektes ze eenvoudiger fataal kunnen worden.
Het erge aan deze groep: ze groeien. Ze ontwikkelen hun eigen propaganda, en zijn vastberaden deze met zoveel mogelijk mensen te delen. In de hoop dat de Nederlandse groepsimmuniteit (die al onder druk staat dankzij deze haatgekken) nog verder keldert. Op social media wisselen ze ideeën uit over hoe ze zoveel mogelijk mensen "wakker" kunnen maken. Flyers in de meidentijdschriften, flyers in een paar boeken bij de huisarts, en zelfs flyers op de kraamafdeling van een ziekenhuis (!).
Deze zieke ziektefans kennen God noch gebod:
1vac
2vac
3vac
4vac
Laten we hopen dat deze anti-vaccinatielui snel zelf even de rode hond onder de leden krijgen. Wellicht dat deze wetenschapshatende pro-ziektemaniakken dan wat anders piepen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten