jan roos

Jan Roos: Linkse partijen steken vingers in de oren en roepen 'ananas!' om intolerantie van islam niet te zien

Geen categorieaug 09 2019, 12:00
Gisteren werd bekend dat makelaars hun homoseksuele klanten moeten afraden in bepaalde wijken te gaan wonen. Linkse partijen zijn daar woest over. Jan Roos snapt die makelaars wel. "Een tip voor je eigen vrijheid en veiligheid lijkt mij een inhoudelijk sterke opmerking", zegt hij. En hij geeft de wegkijkende SP- en PvdA-politici meteen een flinke draai om hun oren.
Makelaars in Den Haag vertellen homostellen in welke wijk ze beter niet kunnen gaan wonen. Met andere woorden; ze zeggen dat een bepaalde moslimgetto niet erg geschikt is voor LHBTIQ+ mensen. Meestal wijzen makelaars de keuken aan en zeggen dan vrolijk ' dit is de keuken' en bij de badkamer 'dit is de badkamer'. Een tip voor je eigen vrijheid en veiligheid lijkt mij dan een inhoudelijk sterke opmerking voor een aanstaande koper van een woning.
Nou, daar is niet iedereen het mee eens. De PvdA zou liever zien dat ze deze tips voor zich houden. “Dit lost het probleem allerminst op”, stelt Kamerlid Kristen van den Hul. Nu is het algemeen bekend dat ze op links standaard hun ogen dichtdoen, vingers in de oren stoppen en heel hard achter elkaar ananas roepen op het moment dat hun multiculturele ideaal niet volgens plan verloopt. Kop in het zand is de enige oplossing om de intolerantie van de islam niet te zien. De PvdA wil dus dat nietsvermoedende homo's pas achteraf er achterkomen dat ze een huis hebben gekocht in een vijandige omgeving. Ook de SP vindt het wijkadvies 'onaanvaardbaar'. “Straks krijgen vrouwen het advies bepaalde wijken te vermijden, of joden, of moslims”, aldus Jasper van Dijk.
Nou, ik heb nieuws voor Jasper van de SP. Het stikt van de wijken waar je als vrouw alleen of jood niet veilig doorheen kan lopen. Ook die wijken zijn overbevolkt met moslims. Overigens is er niet één wijk in ons land waar je als moslim niet veilig bent. Dat wordt er dan vlug aan de baardharen bijgesleept om maar net te doen alsof het niet een specifiek islamitisch probleem betreft. Wat natuurlijk wel het geval is.
Dat links het graag opneemt voor deze groep is heel cynisch. Zo liep er een homoseksueel PvdA-raadslid in een gekleurde boerka op de Gay Pride. De boerka is hét symbool van vrouwenonderdrukking binnen de orthodoxe islam, waar de doodstraf op homoseksualiteit staat. Dat verdedigen is een Stockholmsyndroom van grootse proporties.
Het is niet alleen misselijkmakend hypocriet, het is ook een slag in het gezicht van afvallige vrouwen zoals Lale Gul. Zij wierp twee maanden geleden haar hoofddoek af en doet een boekje open over hoe tolerant de oude wijken zijn. Luister naar mijn podcast via janroos.backme.org en steun me om dit soort geluiden mogelijk te maken, want in de linkse mainstream media krijg je dit niet te horen. Dat is immers niet wenselijk, want de gedachte aan een geslaagde multiculturele samenleving is immers belangrijker dan het beschermen van slachtoffers van deze verderfelijke ideologie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten