Jan Roos: Linkse partijen steken vingers in de oren en roepen ‘ananas!’ om intolerantie van islam niet te zien

Gisteren werd bekend dat makelaars hun homoseksuele klanten moeten afraden in bepaalde wijken te gaan wonen. Linkse partijen zijn daar woest over. Jan Roos snapt die makelaars wel. “Een tip voor je eigen vrijheid en veiligheid lijkt mij een inhoudelijk sterke opmerking”, zegt hij. En hij geeft de wegkijkende SP- en PvdA-politici meteen een flinke draai om hun oren.

Makelaars in Den Haag vertellen homostellen in welke wijk ze beter niet kunnen gaan wonen. Met andere woorden; ze zeggen dat een bepaalde moslimgetto niet erg geschikt is voor LHBTIQ+ mensen. Meestal wijzen makelaars de keuken aan en zeggen dan vrolijk ‘ dit is de keuken’ en bij de badkamer ‘dit is de badkamer’. Een tip voor je eigen vrijheid en veiligheid lijkt mij dan een inhoudelijk sterke opmerking voor een aanstaande koper van een woning.

Nou, daar is niet iedereen het mee eens. De PvdA zou liever zien dat ze deze tips voor zich houden. “Dit lost het probleem allerminst op”, stelt Kamerlid Kristen van den Hul. Nu is het algemeen bekend dat ze op links standaard hun ogen dichtdoen, vingers in de oren stoppen en heel hard achter elkaar ananas roepen op het moment dat hun multiculturele ideaal niet volgens plan verloopt. Kop in het zand is de enige oplossing om de intolerantie van de islam niet te zien. De PvdA wil dus dat nietsvermoedende homo’s pas achteraf er achterkomen dat ze een huis hebben gekocht in een vijandige omgeving. Ook de SP vindt het wijkadvies ‘onaanvaardbaar’. “Straks krijgen vrouwen het advies bepaalde wijken te vermijden, of joden, of moslims”, aldus Jasper van Dijk.

Nou, ik heb nieuws voor Jasper van de SP. Het stikt van de wijken waar je als vrouw alleen of jood niet veilig doorheen kan lopen. Ook die wijken zijn overbevolkt met moslims. Overigens is er niet één wijk in ons land waar je als moslim niet veilig bent. Dat wordt er dan vlug aan de baardharen bijgesleept om maar net te doen alsof het niet een specifiek islamitisch probleem betreft. Wat natuurlijk wel het geval is.

Dat links het graag opneemt voor deze groep is heel cynisch. Zo liep er een homoseksueel PvdA-raadslid in een gekleurde boerka op de Gay Pride. De boerka is hét symbool van vrouwenonderdrukking binnen de orthodoxe islam, waar de doodstraf op homoseksualiteit staat. Dat verdedigen is een Stockholmsyndroom van grootse proporties.

Het is niet alleen misselijkmakend hypocriet, het is ook een slag in het gezicht van afvallige vrouwen zoals Lale Gul. Zij wierp twee maanden geleden haar hoofddoek af en doet een boekje open over hoe tolerant de oude wijken zijn. Luister naar mijn podcast via janroos.backme.org en steun me om dit soort geluiden mogelijk te maken, want in de linkse mainstream media krijg je dit niet te horen. Dat is immers niet wenselijk, want de gedachte aan een geslaagde multiculturele samenleving is immers belangrijker dan het beschermen van slachtoffers van deze verderfelijke ideologie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Goede analyse maar aangezien ik geen fan ben van ananas roep ik banaan 🙂

  1. Top

   Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen. Niknok!

 2. Lao Tse

  De stukjes van malle Jan worden met de dag relevanter.

  🙂

  1. Pronounce

   Het onvermogen van Lao met een inhoudelijk weerwoord te komen wordt met de dag opvallender.

   🙂

   1. ZiggyStardust

    Hij heeft geen redenen meer om nog iets inhoudelijks te melden. Zijn gedroomde islamitische pedxparadijs is hier inmiddels bijna werkelijkheid.

    1. Lao Tse

     Ziggy is inmiddels ook afgezakt naar ziek trolgedrag.

     Jammer.

     1. Roughwood

      Geweldige reactie! Uw bijdrage tilt deze inhoudelijke discussie ontoezeggelijk naar een hoger plan! 🙂

     2. dario

      Trolgedrag …

    2. Jumping

     Inderdaad Ziggy.

     In Jammu en Kasjmir zijn de Moslims ook weer een oorlog begonnen nu weer richting het vredelievende India.

     Het lijkt Links wel ook altijd oorlog voeren.
     Het liefst onherkenbaar is beter voor hun uitkering.

   2. Original NL

    Daar ook de narcistische sukkel noppen de waarheid niet kan weerleggen, blijft hem niets anders over dan de boodschapper voor mal te verklaren en de boodschap te bagitalliseren.
    En dan nog durven beweren dat hij geen moslim lover is….

  2. dario

   Relevant….

 3. Bosche draak

  denk eerder dat ze massaal “LALALALALALALA” lopen te schreeuwen dan ananas.
  Maar dat is maar een kleinigheidje, dhr Roos heeft gewoon gelijk hierin…

  1. Jumping

   Ik had het idee “HALALHALALHALAL”.

   1. Watcher

    Jumping heeft de humor van Lugar en zo zijn nog veel meer reaguurders.
    Verdacht 🙂 🙂 🙂

    1. EU kok

     Zou u denken dat Lugar onder meerdere namen reageert.
     Heeft hij/zij/het toch nooit eerder gedaan.
     Ik vind het geen logische gedachte.

     1. Original NL

      Denken is sowieso n.v.t. bij cock!

    2. dario

     Verdacht…

 4. Pronounce

  Linkse mensen hebben er nogal eens problemen mee als een groep die zich eigenlijk als slachtoffer zou moeten gedragen (de moslims) deze rol van zich afwerpt en dader wordt. Daarom moet de homofobie die binnen de islam gemeengoed is, onder het tapijt geveegd worden. Of dusdanig geframed worden dat eigenlijk het westen schuldig is. En de boerka is ineens geen probleem, waar dezelfde types die het verbod ‘vernederend’ etc vinden schuimbekkend zouden reageren als de katholieke kerk deze kledingeis aan vrouwen zou opleggen.

  Daarom probeert men zichzelf maar wijs te maken dat al die vrouwen dat toch echt ‘vrijwillig’ dragen. Je kunt je bij dergelijke kolder afvragen of dit soort linksen moedwillig liegen of écht in hun aperte onzin geloven. En welke van de 2 eigenlijk erger is.

  Deze makelaars zijn beter bekend met de werkelijkheid van alledag dan deze doldwaze politici die geheel in hun eigen bubbel leven. Ze laten nog liever het land naar de kloten gaan dan toe te moeten geven dat ze ernaast zaten en dat die verderfelijke Wilders c.s. gelijk hadden.

  Oh ja, mocht het zover komen dat de islam in land de macht grijpt dan is het niet alleen einde oefening voor homoseksuelen. Ook voor Jasper van Dijk is dan geen plaats meer.

 5. Erkenbrand

  Het moslimprobleem kan slechts opgelost worden door grootschalige deportaties, dat volk wil gewoon zich niet aanpassen.

  1. Vanduinen

   Het zit er bij u nog diep in. Zie ik.

   1. Lao Tse

    Erkenbrand vindt ook dat we alle moslims in Nederland in interneringskampen moeten opsluiten en moslimmannen moeten steriliseren op straffe van deportatie.

    Dit is niet om te lachen, hij meent dat echt.

    1. Erkenbrand

     Heb jij een betere manier om de moslimramp in te dammen, dan verneem ik die graag.

     1. Lao Tse

      Er is geen sprake van een moslimramp, arme angstige man.

      Je beeldt je van alles in.

     2. Erkenbrand

      Kop in het zand en ontkennen maar dat er een moslimramp is, de strategie van links, maar wij weten beter.

     3. Lao Tse

      Probeer je overigens even de ramp voor te stellen als de regering besluit een kleine miljoen moslims op te sluiten in concentratiekampen en moslimmannen te gaan steriliseren als ze weigeren te vertrekken.

      Dat zal ons land binnen de kortste tijd tot een ontwikkelingsland maken, als we buitenlandse bezetting al zullen weten te voorkomen.

     4. joey

      lao
      Zyklon B

     5. Lao Tse

      Joey maakt duidelijk waar we hier over hebben.

      Inderdaad afschuwelijk.

     6. merlot

      “Je beeldt je van alles in.”

      Trol Lauwe Thee bevestigt ongewild wat Jan Roos betoogde. Links heeft geen antwoord op de enorme problematiek die het gevolg is van de massale immigratie van moslims en weet niets anders te doen dan het probleem te bagatelliseren.

    2. dario

     Echt menen ….

    3. meneer cactus

     moslims zitten elke vrijdag al in interneringskampen

   2. dario

    Ja diep …

  2. Watcher

   Erkenbrand je kunt een balletje opgooien bij Baudet.

   1. dario

    Balletje opgooien …

  3. Garland S. tucker

   Dit is waarom ik de dom-rechtse reaguurder op DDS niet serieus kan nemen en ze ronduit kwaadaardig vind.

   Niemand bij nadenkend rechts, die meneer Erkenbrand eventjes fijn wijst op zijn gore fascistische uitspraken.

   Liever gaat men zich zo druk maken op mijn gore “linkse” opmerking.

   Wel, als dat “links” is, weet ik dat ik in het goede kamp zit.

   1. Meriadoc Brandebok

    Exact!

   2. Erkenbrand

    Straks zit je in een moslimkamp wanneer dat ongedierte de overhand heeft, mij niet gezien.

   3. Bosche draak

    de meeste nemen jouw gezeik ook niet serieus Garfield.
    ga je toch lekker even naar je huilkamertje?
    we roepen je wel weer als we Jip & Janneke taal toepassen…

   4. Lao Tse

    Dat is inderdaad pijnlijk, Garland. Er worden hier voorstellen gedaan voor de vervolging van moslims die rechtstreeks aan het nazisme zijn ontleend en niemand, behalve jij en ik, maakt bezwaar tegen die barbaarse waanzin.
    Het is ook wonderlijk dat de redactie dit soort teksten tolereert.

    1. Erkenbrand

     Ik heb gewoon schijt aan die door jou zo bewierookte moslims en zie hen maar wat graag gedeporteerd voordat het te laat is, je moet toch wel een betonnen muur voor je kop hebben wanneer je niet inziet dat zij de grootste bedreiging zijn voor ons voortbestaan, dat vullis moet er gewoon uit.

   5. Top

    garland S T (wat een zielige naam eigenlijk) ook wel bekent, als de ”strontvlieg’. Was al niet populair op school, is eigenlijk een ‘onrendabele’.

   6. merlot

    “Wel, als dat “links” is, weet ik dat ik in het goede kamp zit.”

    Je zit in het kamp van de wegkijkers, van de zachte heelmeesters die stinkende wonden maken, in het kamp van degenen die door komende generaties vervloekt zullen omdat ze Europa weg hebben gegeven.

 6. Benny

  Jan heeft hier uiteraard een goed punt. Lao en zijn nichtje Anne hebben geen fatsoenlijk tegenargument (want die zijn er simpelweg NIET) Dus dan maar (LINKS) trollen.

  1. Original NL

   Jan heeft altijd goede argumenten Benny, tot grote ergernis van de islamtrollen alhier!

 7. Watcher

  Waar blijft de podcast van Jensen?

