Ophef! Mensen woedend om Volkskrant besluit. #justice4Rene gaat viraal

Geen categorieaug 24 2019, 14:00
De Volkskrant heeft volgens hoofdredacteur Philippe Remarque een nieuw intellect binnengehaald. Namelijk de enige echte Domrechts-hater Sander 'ik heb een hekel aan proleten' Schimmelpenninck. Op Twitter gaan ze nu al los, hoe kunnen ze de kritische René Cuperus nu vervangen voor een deuger zoals Schimmelpenninck?
Men had al niet veel respect meer voor de Volkskrant maar het laatste kritische geluid is nu ook uit de Volkskrant weggewerkt. Cuperus schreef in zijn laatste column gelukkig nog wel wat er misgaat in Nederland en wat hij hoopt dat de toekomst ons biedt.

minder klimaat-totalitarisme toe, minder zwart-wit identiteitsdenken en een hoogopgeleide Randstad-elite die zich minder op zichzelf fixeert en zich ook bekommert om de andere helft van Nederland’.

Op Twitter zijn ze rouwig met het verlies van Cuperus, een toch erudiet en kritische stem die nu wordt vervangen door een pedante vent als Schimmelpenninck.
https://twitter.com/GeertenWaling/status/1164974576411009029?ref_src=twsrc%5Etfw
Geen zorgen we krijgen nu Sander Schimmelpenninck ervoor terug. De man schuwt het niet om mensen te beledigen dus laten we hopen dat hij dat ook in zijn columns gaat doen. Iedereen die hij 'te rechts' vindt is naar zijn mening een proleet, dom rechts of seniel. Fijn om te weten.

Zo’n Gordon, dat is nou iemand bij wie wordt ingebroken. Hij is een proleet, iemand die met een dikke auto door de P.C. Hooftstraat rijdt, protserige spullen koopt en als artiest waarschijnlijk een dik pak geld onder zijn kussen heeft liggen. De meeste Quote 500-leden zijn sobere mensen, al hun geld zit in bedrijven.

https://twitter.com/sypwynia/status/1117808344956383232?ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/SanderQuote/status/1156570832317161473?ref_src=twsrc%5Etfw
Wat een verrijking voor de krant dus! We zijn nu al benieuwd naar zijn columns!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten