Hufterige antivaxxers steken haatflyers in populaire mama- en meidenbladen: ‘Hopelijk maken we iemand wakker!’

Denk je als jonge vrouw even leuk een tijdschrift te gaan lezen, word je meteen ongevraagd bekogeld met het hatelijke bedrog van antivaxxers. Zij proppen hun flyers in tijdschriften in de hoop Nederlandse vrouwen “wakker te maken.” Ook in pretparken en scholen worden veel antivaxx-flyers achtergelaten.

Gynaecoloog Jos Vollebergh maakt zich er kwaad om: “Toch wel redelijk schandalig dit,” aldus de medische professional: “pro-plaguers die folders met antivaxx-onzin bij de supermarkt tussen de moeders- en meidenbladen steken.” Pro-plaguers is een bijnaam voor een groep hardleerse waarheidsontkenners, die denken dat je van vaccinaties autisme krijgt en dat immuniteit fake news is. Liever enten ze kinderen helemaal niet in, waardoor dodelijke ziektes ze eenvoudiger fataal kunnen worden.

Het erge aan deze groep: ze groeien. Ze ontwikkelen hun eigen propaganda, en zijn vastberaden deze met zoveel mogelijk mensen te delen. In de hoop dat de Nederlandse groepsimmuniteit (die al onder druk staat dankzij deze haatgekken) nog verder keldert. Op social media wisselen ze ideeën uit over hoe ze zoveel mogelijk mensen “wakker” kunnen maken. Flyers in de meidentijdschriften, flyers in een paar boeken bij de huisarts, en zelfs flyers op de kraamafdeling van een ziekenhuis (!).

Deze zieke ziektefans kennen God noch gebod:

1vac

2vac

3vac

4vac

Laten we hopen dat deze anti-vaccinatielui snel zelf even de rode hond onder de leden krijgen. Wellicht dat deze wetenschapshatende pro-ziektemaniakken dan wat anders piepen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Ritter

  78. Jinek blundert met item over rechts-extremisme

  Afgelopen week schoof terrorisme-expert Beatrice de Graaf aan bij Eva Jinek om te praten over rechts-extremisme in Nederland. De Graaf waarschuwt voor het gevaar van rechts-extremisme in Nederland. Hoe gevaarlijk is rechts-extremisme in Nederland? Wij deden een factcheck!

  Video is te zien onder de kop: ” 78. Jinek blundert met item over rechts-extremisme | UP!DATE”

  1. C.A.Barstow

   @Ritter:

   Jinek? is dat niet die linkse snol van de staats TV?
   daar luister je toch niet naar?

 2. C.A.Barstow

  Waarom wordt dat overwegend linkse tuig niet een keer afgeranseld?
  het liefst met een honkbalknuppel natuurlijk.

  1. Thrower

   Waarom, denk je zelf?

 3. toetssteen

  Ik heb zelfs op eigen kosten mijn kinderen in laten enten. Mazelen bijvoorbeeld, want dat zat toen nog niet in het pakket.
  Waar de missus en ik wel hard mee werden geconfronteerd was dat ze hadden geknoeid met het kinkhoestvaccin omdat veel kinderen hevige bijverschijnselen kregen. Mijn eigen dochter was er eentje van en de kinderarts oordeelde, no way , anders stikt ze. Maar ja, haar broertje kreeg een aangepaste vaccinatie die niet genoeg was om kinkhoest te voorkomen. Hij kreeg een matige vorm, maar zijn zusje stikte bjina in die gierende buien.

  Vaccinatie, een leek moet zich er niet mee bemoeien.

  1. meneer cactus

   “” Vaccinatie, een leek moet zich er niet mee bemoeien. “”

   Maar elke leek zou vrije keuze moeten hebben wel of niet enten. Het slappe excuus dat dit de volksgezondheid in gevaar brengt is bull shit als alle anderen wel geënt zijn.

 4. Heras

  Het zal mij niets verbazen als het weer mensen zijn zonder kinderen.
  Een groepje idealisten die niet nadenken over de gevolgen, als een paar ouders zich laten indoctrineren.

  Ikzelf heb mijn kinderen de hele inentingsfase laten doorlopen, want ik zou niet aan hen kunnen uitleggen hoe het mogelijk is dat ze ziek geworden zijn, terwijl de oplossing voorhanden was.

 5. Pescador

  Vaxineren kan goed zijn, maar er wordt teveel rotzooi in gestopt tegenwoordig. En als mijn kind niet ingeent is waarom mag het dan niet naar een kinderdag verblijf al die andere kinderen zijn toch ingeent? Dan kunnen ze toch niet meer ziek worden??? Ofuhhhhh werken die inentingen soms helemaal niet en is het alleen maar om veel geld naar de farmaseut testuren

 6. Jack Flash

  Wie weet wat ze ingeënt krijgen vandaag de dag.Het algemene gekte gehalte is sterk toegenomen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.