Donald Trump laat weer van zich horen! Vreest voor een ‘burgeroorlog’

Trump ging vannacht nogal tekeer, hij eist namelijk een gesprek met de klokkenluider en vreest dat als de demonisering zo doorgaat er een grote kans ontstaat dat die demonisering gaat leiden tot gewapende conflicten. Zit hier een kern van waarheid in of probeert Trump zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten?

Donald Trump is van mening dat hij het recht heeft om de klokkenluider te ontmoeten. Dit omdat de klokkenluider een scenario beschreef wat simpelweg niet plaatsvond. De pers maakt er de meest smeuïge verhalen van, maar in werkelijkheid is het ‘bewijs’ vrij magertjes. Met de openbaring van het script van het telefoongesprek blijkt maar weer dat de Democraten op een niet bestaand spook aan het jagen waren – een nog grotere aanfluiting voor de reputatie van de Democraten dan dat Russiagate was.

Door het telefoongesprek zijn de Democraten nu van plan om een onderzoek te starten voor de impeachment van de president. Trump is van mening dat mocht dit succesvol zijn er een grote dreiging ontstaat van een burgeroorlog. Overigens is Trump niet van mening dat een afzetting zal lukken of mogelijk zal zijn.

Bombastische retoriek van Trump, naarmate de voorverkiezingen van de Democraten steeds sneuer worden zien we tegelijkertijd dat de toon van Trump steeds harder wordt. Zal dit weer tot een overwinning leiden of is men dit taalgebruik zat?

Economisch doet Trump het voortreffelijk, iets wat voor veel Amerikanen leidend is. Velen van hen stemmen altijd vanuit economisch oogpunt, en in dit opzicht heeft Trump prima werk verricht. Dus die burgeroorlog zien we voorlopig nog niet gebeuren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

110 reacties

 1. Mezzadra

  Trump is een kat in nood die wild om zich heen slaat.

  Hij beseft waarschijnlijk dit niet meer te kunnen winnen.

  1. just saying

   Als ik jou was mozzarella zou ik mij niet meer laten verleiden tot het doen van voorspellingen inzake Trump, je voorlaatste geblunder ligt ons nog vers in het geheugen!

   1. Scaldis

    Precies! De aandoenlijke zet zichzelf weer voor schut.

  2. Vit

   @Mezzadra

   Zo dat is weer 2,50 in de knip.

  3. josemoonen@70

   Mezzadra …Als het je interesseert ,zou ik je adviseren om eens wat meer Amerikaans politiek nieuws te bekijken op Internet . Niet de linkse Main stream Media ,en de extreem linkse Dems , die al bijna 3 jaar bezig zijn om Trump de nek om te draaien , en die helemaal door geslagen zijn ,…maar het echte nieuws .!! Je weet het waarschijnlijk nog niet, maar Trump heeft alle recht om te vragen naar meer informatie van de klokkenluider . Hij als President die corruptie wil uitbannen , ( omdat hij dat zijn kiezers heeft beloofd, doet wat hij beloofd) . Niet zoals die niksnut die onze minister president is ..En dan zul je moeten constateren dat de Amerikaanse Burgers dat modder gooien van de Democraten behoorlijk moe zijn , en dit dus alleen maar in de hand werkt ,dat de Democraten kiezers gaan verliezen . geloof me maar .. in 2020 word Trump weer herkozen .!!.. Mijn zegen heeft hij !!!!!!!!!. Hadden we maar een regeringsleider als hem .! .. en niet van die praatjesmakers die alleen maar lullen , politiek correct blijven en ons burgers iedere dag weer opnieuw naaien !.

   1. Pauline Kummer

    @josee, wacht u maar tot u opgeroepen wordt voor de burgeroorlog. Dan mag u door het vuur. Voor uw president.

    1. Seneca

     @pauline
     wat een groteske reactie. waar slaat dit op? u pretendeert alsof NLse
     burgers worden opgeroepen in de VS in het beslechten van een burgeroorlog. als ik u was zou ik mijn toon matigen want die burgeroorlog komt er, misschien niet in de VS maar zeer zeker in Europa.

     1. Mieremet

      Pauline is Mezzadrama, Anne Schilleboer, Nep etc etc. Laat die maar links liggen.

  4. Kretoloog

   Democratenkandidaat Joe Biden zit nog veel meer in het nauw. Hij heeft toegegeven dat hij in zijn tijd als vice-president onder Obama de Oekraïense regering onder druk heeft gezet een onderzoeksrechter te ontslaan (hetgeen ook gebeurde). Nog penibeler voor hem zijn de banden en financiële belangen die zijn zoon Hunter heeft in Oekraïne, ook ontstaan tijdens zijn vice-presidentschap.

   Trump mag dan onder vuur liggen, Biden ligt dat nog veel meer.

   1. Mezzadra

    “vice-president onder Obama de Oekraïense regering onder druk heeft gezet een onderzoeksrechter te ontslaan (hetgeen ook gebeurde)”

    Zeker, dat deed hij met steun van de EU en de Regering Obama omdat die onderzoeksrechter niets deed aan de corruptie in dat land. Het doel was een onderzoeksrechter te benoemen die wel enige actie zou ondernemen.

    1. Kretoloog

     Wat ben je eigenlijk toch ongelooflijk dom, Mezzandra. Je erkent nu impliciet dat de regering Obama zich actief bemoeide met interne Oekraïense aangelegenheden. Zoals met het benoemingenbeleid van rechters. Dat de EU dat steunde, wisten we allang. De namen Verhofstadt en Van Baalen zijn genoeg om bij iedereen weer die ophitsende beelden op het Maidanplein voor de geest te halen.

  5. Piet Patat

   @Mezzadra. Die commentaren van jouw beginnen zielige vormen aan te nemen. Weer geen onderbouwing van de zoveelste losse flodder : “Hij beseft waarschijnlijk dit niet meer te kunnen winnen” Waar baseer je dit op ? Kom met argumenten en feiten.
   “Trump is een kat in nood die wild om zich heen slaat.”
   Pardon ? Als hier een kat in nood is die wild om zich heen slaat dan zijn het de Democraten die ook nu weer met iets op de proppen komen dat volledig op drijfzand is gebaseerd. Net als dat gedoe met Rusland en de zogenaamde inmenging wat ze ook niet gelukt is. Het is weer van horen zeggen, een klokkenluider. Ok, wie dan ? Wees dan een vent en kom er mee voor de draad. Hier speelt weer het feit mee dat de democraten geen serieuze kandidaat hebben voor de presidentsverkiezingen. Tig aantal incompetente gegadigden, een ongeorganiseerd speelveld. Met heks Hillary hadden ze nog enige houvast maar goddank dat die corruptante het niet geworden is. En dus proberen ze door modder te gooien en walgelijke spelletjes het electoraat maar weer aan hunn kant te krijgen. Het zal in hun gezichten terug komen en exploderen. Wat een beschamende zielige vertoning van de democratische kat in het nauw. Die Pelosi is een zeer naargeestig type, met haar mantelpakje. Maar u houdt niet zo van mantelpakjes he mezzie ?

  6. spelende vrouw

   haha tarreltje toch , zijn herverkiezing is al bijna rond sukkel 🙂 🙂

 2. Agios

  De whistle-blower is een usefull idiot voor de democraten.

 3. Jumping

  Is dit een voorzet, voor de rest van de Westerse wereld, die door Links wordt gedemoniseerd en vaak ook nog geslachtofferd wordt, met een Cordon sanitaire, door het Linkse Demoniserende kartel.

  Op de barricaden.

  1. Julian

   Gaap!

   1. Seneca

    @julian
    als u uw roes wilt uitslapen, doe dat dan in uw bed en niet op dit blog!

 4. Pauline Kummer

  Je gelooft het toch niet? Een dreigende burgeroorlog…met een Kaftan aan en rode Fez op lijkt de man meer op een schertsfiguur uit 1001 nacht dan op een President. Hoe lang nog? Voorspellende geesten geesten kunnen hier hun prognose kwijt.

  1. Seneca

   @pauline
   ik vraag mij af hoe u eruit ziet. gezien uw reacties bent u een in-in droge verzuurde pruim die wel graag wilt, maar niet echt durft. daarom heeft u van die zure – irrelevante – reacties. mens ga de wc boenen.

 5. Mezzadra

  Een duidelijke meerderheid van de Amerikanen ondersteunt het impeachment-onderzoek. Dat is beroerd nieuws voor Trump.

  h**ps://www.cbsnews.com/news/trump-impeachment-inquiry-poll-cbs-news-poll-finds-majority-of-americans-and-democrats-approve/

  1. just saying

   “Voor een impeachment is 50% van de stemmen nodig in het Congres, en een 2/3 meerderheid in de Senaat. Dus zal het 100% zeker niet gebeuren; dat weet iedereen, ook de Democraten.”

   bron Opiniez

   Maar mozzarella ziet het gebeuren…..lol…..

   1. Julian

    Knap staaltje van woorden verdraaien just saying….Mezzadra zegt dat een duidelijke meerderheid van de Amerikanen impeachment onderzoek steunt… En jij begint over congres of senaat. Alle nieuwsmedia zeggen al dagen dat een afzetting op dit moment geen kans van slagen heeft vanwege de verhoudingen in het congress en senaat.

    1. just saying

     Mozzarella is kampioen in wensdenken om dit dan vervolgens trachten te brengen als zijnde een feit, daar trappen de meesten niet meer in, Trump zit stevig in het zadel ondanks wat al die linkse crybaby’s beweren. Die snotteren nog steeds na die man zijn verkiezing, kansloos volk dus die linksen.

    2. Mezzadra

     Als de Republikeinen tegen de feiten in om politieke redenen een gesloten front blijven vormen in de Senaat zal Trump inderdaad niet worden afgezet. Alleen als er barsten in dat front komen, en die treden nu al op, ontstaat die kans.

     Pelosi heeft zich dat ook gerealiseerd en om die redenen impeachment lang tegengehouden. Nu kan ze dit niet meer volhouden omdat het niet inzetten van impeachment een stilzwijgende instemming met dit schandalige machtsmisbruik zou impliceren. De Democraten kunnen niet anders.

    3. Seneca

     @julian
     als je het dus met de strekking van de reactie van ‘just saying’ eens bent, waarom dan je reactie. in navolging tot mijn oproep aan Pauline: doe iets nuttigs, ga tuinieren of schilderen maar kom met die luie reet uit je stoel.

 6. Julian

  Waar maakt hij zich druk om. En komt een onderzoek.. En als hij, zoals hij beweert, onschuldig is zal dat blijken. Maar gelijk weer zo hoog van de toren blazen.. Presidentieel? Verre van!

  1. Mezzadra

   Hij weet dat hij schuldig is en, net als Nixon indertijd, doet hij alles om dat onderzoek tegen te houden.

   1. Sans Rancune

    Dat weet ik nog heel goed. Dat liep niet best af. Er was weinig support om het maar eens netjes te zeggen. Logisch

 7. Zouaaf

  Volgens die-hard DDS’ers krijgt de man altijd gelijk en lost elke belofte in. Wij hebben nu TV en kunnen elke slag volgen! Met een Bud

 8. plakband

  De Democraten zijn allang in staat van oorlog. Alle inspanningen zijn gericht op het terugkrijgen van de machtt. Niet langs democratische weg maar met de meest onsmakelijke methoden die ze maar kunnen bedenken.
  Trump, een geweldenaar. Houdt zich staande.

  1. Mezzadra

   Voorlopig nog wel, Plakband. Hij slaat hysterisch om zich heen.

   1. Mycase

    Je tikt niet zuiver childlover hou jij het nou maar kleine jochies dat past beter bij jouw

    En o ja wel over je linkse schouder blijven loeren zaadstengel

    1. Original NL

     Quote….En o ja wel over je linkse schouder blijven loeren zaadstengel….
     Hij komt bijna nooit buiten Mycase alleen tijdens het speelkwartier van de kleuterschool en dan weer snel naar zijn zolderkamertje..om zijn hoge nood te ledigen…eu cock staat al klaar met een tissue..hij kijkt graag toe samen met (what’s in a name) watcher!!

 9. Evil Zorro

  Het wordt een klinkende overwinning voor Trump in 2020, van de Democraten zal geen spaander heel blijven.

  1. Original NL

   Zo zal het geschieden zorro.

 10. Ritter

  “Trump is van mening dat mocht dit succesvol zijn er een grote dreiging ontstaat van een burgeroorlog. “

  Kleine correctie.

  Het is niet Trump die dat zegt maar Pastor Robert Jeffress. Trump nam het citaat over op zijn Twitter.
  ————–
  Vanaf de verkiezingen van 2016 proberen de Democraten en hun vriendjes in de media Trump onderuit te halen.

  Eerst de aanklacht dat Trump een soort Russische spion zou zijn en 2 jaar onderzoek met als uitkomst dat voor deze beschuldiging geen enkel bewijs is.

  Nu weer een klokkenluider ( die eigenlijk geen klokkenluider is omdat de persoon niets uit eerste hand heeft maar van horen zeggen) die beweert dat Trump de President van Oekraïne onder druk heeft gezet.

  Maar uit het telefoon gesprek bleek dat van de beschuldiging niets klopt. Het gesprek van vriendelijk en van druk was geen sprake. Wat door de President van Oekraïne werd bevestigt.

  Daarom zal net als het Rusland onderzoek geen enkel bewijs worden gevonden van de beschuldiging van de klokkenluider.

  Van veel meer interesse is de rol van Biden en zijn zoon en van delen van de veiligheids- dienst die ook Trump onderuit willen halen. Immers sinds Trump President is zijn er veel lekken vanuit die kant. Ziehier het werk van de z.g “Deep state”.

  Biden geniet bescherming van de media die voor het overgrote deel verbonden is met de Democratische partij.. Zal dus door de media worden ontzien.

  Voor een impeachment is 50% van de stemmen nodig in het Congres, en een 2/3 meerderheid in de Senaat. Dus zal het 100% zeker niet gebeuren; dat weet iedereen, ook de Democraten. Het is daarom politieke strategie, waarbij de Democraten denken dat ze hiermee Trump’s kansen op herverkiezing verkleinen.

 11. Ritter

  Ik raad iedereen aan om de Twitter feed van Trump te volgen.

  Waarom?

  Omdat Trump video’s en anderen commentaren post die de andere kant van het nieuws toen. Kanten die vaak bewust door de media worden genegeerd. Want deze media hebben Trump als “schuldig” verklaard zonder enig bewijs.

  Aangezien het overgrote deel van de media Trump onderuit willen halen zal Trump geen eerlijke berichtgeving krijgen van deze media. Wat al blijkt uit de huidige berichtgeving die op veel punten feitelijk onjuist is.

  Trump post op zijn twitter o.a. interviews en artikelen die door grote delen van de media worden genegeerd. Daarom is Trump’s twitter feed een interessante bron van informatie.

  Men kan de Twitter van Trump ook bekijken zonder Twitter account.

  Toets op Google ” Trump Twitter” in en je ziet het Twitter account van Trump.

  1. Vit

   @Ritter

   Ik lees jouw schrijfsels altijd met genoegen en niet alleen omdat het in mijn straatje past.

  2. just saying

   @Ritter

   De alom hier aanwezige Trump haters halen hun ‘feiten’ liever uit de Trump niet welgevallige linkse media, hiermee denken zij over te kunnen komen als zijnde kenners van de Amerikaanse Politiek, vandaar dat zij ook altijd komen met onzin zoals: ‘Ja maar Hillary Clinton had wel twee miljoen meer stemmen’.

   1. Mezzadra

    Ik het niet juist dat Hillary twee miljoen meer stemmen kreeg, juist saying?

    1. just saying

     Jawel maar het Amerikaanse kiessysteem houdt nu eenmaal in dat zij daaruit geen rechten kan claimen op het Presidentschap, daar zijn andere criteria op van toepassing, godskolerig wat ben jij een sukkel.

     1. Mezzadra

      Moreel en democratisch heeft Hillary dus de verkiezingen gewonnen.
      Dat was hetgeen te bewijzen viel.

     2. Piet51

      @just saying
      Maar Hlillary Clinton claimt het presidentschap toch ook niet? Of heb ik iets gemist? Trump is de democratisch gekozen president. Maar veel Amerikanen hebben er nu spijt van, dat ze niet zijn gaan stemmen, omdat ze zeker waren van de overwinning van Hillary Clinton. Dat zal ze geen tweede keer overkomen. Heel veel Amerikanen zijn geen cent wijzer geworden van Trump, sterker nog, ze zijn slechter af. Ook onder Republikeinen begint de twijfel te groeien, al steunt nog steeds een grote meerderheid hem.
      Op TV, inderdaad links georiënteerd, kunnen we regelmatig Amerikanen of Nederlanders die daar wonen, zien en beluisteren, die een boekje open doen over het Amerika van nu, zoals bijvoorbeeld Michiel Vos (inderdaad links!).

    2. just saying

     Dit had jij niet gezegd wanneer Trump had verloren met twee miljoen stemmen meer, dit toont slechts aan wat een totaal verdorven vies persoon je in werkelijkheid bent mozzarella, al sleep je er nu de termen ‘moreel’en ‘democratisch’ bij.

     1. Mezzadra

      In dat geval had ik die feiten niet ontkend en deze duiding gegeven.

     2. merlot

      “al sleep je er nu de termen ‘moreel’ en ‘democratisch’ bij.”

      De druiven zijn nog steeds erg zuur voor de tarrel.

      Trump heeft democratisch gewonnen volgens het Amerikaanse kiesstelsel dus tarreltje praat poep.

      En over moreel gesproken. De Amerikaanse media hebben alles in het werk gesteld om Hitlary de overwinning te bezorgen maar ondanks dat won Trump. Op eigen kracht. Dan ben je zeker de morele winnaar.

      Er is iets grondig mis met het morele kompas van de meeste media in de USA en degenen die daar achteraan buitelen zoals de tarrel en Beukman.

     3. just saying

      Dat feit ontken ik ook niet inzake Crooked Hillary, maar ik zal het niet in mijn hoofd halen om de misplaatste termen moreel en democratie te misbruiken zoals jij nu doet vieze man!

    3. Seneca

     @mezzadra
     Das war einmak.

     1. Seneca

      Moet zijn einmal. mijn verontschuldigingen.

     2. Piet51

      @Seneca
      Je moet je ook niet proberen uit te drukken in een taal die je niet beheerst. Nederlands is al moeilijk genoeg voor veel mensen hier.

     3. merlot

      “Je moet je ook niet proberen uit te drukken in een taal die je niet beheerst.”

      Haha. Valt Pietje51, die zich krampachtig voor probeert te doen als beschaafd, hier eventjes hard door de mand!

      Mij was al langer duidelijk dat het hier om een wolf in schaapskleren gaat. Een arrogante linkse engnek van de ergste soort.

  3. Mezzadra

   Trump probeert inderdaad met een twitterorkaan zijn straatje schoon te vegen. Dat doet hij ondermeer door iedereen die iets zegt dat in zijn straatje past te retweeten. Hij is met niets anders nog bezig.

   Onder het Amerikaanse volk groeit overigens snel de steun voor impeachment. De hysterische Tweets van Trump maken in dat licht een aandoenlijke en wanhopige indruk.

   1. Original NL

    DDS redactie..mezzaadje heeft de boel weer ondergescheten…graag even opruimen…!

 12. Ritter

  Kevin McCarthy van de GOP heeft o.a. het onderstaande gezegd over de feiten betreffende het telefoon gesprek tussen Trump en de President van Oekraine en de aanklacht van de “klokkenluider”:

  These are the most important facts we have:

  1. The whistleblower wasn’t on the call.
  2. The IG didn’t read the transcript before acting on the whistleblower complaint.
  3. The WH released the transcript—which clearly shows the president did nothing that would be impeachable.

  Kortom, er is geen enkel bewijs dat Trump iets heeft gedaan dat impeachment rechtvaardigt.

  1. Mezzadra

   Het transcript van het telefoongesprek kan Trump niet ontkennen. Die is reeds voldoende basis voor impeachment.

   Ritter, je verdedigt een onhoudbare stelling.

   1. Ritter

    Mezzadra

    In tegenstelling tot wat de z.g “klokkenluider” beweert in zijn aanklacht was het een vriendelijk gesprek tussen Trump en de President van de Oekraïne en was er tijdens het gesprek geen sprake van “quid pro quo” ( wat door de klokkenluider werd beweert)

    De klokkenluider ( die het gesprek zelf niet heeft gehoord) heeft dus niet de waarheid gezegd over het gesprek.

    Zoals dus al gezegd is er geen enkel bewijs voor iets dat een impeachment rechtvaardigt.

    Bizar is dat bij Biden en op video er wel sprake is van quid pro quo; maar daar zal je de media niet over horen.

    Trump word dus van iets beschuldigt wat Biden heeft gedaan en op video staat. Maar de media laten Biden met rust omdat hij de Democratische frontrunner is.

    1. Blitzkrieg

     Ritter : Dat Biden de favoriet is komt de democraten bijzonder slecht uit. Het motief van het onderzoek is om de aandacht van Biden af te leiden en ongemerkt een andere kanidaat naar voren te schuiven.

    2. Blitzkrieg

     kanidaat = kandidaat

    3. FCKJoop

     Misschien moeten ze Halbe Zijlstra vragen…. Die was er vast bij

    4. Beukman

     @Ritter
     Als de mafia bij jouw natuurvoedingszaak aanbelt om je bescherming aan te bieden, is er ook (letterlijk) geen sprake van een quid pro pro. Toch begrijpt iedereen dat het om een dreigement gaat.

     Jij vergelijkt wat Biden deed met wat Trump deed. Appels met peren. Trump zette Zelensky onder druk om op zoek te gaan naar vuiligheid over Biden. Biden zette destijds echter Porosjenko (destijds president van Oekraïne) onder druk, omdat deze zich niet hield aan de afspraak om de corruptie in eigen land aan te pakken. Het aanpakken van corruptie was een voorwaarde voor bepaalde financiële steun aan het land. De hoogste aanklager van Oekraïne greep echter niet in, corruptie bleef welig tieren, en daarom eiste Biden terecht dat deze man door Porosjenko zou worden ontslagen.

     Daar komt nog bij dat Trump hoe dan ook op de stoel van de rechterlijke macht ging zitten door Zelensky (maar liefst acht keer) te vragen om de zoon van Biden door te lichten. Wat dus absoluut niet kan in een land dat de Trias Politica serieus neemt. Die aanklager overigens had het bedrijf onderzocht waar Biden jr. werkte, maar niets gevonden.

     Interessant is het om te weten waarom Giuliani, de persoonlijke advocaat van Trump, een paar keer naar Oekraïne is afgereisd. Inmiddels heeft de man erkend dat ook hij Zelensky heeft gevraagd onderzoek te doen naar de zoon van Biden.

     Niet zo naief dus, @Ritter. Welk motief zou Trump hebben om hierin te gaan zitten wroeten?

    5. Mezzadra

     In het gesprek wordt ondubbelzinnig duidelijk dat Trump de Oekraïense president om een gunst vraagt in ruil voor Amerikaanse militaire steun. Die gunst betreft het opdreggen van belastend materiaal over Biden die hij vreest als politieke tegenstander te treffen bij zijn pogingen tot herverkiezing.

     Dit is een aantoonbaar ernstig staaltje van machtsmisbruik en daar sloeg de klokkeluider op aan.

     Iedereen die probeert zich hier uit te liegen staat op gespannen voet met de waarheid en snapt de Ernst van deze criminele feiten niet,

     1. Beukman

      @Mezz
      Zojuist is bekend geworden dat Donald iets vergelijkbaars deed met Scott Morrison, de premier van Australië: hij pushte hem om het onderzoek van Mueller in diskrediet te brengen. En opnieuw hield het Witte Huis het transcript van het betreffende telefoongesprek ontoegankelijk voor anderen, wat zeer ongebruikelijk is. Dus ook hier misbruikte Trump diplomatie voor persoonlijk gewin, en liep de scheiding der machten door elkaar.
      En eveneens hier hielp de Trump administration een nepverhaal de wereld in dat Hillary Clinton hetzelfde had gedaan.

      Ik zie een patroon.

     2. spelende vrouw

      ik zie ook een patroon , 2 idioten in een onderonsje

     3. Dik

      @SV: Het zijn rugridders, trouwe makkers die elkaar al jaren dekken.

     4. Beukman

      Twee parasieten die mijn kont in zijn gekropen en die op mij teren. Ik ga maar eens een vette scheet laten.

     5. Blitzkrieg

      Beukman : Laat jij eens een vette scheet, die globalistische troep fermenteert nogal.

     6. spelende vrouw

      quote Beukman 16 minuten ago
      Twee parasieten die mijn kont in zijn gekropen en die op mij teren. Ik ga maar eens een vette scheet laten. end

      Zou het niet doen , dan blaas je je vriende de huistarrel naar de eeuwige jachtvelden en kunnen we niet meer lachen met jullie als komisch duo

    6. Beukman

     In het gesprek wordt ondubbelzinnig duidelijk dat Trump de Oekraïense president om een gunst vraagt in ruil voor Amerikaanse militaire steun.

     Ondubbelzinnig zou ik het niet noemen, @Mezz. Donald zegt het zo dat hij er niet op kan worden vastgepind, precies zoals de mafia doet als die “protectie” aanbiedt.

     Ritter zou eens wat vaker de MSM moeten lezen. Daarin is de informatie te vinden die ik hem heb gegeven. Ik heb de indruk dat mijn antwoord niet in zijn boekje stond.

     1. merlot

      “Ondubbelzinnig zou ik het niet noemen, @Mezz.”

      Dat is typerend voor de werkwijze van de tarrel.

      Als je begrijpt wat ik bedoel.

     2. spelende vrouw

      bekmannetje weer in een onderonsje met de tarrel. 2 stakkerds die graag anderen de maat nemen met achterklap omdat objectieve argumenten te moeilijk voor ze zijn.

      Anderen indelen bij de maffia terwijl ze zelfs op maffia wijze de energietransitie en de gelukszoekers stromen romantiseren als goed voor de maatschappij.

      sukkels

     3. Mezzadra

      Ik vind het in de context van het gesprek wel ondubbelzinnig het geval, Beukman. Direct na de dankbetuigingen van de Oekraïense president over de militaire steun vraagt Trump om een gunst. Het is een overduidelijk quid pro quo, zo zal elke zinnig mens en elke rechter dat interpreteren.

     4. spelende vrouw

      een links onderonsje , tarrel wil vast iets geleverd hebben van bekmannetje hij is met zijn dankbetuigingen richting bekmannetje zo onderdanig. Dat zal elke rechter zo interpreteren. Samen in een netwerkje ?

     5. Dik

      Klopt, beide koesteren warme gevoelens voor kleine kinderen.

     6. Beukman

      @Mezz
      Trump:
      We zijn goed voor jouw land geweest. Heel goed. Maar weet, ik zie niet zo veel terug. Ik hoor wat je wil, maar ik moet je daarvoor een gunst vragen. I am going to say this only seven times, dus luister goed. Ik wil dat je dirt verzint over mijn politieke opponent, begrepen?’

     7. Blitzkrieg

      Verzinnen? Can’t do, it actually happend!

   2. Blitzkrieg

    Beukman : Laat jij eens een vette scheet, die globalistische troep fermenteert nogal.

 13. Joop Klepzeikert

  De linkse minderheid wordt steeds agressiever en extremer met hun ideeën en daden. Dat wordt echt niet lang meer gepikt.
  Het lijkt er inderdaad helaas zeer sterk op dat er weer oorlog nodig is om de linkse leipelingen de bek te snoeren.
  Zolang dat linkse tuig ongestraft hun gang kan blijven gaan zullen ze steeds erger worden.

  1. Korporaal Monty

   “helaas zeer sterk op dat er weer oorlog nodig is”

   En ben jij bereid om je leven te geven in deze oorlog of laat je dat liever aan anderen over?

   1. Piet51

    @just saying
    Ik had het kunnen weten: Klepzeikert staat helaas niet alleen met zijn walgelijke mening. Gelukkig is het er maar één die hem expliciet steunt, jij “just saying”. Maar jullie beiden vergeten, dat die z.g. afkeurenswaardige linksen hier in Nederland wel gewoon gekozen zijn, dat ze veel volgelingen hebben die zelfstandig kiezen en dat dit allemaal in Nederland gewoon mag. Je mag hier in Nederland zelfs de walgelijke verbanden leggen die hier Klepzeikert en “just saying” leggen.

    1. Piet51

     Excuus, verkeerd geplaatst.

    2. Bosche draak

     Net als dat jij ook vrij bent in jouw debiele gehinnik.
     Mooi hoe dat werkt he?

     1. Piet51

      @Bosche draak
      Stel dat ik inderdaad “debiel gehinnik” uit, dan is dat veel minder schadelijk dan de haatdragende, agressieve uitingen van Klepzeikert en “just saying”.

  2. Piet51

   @Joop Klepzeikert
   “Het lijkt er inderdaad helaas zeer sterk op dat er weer oorlog nodig is om de linkse leipelingen de bek te snoeren.”
   Dat is een wel heel erg duidelijke illustratie van de democratische houding vanb Klepzeikert, evenals van zijn manier om invulling te geven aan vrijheid van meningsuiting. Ik neem aan, dat hij bij DDS hierin alleen staat. toch?

  3. just saying

   @Joop Klepzeikert

   Als men in 1945 voortvarend doorgezet had in het uitvoeren van ‘bijltjesdag’ hadden die linkse leipelingen ingezien dat er sancties staan op landverraad, gezien het feit dat men daarvan heeft afgezien zitten we nu weer opgescheept met deze materie, dus zelfs een oorlog is niet een verzekering om eens af te komen van dit ongedierte.

   1. Piet51

    @just saying
    Ik had het kunnen weten: Klepzeikert staat helaas niet alleen met zijn walgelijke mening. Gelukkig is het er maar één die hem expliciet steunt, jij “just saying”. Maar jullie beiden vergeten, dat die z.g. afkeurenswaardige linksen hier in Nederland wel gewoon gekozen zijn, dat ze veel volgelingen hebben die zelfstandig kiezen en dat dit allemaal in Nederland gewoon mag. Je mag hier in Nederland zelfs de walgelijke verbanden leggen die hier Klepzeikert en “just saying” leggen.

    1. just saying

     Op landverraad behoort de doodstraf te staan malle pietje!

  4. Julian

   Tot zover de vrijheid van meningsuiting en de uitwisseling van meningen. Als je anders denkt moet je maar dood. Dat is toch de strekking?

 14. rujoleki

  Trump wordt gewoon herkozen!
  Amerikanen zijn geen huichelaars en wegkijkers zoals in Nederland.

 15. Cycle25

  So be it…Soros rolt Amerika een burgeroorlog in, linkse drammers v.s de rest.

  Globalisme v.s protectionisme.

  Ik geef een voorspelling, binnen een maand bestaat de helft van de democraten niet meer.