  1. dario

   Ja podcast …

  2. Garland S. tucker

   Is de nieuwe alweer uit? Snel kijken!

   1. Bosche draak

    moet je wel eerst je hoofd uit je anus halen Garfield, dat luistert een stuk beter….

 8. Jumping

  Deze Roos heeft ook een goed gevoel voor richting, hij slaat de spijker ook altijd vol op de kop.

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 9. HEM

  Het gaat niet alleen om LHTBers of Joden. Toen ik neerstreek in een Limburgs dorpje, stond er de volgende dag “Hollander go home” op straat gekalkt. Maar dit terzijde.

  Makelaars dragen met hun advies wel bij aan dat, wat de moslims zo graag willen: Omvolking van Nederland. Ze openen steeds meer bedrijven (waar komt dat geld vandaan) waar ook de Nederlanders graag gebruik van maken (want ze knippen je voor een tientje, stucen je muren (door Poolse werknemers!) en leveren vlees voor spotprijzen). Ze hoeven maar een paar huizen in een wijk te kopen, of de Nederlanders (niet alleen de homo’s!) blijven er weg (en de rest wordt goedkoop aangeschaft door onze nieuwe landgenoten).
  Weet nu maar: Ze moeten ons niet, ze willen ons niet, maar ze zijn gek op alle rechten die wij hebben opgebouwd. En straks fijn de sharia om de laatste autochtonen op te ruimen.

  1. Original NL

   Kortom Hem…nl verwordt in hoog tempo tot een islamitisch shithole!

  2. tailgunner

   Het zijn ook geen immigranten, het zijn kolonisten:

   verenoflood.nu/kolonisten-of-immigranten/

 10. Rud56

  Jan,wederom weer een goed artikel (wat zonder meer zeer doet bij de islamlovers op deze site).
  Maar Jan, orthodoxe islam? Islam is islam Jan, er is geen onderscheid!

 11. Piet Patat

  Prima stuk Jan, spijker op de kop.
  Maar, een ding : Islam is Islam.
  Er is geen tussenweg.
  Islam light bestaat niet, koran = koran en die liegt er niet om.
  De haat en nijd, dood en verderf die in dat vod gepredikt worden zijn zonneklaar.
  Dat er miljoenen van die lieden in Europa verblijven die deze ideologie aanhangen is levensgevaarlijk en een directe bedreiging voor onze vrije maatschappij.
  Talloze Europse steden zijn al aangetast door dit etterende kwaad en inderdaad kun je je als blanke in veel wijken amper meer vertonen.
  Met dank aan links inderdaad die wel de lusten ( welke lusten ? ) maar niet de lasten wil zien van deze omvolking. Wegkijken, pappen en nat houden, thee drinken met een koekje er bij. En in plaats dat de problemen de wijken uit gemikt worden, wordt men aangeraden die wijken dan maar beter niet te betreden.
  De omgekeerde wereld, de wereld van links.

 12. Garland S. tucker

  Links zegt Ananas, Jan Roos praat alleen poep.

  1. Bosche draak

   steek die ananas maar daar waar de zon niet schijnt stumper, het groene deel eerst!

  2. merlot

   “Jan Roos praat alleen poep.”

   Geweldig beargumenteerd, wegkijker.

 13. C.A.Barstow

  Maar natuurlijk,
  links helpt altijd alles naar zijn grootje en weten daarna ineens van niets en rennen hard weg, smerig laf volk is het.

 14. Heras

  Ik stel voor dat naieve pvda een verplichte cursus “tolerantie” organiseert voor moslims.
  Eens kijken wat er dan gebeurt.

 15. meneer cactus

  De is-lam is de meeste intolerante ideologie op aarde omdat deze ideologie al eeuwen geen evolutie heeft meegemaakt

 16. Mariposa78

  Hee! Janneman en anderen hou eens op met het misbruiken van mijn voornaam Anananas.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.