De maat is vol! Haagse Groep De Mos wil Arnoud van Doorn uit de raad

Geen categoriesep 29 2019, 16:00
Arnoud van Doorn, voor velen nogal een doorn in het oog, moet opstappen. Dat vindt de Haagse partij Groep De Mos. De maat is namelijk vol nu Van Doorn hen 'vijanden van de islam' heeft genoemd.
Arnoud van Doorn is een bekend personage. Stapte over van PVV naar de islamitische Partij van de Eenheid en werd dus ook moslim. In de jaren erna kreeg hij veel Twitter-volgers en kwam hij om de haverklap in de spotlights te staan vanwege debiele uitspraken.
Van Doorn is het soort mafkees die ineens een complete draai van 180 graden maakt. Hij werd niet alleen moslim maar ging ook nog eens lijp doen over hoe sommige moslims niet moslim genoeg waren en hoe de Nederlandse maatschappij (en het Westen) op allerlei manieren islamofoob is en moslims zoals hij onderdrukt.
Zo ging één van zijn recentere uitspraken, tevens de aanleiding voor de huidige situatie, over de inzameling van knuffelbeesten voor zieke kinderen door ADO Den Haag en Feyenoord. Van Doorn suggereerde dat die knuffelbeesten alleen aan 'zielige blanke zieke kindertjes' ten goede zou komen. Dat levert geheid rellen op.
Van Doorn kreeg ook snel door dat dit toch íets te ver ging en verwijderde de tweet. De schuld voor die tweet lag ineens niet meer bij hemzelf maar bij een stagiaire. Een stagiaire die een niet-bestaande opleiding politicologie genoot, die niet bleek te bestaan. Net als de stagiaire zelf. Ineens had Van Doorn 'zich vergist'.
Door Groep De Mos nu als 'vijanden van de islam' te hebben bestempeld, vindt Groep De Mos het mooi geweest. Die term heeft namelijk een zware lading, het kan namelijk extremistische moslims wel eens aanzetten tot moord. Van Doorn weet dat volgens mij heel goed, hij zei eerder deze week namelijk nog dat ’vijanden van de islam geleid of vernietigd moeten worden’. Complete idioot dus en een schande voor moslims.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten