Salafistenknuffelaar Arnoud van Doorn lijkt notoire bedrieger die niet-bestaande stagiaire de schuld geeft van ophef

Arnoud van Doorn uit Den Haag heeft definitief een scheve schaats gereden nadat hij op Twitter ‘zieke berichten’ plaatste over een knuffelactie van ADO-supporters. De harde kern van de Haagse voetbalclub bekogelde kinderen met knuffels maar de actie werd door salafistenknuffelaar Van Doorn afgebrand: ‘de knuffelactie is alleen bedoeld voor blanke kindertjes’ zei hij, via Omroep West 

Ondertussen heeft Van Doorn de gewraakte tweet weer verwijderd nadat ophef ontstond over de inhoud ervan. Volgens het Haagse gemeenteraadslid zou een ‘overijverige stagiaire’ van de Hogeschool van Den Haag de berichten hebben geplaatst op de pagina van zijn partij. Nadat journalisten navraag deden bij de hogeschool bleek dat er geen studenten in dienst zijn bij Van Doorn:

“Voor zover wij in onze administratie kunnen controleren, is er in de afgelopen weken geen student geweest die een stage of leerarbeidsplaats bij de Partij van de Eenheid gelopen heeft als onderdeel van het onderwijsprogramma”

Maar vervolgens houdt Van Doorn voet bij stuk dat het toch echt een stagiaire was die de gewraakte tweet verstuurde en dat hij dus zo ‘onschuldig is als een duif’. Hij beroept zich in zijn verdediging op de algemene onwetendheid en dat is natuurlijk altijd een zwaktebod:

“Het klopt dat de stagiaire niet studeert aan de Haagse Hogeschool. Ze studeert aan de Universiteit van Leiden, althans dat heeft ze mij verteld dus dat moet ik dan maar voor waar aannemen. Ik kan ook niet alles controleren. Het was namelijk geen formele stage, maar ze wilde bij ons een tijdje als vrijwilliger aan de slag. Wij hebben twee vaste fractiemedewerkers en die kunnen wel wat hulp gebruiken bij het vele kopieerwerk en het behandelen van de post die wij ontvangen.”

Van Doorn blijkt dus niet alleen een ophitsende salafistenknuffelaar, maar wordt met de dag onbetrouwbaarder. Dat de Partij van de Eenheid niet in staat is het kopiëren van berichten te automatiseren zegt tevens veel over het gebrek aan professionaliteit van de organisatie. Daar komt nog eens bovenop dat de Universiteit van Leiden keihard ontkent dat er studenten werkzaam zijn voor Van Doorn.

Betrapt zeggen we dan!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Arnoud gelooft ook in een niet bestaande ‘god’ en een valse profeet, dus zal vast ook echt geloven dat één van de stemmetjes in zijn hoofd een ‘stagaire’ is.

  1. Watcher

   Hee Joop, g*dT bestaat niet, christenen en moslims geloven in iets wat er niet is..

   Beetje zielig.

   1. Kretoloog

    Als je gelooft, dan bestaat God.
    Als je niet gelooft, bestaat God niet.

    Simpeler kan ik het niet uitleggen. Maar ik vermoed dat zelfs dit nog te hoog gegrepen is voor Watcher. Sommigen hebben nu eenmaal een heel klein denkraam. Geeft niks, ook zij mogen er zijn. Alleen moeten ze zich niet mengen in discussies over onderwerpen die hun beperkte begrip verre te boven gaan.

    1. Watcher

     Dus…..

     Poeh wijsneus, ….
     Zelfoverschatting gelijk Lugar.

     1. spelende vrouw

      top inhoud weer blinde kip

    2. janszm

     Pardon, een gelovige gelooft dat god bestaat.
     Geloof is geen weten, maar denken, geloven.
     De zelfstandige naamwörden van het werkwoord geloven zijn: Geloof en Gelovige.
     Als iemand zegt: “god bestaat” , dan wordt niet meer gesproken over een geloof, maar is dat een wetenschap.
     Is dat laatste het geval? Is dat te bewijzen?

  2. Louise

   #stagiaire# Ik wil graag serieus genomen worden.

 2. spelende vrouw

  ga samen wonen met sylvana mafklapper

 3. bandini

  Tja, als je een hele religie bij elkaar kunt verzinnen en er vervolgens ook nog in geloven moet je natuurlijk niet versteld staan als zo’n charlatan een stagairtje erbij fantaseert!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.