  Het plan om linkse globalisme te importeren in een conservatief land mislukt.

  Misschien is de grote opschoning wel nodig, ook in de EU.

 16. FCKJoop

  Ik vrees dat Trump gelijk heeft.
  Grote delen van de Amerikaanse bevolking heeft jarenlang het gevoel gehad, niet gehoord te worden door de politiek. Een geslaagd impeachment zal de klok weer terug draaien. De aanhang van Trump geeft terecht aan dat ze menen dat de democraten van alles uit de hoek zoeken. Na Rusland nu Oekraïne. De democraten hebben namelijk geen enkel ander politiek wapen om hem buiten spel te zetten. De economie draait als een tierelier, de werkeloosheid historisch laag. De ijdele hoop dat hij het land kapot zou maken is volledig in rook opgegaan

 17. Meriadoc Brandebok

  Wat Trump heeft gedaan is onacceptabel en verdient afzetting. Ik vrees dat het echter niet gaat gebeuren. De Republikeinen hebben hun principes weggesmeten voor de macht en de aanhang zal Trump nog achternalopen als deze een dakloze in elkaar schopt.

  1. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok : Trump heeft helemaal niks onacceptabels gedaan. De principes van de Democraten… 🙂 🙂 🙂

   1. Meriadoc Brandebok

    @Blitzkrieg

    Dat klopt niet. Trump is ver over de schreef gegaan.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : Het is de overtuigende argumenatie die het hem doet.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Blitz

      Als men belastende informatie omtrent een politieke tegenstander tracht los te peuteren bij een buitenlands staatshoofd is men zwaar in overtreding.

      Trump waant zich onaantastbaar en is ook onaantastbaar. Republikeinen met enige principes lopen niet meer rond.

 18. Rosasolis

  Dat het heel fout met Trump gaat, zal niemand verbazen. Velen weten dat hij enorme winsten heeft gekregen, allang voordat hij president werd. In zowel Amerika als in het buitenland zijn er zoveel schandalen en oneerlijke business praktijken geweest met de vele Trump projecten: T. casino’s,
  T. golf- courses met luxe vakantie verblijven, T. hotels, T. luxe appartementen en
  T. kantoor gebouwen. Deze man is multi miljonair geworden door oneerlijke business praktijken geworden.
  Jaren geleden was hij lid van de Democrate Party, en vaak gast in huis bij familie Kennedy. Maar verliet hij de Democraten, en werd lid van GEEN enkele party, terwijl hij bezig was om steen-rijk te worden… Plotseling Een jaar voordat de volgende Pres. verkiezing bekend werd, werd Trump lid van de Republican Party. Nooit eerder had hij interesse in deze oude party. Tijdens al de debaten weken voor de verkiezing, kon hij niets anders doen dan de beste regering’s talenten aanvallen, van zowel Republican collega kandidaten, als de Democraten. Vooral was hij tegen Senator T. Cruz van Texas, die jarenland trouw voor de partij heeft gewerkt. Trump ging tekeer tegen de zeer populaire Cruz, omdat “zijn vrouw zo lelijk is, en met zo’n lelijke vrouw kan je iet president worden”! (De werkende vrouw van Cruz is geen foto-model maar is ook niet lelijk. Trump is momenteel getrouwd met z’n 4de vrouw. Gaat hij haar ook dumpen wanneer zij niet meer als model voor HEM voor de show kan optreden)?
  Behalve de vele door hem ontslagen mannen en vrouwen in zijn partij, is het hele land erg moe van het slechte beleid van Trump, zowel binnen de VS als internationaal.
  Het is duidelijk dat dit instabiele narcist met niemand kan samenwerken. Intelligente mensen houden niet van dictators die ALTIJD hun zin moet krijgen. Zoals altijd gaat de corruptie van Trump door. En als hij een manier kan vinden om een onschuldige tegenstander te pakken, zal hij het niet laten om een drama ervan te makken. Hoewel de Democrate kiezers veel respect voor ex-vice pres. Joe Biden hebben, denk ik dat hij niet dat hij de juiste kandidaat is om tegen Trump te gaan vechten…
  Er is alleen maar Een zeer sterke kandidaat: Elizabeth Warren, die professor aan Harvard universiteit is, en een briljante speaker. Warren was de grote winnaar in de recente eerste debat van de Democraten. Haar betoog ging over het dagelijkse leven van miljoenen burgers in Amerika, en de weg naar de toekomst, samen met andere westerse landen (Europa). Onze meest ontwikkelde landen willen samen hiervoor blijven werken voor. Onze wetenschappers en hoog-opgeleiden weten hoe wij alle kennis moeten voorzetten om onze planeet te redden, omdat als wij die ernstige klimaat problemen gewoon negeren omdat de domme corrupte Trump dat zegt dat HIJ dat wil, damoet, gaat de hele wereld onder.
  Wat weet Trump over milieu vervuiling, en over de gevolgen dat zowel Amerika als de hele wereld onder zijn eigenzinnige beleid leidt. Kortom: als er geen burger oorlog binnenkort in Amerika uitbarst, kan er heel veel steun gaan maar de briljante trouwe vrouw die kan Amerika verder kan leiden: Elizabeth Warren.

 19. jorisxl

  Trump komt als winnaar uit deze linkse hetze de linkse broederschap de verraders van het volk zullen deze slag verliezen.

  1. Riesmog

   En de verliezers van vandaag zullen ooit weer de winnaars van morgen zijn…
   Zo werkt het al eeuwen

 20. fusilier

  Een burgeroorlog? Van mij mag dat overslaan naar Europa,en dat wij voor eens en voor altijd afrekenen met de linkse Antichrist,die onze Wereld in het verderf stort.

  1. Riesmog

   Gelukkig is uw naam en adres bekend bij de inlichtingendienst. Prettig dat te idiote ideeen niet in dit land worden getolereerd.

   1. spelende vrouw

    moet ik naw even achter laten bij de redactie want mijn gedachte zijn gelijk trol

 21. Riesmog

  Trump is op het punt gekomen dat zijn potentiële kiezers massaal afhaken.
  Dat de Republikeinse senatoren, allen oud, blank en multi-miljonair massaal achter Trump blijven staan, zegt veel over het stelsel.
  Als om de macht te behouden…stel je voor dat je op je 70ste met een dikke bankrekening ineens niet meer wordt herkozen!

  Overigens werkt het net zo bij de democraten, da’s hetzelfde giftige laken een pak.

  Hoe dan ook, na Trump klapt de hele GOP in elkaar…kunnen de democraten
  vrolijk verder met de oude politiek en niets zal er echt veranderen.

  1. Jv

   Gaat echt niet gebeuren.
   De democraten hebben geen enkele capabel persoon dat voor een presidentschap gaat.
   Trump is een zakenman en weet als geen ander waar hij het over heeft, getuige de economische bloei en banen.
   Hoe vaaks en wordt in Nederland geroepen dat we een zakenkabinet moeten hebben, dan zal het heel anders in ons land gaan.
   In alle gevallen beter als die linkse konten likkers en schorriemorrie die zich druk maken om Sint en piet, gender neutraal speelgoed, etc, etc.
   Kortom…. de linkse rotzooi moet maar eens plaatsmaken voor rechts en dat gaat binnen afzienbare tijd echt gebeuren.

   1. grobaatje

    De spijker op z’n kop

 22. Jv

  Trump heeft groot gelijk.
  Mocht het tot massale gevechten komen tussen de voor en tegenstanders van Trump dan is dat toe te juichen.
  Immers……dat linkse stinkende gier verstaat n.l. Maar 1 taal en dat is geweld.
  Zij zijn degene die telkens bij het minste geringste geweld niet schuwen omdat ze verbaal alleen het rode boekje van Mao, Karl Marx en de Koran kennen.
  Nadenken is hun vreemd en meelopen met idioten is voor hen een eer.
  Kortom….. hopelijk wordt dat linkse gier een teruggedumpt in de gierkelders waar ze thuis horen.

 23. grobaatje

  Trump is grof in de mond en heeft het hart op de tong
  De democraten zijn alleen democratisch als ze winnen.

  Ik denk dat Trump wel eens de beste president van de laatste 20 jaar!

  Burgeroorlog zal niet nodig zijn. De democraten elimineren zichzelf.

 24. iduko

  De media bericht al sinds november 2016 welhaast iedere maand dat Trump zou worden afgezet naar aanleiding van bijna elke tweet die Trump de wereld instuurde. De Democraten en “deep state” hebben jarenlang samengespannen en van alles geprobeerd: de Rusland “collusion”, belemmering van de rechtsgang en nu weer dat zgn. machtsmisbruik om een Democratische tegenkandidaat voor volgend jaar onderuit te halen door te eisen een corruptieonderzoek naar diens zoon te heropenen (wat niet het geval is). Deze Joe Biden heeft als vicepresident in de Obama-regering zich juist werkelijk aan machtsmisbruik schuldig gemaakt (en dat ook publiekelijk toegegeven). Trump wordt van corruptie beschuldigd, maar hij is maar een slechte amateur vergeleken met de Democratische Partij, die corruptie tot kunst hebben verheven.

 25. Kristalix

  Deze man heeft geen flauw benul wat etisch en moreel betekenen. Dat de wereld leiders nodig heeft die geen politici zijn is helder. Dit is hiervan wel het slechtste voorbeeld.

  Oppakken voor corruptie en de gevangenis in.
  Koekwaus.

  1. Bosche draak

   Stel eerst eens een fatsoenlijke brief op koekwaus.

 26. iduko

  Ik snap wel dat Trump het wel eens gehad heeft, na 3 jaar van tegenwerking, verdachtmakingen en beschimpingen. Ieder ander had zich allang in foetushouding teruggetrokken in bed. De verkiezing van Trump is het gevolg van het politiek correcte klimaat van de laatste jaren. Iedere Republikeinse kandidaat werd door de Democraten en de media met pek en veren overgoten. Daarom stuurde de Republikeinen uiteindelijk deze straatvechter. Dit is wat er gebeurt als er niet meer rationeel gediscussieerd kan worden en mensen met onwelgevallige meningen gedeplatformed en uitgesloten worden. Onbehouwen zeker, uitgesproken zeker, maar hij heeft veel voor elkaar gekregen. De economie draait prima, de werkloosheid is in 50 jaar nog nooit zo laag geweest, de Afro-Amerikanen zijn volop aan het werk en hij heeft Amerikaanse gevangenen weten vrij te krijgen uit Noord-Korea.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.