D66 politica op de foto met Jodenhater Ilhan Omar: ‘inspirerend Amerikaans Congreslid’

Als D66 grijze muis moet je tegenwoordig creatief zijn op te vallen in het moeras aan slijmerige deugers. Niks voor niks dat D66 een beetje wegzakt in de peilingen. Niemand interesseert zich nog echt voor de partij van de hete lucht en de antidemocraten. Hierdoor proberen ze door crinchy filmpjes of foto’s de aandacht te trekken. Sommige gaan daarin verder dan andere, neem nu Samira Rafaela. Politica namens D66 in het Europarlement, zo dom als ze is gaat ze op de foto met een notoir antisemiet. Niet slim, maar wel weer typisch.

Ze staat te triomferen met een foto alsof Ilhan Omar een of andere verzetsheld is a la Rosa Parks. Helaas zou Omar nog niet eens in haar schaduw mogen staan. Omar bleek in het verleden het al niet zo nauw te hebben met Israël en quasi-antisemitische uitspraken schuwt ze niet, wanneer ze hier op wordt aangesproken speelt ze altijd de minderheidskaart of is het weer de schuld van Donald Trump.

Onze D66 politica weet dit uiteraard en toch houdt ze voet bij stuk, Omar is een bron van inspiratie. Voor politici die aan identiteitspolitiek doen wel ja, voor andere is maar een lege huls die hier en daar strooit met antisemitische sleuren.

 

Toch blijft Rafaela ferm achter Omar staan! Ze is nu eenmaal een boegbeeld voor identitair links, want tja inhoud hoef je niet te hebben op links.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Mezzadra

  Ilhan Omar een ‘Jodenhater’ noemen past in de neiging op DDS iedereen die kritiek heeft op de politiek van Israel voor antisemiet uit te kafferen met als resultaat dat het antisemitisme elke betekenis begint te verliezen.

  1. meneer cactus

   het is een jodenhater en antisemiet net zoals jij tarrel

   Lijkt veel op het misbruik van de woorden , discriminatie , racisme , islamofobie , nazi enz

   Uw selectieve linkse verontwaardiging is weer opmerkelijk tarrel

  2. Mycase

   ZEGT DE GROOTSTE JODENHATER ALLE TIJDEN MAN GA JE MOND SPOELEN VUILE VIESPEUK

  3. ZiggyStardust

   Was zij ook niet degene die de uitspraak deed: ‘some people did something’?

   1. ZiggyStardust

    Ach ja, nu weet ik het weer. Zei is die vrouw die van een laatste bezoek aan haar in Israël wonende stervende moeder afzag, omdat ze tijdens haar bezoek Israël niet mocht besmeuren. Tsja..

    1. Seneca

     @ziggy
     verkeerd herinnerd. dat was Rashida Tlaib die, ondanks de toestemming van Israël, weigerde haar grootmoeder te bezoeken. haar haat voor Israël is zo diep, dat zij zelfs weigerde, haar stervende grootmoeder, te bezoeken. dit is een variant van de uitspraak van Golda Meir die ooit zei: ‘Vrede zal er pas komen wanneer de Arabieren meer van hun kinderen gaan houden dan zij ons haten’.

     1. ZiggyStardust

      Sorry, foutje, het was een ander lid van ‘the Squad’ blijkbaar.

  4. cuoretx

   En u vertelt hier een éénzijdig verhaal over ilhan omar, deze dame is uitgeproken antisemitisch. Amerika wordt gerund door benjamins?? . En alle witte mensen moeten zich verplicht laten registreren?? zijn haar uitspraken zorgelijk

 2. Watcher

  Ach nu we toch bezig zijn met het besmeuren van politici…

  Konstant Kusters van de neonazistische Volksunie heeft voor zijn achterban een bijeenkomst georganiseerd met Baudet, die daarvoor zelf een zaaltje regelde. Dat heeft Kusters tegenover media bevestigd. Hij zei: “Wij werken samen met Forum voor Democratie. Dat was geen enkel probleem. Ook hebben we handtekeningen ingezameld voor die partij. Dus in feite werken we al samen. Waarom zij dat niet openlijk zeggen is aan hen.”

  1. meneer cactus

   de waarheid is geen besmeuren.

   Als Baudet liever met de NVU dan met de PVV opereert kon hem dat wel eens opbreken. Wilders heeft openlijk afstand genomen van de NVU. Wens Baudet veel plezier met zijn nieuwe vrienden

  2. Klaassie

   @watchtrol u beheerst het Nederlands niet zo goed..
   Feit Ilhan omar is een jodenhater… Zelfs zo erg dat ze zelfs haar oude moeder niet wil bezoeken.
   Besmeuren is wat u doet als oude en niet meer goed functionerende trol met baudet aan de nvu koppelen.
   Uw hoogtepunt met uw account als Simon brouwenstijn is al 8 a 9 jaar voorbij.. Ga daar maar op teren want aan uw aanwezigheid te zien 24/7 heeft u geen vrienden en familie.

   1. Mezzadra

    Op welke feiten doelt Klaassie?

  3. Watcher

   @Kloas je geheugen laat je in de steek.

 3. Cycle25

  Demagogie 66 heeft het stokje van ’40-’45 overgenomen, nu de wagons nog.

  1. Jynx

   Goed verwoord!

 4. Jynx

  De geschiedenis herhaald zich!
  Om bang van te worden, ik in elk geval wel.

  1. Jumping

   Inderdaad Jynx.

   Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

   Democratie is een vies woord geworden.
   De Linkse Demoniserende wegkijkende Rutteclan, heeft een cordon sanitaire tegen andersdenkenden ingesteld.

   De AOW dodenmans pil wordt gratis beschikbaar gesteld.
   Je organen zijn ook eigendom van de staat geworden.
   Je inspraak (referendum) is afgeschaft.

   Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

   Stop met de EU in deze vorm.

   NEXIT.

 5. van Urk

  Zij is niet voor niets van debielen 66. Die hebben geen fatsoen en daarom hebben ze al gauw bewondering voor figuren met radicale ideeen. Doet me denken aan die andere droeftoeter van D66 die een baantje had gekregen van mevrouw Clinton. Zij stond mooi voor aap toen bleek dat zij alleen geschikt was om foldertjes uit te gaan delen. Kostte de Nederlandse belastingbetaler wel drie jaar wachtgeld.

 6. Duckday

  D 66 is een gevaar voor Nederland Waait met alle winden mee maakt dit land gewoon kapot voor eigen belang

 7. Beukman

  Beetje over de top om Ilhan Omar te framen als een antisemiet vanwege een paar niet-politiek correcte uitspraken die ze heeft gedaan.

  Overigens poseert Trump met massamoordenaar Kim, die hij zelfs “my friend” noemt. Poseren met Ilhan Omar is dan peanuts.

  1. Kretoloog

   Boris Beckman heeft zijn plasje ook weer gedaan. Zijn bijdrage slaat als k*t op dirk, maar dat zijn we niet anders gewend.

   1. Beukman

    Vervelend voor je @Kreet, zo’n vent die met een opmerking komt waar jij geen antwoord op weet. Kan die Beckman niet worden bevorderd of o?

  2. ZiggyStardust

   Beukman, het gaat niet om niet politiek correcte antwoorden, fuck politiek correcte antwoorden! Het gaat om zuiver antisemitisme. Ook is zij geen president van de USA, helaas de grootste wereldmacht, maar een politieke puber bij de democraten. Het is de plicht van Trump om problemen op te lossen en oorlogen te beëindigen of te voorkomen. En tot nu toe doet ie dat beter dan zijn voorgangers. Ik had het zelf ook niet verwacht, maar hij doet het wel. Af en toe je ongelijk toe kunnen geven maakt je een stuk geloofwaardiger, Beukman.

 8. josemoonen@70

  Ilhan Omar .. behorende tot de 4 linkse democraten in de Senaat van de USA ( ook wel genoemd de Squad ) is inderdaad een grote Joden haatster , maar ook een grote hater van Trump en de Republikeinen .
  Niet zij, Omar ,maar een andere dame uit de Democraten kring , met de naam Omar, Rashida Tlaib weigerde (terwijl ze toestemming had haar grootmoeder te bezoeken) in Palestina . De Haat tegen Israel en de hele westerse cultuur is duidelijk dagelijks zichtbaar wanneer deze dames spreken in de Senaat of op andere plaatsen . Er is in de USA zelfs een campagne gestart om tenminste Ilhan Omar uit te wijzen uit de US en haar terug te sturen naar haar geboorteland Somalie. Deze dames zitten vol agressie en haat , De democraten verliezen door deze anti Amerika uitspraken alleen maar meer kiezers . Wat natuurlijk veel voordeel brengt voor President Trump . Die het voorbeeldig doet in de Peilingen . Het is beschamend dat iemand met dit soort mensen op de foto wil .. Nog niet , al kreeg ik er voor betaald . .!.. Maar dat toont weer aan wat voor soort mensen er bij D66 zitten ..

  1. Mezzadra

   Zelfs als dit idiote verhaal van josemoonen feitelijk juist zou zijn volgt daar nog op geen enkele wijze antisemitisme uit.

 9. Tman

  Dubbele paspoorthouders zoals Ilhan Omar hebben niets in de NL politiek te zoeken!
  Oprotten!

  1. Tman

   herstel: Ilhan Omar =Samira Rafaela

 10. Isengrijn

  Niet om het een of ander, maar eh.. is die Samira zelf niet joods met zo’n achternaam als ‘Rafaela’?

  Beetje hypocriet om dan met een ‘jodenhater'(volgens de slaafse Goyim van DDS dan) op de foto te gaan, niet?

  🙂

  1. Seneca

   @isengrijn
   je gebruikt een voorwendsel om jouw haat voor de Joden, te tonen. er is niets joods aan de naam van Samira Rafaela. je wilt weer eens lekker klaarkomen…

   1. Isengrijn

    Fout, Senecaatje! 🙂

    Het is een weldegelijk een sefardistische joodse naam. Net als bijvoorbeeld Miranda, Herreira en Da Pinta.

   2. Isengrijn

    Na een simpele Google-opdracht kwam dit naar voren:

    “… Rafaela groeide op bij haar Joodse Nederlands-Curaçaose moeder in Uitgeest…”

    Hoppa!
    Dus zij ging met een ‘antisemiet’ op de foto. 😉

    1. Kretoloog

     In ‘t vervolg nog ietsje verder googelen, Isegrim.

     Rafaela is dochter van Curaçaose Nederlandse jodin en Ghanese Nigeriaanse islamiet.

     Aangezien islamieten enkel met joden (en christenen) mogen trouwen als die ook moslim worden, mag jij raden welk geloof Rafaela nu aanhangt. Juist, ja,

 11. Cesare

  Die Omar is dus gewoon een keiharde antisemiet. En d66 is een slijmerig correcte partij.

  1. Mezzadra

   Kan Cesare een ietsiepietsie inhoudelijk onderbouwen dat Omar een ‘keiharde antisemiet’ is, of roept hij maar wat?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.