shutterstock 1459367264

Ja hoor! Den Haag heft verbod op gezichtsbedekkende kleding tijdelijk op zodat boerkahuilies mogen demonstreren

Geen categorieaug 09 2019, 11:00
Het was in Den Haag al ver voor het boerkaverbod niet toegestaan om gezichtsbedekkende kleding te dragen tijdens demonstraties, maar de slappe gemeente gaat die regel nu even aan de kant schuiven voor de boerkahuilebalken die vanmiddag bij de Koekamp gaan lopen jankeballen.
Gemeente Den Haag heeft een burgemeester van VVD-huize. Wist u dat? Grote kans van niet. Want wat die burgemeester allemaal beslist, zou ook prima op z'n plaats zijn bij iemand van DENK of BIJ1. Pauline Krikke besloot namelijk dat het verbod op gezichtsbedekkende kleding tijdens demonstraties - dat in Den Haag via de gemeentelijke APV al een hele tijd geldt - vanmiddag maar even een keer niet hoeft te worden toegepast. Reden? De jankers tegen het boerkaverbod komen demonstreren, en willen dan graag zo'n vrouwenhatende niqab of boerka aan. En wat doet zo'n Krikke van zogenaamde "law & order"-partij? Nou, die schuift die law gewoon doodleuk aan de kant:

"Verstoringen zijn in dit geval echter niet te verwachten, aldus de woordvoerder. ,,Daarbij komt dat het onderwerp van nou juist déze demonstratie over het dragen van gezichtsbedekkende kleding gaat en dus onlosmakelijk samenhangt met de inhoud van de meningsuiting. De beperking opleggen om geen gezichtsbedekkende kleding te mogen dragen, zou in dit geval een veel ingrijpender beperking van het grondrecht op betoging inhouden.’’"

Die redenatie is natuurlijk onnavolgbaar. Als ik wil demonstreren voor het legaliseren van bestialiteit, mag ik dan ook varkens van achter pakken omdat dit 'samenhangt met de inhoud' van zo'n betoging? Complete waanzin, uiteraard. De wet is niets meer waard als je die in allerlei willekeurig besloten situaties gewoon aan de kant zet.
Maar hé: boerka's zijn nu eenmaal vrijheid en boerkadraagsters zijn feministes. Het hek was allang van de dam, en alle normale logica over dit haatgewaad compleet omgekeerd. En zoals gebruikelijk in zulke situaties hebben we weer eens helemaal niets aan de 'rechtse' VVD, die gewoon meehuilt met alle linkse wolven in het SJW/DENK/Sylvana-bos. Slapjanussen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten