Oeps! Twitteraars bestoken verkeerde Jeffrey Epstein

Er is een man genaamd Jeffrey Epstein actief op Twitter. Na de ophef rondom zijn persoon, konden verschillende Twitter-gebruikers het niet laten om toch maar eens een berichtje naar hem toe te sturen. Maar guess what: het blijkt helemaal niet om het Twitter-account van die ene Jeffrey Epstein te gaan. Oeps, foutje!

De Twitteraars dachten natuurlijk dat het hier ging om het account van de Jeffrey Epstein, die onlangs zelfmoord in zijn cel zou hebben gepleegd. De man achter het Twitter-account kreeg dan ook verschillende meldingen binnen over dat hij moest ‘rotten in de hel’, zo meldde NU.nl.

Het account bleek op naam te staat van iemand die bij Disney werkt. Actrice Yvette Nicole Brown nam het dan ook op voor de Disney-medewerker door zelf even deze tweet te plaatsen:

“As we all process what the “suicide” of that monster means for his victims, I’d like to take another moment to remind ALL that @EpsteinJeffrey is NOT that monster. Please stop @ ing my friend w/vitriol. HE is still alive and is a good man. #Enough That’s it. That’s the tweet.”

De Disney-medewerker kon het toch niet laten om ook zelf nog wat duidelijkheid te scheppen met deze vastgemaakte tweet:

“I guess I should appreciate all the RIPs, but I’m not dead. And I’m still *not* THAT Jeffrey Epstein.”

Door een eenvoudige blik op de profielfoto te werpen had iedereen al kunnen zien dat dit niet de Jeffrey Epstein is waar iedereen hem voor aanzag. Maar ja, kijken is dan ook een vak zullen we maar zeggen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Top

  Nu lao, Dopper, of hoe die vieze man zich ook noemt, nog even oppakken en er is er weer een viezerik van straat, of beter.

 2. meneer cactus

  tja , echt een meerwaarde dat onnozele twitter

 3. Meriadoc Brandebok

  Oei.

  Even los daarvan is Twitter soms absoluut een open riool. Absolute non-valeurs die willen provoceren gooien er de ene na de andere drol in. Het politieke debat is kwetsbaar voor provocateurs.

  1. Original NL

   Idd brandhok..lao en jij zijn hier op DDS een schoolvoorbeeld van!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.