Ophef! Mensen woedend om Volkskrant besluit. #justice4Rene gaat viraal

De Volkskrant heeft volgens hoofdredacteur Philippe Remarque een nieuw intellect binnengehaald. Namelijk de enige echte Domrechts-hater Sander ‘ik heb een hekel aan proleten’ Schimmelpenninck. Op Twitter gaan ze nu al los, hoe kunnen ze de kritische René Cuperus nu vervangen voor een deuger zoals Schimmelpenninck?

Men had al niet veel respect meer voor de Volkskrant maar het laatste kritische geluid is nu ook uit de Volkskrant weggewerkt. Cuperus schreef in zijn laatste column gelukkig nog wel wat er misgaat in Nederland en wat hij hoopt dat de toekomst ons biedt.

minder klimaat-totalitarisme toe, minder zwart-wit identiteitsdenken en een hoogopgeleide Randstad-elite die zich minder op zichzelf fixeert en zich ook bekommert om de andere helft van Nederland’.

Op Twitter zijn ze rouwig met het verlies van Cuperus, een toch erudiet en kritische stem die nu wordt vervangen door een pedante vent als Schimmelpenninck.

Geen zorgen we krijgen nu Sander Schimmelpenninck ervoor terug. De man schuwt het niet om mensen te beledigen dus laten we hopen dat hij dat ook in zijn columns gaat doen. Iedereen die hij ‘te rechts’ vindt is naar zijn mening een proleet, dom rechts of seniel. Fijn om te weten.

Zo’n Gordon, dat is nou iemand bij wie wordt ingebroken. Hij is een proleet, iemand die met een dikke auto door de P.C. Hooftstraat rijdt, protserige spullen koopt en als artiest waarschijnlijk een dik pak geld onder zijn kussen heeft liggen. De meeste Quote 500-leden zijn sobere mensen, al hun geld zit in bedrijven.

Wat een verrijking voor de krant dus! We zijn nu al benieuwd naar zijn columns!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. C.A.Barstow

  De volkskrant?
  Ik wil met dit verachtelijk linkse non newspaper mijn kont nog niet afvegen.

  1. Rodendorff

   Dat is verstandig, Bartow, toiletpapier is comfortabeler.

   1. hans-e-pans

    Als je met een krant je kont afveegt zal je kont viezer worden dan wat je eraf wilt vegen, zeker als die krant “De Volkskrant” is.

 2. Rodendorff

  Sander Schimmelpenninck ligt niet lekker bij DDS want hij heeft onthuld dat Baudet het FvD alleen maar heeft opgericht als een vehikel om geld te verdienen.

  Die waarheid is hard aangekomen.

  🙂

  1. Raveltje

   Het gaat altijd om verdienste en bla bla bla verdient het meeste

  2. Kretoloog

   Daarentegen heeft Schimmelpenninck het magazine Quote opgericht uit louter filantropische motieven. Wat een goeie jongen is die Sander toch.

   En zijn columns voor De Volkskrant schrijft hij helemaal pro deo. Een waar rolmodel is SS voor onze jeugd.

   1. Rodendorff

    Nee hoor, ik denk niet dat Schimmelpenninck dat zal beweren: bladen richt je op met een winstoogmerk en voor columns word je betaald.

    Als je dat met politieke partijen beoogt rijst er wel een probleem, zeker als je daar niet open over bent naar de mensen die je verleidt tot het betalen van contributie en giften.

  3. merlot

   Trollemans houdt wel van pedante lasteraars zoals Schimmelpik.

  4. meneer cactus

   sukkels die geloven en verspreiden dat Baudet meer kan verdienen in de politiek dan in het bedrijfsleven zijn te stom om hun eigen reet af te vegen

  5. Siemien

   Se* met kinderen verheerlijkende randdebielen als Lao/ Rodendorf liggen, voor elk gezond denkend mens, niet lekker op DDS, er zijn hier wel een paar die met Lao/Rodendorf meegaan

 3. Rodendorff

  “Mensen woedend om Volkskrant besluit. ”

  Bij nadere beschouwing blijken het een half dozijn twitter-reacties te betreffen van mensen die een hekel hebben aan Sander.

  🙂

  1. Zozo

   Ik erger me niet aan je debiele uitspraken. Integendeel, ik moet er hartelijk om lachen. Ik moet dan steeds aan dat liedje van Ben Kramer denken: hij was maar een clown.

 4. Jumping

  Deze Schimmelding gezien bij Art.

  Wat een eikel.

  Maar.

  Nederland is een keiverrot land geworden.
  En daar past deze Schimmelding gewoon in.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. merlot

   “Wat een eikel.”

   Een echte snob in de traditie van Jort Kelder.

   1. Rodendorff

    Ja, dit soort snobs wekken grote woede bij mensen van lagere komaf.

    Ook dit is van alle tijden.

    1. merlot

     En ook bij mensen van hogere komaf.

     Bij jou niet omdat je nogal wat met deze afstotelijke “heren” gemeen hebt: narcisme, hoogmoed en pedanterie om er maar eens een paar te noemen.

     1. Bender

      Altijd vermakelijk te zien hoe die bekakte Haagse zakkenwasser zijn oren door jou worden gewassen Merlot, toppie!

   2. DidiMadloba

    Met dit verschil dat Jort Kelder een imitatie-gentleman is terwijl Schimmelpenninck een echte graaf is, een man van adel.

 5. Trude Herr

  Bij DDS krijg je ook niet veel meer dan 1 collumn per dag.

 6. meneer cactus

  Volkskrant , krant van linkse elite die zich verheven voelt boven het werkende volk wat knettergek wordt van de linkse bemoeizucht en daaruit volgende regelgeving.

  Linkse mafklappers die elke andere geleud dan het hunne bestempelen als extreem rechts , racisme , fascisme en discriminatie. Een links dictaat krantje voor de happy view

 7. shidaian

  Sander heeft het over gekwaak. Neem me niet kwalijk zeg. Als er eentje eindeloos kwaakt is hij het wel. En om in de dierenwereld te blijven Sander…veel geschreeuw en weinig wol.

 8. rujoleki

  De volksverlakkerijkrant?Allemaal nsbers.

  1. DidiMadloba

   U bent in de war met De Telegraaf. Die kreeg na de Oorlog een verschijningsverbod voor dertig jaar – wat helaas na vier jaar alweer werd opgeheven, waarop ze schaamteloos doorgingen bruine teksten te verspreiden.

 9. DidiMadloba

  Schimmelpenninck verslaat DDS lieveling Baudet op eigen terrein. Als graaf uit een oud adellijk geslacht staat hij mijlenver boven Baudet als een migrant uit een Belgisch geslacht vol valse pretenties.

  1. Original NL

   En Baudet staat weer mijlen ver boven jou…trolletje!

   1. DidiMadloba

    Zonder twijfel, maar doet dat er toe?

 10. Jumping

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm

  NEXIT

  1. DidiMadloba

   U bent Balkenende vergeten. Toen Rutte hem opvolgde slaakte iedereen een zucht van verlichting. Een man die concrete dingen zegt! Goed, die bevallen niet iedereen, maar je kunt ook niet alles hebben.

 11. Jack Flash

  Ik heb dit niet niet vaak.Maar van dat jochie Schimmelreet word ik misselijk als hem zie en hoor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.