Radicale boerkadraagster zet Rotterdam CS op stelten, politie handhaaft verbod gelukkig wel

Het treinverkeer in Rotterdam was aan het begin van de middag ontregeld, omdat een radicale boerkadraagster weigerde zich aan het boerkaverbod te houden. Het treinpersoneel hield de trein daarom bij het perron, en de politie kwam de opstandige islamiste eigenhandig uit het OV sleuren.

Het goede nieuws is: de politie in Rotterdam handhaaft het boerkaverbod, en is niet de zoveelste organisatie die de wet op het dragen van gezichtsbedekkende kleding aan de laars lapt. Het slechte nieuws: treinreizigers die aan het begin van de middag de havenstad wilden verlaten, moesten wat langer wachten. Eén boerkadraagster (of niqaabdraagster, same difference!) vond het namelijk nodig om al het verkeer op te houden, omdat zij zo graag haar misogyne anti-vrijheid en anti-Nederlandgewaad wilde blijven dragen.

Het resulteerde in een hoop vertraging en agenten bij de treindeuren:

Met een fikse vertraging vertrok de trein daarna alsnog uit Rotterdam, maar dan zonder radicale gezichtsbedekkende niqabi aan boord. Eind goed, al goed!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

145 reacties

 1. meneer cactus

  3 maal hoe ra voor het blauw. Benieuwd hoe de linkse struisvogels achter het bureau reageren

  1. Original NL

   Het zal idd niet lang duren voor de eerste lamstraal zich meldt..ah..daar is beukenoot al!!!

 2. Beukman

  We kunnen stellen dat de actie om haar aan te houden vele malen meer overlast heeft veroorzaakt dan de boerkadraagster zelf. Het is als de Kinkerstraat afzetten omdat er een fietser rijdt met een kapot koplampje.

  1. Tguard

   @beukman tja beste man, het is even wennen maar we moeten onze normen beschermen.
   Het beetje overlast had ik overigens geen enkel probleem mee.
   Eindelijk gewoon fatsoenlijke handhaving!

   1. Beukman

    Ik snap de argumentatie over het beschermen van onze normen, @Tguard.
    Tegelijk kun je je afvragen welke normen er worden geschonden met het uit een trein sleuren van een onschuldige vrouw die geen vlieg kwaad doet.

    1. meneer cactus

     de vrouw overtreed de wet bekmannetje , als ze eruit gesleurd is zal ze een bevel niet opgevolgd hebben bekmannetje , of ze geen vlieg kwaad doet weet ik niet , ik heb geen idee wat er onder die tent zit.

     Heb je ook echte argumenten bekmannetje of alleen subjectieve linkse verbale diarree ?

    2. Original NL

     Moslims zijn niet onschuldig…zie de koran!!

    3. Peter Oudshoorn

     Een niqaab is een belediging van onze vrije westerse waarden en normen, met haar provocerende houding plaatst ze een nieuwe geurvlag voor de islam en tevens schendt zij bewust en vol overtuiging de wet. Afstraffen is het parool.

     Met dezelfde Beukman-argumentatie zouden Nederlandse vrouwen in bikini op een Saoedisch strand mogen liggen: we doen daar toch geen vlieg kwaad?

     1. Beukman

      @Peter
      Ik dacht nu juist dat wij ons van SA onderscheidden met onze vrije waarden. Helaas zal het ontbreken van die waarden er in SA toe leiden dat een vrouw in bikini een Saoedisch strand af wordt geranseld waar zulks niet is toegestaan (er zelfs zijn daar ook stranden waar dit wél mag).

      Werkelijk vrije waarden impliceren in ons mooie Nederland juist echter dat er ook ruimte moet zijn voor een vrouw die haar gezicht bedekt houdt. Anders kan je moeilijk nog spreken van “vrije westerse waarden”.

      Los hiervan: jezus wat een overkill om een trein stil te zetten voor één boerka.

     2. Peter Oudshoorn

      Ziehier, de linkse mafklapperij in een reactie samengebald. Links is bijna even gevaarlijk als de islam.

      Je bent een dwaas Beukman.

     3. meneer cactus

      kijk de tekst wordt alweer langer maar het bekmannetje kan nog steeds geen objectieve argumenten aandragen waarom je iemand in een boerka met het ov laat reizen als dat wettelijk verboden is.

      Dat het bekmannetje de wet niet pruimt dat weten ze inmiddels tot china maar iedereen dient zich aan de wet te houden bekmannetje 🙂 🙂

     4. Beukman

      Ik neem aan dat je inziet dat je vergelijking geen hout sneed, @Peter?

     5. meneer cactus

      hahahaha , wie zijn onzin geen hout snijdt is voor iedereen te lezen bekmannetje. bladiebla bla blabla

      Wat ben je een ontzettende stakker

     6. ZiggyStardust

      Beukman, wij onderscheiden ons ook van SA door onze vrijheden. Deze vrouwen mogen dan ook overal een boerka dragen, met een paar uitzonderingen daargelaten. In SA is het precies andersom. Je mag nergens een bikini dragen, een uitzondering daargelaten. Verder gaat het hier niet om de boerka specifiek, maar om gezichtsbedekkende kleding. Niet alleen boerkadragers m/v worden door dit gedeeltelijk verbod geraakt dus, maar ook balaclava en integraalhelm dragers. Het gaat gewoon om het mogelijk maken van identificatie in bepaalde openbare gelegenheden waar dit nodig is. Die wet geldt gewoon voor iedereen, waarom zouden we daar uitzonderingen op maken? Ik vind dit persoonlijk een eerlijke wet ingevoerd door Ronald Plasterk.

     7. Peter Oudshoorn

      Beukman, een niqaabdraagster heeft zich aan te passen aan onze vrije, westerse waarden en normen die juist het dragen van een niqaab (als mensonterend en vrouwvernederend naziuniform) niet tolereert. Zo is dat in onze wet vastgelegd.

      Jouw achterlijke argumentatie ‘zij doet geen vlieg kwaad’ betekent doorgetrokken ook dat een dame in bikini in SA op het strand mag liggen. Zij doet immers ook geen vlieg kwaad.

      Mijn vergelijking snijdt dus wel hout, maar jouw argumentatie totaal niet: die kan alleen in het hoofd van een verwend links warhoofd ontstaan.

     8. Beukman

      Beste @Ziggy
      Inmiddels weten we dankzij het geplakte bericht van @Mar hieronder dat het Timstukkie voor geen meter klopt: de betreffende vrouw is niet aangehouden omdat ze een boerka droeg, ze is zelfs in het geheel niet aangehouden maar moest zich vanwege kaartcontrole identificeren. Vervolgens heeft ze eieren voor haar geld gekozen en haar doekie heel even opgetild. Koekoek!
      En verder is ze de trein helemaal niet uitgesleurd, zoals Timmie schrijft.

      Dat verandert de zaak radicaal. NS heeft correct gehandeld en de vrouw had dat doekie beter meteen even kunnen optillen.

      De verwarring over het doel van de boerkawet is hier wel weer fraai zichtbaar geworden. Het doel draait om de mogelijkheid tot identificatie. In deze draad worden er echter weer eens die vermeende westerse waarden bijgesleept die moeten worden beschermd. Maar daar gaat het dus helemaal niet om.

    4. Vit

     @Beukman

     Voor hetzelfde geld had zij een bomgordel onder die tent, er zijn niet alleen verwarde mannen maar ook vrouwen.

     1. Vit

      Ps, moslim mannen én vrouwen zijn verward, het is niet anders dat blijkt wel weer.

     2. Beukman

      @Vit
      De bomgordelangst is erin gepompt door de PVV en door al die grappige cartoonisten.
      In werkelijkheid blazen boerkadraagsters zich in het westen niet op. Waarom zouden ze ook? Die vrouwen vallen veel te veel op. Als iemand een bomaanslag wil plegen, kan ie beter een ruim uitgevallen winterjas aantrekken.

     3. Vit

      Die krokodil bijt echt Beukman reken maar.

     4. Vit

      @Beukman

      Wel eens van Jihad gehoord?

     5. Beukman

      Krokodillen mogen niet zonder wettelijke begeleider de trein in, @Vit.

     6. Vit

      @Beukman

      Heb jij wel eens de koran gelezen, al is het maar één bladzijde?

     7. meneer cactus

      bekmannetje , doe is google en boerka en aanslag

      Lone wolves hebben we gelukkig niet Europa. Wat ben je een ontzettende mafklapper. Stakker

     8. Top

      Niet treageren op dat stuk anusurft. Laten we hopen, dat de NS ook niets doet, als hij voor de rijdende trein wordt gegooid. Deze ‘sorry excuse for a man’. Een walgelijke parasitaire vorm van leven. Meer is hij niet.

     9. toetssteen

      @Beukman
      Dat van die bomgordel is meerdere malen echt gebeurd. Zo zijn er ook bankovervallen gepleegd door kerel in niqaab die nota bene een kalashnikov onder die rokken droegen.
      Man als ze al niet te beroerd zijn om een kind te omgordelen met een explosief, dan weet u toch met wel een onmensen we te maken hebben?

    5. Seneca

     @beukman
     hoe weet je dat dat zij zo onschuldig is? het feit dat zij zich niet aan de wet houdt, betekent dat zij heibel zoekt en stront veroorzaakt met als gevolg dat de trein met vertraging is vertrokken. de kosten van die vertraging dient zij dan wel haar koran minnende echtgenoot te betalen. principes zijn mooi, maar kosten een beetje…

     1. DidiMadloba

      Wie hier heibel zoekt is de conducteur met zijn PVV-sympathieën. Ja, er is een verbod overtreden, maar deze conducteur pleegt een veel ernstiger overtreding namelijk van de plicht om reizigers zo snel mogelijk op hun bestemming te brengen.

      Ik mag hopen dat de vertraging meer dan een half uur was want dan kunnen reizigers kosten claimen. Ik hoop dat ze dat massaal doen.

     2. Siemien

      Nee hoor mididildo, je kraamt onzin uit, de kosten dienen verhaald te worden op de islamitische vrouw die door haar rebelse houding de boel heeft opgehouden.

    6. DidiMadloba

     Daar zeg je wat: het gaat hier om een overtreding, en daarvoor wordt iemand normaal gesproken niet “aangehouden” (aanhouden is de juridische term voor meenemen naar een plaats voor verhoor).
     Als (…) de identiteit van een boerkadraagster is vastgesteld kan ze een acceptgiro van het CJIB verwachten. Als ze zich dan niet uitkleedt is er juridisch sprake van een “voortgezette handeling” en die is niet opnieuw strafbaar. Net als je maar één bekeuring krijgt voor te hard rijden ook al rijd je kilometers lang te hard.

     1. Seneca

      @didi
      waanzin zoals je een veronderstelling hier etaleert als een vaststaand feit. als jij bij een camera bij km 41.4 op een snelweg de maximum snelheid overschrijdt, krijg je een prent. je blijft te snel rijden en bij km 53.6 krijg je via een camera wederom een prent. je moet naar de rechter om dit aan te vechten maar je kan niet bewijzen dat je constant dezelfde snelheid hebt gereden. conclusie: je hebt twee prenten en die mag je ook betalen. daar helpt geen moedertje lief, laat staan ene didi, aan.

     2. meneer cactus

      ach wat weet mad lola nou ? Het is gewoon handhaving van het verbod gezichts bedekkende kleding te dragen.

   2. Dreverhaven

    Als de NS massale claims krijgt vanwege de vertraging en ze moeten dokken is het zo over.

    1. Siemien

     Dat moeten ze verhalen op de islamitische vrouw die willens en wetens het verbod op gezichtsbedekkende kleding negeert

  2. meneer cactus

   bekman , van de week controles hier in de wijk , gewoon aansluiten en keurig op je beurt wachten. Zullen we alle controles maar schrappen want ze blokkeren een hele doorgaande weg. Je spoort echt niet das duidelijk. Overigens als je goed oplet kan je in de maanden oktober/november fietsfuiken waarnemen waar ze exact dat doen wat je voorstelt. Allemaal het fuikje in en keurig op je beurt wachten voor je PV.

   Uitstekende handhaving van de wet zoals het hoort bekman.

  3. Original NL

   Ik had die kudt in 10 sec uit die trein geknuppelt..vertraging dus onnodig!!

  4. henk43

   @Beukman Ik ben dit wel met je eens maar vindt wel dat er gehandhaafd moet worden Wij kunnen niet toelaten dat men misbruik van onze vrijheden maakt om onvrijheid te bevorderen.
   Hoe nietig deze uitwassen ook zijn direct de kop in drukken voordat ze echt groot worden.En als iemand zo de trein in stapt dan is deze persoon niet onschuldig ,hij of zij is er op uit om te provoceren .

   1. Beukman

    @Henk
    Je kan je natuurlijk ook laten provoceren: door een piercing dwars door een neus, door een akelige tattoo, door een vette buik onder een te klein t-shirt, door fraaie benen onder een erg korte rok.
    Uiteindelijk is het de vrouw zelf die bepaalt wat ze draagt; haar motieven gaan ons niet aan. Dat is vrijheid, niet onvrijheid.

    1. meneer cactus

     in welke wet of apv kan ik deze verboden vinden bekmannetje ?

     door een piercing dwars door een neus, door een akelige tattoo, door een vette buik onder een te klein t-shirt, door fraaie benen onder een erg korte rok.

     1. DidiMadloba

      In de spoorwegwet staat een verzamelbepaling die verbiedt “orde rust of normale bedrijfsvoering” te schaden.

      Als ze dat nou eens zouden handhaven in een stiltecoupé … ik mij die coupés doorgaans omdat ik me groen en geel erger aan recalcitrante Hollanders die zich de wet niet laten voorschrijven – terwijl het zo simpel zou zijn als de mensen die rust willen bij elkaar zouden gaan zitten en de kwebbelaars ook.
      Een tijdlang ging ik regelmatig vanuit de Randstad naar Maastricht. Dan zit je zes uur in de trein, en wil je echt graag rust.

     2. Beukman

      @Didi
      Dat is doorgaans dan weer het voordeel van boerkadraagsters: die houden hun klep.

     3. meneer cactus

      en in de nationale wetgeving staat dat je met gezicht bedekkende kleding geen toegang hebt tot het OV. dus wat wil je zeggen mad lola ?

    2. henk43

     Ben ik weer helemaal met je eens maar…..In onze samenleving is het gewoonte EN DE NORM dat we elkaar aankijken als we communiceren

     1. Beukman

      @Henk
      Behalve uiteraard als we bellen of appen.
      Als ik in een trein zit, dan zie ik vooral passagiers die erg druk bezig zijn met hun telefoons. Van onderlinge communicatie is geen sprake, dus heel veel communicatie zal er niet worden belemmerd door zo’n boerka, lijkt me.

      Enfin. Lees mijn reply een eind hierboven, reactie op de ware toedracht.

     2. henk43

      @beukman Zou het beledigen en elkaar uitmaken voor alles wat slecht is zoals hier op dit forum plaatsvindt ook gebeuren als we face to face zaten?Ik denk van niet .Lichaamstaal is net zo belangrijk als wat er uit de mond komt.Ik kom er voor uit dat ik links ben en denk maar in deze vind ik dat we dit niet kunnen tolereren .Compassie tonen en ook grenzen stellen deden mijn ouders ook.

    3. Siemien

     De wet “verbod van gezichtsbedekkende kleding” is er niet voor niets, Beukhol is een schande voor mijn land, die wenst meer islam en minder Nederland

     1. Beukman

      Vervelend voor je, @Siemien. Die Beukhol was toch een oude vriend van je? Je zult je wel flink verraden voelen.

     2. Siemien

      Links islamverheerlijkende antisemitische Beukhollen zijn geen vrienden

     3. Beukman

      Was Beukhol nog een antisemiet ook @Siemien? Was je vriend dat al die tijd, of is hij geleidelijk geradicaliseerd?

     4. Siemien

      Beukman is een naargeestig islamitisch antisemitische en ped*verheerlijkende randdebiel die liever de islam verdedigd dat de Nederlandse wet..

    4. meneer cactus

     quote Beukman 4 minuten ago
     @Didi
     Dat is doorgaans dan weer het voordeel van boerkadraagsters: die houden hun klep. end

     bekman toch , ga je nou rechtse discriminerende wartaal uitslaan ?

    5. ZiggyStardust

     Beukman, je kan je natuurlijk ook laten provoceren. Je kan je idd ook laten provoceren als bv Pegida een bbq aankondigt voor je moskee. Maar dan gelden er blijkbaar ineens heel andere normen en waarden. De resultaten zijn bekend helaas. Het meten met 2 maten moet eens ophouden. Dan pas kunnen mensen elkaar als gelijke gaan zien. En het liefst dat hele reli hocus pocus op de schop, en dan vooral het onderwijs, zonder uitzondering.

  5. Joshuak

   Die vergelijking van jou is weer 3x niks.. Want het eerste wat wordt als je bent aangehouden is om de straat vrij te maken voor de rest van het verkeer.

   Doe je dat niet.. Zal ook dan de politie jou auto of fiets zelf verplaatsen om de rest van het verkeer de kans te geven om door te laten gaan..

   Jou logica lijkt nu te zijn dat iedereen onder zijn boetes en wetten kan uitkomen zolang hij\zij maar een doorgang van een anderen blokkeert..

   Compleet idioot natuurlijk want weiger je dat te doen, dan zal de politie jou helpen om het te doen.

   In haar geval dus was gevraagd om de trein te verlaten en dat deed ze niet.. Dus dan krijg je hetzelfde dat de politie moet komen om het te regelen..

   Het was mevrouw die donders goed weet dat wat zij deed niet mag en als ze erop wordt aangesproken weigert ze mee te werken..

   Dan blijft er maar 1 ding mogelijk.. Als de buschauffeur jou vraagt de bus te verlaten omdat je je misdraagt of de regels overtreed en je doet het niet dan zal hij ook de politie bellen..

   En groot gelijk, maar in jou wereldje werkt dat zeker niet zo?

  6. Kretoloog

   Boris Beckman is weer royaal zijn onwelriekende urine aan het sproeien. ‘t Is hier bijna niet meer te harden.

  7. DidiMadloba

   Sinds de NS is geprivatiseerd een jaar of 25 geleden is het bedrijf alleen maar ambtelijker geworden, en gedragen conducteurs zich als politieagenten.

   Ik kom regelmatig in Duitsland en daar is dat heel anders omdat de spoorwegen daar zware concurrentie hebben van binnenlands vliegverkeer. Daar gedragen conducteurs zich als gastheren en -vrouwen. Ook een stewardess is trouwens een BOA, maar die laten het wel uit hun harsens om voor politieagent te gaan spelen, want dan gaat hun maatschappij subiet failliet.

   Allerlei linkse krachten hebben bezwaren tegen “marktwerking”, maar hier kan de “tucht van de markt” een uiterst heilzaam effect hebben.

   1. ZiggyStardust

    Didy, je begint met de dag grotere nonsens te verkondigen. Luchtvaartwetgeving heb je al helemaal geen kaas van gegeten blijkt nu wel. Je kunt ook googelen voordat je hier wat neer zet, en anders heb ik nog wat boeken voor je liggen uit mijn ATPL tijd die je mag lenen.

  8. Siemien

   Beukhol is een islamist tot op het bot hoor, die verdedigd liever de islam dan de Nederlandse wet.

   1. Beukman

    Zwaar kl*te voor je, @Siemien. Ooit was Beukhol een goeie vriend van je en nu zit hij je achter je rug om te belazeren met islamsympathieën.

   2. Siemien

    Voor het bewust dom jongetje Beukman, Beukhol = Beukman

    Beukman = Beukhol en die verdedigd met alles de islam, wenst meer islam en rebellie tegen de Nederlandse wetten.
    Islamist tot op het bot niet te vergeten dat Beukman = Beukhol ook ped*’s de hand boven het hoofd houdt…

 3. Korporaal Monty

  En dan klagen dat er niet gehandhaafd wordt.

  Het verbaast mij echter dat we na ruim een maand niet meer van deze berichten krijgen.

  Ze zal toch niet de eerste brievenbus zijn die na 1 augustus de trein is ingestapt.

  1. meneer cactus

   we hadden er al wat of heb je geheugenverlies ?

  2. ZiggyStardust

   Blijkbaar wordt er dus nog niet voldoende gehandhaafd Monty. Het is toch eigenlijk wel verontrustend dat sommige mensen zich meer druk maken over een paar honderd mensen die 1 dag per jaar zwart geschminkt zijn tbv een kinderfeest, dan over een paar honderd vrouwen die 365 24/7 door een religie onderdrukt worden.

  3. Original NL

   Quote….Het verbaast mij echter…..
   Dat verbaast mij niets kukootje!

   1. Korporaal Monty

    Hoezo verbaasd het jou niet.
    We zouden toch dagelijks deze berichten moeten lezen.
    En nog enkele burgerarrestaties.

    1. ZiggyStardust

     Nee monty, dat zou jij willen lezen, en al die guur linkse reaguurders van Joop, om maar hun gelijk te krijgen dat de bruinhemden er weer zijn of zo. De wet interesseert jullie vaak alleen maar als ie in jullie straatje past. Het is geven en nemen, en dat heet samenleven. Het is geen eenrichtingsverkeer monty.

     1. Korporaal Monty

      @ZiggyStardust
      “dat zou jij willen lezen”

      Ik denk dat meer mensen dat graag willen lezen en zeker hierop deze site.
      Hiermee kan worden aangegeven of de wet ook wordt nageleefd of niet.

      Of kunnen we er nu vanuit gaan dat er geen brievenbussen meer in openbare ruimtes komen.

      Zou het Wilders gelukt zijn om de moslima’s te bevrijden en ze te helpen bij het intregere in onze samenleving?

     2. ZiggyStardust

      Monty, je bent een beetje verziekt lijkt mij. En dat Plasterk de deze wet bedacht heeft in huidige vorm kun je al helemaal niet verkroppen denk ik omdat hierdoor je hele linkse droomdeugwaanbeeld in duigen valt. Maar maak je geen zorgen, de tandenunicorn komt vannacht een kwartje onder jouw deugkussen leggen. Slaap zacht, Monty.

 4. Cycle25

  Heel goed, links en handhaving is nou eenmaal niet hun ding. Die zijn pas blij zodra een station de lucht in gaat, en dan roepen : zie je wel dat het door rechts komt.

 5. Baron von Munchhausen

  Politie Rotterdam: TOP!!!

 6. Mar

  Van de buren:

  Update 15.25 – Reactie politie

  ” Conducteurs waren rond 13.30 uur bezig met een kaartcontrole in een trein. De identiteit van een niqab-draagster konden ze niet vaststellen. Ze verzochten op Rotterdam Centraal agenten ter plaatse. De trein stond op dat moment al tien minuten stil, want de vrouw weigerde deze te verlaten.

  De agenten gaven haar twee opties: wij stellen hier de identiteit vast of loop mee naar een ruimte en wacht op een vrouwelijke collega van ons. De vrouw wilde dat een vrouwelijke agent ter plaatse zou komen. Dat was met het oog op de wachtende passagiers geen optie voor de agenten.

  Een uiterste middel was om haar aan te houden voor de Wet ID. De vrouw koos uiteindelijk, na overleg met twee anderen, voor de eerste optie. De vrouw was een 19-jarige uit Roosendaal.

  Al met al hadden de 200 passagiers zo’n twintig minuten vertraging.”

  1. DidiMadloba

   Volgens mij hoef je je bij een kaartcontrole niet te identificeren. Privacy is ook belangrijk.

   Verder maak ik vaak mee dat in de trein helemaal niet gecontroleerd wordt. Dat dit nu wel gebeurde betekent dat een NS-PVV-er ruzie zocht.

   Te verwachten is dat FlixBus die ook in Nederland wil doorbreken een heel legertje boerkadraagsters in treinen zet. Het kost een paar centen aan boetes, maar dat zijn “marketingkosten”, en dan komt het treinverkeer krakend tot stilstand – zodat FlixBus heel veel klanten krijgt, en de NS wegens oplopende verliezen “afscheid moet nemen van de markt”. Dan vier ik feest.

   1. meneer cactus

    Je moet je wel degelijk identificeren met een persoonlijke kaart.

   2. ikweetwatikwil

    Chantage Didi. Wil je zo winnen. Daar weten we raad mee. 51 min geleden

   3. Siemien

    “Volgens mij hoef je je bij een kaartcontrole niet te identificeren”

    Volgens de wet is het verboden om gezichtsbedekkende kleding te dragen

  2. meneer cactus

   200 man alle kosten verhalen via een civiele procedure op die heks.

  3. toetssteen

   @Mar
   Na een boem!!!!! hebben we veel begrafenissen.

   1. Mezzadra

    Meneer Toetssteen doet een verhelderende duit in het zakje.

    🙂

    1. meneer cactus

     kan je van een tarrel niet verwachten

    2. Siemien

     Mezzadra steekt vervolgens zijn dikke vette islamitische harses in het zand

 7. Tman

  Kunnen we die dwarsliggende moslima niet martelen of aan een schandpaal nagelen met vette spijkers?
  Dat stuk stront!

  1. Mar

   Cool! Heb je nu een sticker gekregen in je schriftje?

   1. Tman

    mar:
    Ik heb geen sticker gekregen!
    Maar jij mag van mij gerust stikken!
    No problem!

    1. Mar

     Nou, dat is wel heel lief van je.

     Maar sorry, ik sla het aanbod af.

     (en nee, van mij krijg je ook geen sticker)

  2. Beukman

   Waarom niet meteen vergassen, @Tman? Het is per slot een verschrikkelijke misdaad die ze pleegde, met talloze slachtoffers tot gevolg. Het schijnt dat de passagiers van de trein nu massaal leiden aan een PTSS.

   1. Vit

    @Beukman

    Nou zou ik niet weten hoe een trein er van binnen uitziet maar als er zo’n spook zit/staat zou ik me niet happy voelen.

   2. Tman

    beuk:
    Goed plan! met zyxlon B?

    1. Pauline Kummer

     Simpel figuur. Afgezien van die achterlijke opmerking heeft u niet de tijd genomen om de spelling te checken. Drama in uw hoofd.

     1. Peter Oudshoorn

      Aytas is back: het schelden is weer begonnen.

     2. meneer cactus

      simpel figuur zegt onze hoogvlieger pauline 🙂 🙂 🙂

     3. Mars020

      @Kommer en kwel, alleen linkse trollen plaatsen hier achterlijke opmerkingen. Dat het een drama is in jouw hoofd, weten wij allang. Dat je een simpel figuur bent ook. Vertel eens iets nieuws…

    2. joey

     tman
     Zyklon b is dus met K,de werking is er niet minder om haha!

   3. Mars020

    Beetje gas onder die boerka spuiten is misschien ook een idee?. Dan is dat gedrocht binnen de kortste keren uit die tent ontsnapt.

  3. Pauline Kummer

   En wij ons maar afvragen hoe heeft het ooit kunnen gebeuren. Kandidaten genoeg om ook nu misdaden te begaan. Er is maar een incidentje voor nodig. Die arme Joden roepen wij in koor. Tman deinst er niet voor terug.

  4. Mezzadra

   De bijdrage van Tman maakt duidelijk dat met het boerkaverbod een heus beschavingsoffensief is ingezet.

 8. Trude Herr

  Eind goed, al goed. Je mist je vlucht op Schiphol of Brussel. Je moet er wat voor over hebben voor die handhaving.

  1. meneer cactus

   tja , wat had je gedaan als het een bommelding was geweest ? de helikopter opgeroepen ?

   1. Trude Herr

    Ik vermoed dat intussen het hele station was afgezet en overige reizigers niet over de perrons konden lopen.

    1. meneer cactus

     moet je de berichtgevingen lezen en dan weet je dat je weer poep praat en slechts stemming kweekt

  2. ZiggyStardust

   Trude Herr, als 16 jarige heb ik wel eens zwart gereden met de trein, geen legitimatie bij me. Dan wordt de trein ook stilgehouden totdat de politie er is. Vertraging dus voor al die passagiers. Dan mag je eigenlijk nog van geluk spreken dat je als zwartrijder of boerkadrager niet op hoeft te draaien voor de kosten van die vertraging. In de luchtvaart ben je wat dit betreft wel de lul, als door jouw wangedrag een vlucht vertraagd raakt.

   1. DidiMadloba

    Dat is dus ook heel verkeerd. Je merkt dat de NS geen concurrentie heeft dus zich alles denkt te kunnen veroorloven.

    De VS zijn de kampioen van de vrije markt, maar als iemand zijn marktmacht daar misbruikt zwaait er wat, van opsplitsing tot opheffing.

    Vliegen is slecht voor het milieu maar het is wel prettig dat je niet halverwege uit het vliegtuig kunt worden gezet (behalve destijds in Argentinië).

    1. ZiggyStardust

     Nee dat is niet verkeerd. Je moet gewoon betalen. Punt. Is dat nou zo raar? Anders begin je toch gewoon je eigen spoorlijn waarop je iedereen gratis vervoert, Didy? Dat heet samenleven. Dat schept rechten maar ook plichten, Didy. Geven en nemen, begrijp je wel? Het is geen eenrichtingsverkeer Didy, waarbij alles maar jouw kant uit komt! Ik hou jouw fysiek beter altijd zo ver mogelijk bij mij uit de buurt heb ik het gevoel, Didy. Ik krijg bij jou het gevoel dat als ik ga werken of boodschappen ga doen, ik jou daarna languit op de bank in mijn huis kan aantreffen en dat jij zegt: gekraakt, wegwezen hier!

 9. Steiner

  Heeft men niet voor de zekerheid ook even onder de boerka gekeken,wat je daar niet allemaal kan verbergen.(YouTube – Des roms déguisés en musulmanes)

  1. meneer cactus

   een halve supermarkt kan erin 🙂 🙂

  2. ZiggyStardust

   Ik stond er van te kijken, van dit filmpje. Wat daar allemaal onder past!! En aan het einde tilt ze ook nog eens schaamteloos haar boerka op, tot haar ondergoed. Maar het bleek dus een Roma te zijn ipv een moslim(a). Reden te meer om de identificatieplicht in openbare ruimten in ere te houden dus!

 10. Stopperspil

  Wat mij betreft is het beste argument om de boerka-dames te verbieden is de solidariteit met de meisjes en vrouwen in landen als Saoedi-Arabië en Iran. Die zijn door hun geestelijk leiders verplicht om er zo wreed onzichtbaar bij te lopen. Denk met name eens aan de jonge vrouw in Iran die zich in uiterste nood van het leven heeft beroofd omdat het haar en andere vrouwen verboden was op de tribune van een stadion te gaan zitten om een voetbalwedstrijd te bekijken. Zelfs niet gesluierd. Zulke vrouwen zullen nooit begrijpen dat hier in Nederland mensen zijn die het dragen van boerka’s verdedigen, zoals sommigen hier op deze site doen.

  1. DidiMadloba

   Nee, in Iran hoeven de vrouwen van de overheid maar een halve hoofddoek te dragen en geen gezichtsbedekking. Wel moeten ze ruimvallende kleding dragen om hun rondingen te verbergen. Mannen moeten in lange broek lopen.

   Ik vond het fascinerend om te zien hoe onopvallende westerse meisjes zich op het vliegveld van Teheran verkleedden tot oosterse prinsessen. Ze klaagden wel dat zo’n halve hoofddoek toch ook erg warm is.

   In Dubai zag ik wel vrouwen in niqaab rondlopen maar die maakten een alles behalve onderdrukte indruk.

   1. toetssteen

    @Frits
    Dat is Iran!!!! U past zich aan aan de geldende regels van een land! U wilt het andersom omdat u zo opgewonden raakt van opgemaakte ogen!

    Oh en in Dubai kon u dwars door de niqaab zien dat die vrouwen gelukkig waren…. Tuurlijk man!
    Mijn buurmeisje woont er omdat haar man daar werkt, maar ze voelt zich alleen in huis gelukkig. Dan smijt ze de boel in de hoek en trekt makkelijke kleding aan.

   2. Stopperspil

    @Didi. Wat een opluchting. De vrouwen hoeven maar een halve doek op hun hoofd in Iran. Wel jammer dat ze in de gevangenis belanden als ze het wagen die halve doek af te doen en hun haar laten wapperen.

 11. Jumping

  Waarschijnlijk hoorde de onzichtbare bij de toeter Turken.

  De held die de agent de ziektewet insloeg is nog steeds voortvluchtig.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 12. DidiMadloba

  Als die mevrouw gewoon rustig in de trein zat heeft een conducteur zich niet aan de afspraak gehouden die de vervoersorganisaties met elkaar hadden afgesproken, namelijk voorrang geven aan hun bedrijfsdoel, namelijk proberen reizigers zo veel mogelijk op tijd af te leveren op hun bestemming. Nu kwamen honderden mensen te laat, omdat de NS per ongeluk een PVV-er als conducteur had aangesteld.

  Laten we wel wezen: er bestaat geen aanhoudingsplicht. Conducteurs zijn wel BOA, maar dat betekent slechts dat zij extra bevoegdheden hebben, en geen extra plichten.

  Maar conducteurs hebben uit hoofde van hun functie wel de plicht om te zorgen dat reizigers zo veel mogelijk op tijd op hun bestemming komen. Dus deze conducteur moet ontslagen worden wegens ernstig plichtsverzuim.

  Dit is weer een argument om de vreselijke NS zo snel mogelijk op te heffen. Normaal gesproken wordt nauwlettend in de gaten gehouden of monopolisten geen misbruik maken van hun monopolie, maar voor de NS knijpen ze een oogje toe zogenaamd omdat het onze nationale spoorwegmaatschappij is. ONZIN! De NS is zo commercieel als de pest.

  Het NS tijdperk duurde in Duitsland van 1933-1945, in Nederland van 1937 tot heden. Weg met deze misdadige club!

  1. Mars020

   Als dat gedrocht gewoon thuis was gebleven, was er ook geen vertraging geweest. Links heeft altijd al moeite gehad met het verschil tussen, oorzaak en gevolg. In dit geval was links de oorzaak en de vertraging het gevolg.

  2. Mezzadra

   Klopt, de NS handelde hier onnodig in strijd met het reizigersbelang.
   Laten we hopen dat de gedupeerde reizigers schadeclaims indienen zodat dit soort onzin niet opnieuw voorkomt.

   1. meneer cactus

    nee tarrel , als er politie bij geroepen wordt vervalt de verantwoordelijkheid van de NS en wordt oom agent de baas van de situatie.

    tjeempie tarrel , weet je nou echt niets ?

   2. joey

    mozza
    Het reizigersbelang behelst alsmede samen in de trein te kunnen zitten met onbedekte gezichten,althans dat is in de wet vastgelegd!
    Onbedekte gezichten vergroten het veiligheidsgevoel van de reizigers,dat is dan ook de reden van het ontstaan van deze specifieke wet!

   3. Mars020

    Schadeclaims gericht aan die boerka natuurlijk. De veroorzaker moet betalen, dus kan de NS ook nog een claim indienen bij die wandelende tent.

   4. Siemien

    Nee hoor mezzadra en mididildo jullie zijn echt helemaal van de pot gerukt, het overtreden van een wet is strafbaar.
    En als mensen een schadeclaim indienen moet de ns dit verhalen op de aan de wet ongehoorzame islamitische vrouw..

  3. joey

   didi
   “Als die mevrouw gewoon rustig in de trein zat”
   Die trut weet dat gezichtsbedekking is verboden,dus is ze geacht onrustig in de trein te zitten!
   Het mag niet,zegt de wet!

   1. Dreverhaven

    @joey, wat vind jij van een sweater met hoge kraag, petje en capuchon type in een veel te groot xxl jack met beide benen op de andere bank en tas ernaast ? Tof/niet Tof

    1. joey

     zeverhaven
     Zulke kleding draag ik ook als het koud is!
     Ga nu je vrouw maar lastig vallen als je gaatjes zoekt!

     1. Howard

      Ik ben in een grijs verleden wel eens op de voeten geploft van jongeman die niet in de gaten had dat de bankjes voor zitvlakken zijn en niet voor je schoenen. O sorry, deed het pijn?

  4. ZiggyStardust

   Didi, zoals ik al eerder zei ben ik als 16 jarige ook wel eens aangehouden omdat ik zwart reed in de trein en geen legitimatie bij me had. De trein stond stil totdat de politie er was. Hadden ze me dan maar gewoon moeten laten zwart rijden, omdat al die mensen op tijd moesten zijn? Het hek zou snel van de dam zijn denk ik. Een supermarkt mag z’n deuren ook niet meer dichtgooien zodat een winkeldief er niet vandoor kan gaan totdat de politie er is, waardoor de rest van het winkelend publiek ook niet naar buiten kan? Zo werkt het niet in een samenleving didi. En zoals ik al eerder zei, als je jezelf in een vliegtuig niet aan de regels houdt, en het vliegtuig moet vanwege jou een tussenlanding maken, dan draai jij op voor de kosten. En terecht.

  5. goldenhands44

   wat is dit toch een misselijkmakende opmerking dildomadloba , wat een vergelijk met jaren 33-45 , dus jij ziet elke boa of burger op openbare plekken waar de wet voor geldt , en die mensen wel aanhouden en overdragen al pvv of fvd stemmers , hoe zielig ben je wel met je denken , dus elke boa die je aanhoudt en overdraagt ook in verkeer is pvv stemmer , get a life man.

 13. plakband

  Ontwrichting van de samenleving door de Islam heeft vele gezichten.
  Dit boerka-gezicht mogen we niet zien.

  En de politiek: kijkt naar links, niets te zien.

 14. Pauline Kummer

  Nu gebeurt dit in Rotterdam, maar als dit in Utrecht een knooppunt van spoorlijnen gebeurt zijn de problemen van grote omvang. Het spoor moet leeg voor aankomende treinen. Landelijk is de impact groot. Als dit herhaaldelijk gebeurt dan is het publiek het gauw zat. De juichkreten zijn van de thuiszitters. Stel dat dit een landelijke actie gaat worden, wat dan. Je kan ongesluierd het toilet op en in burka eruit komen. Daar is nooit over nagedacht. De NS doet er goed aan deze manouvre te recapituleren.  P. ©  

  1. ZiggyStardust

   Pauline, als door dit soort acties het treinverkeer ontregeld gaat worden, dan zullen de kosten net als in de luchtvaart verhaald gaan worden op de daders denk ik. Het zal snel afgelopen zijn met die anarchistische onzin!

   1. Piet Agoras

    Dat denkt u ! Een tijdje terug trein Bijlmer / Rotterdam. Een zwartrijder werd met politie inzet uit de trein gewerkt in Woerden. De eerste plaats met minste impact over overig treinverkeer.
    De man krijgt een bekeuring plus de ritprijs. Het kost de gemeenschap altijd geld.
    Betaalt de man niet, dan wordt het een PV, maar hij krijgt geen strafblad.

  2. meneer cactus

   recapituleren voor linkse anarchie 🙂 🙂
   jaja , echt een ijzersterk argument

  3. Siemien

   Maar Paulientje, het probleem is de de vrouw met gezichtsbedekkende kleding dat volgens de wet verboden is, dus zal de politie nog harder op moeten treden tegen deze hardleerse islamitische vrouwen..

  4. DidiMadloba

   In Duitsland en Polen is FlixBus een geduchte concurrent aan het worden van de spoorwegen, en ik hoorde uit betrouwbare bron dat die vrijwilligsters in boerka gaat inzetten om het treinverkeer volkomen te ontwrichten. Zo schakel je een concurrent uit! Ja, ze krijgen wel een boete maar dat zijn gewoon marketingkosten. Als je je niet aan het boerkaverbod houdt is dat een overtreding, dus dat heeft geen andere consequentie dan hooguit een boete.

   Dat onze snelwegen vervolgens dichtslibben door massa’s stinkende autobussen mag niet deren.

 15. meneer cactus

  Lach me helemaal slap , al 107 reacties omdat een draak van 19 het gezag laakt en zich weigert te identificeren. 200 man vertraging maar het is de schuld van de handhaving

  De linkse diarre laat een walm achter die niet te genaken is en dat alles omdat de wet op gezichts bedekkende gehandhaafd word.

  Wat een nono’s

  1. Isengrijn

   Mijnheer Cactus:

  2. Isengrijn

   He? Mijn vorige reactie ging niet helemaal goed geloof ik.

   Mijnheer Cactus:

   “…Lach me helemaal slap , al 107 reacties…”

   De redactie ook, mijnheer Cactus! 🙂

 16. Decca

  Opsluiten en afvoeren dat gekke wijf. Als tegenprestatie voor haar gedrag de Nederlandse bevolking laten zien op de kermis hoe de Islaamidioten tentoongesteld worden door eigen gedrag. Begrijp je het nog niet. Oprotten met die gekken.

 17. Howard

  Ik weet niet beter dan dat betreffende poetslap na controle mocht worden gedragen en dat de meid in kwestie gewoon haar reis kon vervolgen.
  Niks handhaven dus. Typisch slap optreden door de politie.

 18. Duckday

  Juist gehandeld Zij of hij was het gewoon aan het uitlokken Pas je gewoon aan heb je het niet naar je zin zoek wat anders op

 19. JFU

  Hulde voor de agenten die de wet durven handhaven. Onze linksen zullen nu wel bij Pauw uitgenodigd worden om weer een zielig verhaal te vertellen.
  En de Moslima zal wel in haar slachtoffer rol kruipen….zijn we gewend ondertussen.

 20. C.A.Barstow

  Een heel grote pluim voor de hermandad in Rotterdam, klasse en moedig tegelijk!
  Eindelijk een tegenhanger tegen die smerig verrotte linkse bende.
  En als er één schaap over de dam is!

 21. Dik

  Mocht na identificatie reis vervolgen, 20 minuten vertraging…

  Zo gaat dat in een islamiserend land.

  1. DidiMadloba

   Het was helemaal geen moslima maar een zigeunervrouw die eens lekker wilde provoceren. Waar NS en politie met beide benen intrapten. Ze zal genoten hebben.

   1. Dik

    ‘zigeunervrouw’

    Natuurlijk, maar dat jij een Nedermoslim bent is evident.

 22. Decca

  Hadden ze heer niet beter voor een rijdende trein kunnen plaatsen.

 23. DidiMadloba

  NOS Teletekst 104
  
  Trein stilgelegd om nikabdraagster

  
   Op Rotterdam Centraal is maandag een
  trein stilgezet vanwege een vrouw in
  een nikab.De politie meldt dat ze
  weigerde haar gezicht te tonen aan
  NS-controleurs,waardoor die niet konden
  zien of haar vervoerbewijs geldig was.

  Opgeroepen agenten gingen in discussie
  met de vrouw.Toen dat tot niets leidde,
  dreigden ze met arrestatie.Vervolgens
  besloot ze haar gezicht te laten zien.
  De trein vertrok 20 minuten te laat.

  De vrouw heeft geen boete gekregen voor
  overtreding van het onlangs ingevoerde
  ‘boerkaverbod’.Een politiewoordvoerder
  zegt dat dat altijd een afweging is van
  de betrokken agenten.
  
  Dat is dus een heel ander verhaal dan op het “betrouwbare” DDS staat!
  Die mevrouw had blijkbaar een abonnement met een foto, of een OV-chipkaart met een abonnement erop.
  De conducteur, kennelijk een PVV nazi, had gehoopt dat ze een boete had gekregen en belde de politie, maar had dit probleem ook zelf kunnen oplossen.
  Dat de NS een trein 20 minuten te laat laat vertrekken bewijst dat het een vieze monopolist is die kennelijk geen enkele concurrentie heeft te duchten. De NS verdient een vette boete van de Autoriteit Consumenten en Markten.

 24. Politiek Profeet

  Nos berichtgeving is net zoiets als moslimtv….
  Geitenkeutelverhaaltjes en vooral linksaffertaal.
  Boerka tutje van 19 had door de politie meegenomen en na een foei foei gesprekje van 2 uur op het perron gezet moeten worden zonder dat kopvod.
  Kopvoddraagsters hebben eindelijk een diploma…..diploma afdrogen, theedoek hebben ze constant onder handbereik…..

 25. Zwaffel

  Ik ken geen één Marokkaan, die voorstander is van gezichtsbedekkende kleding. Alle Marokkanen die ik ken, hebben zich uitdrukkelijk uitgesproken tegen de burka en tegen de niqaab. Sinds vandaag ken ik een Marokkaan, die er zelfs tegen optreedt. Hulde voor Abutaleb! Eindelijk een échte Marokkaan! Eindelijk een Marokkaan met ballen!

  1. Dik

   Minder!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.