Ex-jihadbruid mag nooit meer terug - Nederlandse IS-strijder en haar man: 'Nederland moet goede voorbeeld geven'

Geen categoriesep 29 2019, 15:00
Wie z'n bloed wil laten koken moet dit artikel lezen. Een idioot van een jihadbruid wil terugkeren naar Groot-Brittannië maar wordt geweigerd. Haar 'Nederlandse' man wil niet zonder haar terug en vindt dat Nederland het goede voorbeeld moet geven door ze terug te halen!
De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Priti Patel, is kraakhelder: jihadbruid Shamima Begum (19) mag niet terugkeren. Zeer terecht, want op haar vijftiende besloot ze samen met twee vriendinnen naar Syrië te gaan en zich aan te sluiten bij Islamitische Staat. Binnen tien dagen werd ze uitgehuwelijkt aan IS-strijder van Nederlandse bodem (nou ja...) Yago Riedijk (26).
Riedijk is een talent van hetzelfde kaliber als Shamima: zwaar achterlijk. Meneer denkt na een celstrafje van zes jaar (die al door de Nederlandse staat is opgelegd) en door afstand te hebben genomen van IS, dat hij in Nederland weer lekker z'n kind op kan voeden. Hij wil dan ook niet zonder z'n vrouw terug naar Nederland. Kinderen krijgen is voor beide de droom. Een droom die inmiddels al drie keer aan diggelen is gegaan. Een oorlogsgebied midden in de woestijn blijkt namelijk toch niet helemaal de gunstigste omgeving om kinderen op te laten groeien. Tot drie keer toe zijn hun kinderen omgekomen door honger of ziekte.
Het is toch te gek voor woorden als er gehoor aan deze figuren zou worden gegeven? Laat ze lekker stikken in die Koerdische kampen, waardeloos volk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten