Tuurlijk! Nieuwe EU-topvrouw Von der Leyen wil wéér een “migratiepact”: dit keer voor het herverdelen van migranten

EU-voorzitter Ursula van der Leyen komt weer eens met een goed idee op de proppen. En het is hetzelfde idee las dat we al vaker horen vanuit Brussel. Ze wil namelijk een nieuw ‘migratiepact’ afspreken. Volgens de kersverse Duitse politica ‘zijn nieuwe afspraken noodzakelijk’ voor het beter organiseren van migratie. 

Het spreekwoord ‘een ezel stoot zich geen tweede keer aan een steen’ komt in gedachten terwijl we de uitspraken van Von der Leyen bekijken.

Ze wil nieuwe afspraken over migratie, maar als we kijken naar wat die ‘afspraken’ inhouden dan gaat het niet de goede kant op. Zo zwijgt ze over de inzet van EU-druk om Noord-Afrikaanse landen te bewegen de omvang van migratie verder te beperken en zwijgt ze ook over verbeterde samenwerking om de havens van de Middellandse Zee te beveiligen.

Nee, de mainstream Von der Leyen heeft het over iets geheel anders wanneer ze spreekt over ‘nieuwe afspraken’. Ze wil gewoonweg de migranten herverdelen over alle geografische regio’s van de Europese Unie. zodat álle regio’s even hard worden getroffen door het fenomeen. Waar vooralsnog met name het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland zijn beschadigd door massa-migratie, daar bepleit de Brusselse leider nu voor het beschadigen van alle EU-lidstaten.

Wat zullen landen als Hongarije, Italië en Denemarken blij zijn met zo’n leider! Op voorstellen als deze zitten ze echter helemaal niet te wachten. Hartstikke leuk dus dat de Duitsers extra vluchtelingen opnemen omdat ze schuldgevoelens hebben, maar laat de rest van de Europeanen daar buiten. De commissievoorzitter laat het volgende weten, via NRC:

“Ik wil een nieuw pact voor migratie en asiel voorstellen. We hebben een nieuwe oplossing nodig, nieuwe lucht. Het criterium voor herverdeling moet worden herzien. Italië, Griekenland en Spanje zijn in een geografisch kwetsbare positie, maar de solidariteit kan niet unilateraal zijn.”

Het is vooral jammer dat de kersverse voorzitter geen prioriteit maakt van het beschermen van de Europese buitengrenzen, dat moet wachten tot ten minste 2024 terwijl zij zich wel druk maakt om het herverdelen van migranten onder diverse EU-lidstaten. Wat een prioriteiten weer…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. logisch denken

  herverdelen in noord afrika muts

 2. merlot

  Ursula is gewoon een tweede Merkel. Alleen wat dunner.

  1. hans-e-pans

   En een stukje jonger.

 3. Sans Rancune

  Eminente vrouw. Een echte leidster. Tenslotte werd zij verkozen boven Frans Timmermans en dat is wat velen ervan vonden, Frans was niet oké, dus niet zeuren. Suc6 Ursula…

  1. Jan de Man

   Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker/Vanduinen/Caesar Lion Cachet/Ceteris Paribus/Boudewijn Abma slaat altijd terug, niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

  2. merlot

   “Eminente vrouw. Een echte leidster.”

   Een zetbaasje, meer niet. Doet braaf wat de machthebbers Merkel en Macron willen.

   Wordt in Duitsland gezien als een brokkenpiloot, maar dat is kennelijk geen belemmering om de hoogste baas (op papier dan) in de EU te worden.

   1. Lao Tse

    Ursula van de Leyen moet zich nog bewijzen maar kreeg brede steun voor een krachtige Europese agenda. Als ze de competenties heeft die te realiseren is ze een zegen voor de EU.

    1. Jan de Man

     Ursula? Jij hebt toch warme gevoelens voor kleine kinderen?

    2. logisch denken

     welke krachtige agenda hufter ? een kinderlijk spelletje baantjes verdelen en deze hork moest met een zeer kleine meerderheid in het zeteltje geholpen worden. Verdeeldheid alom tarrel dus wederom lieg en bedrieg je stakker

    3. victus

     Nog meer negers en Arabieren die heerlijk aan de bijstand hangen. En vrouwen lastig vallen als tijdverdrijf. Wordt er ook nog verwacht dat Hollanders zich aanpassen aan dit schorem.

   2. Peter Oudshoorn

    Correct merlot, ze werd door Macron in het zadel geholpen omdat ze zo makkelijk te manipuleren en te sturen is. Ze is een willoze puppet on a string die alles doet om haar echte bazen te plezieren.

    1. Lao Tse

     Dat Ursula via een politiek schaakspel, waarin Macron de grote speler was, aan de macht kwam is duidelijk. Dat dit democratisch niet de schoonheidsprijs verdiende is ook duidelijk.
     Politiek relevanter is echter dat deze slimme politica inzag dat ze deze invloedrijke positie alleen kon verwerven met een uitgesproken pro-EU en uitgesproken groene agenda. Zo liggen namelijk de machtsverhoudingen en de richting waar de EU naar toe beweegt.
     Als Ursula deze agenda realiseert zal de EU een enorme sprong voorwaarts kunnen maken en zich werkelijk ontwikkelen tot een relevante machtsfactor tussen China en de V.S. Ursula zou wel eens het symbool kunnen worden van de afbrokkelende rol van de V.S ten gunst van de EU.
     In die zin is Trump een geschenk.

     1. Jan de Man

      Ursula is al op leeftijd. Jij hebt toch warme gevoelens voor kleine kinderen?

     2. merlot

      Ursula gaat door op het heilloze pad dat al veel eerder was ingeslagen en dat pad voert rechtstreeks naar de afgrond.

      Door de klimaatwaanzin en de aanhoudende immigratie zal West-Europa sterk verarmen en zullen de spanningen toenemen tot op het punt dat het gaat escaleren en de burgers het niet meer pikken.

      In Brussel hopen ze dat ze tegen die tijd een eigen Europees leger hebben waarmee ze de opstanden neer kunnen slaan.

      Het spook van de dictatuur komt steeds dichterbij…

     3. Peter Oudshoorn

      Lao Tse, je had beloofd dat je me zou negeren en niet meer op me zou reageren.

      Houd je daar dan aan, slappeling.

     4. Jan de Man

      ‘We hebben er allebei (beukman & eeuwige) lol in om in een forum een minderheidsstandpunt te verdedigen.’

      Dat moet je toch plezieren, ze gaan altijd voor de minderheid.

     5. logisch denken

      quote Lao Tse 35 minuten ago Beantwoorden
      Dat Ursula via een politiek schaakspel, waarin Macron de grote speler was, aan de macht kwam is duidelijk. Dat dit democratisch niet de schoonheidsprijs verdiende is ook duidelijk. end

      De rest van je verbale diaree kan je zo wegspoelen hufter.

     6. Beukman

      @Lao meent:
      Dat Ursula via een politiek schaakspel, waarin Macron de grote speler was, aan de macht kwam is duidelijk. Dat dit democratisch niet de schoonheidsprijs verdiende is ook duidelijk.

      Inderdaad, het is nogal een afgang voor de EU.
      En ook heel sneu voor al degenen die de champagne al hadden ontkurkt omdat onze eigen Timmermans het niet was geworden.
      Van de regen in de drup, zou ik het noemen.

     7. Jan de Man

      En ik noem het verdedigen van minderheidsstandpunt.

     8. Siemien

      Uiteraard is Ursela gekozen omdat ze vrouw is…

    2. Heinz

     Uiteindelijk zal het Frans Timmermans zijn die Ursula aanstuurt. Koningen en Koninginnen regeren, maar raadgevers bepalen. Is toch ook goed ?

     1. logisch denken

      Als je de aanstelling hebt gevolgd dan weet je wie de meesters van dit zetbaasje zijn. Helaas voor timmerfrans , hij staat buiten spel

   3. DidiMadloba

    Ze is niet de “baas” van de EU en daarom is her juist gepast dat ze naar Merkel en Macron luistert.

  3. logisch denken

   wat een logica weer , omdat frans niet oke was is deze muts de godin van de toekomst. Echte linkse logica wat direct voer is voor de psychologie.

  4. van Urk

   Nee Duitsland wordt weer verkozen boven Nederland. De volgende keer is het weer Frankrijk. Lekker doorzichtig die EU. We hebben gewoon niks te vertellen.

   1. victus

    Holland staat wel vooraan met betalen. Zonder morren, blikken of blozen, kritische vragen stellen en automatisch worden er astronomische bedragen gestort op de rekening van Brussel.

 4. lIN-T

  Kansloos plan. Net zo kansloos als de EU, volgende crisis is het afgelopen.

 5. Lao Tse

  “En het is hetzelfde idee las dat we al vaker horen vanuit Brussel. ”

  Het gaat in de tweede zin al mis, Teunis.

  Ik weiger me verder je in kreupel Nederlands gestelde stukjes te lezen, die inhoudelijk overigens ook onverminderd van een stuitende onnozelheid zijn.

  Livestro, waar ben je!

  1. Erkenbrand

   Kan je niet beter oppleuren hier W.I.M , of nog beter je verhangen of zo?

  2. logisch denken

   inhoudelijk nog wat te melden hufter of blijft het weer eens bij op man spelen tarrel

  3. Jan de Man

   Je kunt beter in je eigen beerput kijken struisvogel, ik zal even een paar van je parels publiceren, taalnazi:

   – lkasterlijk (hulpverleners-hebben-ook-het-seksbeest-uitgehangen-in-syrie-de-vn-was-van-alles-op-de-hoogte)
   – meer aandacht voor leidt tot (lekker-puh-staatsomroep-pvv-leider-wilders-zegt-radio-onzin-debat-bij-de-nos-af)
   – onerzoek (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
   – Laten we hopen dat de keizer (i.p.v. kiezer) (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
   – dona=teur (er-is-wel-degelijk-nederlands-belastinggeld-gegaan-naar-seksfeesten-oxfam)
   – blijhken (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
   – heenkijkt (baudet-krijgt-nul-op-rekest-om-gaat-ollongren-niet-vervolgen-voor-smaad-en-laster)
   – ondermeer (baudet-krijgt-nul-op-rekest-om-gaat-ollongren-niet-vervolgen-voor-smaad-en-laster)
   – Mar (wilders-vecht-terug-tegen-nepnieuws-dat-nabestaanden-mh17-boos-op-hem-zijn-vanwege-zijn-reis-naar-rusland)
   – voellering (baudet-het-links-rechts-denken-is-achterhaald-gaat-nu-om-identiteit-soevereiniteit-en-directe-democratie-vs-bestuurlijke-elites)
   – achterstandgroepen (baudet-het-links-rechts-denken-is-achterhaald-gaat-nu-om-identiteit-soevereiniteit-en-directe-democratie-vs-bestuurlijke-elites)
   – Waarachijnlijk (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
   – noet (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
   – likt (i.p.v. lijkt) (yernaz-ramautarsing-fvd-wordt-neergehaald-door-de-volkskrant-en-de-telegraaf-om-een-puberale-groepsapp)
   – een een (dubbel) (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
   – Hetgenuanceerde (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)

  4. Kwak

   Zie hier de dagtaak van deze uitvreten.

   1. Jan de Man

    Klopt, de hele dag, gemiddeld dertien uur en zeven dagen per week.

  5. Kretoloog

   “Livestro, waar ben je”?

   Joshua zit dit weekend in Alaska. Contractuele verplichting nakomen, dat hij 4x per jaar met Sarah Palin op ijsberenjacht moet.

  6. Bosche draak

   Als je het niet kan volgen omdat je niet slim genoeg bent is dat niet de schuld van de schrijver.
   Houd je brutale mond en kruip terug naar Beukman’s bedje miezerig stokertje!

 6. Kristalix

  Heel goed, verdelen.
  Afparachuteren boven Syrie.

  Perfecte verdeling.

 7. tonna

  In haar geile dromen over omvolking heeft Von der Leyen vergeten te kijken ofdat er überhaupt nog draagvlak is,voor die wilde ideeën!
  Het zal mij niet verbazen als Arabisch/Syrisch door de EU geordonneerd,een verplicht talenpakket wordt op Europese scholen.
  Ook de Duitse kiezer gaat afhaken,het gaat richting waanzin!

  1. Lao Tse

   Tonna loopt leeg met geile dromen, incontinente broedkip en omvolking.

   Ik kan me voor dit soort Nederlanders zeer schamen.

   1. Jan de Man

    “geile dromen”

    …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
    ~Lao Tse~

   2. logisch denken

    verdwijn dan hufter , hoef je je vooor niemand meer te schamen. Velen schamen zich voor jouw leugens en bedrog hufter. Je dagelijkse nepnieuws en oneigenlijke argumenten. Je voorliefde voor martijn en alles wat erbij hoort.

    donder op met je valse demagogie en ga op joop lekker klieren tarrel. neem beukman en die nep kok mee

 8. tonna

  Het is op zich al niet best dat deze agressieve incontinente druppelende linkse broedkip van 7 linkspotige kuikens naar het spreekgestoelte mag strompelen,om de omvolking sneller te laten verlopen,en in harde aantallen en cijfers op de EU agenda probeert te krijgen!

  1. Meriadoc Brandebok

   Welke harde aantallen en cijfers heeft ze dan genoemd, Tonna?

   1. tonna

    @MB:
    “op de EU agenda PROBEERT te krijgen!”
    Effe goed lezen,nietwaar

    1. Meriadoc Brandebok

     Mijn excuses.

     1. Jan de Man

      Je had zeker je kinderbril op?

   2. logisch denken

    ik heb nog nooit een hard cijfer gehoord van een politicus , 1000 euro voor alle werkende , we kregen 0 , geen cent meer naar Griekenland , er ging nog even 500 miljoen. Welk getal wil jij horen ?

    1. Jan de Man

     We kregen nul? We kregen flinke belastingstijgingen.

     1. Crassus

      Als het aan Baudet ligt, dus niet, Jan.! En in goed Nederlands spreekt men van Belasting verhoging of verlaging.

     2. Jan de Man

      Dus jij begrijpt het niet? Tja…

    2. Confucius

     En al die kwartjes die we van Kok terug zouden krijgen.

    3. Siemien

     € 500.000.000 ??? € 40.000.000.000 zul je bedoelen…

 9. Tman

  ton:
  Ze is overigens gecharmeerd van Hitler’s “Lebensborn” doctrine,vandaar die persoonlijke fok ijverigheid!
  Alleen zijn haar plannen in een ander jasje gestoken,namelijk een soort van Lebensborn met de moslims als het fokvee!
  Immers Duitsers willen maar 1 tot 2 of helemaal géén kinderen,aldus moet de EU zorg dragen voor het toekomstig arbeids en kennis potentiaal ivm de vergrijzing.
  Maar er wordt een op dit moment de onherstelbare fout gemaakt om achterlijke en/of ongeschoolde illegalen binnen te laten,dat betekent dat we over enkel jaren zitten opgescheept met stomme immigranten/illegalen + een leger van bejaarden!
  Als dat de drijfveer is van de EU kan men beter de Canadese immigratie procedures kopiëren,alleen geschoolden toelaten,very simpel!

  1. Confucius

   Goed verhaal Tman.

 10. Kapitein Haddock

  Men kan alles bedenken,……………maar een vrouw aan het stuur; betekent begrip voor alles wat uiteindelijk tegen hun gaat werken!
  Zie het z.g.n. “Boerkaverbod!”, waar zijn die lelijke linkse grijze wijven???
  Wat het uiteindelijk zou moeten gebeuren: vrouwen na hun 25e jaar het bos insturen om hout te hakken !!!
  Niets meer en niets minder!
  PS
  De slimmerikken van reageerders weten wat Helleense (2000 jaar geleden) vrouwen waren !!! En voor de dommen; echt gebeurd!

  1. EU kok

   Haddock lijkt mij een gelukkig getrouwde kapitein.

 11. Duckday

  NL exit kan nog

 12. Kretoloog

  De voorganger van Von der Leyden heeft het ook geprobeerd om migratie-afspraken te maken. Jan Kloot Juncker deed het eerst op serieuze toon, later met grappen en grollen, kissing and face-slapping en uiteindelijk met liters sterke drank. Maar het lukte niet.

  Je zou denken, dat Ursula daar wat VN geleerd heeft. En eerst met andere prioriteiten komt. Maar nee, het onnozele mens begint gewoon weer van voor af aan. Nu al is duidelijk dat de Visegradlanden, Italië en Spanje gaan dwars liggen. De EU verliest zo alleen maar meer gezag.

  1. van Urk

   Herverdelen in de woningen en wijken van deze EU bobo,s en het probleem is ook weer opgelost.

  2. merlot

   “Je zou denken, dat Ursula daar wat VN geleerd heeft. En eerst met andere prioriteiten komt.”

   Als ze dat gedaan had zou ze weggestemd zijn.

 13. plakband

  Dat gaat de Nedrlandse belastingbetaler weer geld en leefruimte kodten.

  NEXIT.

 14. uil van minerva

  Geweldig deze “democratische EU”…

 15. Ritter

  Het zijn geen “migranten”……………..maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa reizen vanwege het gratis geld ( ons sociaal stelsel) dat hier is te halen.

  Uiteraard op kosten van de belastingbetaler die deze illegalen (vaak hun leven lang) zullen moeten onderhouden omdat de meeste niet zullen werken.

  Ook zal de familie mogen overkomen die dan ook moet worden onderhouden.

  Daarbij nemen deze illegalen hun gebruiken/religie mee en houden daaraan vast.

  De cohesie van de samenleving verdwijnt langzaam door deze onomkeerbare demografische verandering als gevolg van de illegale massa migratie.

 16. wietordok

  “”Het spreekwoord ‘een ezel stoot zich geen tweede keer aan een steen’ komt in gedachten terwijl we de uitspraken van Von der Leyen bekijken.””

  Het is “een ezel stoot zich géén drie keer aan dezelfde steen.”

  Iedereen stoot zich meerdere malen aan “een steen” in zijn leven.

  De Nederlandse justitie stoote zich wel vier keer aan de zelfde steen.
  Wat maakt dat de Nederlandse justitie?

  immigratie voor olie.**

  1975 Resolutie van Straatsburg.

  Al heeft het volk de overheid die ze verdienen.
  Het is niet juist

 17. tailgunner

  Ursula van der Leyen was een draak van een Mindef in Duitsland. De hele Duitse defensie ligt op zijn reet. Serieus, wat heeft die er een puinhoop van gemaakt. Met zo’n wijf heb je geen vijand meer nodig om je defensie naar de kloten te helpen.
  Maar goed, nu mag mevrouw helemaal los gaan op de EU met nieuwe ideetjes! Van mij mag ze die ideetjes in haar stoffige doos stoppen. Opgerot! Weg met klote EU, NEXIT a.s.a.p!

 18. Agios

  Laten we blij zijn met die nitwit van een Flinten Ushi. Zij zal degene zijn die de EU naar de ondergang voert.

 19. Lex

  Och och och och

  Het houd niet op.

  straks kunnen we een streep door de naam EUROPA halen en het hernoemen tot AFRIKA 2.

  Geert Wilders heeft groot gelijk dat hij zegt dat het Nederlandse volk word, trek het maar gerust breder het Europese volk word vervangen over honderd jaar is het hier Afrika 2.

  1. Lex

   dat hij zegt dat het Nederlandse volk word,

   Dit moet zijn.

   dat hij zegt dat het Nederlandse volk word vervangen.

 20. Rosasolis

  Het feit dat de wereldbevolking neemt explosief toe, vooral in 3de wereld landen, zorgt dit voor onze hele planeet grote problemen. Tegelijk met de gevolgen van stijgende temperaturen, en vele milieu problemen. Daarom proberen zoveel mensen te vluchten naar Europa of Noord-Amerika. Gisteren was er een hoofd-artikel in Trouw: de dodelijke besmettelijke Ebola ziekte is nu naar de buurlanden van Congo aan het verspreiden.
  Maar behalve de ziektes van de illegale immigranten, is er een nieuwe wending: hoog zwangere vrouwen, sommige jonge meisjes, die ook aan de boten worden gezet.
  Juist nu omdat zij zwanger zijn! De enige echte snelle oplossing licht misschien bij de vrachtvliegtuig maatschappijen. Als zij financiele steun kregen van de EU kunnen zij extra stoelen in die vliegtuigen plaatsen, en als er ruimte is, die mensen zo snel mogelijk terug vliegen naar hun thuisland of een buurland. Vooral Italie en Griekenland kunnen niet meer illegale migranten opvangen; zij hebben hun beste gedaan voor de legale geregistreerde echte vluchtelingen uit Syrie. Maar dat kan niet meer…genoeg is genoeg.
  Er moet veel meer hulp komen voor de landbouw in de arme Afrikaanse landen, omdat extreme temperaturen en droogte al de oogsten van groente en granen vernietigt. Er zijn weinig koeien meer voor melk en andere zuivel producten. Hopelijk wordt onze
  fantastische min. van landbouw, Carola Schouten uitgenodigd naar Brussel te komen om haar ideeen over landbouw in Afrikaanse landen te bespreken. Behalve over het welzijn van dieren, weet Schouten veel over de agrarische landbouw. Nu meer dan ooit nodig om nog meer hulp te bieden aan Afrikaanse landen die uitdrogen. Als al die jonge mensen zien dat hun landen veel hulp van Europa kregen, misschien willen zij meewerken in landbouw projecten voor hun eigen land… “Seeing is Believing”.
  Maar er moet ook meer aandacht gegeven aan het lot van vele jonge meisjes en vrouwen die uitgehuwelijkt worden omdat de familie hen niet kunnen onderhouden.
  Vele meisjes worden zwanger vanaf hun 12de jaar. En daarna krijgen zij ieder 9 maanden voor jarenlang alweer een kind…als zij niet sterven tijdens de bevalling, of van een rot leven tussen al die gedwongen bevallingen. De EU moet meer voor de Afrikaanse vrouwen doen. In eerste instantie zorgen voor gratis condooms voor alle mannen. En dan zorgen voor klinieken die gratis geboorte beperking pillen voor vrouwen kunnen geven, na eerst een onderzoek naar hun gezondheid. Als er wordt helemaal niets aan het huidige wereld mensen explosie gedaan, dan gaat onze hele planeet Aarde zeer snel achteruit. Kortom: de EU moeten zorgen voor dit enorme taak,
  om deze mensen in eigen land te helpen en steun te geven, zodat zij gewaardeerd zullen voelen en dankbaar voor onze hulp. En met onze landbouw kennis en hulp hun eigen producten kunnen doorzetten. Voorbeeld: omdat mijn voorkeur gaat nog steeds
  ook in de midden van de winter naar verse groente, heb ik in januari uitstekende sperziebonen uit Senegal bij de Vomar gekocht. Helemaal prachtig ingepakt en een fijne onderdeel van mijn Chinees dineer werden. Wij moeten elkaar helpen en steunen.
  Dat was de laatste boodschap van Rabbi Jeshua die verder zei op de Olijfberg :
  Er zijn drie grote waarden: Geloof, Hoop, en Liefde. En als het allerlaatste zei de Rabbi
  Jeshua dat de Liefde de grootste onder deze drieen is.

 21. Lejeune

  En van der Leyen weet natuurlijk: alle gelukzoekers die nu binnenkomen in Duitsland krijgen over 5 jaar een Duits paspoort en kunnen zich dan vrij in elke land van de EU vestigen.

 22. JFU

  Wie daar ook zit op die post…maakt niets uit.Allemaal dezelfde doelstelling de vernietiging van onze Westerse cultuur , import van kannibalen die zich moeten vermengen met de autochtone bevolking, zodat er uiteindelijk een nieuw ras ontstaat zonder eigen identiteit. Dat zijn de nieuwe slaven van de toekomst. Voor het zover is zullen burgeroorlogen eerst alles vernietigen.

 23. DidiMadloba

  Wie zegt dat er niet ook gewerkt wordt aan het wegnemen van de oorzaken?
  Het lastige is alleen dat het Westen en de Russen het niet eens zijn over Syrië, en het openbare gezag in Libië welbewust kapot hebben gemaakt zodat daar nu meerdere concurrerende regeringen zijn (marktwerking!)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.