Zwarte man opgepakt: viel willekeurige blanke mensen aan met baksteen

Todd Lyons sloeg blanke mensen zomaar in elkaar.
Foto: Todd Lyons sloeg blanke mensen zomaar in elkaar.

De man liep rond in Manhattan en viel zomaar blanke mensen aan.

De politie van New York heeft een 33-jarige man opgepakt omdat hij zomaar blanke mensen aanviel. Eén van zijn slachtoffers was een 20-jarige vrouw. Hij sloeg haar op het hoofd met een BAKSTEEN.

Dat bericht Daily Mail.

De politie van New York heeft een man gearresteerd die ervan beschuldigd wordt “hate crimes” te hebben begaan tegen blanke mensen in de wijk Manhattan. De 33-jarige Todd Lyons werd vrijdag gearresteerd. Hij kreeg vervolgens aanklachten naar het hoofd geslingerd voor hate crimes tegen blanken en mishandeling. Dit nadat een video gepubliceerd werd van een zwarte man die, zonder shirt, door de straten van New York liep en willekeurige blanke mensen aanviel. Hij heeft tenminste vier blanken aangevallen.

Eén van zijn slachtoffers was een blanke vrouw die in haar eentje over straat liep. Ze werd van achter neergeslagen met een baksteen door Lyons. De politie vertelde de New York Post: “Deze vrouw heeft mazzel dat ze nog leeft — ze had gemakkelijk serieus gewond kunnen zijn.”

Dit is natuurlijk een verschrikkelijk verhaal, en het is goed dat deze gek is opgepakt. Maar je vraagt je af waarom de meeste media hier niets mee doen? Stel je eens voor wat de reacties geweest zouden zijn als het een blanke man was die zomaar zwarte mensen in elkaar sloeg — puur en alleen omdat ze zwart waren. Dan was dit overal leidend geweest. En terecht. Maar waarom is dit niet zo als de rollen omgekeerd zijn? Is racisme — en niet zomaar racisme, maar racisme dat gepaard gaat met geweld — dan opeens minder erg? Hoe werkt dat dan precies? Blank op zwart geweld = vreselijk, zwart op blank geweld = ach, nou ja?

Hoe dan ook. Het is in ieder geval geweldig dat de New Yorkse politie deze zaak wél serieus neemt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

63 reacties

 1.   

  De Daily Mail is een pulp blad, lees NYT, dan hoef je niet te ergeren. Frankfurter is eigentlijk nog weer beter.

 2.   

  De Daily Mail is een pulp blad, lees NYT, dan hoef je niet te ergeren. Frankfurter (FAZ) is eigentlijk nog weer beter.

 3.   

  Spannend bericht Mike, neonazi’s onder de reaguurders kunnen weer los…

  Deze is ook goed:
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft meerdere keren voorgesteld kernbommen in te zetten tegen de orkanen die de VS met regelmaat treffen

  1.   

   watch:
   Kleine neutronen bommen op immigrantenwijken en illegalen concentraties aan mexicaanse grens zou een beter idee zijn!
   Weinig materiële schade aan infrastructuur en gebouwen!

  2.   

   Als het helpt is het misschien een goed idee.

  3.   

   kan de blinde kijker vertellen waar de neonazi’s de vernietig kampen aan het bouwen zijn of borrelt zijn onderbuik weer op en gooit ie gewoon wat verbale diarree eruit.

 4.   

  De keuze van het lezen van een krant, maken we zelf trude. Tot nog toe zijn we daar vrij in.

  1.   

   Wat fake news betreft wel. Het echte nieuws horen we toch niet.

   1.   

    Lees het FD, NRC, Volkskrant. :) :) :)

    1.   

     zonde van je tijd

    2.   

     Dan kan ik net zo goed de Story en Mijn Geheim gaan lezen. Daar staat ook onzin in, maar hebben ze tenminste nog gekleurde plaatjes.

 5.   

  Het wordt hier met de dag gekker een Duitser en een oppasser rijp voor de psychiater …

  1.   

   Naturlijk is dat zo. De Nederlandse maatschappij is breed gelaagd. Dat heeft niets met een psychiater van doen. Kleurrijk en divers.

   1.   

    Jullie mongolen willen alleen divers als het gelijk staat aan minder blanke mannen.

  2.   

   Heinz komt waarschijnlijk ook nog met een nietszeggend l*l verhaal!

  3.   

   Duitser Trude Herr heeft dezelfde stijl als EU-kok…

 6.   

  Onze vriend Trump kreeg maar zo uit het niets een dikke zoen van Brigitte Macron , op de G7 top in Frankrijk, dat is pas wereldnieuws.

  1.   

   Nou, lekker. Het is net de zus van quasimodo. Nee, dan Melania, wat een stijl, wat een gratie. De mooiste first lady sinds eeuwen.

   1.   

    Ze zal wat meer worst moeten eten, gebakken leverworst of bloedworst. Melania is graatmager. Het mag wel een pondje meer. Hausmacher is ook goed voor de lijn.

 7.   

  In de EU wordt het ook steeds erger,over een paar jaar gaat blank Europa zich verdedigen tegen de islamitische en negroïde dreiging,de neonazi organisaties en rechtse politieke partijen(extreme achtergrond) worden steeds groter!
  Veel rechtse clubs hebben combat/schiet trainingen,inclusief een heuse militairistische structuur en hiërarchie,deze zijn al heel talrijk!

  1.   

   Neutronenbom op die rechtse cluppies :)

   1.   

    Maar linkse lafbekjes vinden al dat knalspul maar eng toch of niet watjer?

    Ga maar gauw harder deugen kneus, misschien heel misschien zullen ze je niet als eerste de nek afsnijden als de pleuris eerdaags uitbreekt…

  2.   

   tman
   Klopt,in elke Duitse middelgrote stad is tegenwoordig een “chapter”,actief!
   Ze krijgen de laatste jaren héél veel aanmeldingen,de afdelingen zijn ook intelligenter in hun acties dan voorheen,vanwege de hoogopgeleiden in het topkader !

   1.   

    U bent hier nogal enthousiast over

  3.   

   Dat klopt, Tman, de grootste terroristische bedreiging komt tegenwoordig van extreem-rechts.

   1.   

    moeten we weer de cijfertjes opzoeken of doe je het zelf ? fascistisch links grossiert in aanslagen in Nederland zoals al meermaals gepost.

    geen onzin praten als je leugen zo makkelijk te weerleggen is tarrel

    1.   

     Nee het dodental van extreem rechts is een veelvoud van het dodental van extreem-links.

     Het is belachelijk om dat te ontkennen.

     1.   

      je praat weer poep en je weet het . tientallen aanslagen meer door fascitisch links en de antifa clan.

      De cijfers zijn glashard dus ik weet niet wat jij wilt ontkennen tarrel

      Ik zie graag je cijfers verschijnen van de dodelijke slachtoffers door extreem rechts in Nederland tarrel

      Extreem rechts bestaat niet eens in Nederland nitwit of heeft de NVU plotseling een kamerzetel bemachtigd ?

     2.   

      Bij deze, belachelijk hé.

     3.   

      Rodendorff: het dodental van ‘gewoon’ links is al gigantisch: Stalin (Rusland), Mao Tsedong (China) en Pol Pot (Cambodja) zijn met z’n 3en al goed voor 200 miljoen doden. En dat niet in oorlogen, nee dit cijfer betreft het uitmoorden van de eigen bevolking. Inderdaad, daar vallen de slachtoffers van ‘extreem’ links bij in het niet.

      Je kunt discussiëren of Hitler links of rechts was. Maar uitmoorden eigen bevolking heeft hij nooit gedaan. Ook andere volken niet, m.u.v. de Joden (6 miljoen).

      200 miljoen doden door links tegenover 6 miljoen door rechts, zegt u het maar wat een veelvoud is.

     4.   

      En uit welke hoek komt de moord op Pim Fortuyn? Waarom vluchtte Melkert dezelfde nacht nog naar Amerika, voor en zogenaamde baan in een denktank, die achteraf niet eens enig vorm van bestaansrecht had? Wordt dat maar even vergeten? Hoe zo rechts-extremistisch. Links kan er blijkbaar ook wel wat van hé meneer Rodendorff?

   2.   

    @rooie:
    Loop in de late avond rond circa 23.30 uur door het stadspark of in de verkeerde buurt met je vrouw en dochter,dan merk je vanzelf dat je zweethandjes krijgt!
    Het zijn zijn écht geen blanke Nederlanders waar je zenuwachtig van wordt!
    Het zijn de door “links” beschermde import ratten!
    Links denkende politici en burgers breken de veiligheid en sociale controle af,zij zijn de oorzaak van het huidige gevaar en de verwording in de samenleving!
    De rechtse clubs reageren hier ter zelfbescherming enkel op!

   3.   

    En dan kijk je naar de feiten en wat zie je? Islamirisch terrorisme op 1 en communistische groeperingen als de PKK hebben ervoor gezorgd dat zij op 2 staan.

   4.   

    Hou toch op..

    Als je kijkt naar de nummers rond terrorisme staat islamisme op 1 en communisme op 2.. Je hebt landen als Irak en Turkije waar communistische groepen bijna dagelijks aanslagen plegen..

    Christelijk geweld staat op 3 geloof ik door die militante groepen in Afrika.. Extreem rechts geweld zijn relatief gezien niet veel..

    Maar dit zijn feiten, dat interrseerd jou niet..

 8.   

  Racisme naar blanken toe word door de media vaak stilgezwegen of niet bestempeld als racisme.

  Andersom schreeuwen de media moord en brand.

  Op deze manier word racisme naar blanken toe gelegitimeerd door de (linkse) media.

  Want de leugen die de media natuurlijk willen verspreiden is dat racisme alleen bij blanken voorkomt. Uiteraard vertellen de feiten een ander verhaal maar daar hebben de media maling aan.

 9.   

  Het zelfde verhaal met blanken in Suid-Afrika die daar door de zwarten worden gemarteld en afgeslacht. De wereld kijkt niet op of om, ‘t zijn maar blanken.
  Nederland, haal onze mensen terug uit dat shithole!
  STOP DIE PLAASMOORDE

  1.   

   Helaas Suidland,

   Hier in Nederland zijn bouwwerken vernoemd naar de terrorist Mandela. Denk maar niet dat de volksverraders zich hier druk om gaan maken. Alleen gekleurd en moslim is welkom.

   1.   

    +1 @Sprookjesfiguur

 10.   

  Wat een wereldnieuws :)

  1.   

   @Anne:
   Wereldnieuws!
   Al die prachtige boerderijen/bedrijven,meerder generaties bewerkt,onderhouden door Arikaanse blanken zullen nadat allen verjaagd en/of vermoord zijn door de zwarten,snel aan waarde verliezen en verpauperen!
   De zwarten demoniseren de blanken,maar zijn zonder aansturing van diezelfde blanken niet in staat deze succesvolle bedrijven voort te zetten of te laten continueren.
   De zwarten zijn als onproductieve beesten,die enkel leven op humanitaire hulp uit de westerse landen,kinderen verwekken en moorden,niet in staat tot progressie tot beschaving!

   1.   

    Zeer juist omschreven, in ontwikkelingslanden gaat men bij een geschonken defecte waterpomp ook zitten wachten tot er hulp komt, waar gebeurd.

    1.   

     Het enige wat dat volk van een moer weten is dat het zeskantig is.

     1.   

      @Vit:
      Daarom willen de zwarten allemaal naar Europa,ze willen niet meer afhankelijk zijn van humanitaire hulp,maar zichzelf bedruipen middels een uitkering inclusief alle toeslagen!

     2.   

      @tonna, ze willen er best voor werken, maar de overheid verhindert dat.
      In mijn gemeente werken er veel in de gemeentelijke groenverzorging. Ze doen dat heel secuur. Ruimen de rommel die autochtoon in de bosjes dumpt. Milkshake bekers, patatbakjes.

     3.   

      Fortiori,

      Ik ben ook van mening dat asielzoekers hiervoor moeten worden ingezet. Dit geldt ook voor het sneeuwvrij maken van de stoepen in de winter. Een kleine tegenprestatie voor de kosten. Niet meewerken is direct uitzetten.

  2.   

   Ik dacht dat jij zo solidair was met andere vrouwen Anne?
   Of vind jij het wel geinig als er eentje met een baksteen wordt aangevallen vanwege d’r huidskleur?

   Hoe ziek kan je zijn….

 11.   

  Zwarte man opgepakt…een neger dus.

 12.   

  Als dat niet racistisch is! We wachten met spanning op de reactie van Sylvana en die anderde gestoorden.

  1.   

   Spreek voor jezelf, Agios.
   Niemand zit te wachten op Sylvana en die andere gestoorden.

   Ps. Tim Engelbart hoogstwaarschijnlijk wel…

   1.   

    Ja, dat is ook waar. Ik verwacht er eigenlijk niks van. We weten inmiddels hoe gek het clubje is, herstel…knettergek.

 13.   

  “een man gearresteerd die ervan beschuldigd wordt “hate crimes” te hebben begaan tegen blanke mensen in de wijk Manhattan”

  Moeten we deze berichten helemaal uit Amerika halen?
  Hoe moeilijk is het om dagelijks deze misdaden in eigen land te belichten.

  Dagelijks wordt de Nederlandse bevolking geterroriseerd en zowel de linkse als rechtse media zwijgt hierover.

  1.   

   “Dagelijks wordt de Nederlandse bevolking geterroriseerd”

   Heb ik iets gemist?

  2.   

   Rechtse media, rechtse media, waar lul je over man, er bestaat helemaal geen rechtse media.

   1.   

    DDS en natuurlijk de spreekbuis van een rechts Nederland ‘Jensen’.

 14.   

  Nederland had tevreden moeten zijn met Humphrey Mijnals en Zwarte Piet en daarna moeten stoppen.

 15.   

  Vaak hebben blanken het ook aan zichzelf te wijten. Zoals in de serie Noord en Zuid.
  In de misdaad gaat het wel goed samen. In het leger is het schone schijn. Daar liggen de verhoudingen ook weer anders. In de missie hadden de blanken de bevolking er onder die ze met sprookjes bewerkten.

  1.   

   Ben jij soms een zus van heinz…die lult namelijk ook zo stom??!!!

   1.   

    Heinz blikt uit in het schrijven terwijl hij niets schrijft.

  2.   

   Sterk argument Trude herr, 1 of andere tv serie uit de jaren 80 erbij slepen om je gelijk trachten te krijgen.

  3.   

   Trude!! je moet je islamitisch racistische bek houden hier, vuil stuk vreten dat je bent

 16.   

  Ach ja.Het blijven toch een beetje ” wilden”.

 17.   

  Verkeerde kop, moet zijn: gekleurde man valt 4 racisten aan met baksteen, dan blijft het allemaal wat correcter.

 18.   

  Oog om oog tand om tand, sla hem met een baksteen zijn hersens in,
  opgeruimd staat netjes.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!