Harry Mens sabelt Baudet neer: ‘Ramp als hij in de regering komt’

Knipsel
Foto: Harry Mens op het punt om nazi-vergelijkingen richting Baudet te maken. Screenshot via @Leonvangalen99

Het is weer hommeles deze zondag! Harry Mens sabelde Thierry Baudet neer in zijn programma Business Class. Hij zei dat het een ramp zou worden als Baudet in de regering komt. Een flinke uithaal! Via De Telegraaf.

“Arrogant” en “divagedrag” waren twee termen waarmee Harry Mens de FvD-leider Thierry Baudet beschreef. Daar werd ook nog een fikse nazi-vergelijking aan toegevoegd toen hij zei:

“Hij is rechts-extreem aan het worden op een manier die in het verleden toch heel fout afliep.”

Dat zijn nogal flinke uitspraken, terwijl Baudet in het verleden toch redelijk vaak te gast was bij Business Class. Sterker nog, Mens zegt spijt te hebben van het feit dat hij Baudet op het paard zou hebben getild. Jensen, waar Mens dit allemaal tegen zegt, geeft een zichtbaar verraste uitdrukking op z’n gezicht en geeft Mens een kleine draai om de oren. Hier het fragment:

Baudet reageerde op de uitspraken met deze tweet:

Hij voegde daar dit screenshot aan toe:

EEgle9WXsAYqSYq

Wat een slappe zak is Harry Mens zeg. Prima dat je het met Baudet oneens bent maar om iemand op deze manier zó af te vallen, is wel heel erg zwak. Helemaal door de tweet die Baudet stuurde waar Baudet dus nog gewoon uitgenodigd was voor de Prinsjesdaglunch. Ik weet niet wat er met Mens aan de hand is maar volgens mij heeft hij wat excuses te maken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

43 reacties

 1.   

  Thierry is zeker vergeten de rekening te betalen.

  1.   

   Als ik meneer Mens weleens op de tv zie dan denk ik dat meneer Mens het niet meer mee maakt dat Thierry Baudet in de regering komt.

 2.   

  Harry Mens?
  heeft dat fossiel dan nog iets te zeggen waar je werkelijk iets aan hebt?

 3.   

  Het is vooral heel erg dom van Harry dat hij het voor mogelijk houdt dat Baudet in de regering komt

  1.   

   blablabla. Blaaskaak. # viezerik. Wel grappig om te lezen, dat, ondanks jij nog niet een stuiver bezit om aan je reet te krabben, je het opneemt voor je onderdrukker en oplichter van alles waar het woord fatsoen van toepassing is. Wordt ook wel (zal ik ook eens duur doen) Stockholm syndroom genoemd. Zoek hulp!

  2.   

   Onze tarrel loert weer in zijn defecte glazen bol. Beperk je eens tot feiten tarrel ! ach laat maar te moeilijk voor leeghoofden

 4.   

  Goedkope actie van Mens. Kennelijk moet hij een frustratie kwijt. Heb een tijdje naar zijn programma gekeken maar je ziet voor 90% dezelfde figuren in een setting uit de jaren 70 en daar moet je nog flink voor betalen.

 5.   

  Wout mist 2 belangrijke punten:

  1. Harry Nens had van het voorjaar een flinke woordenwisseling (sommigen noemden het ‘ruzie’) met Theo Hiddema, de 2e man van het Forum voor Democratie.
  2. Ook dit voorjaar koos Harry Mens partij voor Henk Otten. Mens noemde het een ‘smoes’ om Otten het penningmeesterschap te ontnemen vanwege zittend greep in de kas.

  Duidelijk is dat het een half jaar lang al hommeles tussen Mens en het FvD. Dat reageert hij nu af door een frontale aanval op Baudet.

  1.   

   Nou zeg, de spellingscontrole slaat een beetje door.
   Nens = Mens (2e zin)
   Zittend = Ottens (4e zin)

 6.   

  Als ik Mens hoor moet ik overgeven.
  Bij Baudet moet er een teiltje bij.
  Jensen doet mij grijpen naar een emmer.

  Walgelijke figuren, maar wat betreffende het rechts extremistisch van Baudet had Mens gelijk.

  1.   

   Domme jongen, sloom dom jochie.

   1.   

    @Dik twee weken terug

    Ik heb het alweer gezien hier, wat een bende met die tientallen nepaccounts. Viel plezier met het vergallen van DDS.

    Proest :) :) :)

    1.   

     Domme jongen, sloom dom ventje.

     1.   

      Waar zijn je krijgers :) :) :)

     2.   

      Dom Fries jongetje natuurlijk..

     3.   

      Frysk trolletje!

   2.   

    dik
    Links en dom zijn synoniemen!

  2.   

   ze moeten maar eens een uitzending van 24 uur maken . Uitdroging verzekerd :) :)

  3.   

   Als je de volgende keer je dagelijkse portie piemels niet zo diep in je keeltje neemt, zal het overgeven een stuk minder worden.

 7.   

  Gaan ze bij dds nu ook nog harrie mens serieus nemen.

 8.   

  *DDS mode on

  Wat een waardeloos figuur. Thierry Baudet is de redder, de Messias die ons boreale landje gaat redden van een indringers die een woestijnideologie aanhangen. Rutte Pinokkio is een ramp en het slechtste wat Nederland sinds de tweede wereldoorlog is overkomen. Baudet gaat ons niet alleen van de islam bevrijden maar ook van dat linkse tuig die een missie hebben en dat is het volledig islamiseren van Europa

  :) :)

  1.   

   Overdrijven is ook een vak Anne.
   Redder is een groot woord, hij zet in ieder geval stappen de goede richting op.
   Maar ben blij dat jjij daar hoop uit put dat het goed gaat komen, enigzins een beetje hysterisch maar zulke fans moeten er ook zijn.
   Kijk even op zijn website of je wat merchandising kan verkrijgen.

   1.   

    Ik zie niet hoe deze opmerking overdreven is. Het is precies iets dat ik zou lezen van extreemrechtse trolls als Dik, mender cactus en Jumping.

    1.   

     sukkeltje willempie weet nog steeds wie of wat ik ben. Sukkeltje willempie komt niet verder dan zijn linkse dogma extreemrechtse trolls.

     Wederom zo een sterke kwaliteits verhogende reactie van een niets zeggende extreemlinkse troll.

  2.   

   Ga terug de badkamer in apin.

 9.   

  Meneer Mens, groot geworden met de oplichters van de teak plantages blijft een voorkeur voor oplichters houden.

  1.   

   precies rademakers

 10.   

  Zo lus ik er ook nog wel een paar :
  Als ik Pauw hoor moet ik overgeven
  Bij Jinek moet er een teiltje bij
  Klaver doet mij grijpen naar een emmer
  En bij Jetten moet er een specie kuip bij
  En dan heb ik het nog niet eens over van Nieuwkerk, Asscher,Huijbregts, De Breij, Simons enz enz enz.
  Links en het (oorlog) verleden is blijkbaar een goed huwelijk. De woorden fascist en natie zijn de favoriete scheldwoorden om Rechtse politici daar voor uit te maken. Triest, zielig en kinderachtig. Feit is dat Links helemaal niks heeft geleerd van de geschiedenis en dat zal altijd wel zo blijven, dit terzijde Business Class ?? dat zie ik morgenavond wel. M’n grote vriend Rene v/d Gijp zal het ongetwijfeld wel ter sprake brengen in Veronica Inside

 11.   

  Het doet me goed om te lezen dat Harry op zijn mening is teruggekomen.
  Uiteraard zoekt de rancuneuze Baudet er meteen iets achter. Het kan immers niet zo zijn dat Harry gewoon gelijk heeft.

  1.   

   Harry heeft nooit gelijk in zijn uitzendingen. Palm invest en vele andere producten zijn hier over de toonbank gegaan.

 12.   

  Harry Mens , de uitgelezen kans om criminele producten aan te prijzen tegen een vorstelijke vergoeding om Harry zijn hobby als Nederlandse Berlusconi te laten vervullen.

  1 groot reclame blok van niet getoetste producten aangeprezen door de eigenaren van de producten.

 13.   

  Volgende week komt Pechtold een lekker wijntje presenteren. Heurlijk maar niet te snobby.

 14.   

  Ach, hier kijkt geen mens raar van op, het programma vult men met wie er centjes overmaken om daar hun praatje te houden. Veelal waren dit oplichters met piramide spellen of gewoon het goede oude geel betalen niks krijgen diepte investering spel. Vandaar dat ook geen mens het programma kijkt.

 15.   

  Als er één een over het paard getilde arrogante klootzak is dan is dat wel Dhr. mens.
  Kouwe stront wie heeft jou gescheten.

 16.   

  Harry Onmens €€€€€€

 17.   

  Het ergste is dat die arrogante Baudet het verdomt om reclametijd te kopen bij “Business Class” van Harry Mens. Omdat hij zich verbeeldt zonder te kunnen

  1.   

   misschien wel erg slim van baudet mad lola. Immers het programma van Mens staat nou niet bekent voor zijn betrouwbaarheid en oprechtheid

 18.   

  Heel erg vreemde vreemde U-turn, Harry Mens. Of hij wordt een beetje seniel of is er een andere reden voor deze plotselinge messteek in de rug van Baudet? Ik vind het nogal wat, iemand op landelijke tv betichten “rechts-extreem” te zijn. In wezen is het laster en smaad. Waar is Mens zijn onderbouwing voor zijn boude uitspraak? Het enige wat ik hoor is “Ik hoor van anderen dat…”. Ja Harry, Baudet is een gevaar voor de zittende macht en wordt daarom geframed als extreem en rechts.

  Ook Jensen’s reactie vond ik slap en huichelachtig. “Ja, Baudet is raar”, beaamd hij. Nee Jensen, Baudet is niet “raar” maar gewoon de meest common-sense politicus van dit moment. Dat maakt hem misschien een vreemde verschijning in het bizarre politieke landschap van vandaag de dag, maar “raar” is hij zeker niet.

  Als je Baudet politiek moet plaatsen zou ik zeggen “liberaal-conservatief”. Daar mag links dan misschien een hekel aan hebben, maar extreem en rechts is hij zeker niet! Wat een droevig land is dit toch geworden dat politici enkel door ad hominem aanvallen worden neegesabelt en nimmer op de inhoud! En de domme meute tuint er steeds weer vrolijk in. Bah, bah, bah!

 19.   

  Wat een zeldzame kwal die Harrie Mens. Eerst was er geen betere politicus dan Baudet en nu deugt er plotseling niets meer aan hem volgens die engerd. Bah, bah, inpakken en wegwezen s.v.p. Weg met die man en zijn stomme programma. Niet meer op reageren.

  1.   

   Een zeldzame nietskunner : h*tps://youtu.be/GSp7_CAXw8I

 20.   

  En Harry Mens werd op zijn beurt weer neergesabeld door David Jensen.

 21.   

  harry mens denkt dat hij weet hoe de wereld draait , maar die gek is zo links als het maar kan, als hij maar genoeg in de knip heeft de rest interesseert hem niet

 22.   

  Ik kan me wel voorstellen dat als bv Baudet de woningmarkt weer op de rails krijgt, dat voor makelaar Mens geen voordelen zal brengen.
  Dan zijn z,n megawinsten verleden tijd.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!