D66 politica op de foto met Jodenhater Ilhan Omar: 'inspirerend Amerikaans Congreslid'

Geen categoriesep 16 2019, 12:00
Als D66 grijze muis moet je tegenwoordig creatief zijn op te vallen in het moeras aan slijmerige deugers. Niks voor niks dat D66 een beetje wegzakt in de peilingen. Niemand interesseert zich nog echt voor de partij van de hete lucht en de antidemocraten. Hierdoor proberen ze door crinchy filmpjes of foto's de aandacht te trekken. Sommige gaan daarin verder dan andere, neem nu Samira Rafaela. Politica namens D66 in het Europarlement, zo dom als ze is gaat ze op de foto met een notoir antisemiet. Niet slim, maar wel weer typisch.
https://twitter.com/samiraraf/status/1173212771359608832?ref_src=twsrc%5Etfw
Ze staat te triomferen met een foto alsof Ilhan Omar een of andere verzetsheld is a la Rosa Parks. Helaas zou Omar nog niet eens in haar schaduw mogen staan. Omar bleek in het verleden het al niet zo nauw te hebben met Israël en quasi-antisemitische uitspraken schuwt ze niet, wanneer ze hier op wordt aangesproken speelt ze altijd de minderheidskaart of is het weer de schuld van Donald Trump.
Onze D66 politica weet dit uiteraard en toch houdt ze voet bij stuk, Omar is een bron van inspiratie. Voor politici die aan identiteitspolitiek doen wel ja, voor andere is maar een lege huls die hier en daar strooit met antisemitische sleuren.
https://twitter.com/samiraraf/status/1173501939428024320?ref_src=twsrc%5Etfw
Toch blijft Rafaela ferm achter Omar staan! Ze is nu eenmaal een boegbeeld voor identitair links, want tja inhoud hoef je niet te hebben op links.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten