Ruzie in partij Sylvana Simons! Zelfs het 'inclusieve' BIJ1 wil pedo's uitsluiten

Geen categorieaug 09 2019, 15:00
Professioneel deuger en parttime pedoknuffelaar Linda Duits, vloog ietwat uit de bocht met haar 'alle uitsluiting is slecht'-column. Zelfs BIJ1-lid Rebekka Timmer trekt bij pedofielen een duidelijke grens.
In een tweet reageert ze op de column van Duits, en zegt:
Als zelfs leden van BIJ1 al zeggen dat je even moet dimmen, dan is er wel echt iets goed mis! En terecht ook, want Linda Duits toont zich hopeloos naïef wat betreft pedofielen en de mogelijkheid tot acceptatie ervan.
Op het moment dat je weet dat iemand een pedoseksueel is, dan is het eigenlijk al klaar. Hij hoeft niet eens wat gedaan te hebben of iets van plan te zijn: het vertrouwen is gewoon weg.
Je gaat ook niet langer gezellig barbecueën met vrienden waarvan iemand toe heeft gegeven pyromaan te zijn. Het maakt niet uit of het de afgelopen drie keer wél goed is gegaan, wat telt is dat jullie nu een pyromaan in jullie midden hebben zitten. Waar eerdere keren gezellig en onbezorgd waren, check je nu of alle aanmaakblokjes, aanstekers, brandstof en dergelijke er nog wel zijn. Iedere keer weer. Want voor je het weet is het mis, en dat hoeft maar één keer te gebeuren.
Het enige verschil is dat men voor een pyromaan nog enig begrip op kan brengen, want dingen in de hens steken is nou eenmaal best wel gaaf. Verliefd kunnen zijn op kleine kinderen daarentegen, doet menig mens de maag omkeren. En ben je nog in staat dat in ieder geval te kunnen begrijpen, ik durf te wedden dat alle begrip direct het raam uitvliegt op het moment dat je zelf kinderen hebt en zo'n pedo in je buurt woont. Héle dikke kans dat z'n deur wordt ingetrapt op het moment dat je kinderen te laat zijn voor het avondeten.
Maar Linda vindt deugen belangrijker en schrijft volgende week net zo graag weer over wat anders. Geconfronteerd worden met haar eigen verkondigde principes overkomt haar toch niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten