Ex-jihadbruid mag nooit meer terug – Nederlandse IS-strijder en haar man: ‘Nederland moet goede voorbeeld geven’

Wie z’n bloed wil laten koken moet dit artikel lezen. Een idioot van een jihadbruid wil terugkeren naar Groot-Brittannië maar wordt geweigerd. Haar ‘Nederlandse’ man wil niet zonder haar terug en vindt dat Nederland het goede voorbeeld moet geven door ze terug te halen!

De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Priti Patel, is kraakhelder: jihadbruid Shamima Begum (19) mag niet terugkeren. Zeer terecht, want op haar vijftiende besloot ze samen met twee vriendinnen naar Syrië te gaan en zich aan te sluiten bij Islamitische Staat. Binnen tien dagen werd ze uitgehuwelijkt aan IS-strijder van Nederlandse bodem (nou ja…) Yago Riedijk (26).

Riedijk is een talent van hetzelfde kaliber als Shamima: zwaar achterlijk. Meneer denkt na een celstrafje van zes jaar (die al door de Nederlandse staat is opgelegd) en door afstand te hebben genomen van IS, dat hij in Nederland weer lekker z’n kind op kan voeden. Hij wil dan ook niet zonder z’n vrouw terug naar Nederland. Kinderen krijgen is voor beide de droom. Een droom die inmiddels al drie keer aan diggelen is gegaan. Een oorlogsgebied midden in de woestijn blijkt namelijk toch niet helemaal de gunstigste omgeving om kinderen op te laten groeien. Tot drie keer toe zijn hun kinderen omgekomen door honger of ziekte.

Het is toch te gek voor woorden als er gehoor aan deze figuren zou worden gegeven? Laat ze lekker stikken in die Koerdische kampen, waardeloos volk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Seneca

  @wout
  geen commentaar, slechts adhesie!

 2. Joop Klepzeikert

  Grote kans dat ze door de Nederlandse staat opgehaald gaan worden en in Nederland ALLES graties gaan krijgen wat ze eisen.
  De Nederlandse staat is knetterlinks en haalt alles wat gevaarlijk en parasitair is maar wat graag binnen.

  1. Korporaal Monty

   Is er in je nieuwe thuisland niks te beleven dat je de hele dag in mijn land komt Trollen?

   Tel even jou reacties van vandaag en vertel even wie hier het meest reageerd.

   1. Joop Klepzeikert

    @Tril Monty: Ga je GGZ begeleider nou eindelijk eens om je spuitje vragen. Je hersencelletje gaat steeds gekker doen. Debieltje.

  2. Mart

   Helemaal mee eens.

 3. Jumping

  Inderdaad dit Nederland is een keiverrot land en gaat beslist deze ISIS moordenaars terug halen.

  Grapperhaus is met Rutte en Kaag al op weg.

  Links Nederland gaat deze ISIS moordenaars vertroetelen want Links schaamt zich nergens voor (Fortuyn).

 4. spelende vrouw

  opzouten met deze mafklappers.

  in de zandbak wilden ze verblijven in de zandbak zullen ze verblijven.

  Die andere mafklapper die nu vast ook eruit pleuren als persona non grata. We hebben genoeg islamitische extremisten in Europa dankzij merkel haar “wir schaffen das”

 5. C.A.Barstow

  Ja hoor, die worden met alle verworvenheden die ons nog land kent binnen gehaald en krijgen alles gewoon nog gratis ook.
  Met dank aan smerig links, die staan hen straks kwijlend van deugdzaamheid op Schiphol op te wachten.

  Stem FvD.

 6. Jack Flash

  Het zullen hier vast wel goede tandartsen chirurgen architecten apothekers hoogleraren rechters loodgieters dakdekkers doktoren etc. kunnen worden.Een goede bijdrage aan de maatschappij.Ziet u het al voor u?

 7. Veteraan

  Graag afmaken als dolle honden, wat dat zijn het.
  Geen medelijden.

  1. Job Jansen

   Graag afmaken als dolle honden, wat dat zijn het.
   Geen medelijden.

   Honden zijn vele malen meer waard dan deze ratten. Deze ratten moet je kapot knuppelen.

 8. Jantje

  Hopelijk wordt er Koerdisch of Iraaks recht over ze uitgesproken.
  Dat is in dit geval veel gerechtigder dan Nederlands recht.

 9. Bolkestein

  Laat Nederland het goede voorbeeld geven door hen hier te weigeren.

 10. Jack Flash

  “Nederland het goede voorbeeld geven” Ik heb nog nooit een ei een kip zien leggen.

 11. Ploppert

  Paar jaartjes polderoverleggen, weglachen door de MP Rutte, en het “probleem” is vanzelf opgelost? Is maar een vraagstelling.

 12. musicmaniac

  Rutte wil graag dat Nederland op nummer 1 komt te staan als een van de meest terroristische landen ter wereld. Kan ie toch nog ergens trots op zijn. Is er nou geen enkele mogelijkheid om dit weekdier in staat van beschuldiging te stellen wegens land en volksverraad?

 13. Abn

  Laten we niet te negatief zijn over deze mensen. Deze hebben beide een dappere levenskeuze gemaakt te vertrekken om een betere wereld te bewerkstelligen.

  Dat is erg dapper, want daar hoort dragen van de gevolgen ook bij. Sommige keuzes zijn tenslotte onomkeerlijk. Beter om ze op voorhand goed te overdenken.

  1. Siemien

   Ah Lao/mezzadra/ayatas/ASS

  2. spelende vrouw

   kan niet missen , onze tarrel heeft een nieuwe nick erbij

   1. Siemien

    Yep heulen met de islam is tarrels stokpaardje

 14. Duckday

  Stem PVV

 15. ReneR

  Het is zelfs zo dat isis gangers, feitelijk volgens de wet landverraders zijn en per definitie hun Nederlands staatsburgerschap kwijt zijn. Dus dat het al een vraagstuk is, is mij een raadsel. Dit stuk tuig heeft er voor gekozen om medemensen in een vreemd land te gaan vermoorden. Absoluut niet terug laten keren naar Nederland. Dit zijn geen Nederlanders en ze hebben zelf gekozen hun recht op die titel weg te gooien door misdrijven tegen de mensheid te plegen. Dit is de wet.

 16. Rud56

  Zes jaar celstraf opgelegd door de Nederlandse Staat! Overduidelijk hoe kuis verrot ons rechtsysteem is! Want die Riedijk met dat islammokkel van hem verdienen de doodstraf of dienen op zijn minst levenslang weg te rotten in een Irakeese cel!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.