Na Amsterdam gaat nu ook Den Haag ten onder aan lachgasepidemie

Nederland is ziek. Terwijl voor de handel in cocaïne en heroïne nog advocaten op klaarlichte dag worden doodgeschoten, dient de volgende ellendige drug die de straten overneemt – geholpen door een lakse overheid – zich al aan. Het is lachgas, waardoor Amsterdam al in een wild westen veranderd is. En nu volgt ook Den Haag de hoofdstad op een pad naar de vernietiging.

Wat is dat toch met mensen dat ze de onweerstaanbare behoefte voelen zichzelf compleet naar de verdoemenis te laten gaan en dat dan ‘plezier’ noemen? Als ze zichzelf niet stuk drinken, dan zijn ze wel bezig met snuiven, spuiten, slikken… of met de nieuwste rage jezelf compleet van de wereld te laten gaan: lachgas.

In Amsterdam geldt dat je pas met de politie in aanraking komt, als je als ondernemer je eigen pand binnenkomt en krakers je weer naar buiten dreigen. Lachgas? Dat kan gewoon. Het enige waar de hoofdstedelijke politiek zich druk om maakt, is of de ballonnetjes met die chemische rommel wel voldoende ‘duurzaam’ is. Dat terwijl de overlast dankzij deze nieuwe drugsrage de klauwen uitloopt en mensen door dreigend verkopend tuig niet eens meer aangenaam in hun eigen huis kunnen verblijven.

Nu Amsterdam de problemen weigert onder controle te krijgen, breidt deze zieke rage zich als een inktvlek uit over Nederland. In Den Haag zijn ze ook al begonnen zichzelf misselijk te zuigen aan dat bizarre lachgas. Maar anders dan in het linkse walhalla aan de grachten, is hier de politiek er wél als de kippen bij om dit idiote gedoe aan banden te leggen. Raadslid Nino Davituliani van de grootste partij van de Hofstad, Groep de Mos, wil de zooi direct verbieden: “Wij willen die rotzooi al jaren uit het straatbeeld hebben. Wat ons betreft zo snel mogelijk verbieden in de APV!”

Geen moment te vroeg, natuurlijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. fusilier

  Straks zijn de hersenen aangetast door dat gas, en wat dan? Het zelfde met wiet,ook daarvan krijg je een stel hersenen als een vergiet.

  1. Agios

   Het verstand in Nederland is verbruikt. Nederland heeft gecapituleeerd.

  2. Jumping

   Van al die Linkse kiezers, zijn de hersenen al zwaar aangetast.

   Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

   Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 2. Ben-NIET-Groen-L

  Niet Nederland is ziek, maar deze generatie en ook de komende.

 3. Siemien

  Jaaa en dan zijn er politici die druks legaal willen maken om over de ruggen van verslaafden geld te verdienen, hoe ziek ben je dan, nou geestelijk gestoord dus..

  1. Joop Klepzeikert

   Links zijn krakers, hippies en meer van dat soort vuiligheidverslaafden. Hoe meer van dat soort tuig er aan de macht komt hoe erger ook dit wordt.

 4. Kretoloog

  Het woord dr*gs kan ik dus niet normaal schrijven. Want doe ik dat wel, dan verdwijnt het ongeplaatst. Dat wordt lastig reageren op een artikel dat over dr*gs gaat.

  Redactie, doe hier svp iets aan!

  1. Joop Klepzeikert

   Het lijkt of er steeds meer woorden verboten werden op DDS.
   Best wel heel irritant.
   Heb gisten ook al gevraagd of de redactie een lijst met verboten woorden kan publiceren.
   Elke keer met trial and error teksten kopiëren, aanpassen en opnieuw posten wordt behoorlijk vervelend op deze site.

   1. Fortiori

    Schelden mag wel, Joop! Godverdomme

  2. Trude Herr

   Sonderbar. Een drøgstore kan ook niet, hoewel het een normaal woord is. Een bericht 100x herhalen no problem.

 5. Joop Klepzeikert

  Links krakersvolk is altijd al gek op alle soorten geestvernauwende middelen geweest. Hoe erger het hun hersenen aantast hoe mooier ze het vinden.
  De jeugd wordt steeds erger naar links gehersenspoeld.
  Daardoor krijg je dus ook steeds meer van die malloten die hun toch al wazige hersentjes nog waziger willen en zullen maken met de smerigste troep.

 6. Raspoetin

  Het is een verdoken vorm van zelfmoord.
  Deze jeugd heeft het ‘opgegeven,’ maar vermaakt zichzelf tot Dhimmi-slaaf wanneer Sharia overkomt.
  Dan pas gaan ze merken hoe verslaafd ze zijn, en door de moslim uitgebuit worden voor hun portie lachgas.
  Enig probleem met het gebruik van dat gas – anders dan dat je de zuurstof-toevoer naar de hersenen vernauwt – is dat het gas eens je er tolerantie tegen ontwikkelde hebt- niet meer werkt bij de gebruikelijke dosis waar het Rode Kruis mee werkt.
  Wanneer je dus aan zee om één of andere reden op een steenvis trapt, zal het gebruikte lachgas geen soelaas meer brengen.
  Steenvissen leven hier niet, maar er kan van alles aan zee gebeuren, zoals jezelf open-rijten door het vallen op een golfbreker, (waarna ook nog eens tientallen krabben bloed geroken hebben en uit hun holen tevoorschijn komen om hun scharen in je oor-lellen te planten) waarna het gebruikte lachgas de pijn niet meer kan wegnemen wegens een te hoge tolerantie.
  Enfin, ik denk dat je mijn punt wel begrijpt.
  Zoals een opioïden-verslaving de pijn niet zal verzachten wanneer je op je sterfbed ligt en zware morfine krijgt toegediend wegens tolerantie aan het middel.
  Daar moet je volgens mij toch mee uitkijken, zodoende ook met lachgas.
  Zoals gesteld echter, heeft deze jeugd het opgegeven.
  De problemen die zij moeten doorstaan wegen zwaarder door dan het rationele verstand aan het werk te zetten. Als ze al weten hoe dat moet op die leeftijd)
  Ik ben wat ouder, maar ik begrijp hun degeneratie, ze hebben het opgegeven.

 7. Blokkeer-Fries

  Lachgas is ook heel erg goed voor het klimaat…

  nrc .nl/nieuws/2019/05/21/uitstoot-vervuilend-lachgas-chemelot-jaren-niet-gemeld-a3961084

  Maar we klimaatdrammen en lachen er flink wat stikstof op los, in links wegkijkend deug wensdenkend gidsland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.