dds

Draagt u ook uw steentje bij aan onafhankelijke en rechtsliberale journalistiek? Doneer aan DDS!

Mediasep 02 2019, 15:00
Namens de hoofdredactie van De Dagelijkse Standaard wil ik u, als lezer, allereerst hartelijk bedanken. Dankzij uw trouwe bezoek aan de website zijn wij al meer dan tien jaar uw enige echte vertrouwde rechtse stek op het internet. Met ons team van professionele journalisten, technici en verslaggevers zijn wij altijd actueel en accuraat.
Maar wel: onversneden rechts en compromisloos rechtsliberaal en -conservatief. Er is bij ons plek voor nieuws, debat, analyse en emotie. En met succes: bezoekcijfers laten zien dat 2019 naar alle waarschijnlijkheid alweer een recordjaar gaat worden. Daar zijn wij natuurlijk uitermate trots op, maar het brengt ook complicaties met zich mee.
Wie namelijk bekend is met de advertentiewereld op internet, weet dat deze niet altijd gelijke tred houdt met de bezoekersaantallen op een website. Met een ingewikkelde formule genaamd 'ecpm' wordt bijgehouden hoeveel elke 'klik' oplevert, en die schommelt inderdaad nogal. Met zo'n sterk flucturerende inkomstenstroom, is het voor ons lastig om de website uit te bouwen. We zijn onlangs begonnen met het sturen van onze eigen politiek verslaggever naar Den Haag, en ook ons columnistenbestand wordt flink uitgebreid. Er zal de komende maanden meer DDS-inhoud worden geproduceerd dan ooit tevoren, en dat is natuurlijk hartstikke tof.
Er zit alleen één nadeel aan: want aan alles hangt een prijskaartje. Daarom vragen we u om vrijwillig een donatie te doen via het nieuwe systeem van BackMe - opgericht door Ahmed Aarad en Jan Roos. Dat kan maandelijks of eenmalig. Duizendmaal dank voor uw steun! Zoals we op onze pagina schrijven:

"DDS is een nieuws- en opinieblad dat bovenop het nieuws zit, zelf nieuws brengt en commentaar en achtergronden levert bij het nieuws. We hebben altijd een duidelijke rechts-liberale signatuur gehad en zijn daar trots op. Rechtdoorzee, maar niet grofgebekt. Gebalanceerd, maar niet objectief. Dat is de DDS-methode!"

Steunt u ons ook? Fantastisch! Wij bieden u de volgende mogelijkheden:
dds backme abbo's
Dus, heeft u nog een zakcentje over voor onze rechtse journalistiek? Wij vernemen het graag van u. Alvast bedankt voor uw gift!
Met vriendelijke groeten,
Tim Engelbart
Hoofdredacteur
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten