Draagt u ook uw steentje bij aan onafhankelijke en rechtsliberale journalistiek? Doneer aan DDS!

Doneer!

Namens de hoofdredactie van De Dagelijkse Standaard wil ik u, als lezer, allereerst hartelijk bedanken. Dankzij uw trouwe bezoek aan de website zijn wij al meer dan tien jaar uw enige echte vertrouwde rechtse stek op het internet. Met ons team van professionele journalisten, technici en verslaggevers zijn wij altijd actueel en accuraat.

Maar wel: onversneden rechts en compromisloos rechtsliberaal en -conservatief. Er is bij ons plek voor nieuws, debat, analyse en emotie. En met succes: bezoekcijfers laten zien dat 2019 naar alle waarschijnlijkheid alweer een recordjaar gaat worden. Daar zijn wij natuurlijk uitermate trots op, maar het brengt ook complicaties met zich mee.

Wie namelijk bekend is met de advertentiewereld op internet, weet dat deze niet altijd gelijke tred houdt met de bezoekersaantallen op een website. Met een ingewikkelde formule genaamd ‘ecpm’ wordt bijgehouden hoeveel elke ‘klik’ oplevert, en die schommelt inderdaad nogal. Met zo’n sterk flucturerende inkomstenstroom, is het voor ons lastig om de website uit te bouwen. We zijn onlangs begonnen met het sturen van onze eigen politiek verslaggever naar Den Haag, en ook ons columnistenbestand wordt flink uitgebreid. Er zal de komende maanden meer DDS-inhoud worden geproduceerd dan ooit tevoren, en dat is natuurlijk hartstikke tof.

Er zit alleen één nadeel aan: want aan alles hangt een prijskaartje. Freelancers willen ook wat te eten hebben, en websitestrategen hebben een stabiele inkomstenstroom nodig om DDS naar de maximale potentie te kunnen uitbouwen. Vandaar dat we in zee zijn gegaan met BackMe.org, een nieuwe donatieplatform. De oprichters ervan kent u wellicht, zo heeft Jan Roos bij ons al meer dan twee jaar een vrijdagcolumn en besteedden wij onlangs aandacht aan de toestand van Ahmed Aarad.

En nu zit ook DDS op BackMe.org! Zoals we op onze pagina schrijven:

“DDS is een nieuws- en opinieblad dat bovenop het nieuws zit, zelf nieuws brengt en commentaar en achtergronden levert bij het nieuws. We hebben altijd een duidelijke rechts-liberale signatuur gehad en zijn daar trots op. Rechtdoorzee, maar niet grofgebekt. Gebalanceerd, maar niet objectief. Dat is de DDS-methode!”

Steunt u ons ook? Fantastisch! Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

dds backme abbo's

Dus, heeft u nog een zakcentje over voor onze rechtse journalistiek? Wij vernemen het graag van u. En dan zie ik u hopelijk snel op de jaarlijkse DDS-borrel. Of wellicht zelfs op het DDS-diner. Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Tim Engelbart
Hoofdredacteur


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Heinz

  Zou het wat sein ? Voor dat geld, veels te goedkoop.

 2. EU kok

  Quote : uw enige echte vertrouwde rechtse stek op het internet.
  Quote : Met ons team van professionele journalisten, technici en verslaggevers zijn wij altijd actueel en accuraat.
  .
  Humor van de bovenste plank.
  Of ben ik toch op “De Speld” terecht gekomen ?
  Een rechtse website die om pecunia bedelt, een echte giller.

  1. meneer cactus

   tja links krijgt alles gesubsidieerd in de schoot geworpen. Die zoeken geen speld in de hooiberg die krijgen een baal hooi toegeworpen om tevreden te blijven blaten in de kudde

 3. Sprookjesfiguur

  Back me,

  Backstab me, vanaf het volledig demoniseren van Geert Wilders. Kijk het nog even aan, wie weet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.