Crisis! De NPO verliest 'megaster' Eva Jinek aan RTL. Krijgen we nu dan eindelijk kwaliteit op de NPO?

Geen categoriesep 20 2019, 19:00
Wat zal Nederland rauwig zijn. Onze zeer gewaardeerde en super talentvolle en tegelijkertijd mega objectieve Eva Jinek verlaat de belasting slurpende onzin omroep voor het grote geld. Ze gaat nu echt carrière maken bij de commerciële omroep RTL. Een aderlating voor de toch al waardeloze NPO of een zucht van opluchting voor de NPO?
Vanaf januari zal Eva Jinek te zien zijn bij RTL, dat meldt RTL vandaag. Ze tekent daar een contract voor vier jaar en daarmee verdwijnt ze dus - eindelijk - van de NPO. Nu kan ze haar 'policor' verwijten lekker uiten op een kanaal dat niet ons belastinggeld opslurpt.

Ik kan mijn liefde voor de late night talkshow verder uitbouwen. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn online platform – de plek waar ik al mijn journalistieke en persoonlijke interesses kan delen met vooral jonge vrouwen – echt serieus te ontwikkelen.

Gelukkig kunnen we komende jaren nog genoeg genieten van de 'journalistieke' talenten van Jinek. Wie weet staan er nog meer interviews met verliezende presidentskandidaten op de agenda. Altijd leuk om zulke bar slechte interviews waar de objectiviteit ver te zoeken is te bekijken!
Bij RTL kunnen ze niet wachten om met dé Eva Jinek aan de slag te gaan. Peter van der Vorst is van mening dat ze een talentvolle presentatrice hebben binnengehaald met enorm vol humor - alleen ontbreekt het aan echte zelfspot.

Haar journalistieke scherpte en sprankelende persoonlijkheid maken haar tot een van de toppers in het vak. Dat heeft ze inmiddels ruimschoots bewezen. Eva is daarnaast een prettig mens met humor en een gezonde dosis zelfspot. Dat geven we bij RTL graag alle ruimte."

We zullen zien of het net zo'n succes wordt als met Twan Huys!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten