Video: realitycheck met Robert Jensen “mensen zijn knettergek aan het worden, politiek correct”

Robert Jensen in de studio. Bron: YouTube / Robert Jensen
Foto: Robert Jensen in de studio. Bron: YouTube / Robert Jensen

In de meest recente Online Show van Robert Jensen checkt hij hoe het vaderland ervoor staat. Volgens Jensen is Nederland ‘afgeschaft’ en staat het er niet goed voor met ons land. De fiere rood-wit-blauwe vlag van de Hollanders wordt volgens Jensen namelijk binnenkort vervangen door een blauwe vlag, met gele sterren. De eerste stappen in dat proces zijn al gezet.

Behalve het vervangen van de Nederlandse driekleur met de Europese vlag behandeld Jensen de radicalisering van het midden. Bij radicaliseren denken we wellicht aan salafistische moslims, rabiate joden of kruisvaardige christenen. En radicaal zijn zij zeker. Maar in dit geval behandelt Jensen een aantal zaken waaruit blijkt dat de mainstream aan het radicaliseren is, zoals de wijze waarop men omgaat met het onderwerp klimaatverandering.

Maar eerst even over kansen. Is het mogelijk dat de meerderheid in een samenleving ontspoort? Dat het mogelijk is blijkt uit het verleden. Natuurlijk een heel makkelijk voorbeeld maar daarom niet minder waar: denk aan de jaren ’30, waarin veel Europeanen ontspoorden.

Het gebeurt dus blijkbaar vaker dat grote groepen mensen ontsporen: “mensen zijn knettergek aan het worden, mensen begrijpen niet de schade die dit aanricht als je je kinderen hiernaar laat kijken” zegt Jensen terwijl hij radicale klimaatdemonstranten evalueert. Echter lijkt niemand in te zien dat de mainstream radicaliseert. Een ander voorbeeld van de radicalisering van de mainstream is bijvoorbeeld de impact van de wet- en regelgeving rondom het element stikstof. Hierdoor ligt half bouwend Nederland op z’n gat en verergert de woningcrisis.

Dát is pas radicaal. Verder vind ik het radicaal dat er geen landgrenzen zijn sinds iedereen fan is van ‘de inclusieve samenleving’. Tevens vind ik het radicaal te denken dat de aarde over 15 jaar niet meer bestaat door ‘klimaatverandering’. Dat zijn de extreme ideeën. Waar leidt dit toe? We zullen binnenkort wel een realitycheck krijgen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

59 reacties

 1.   

  “…De vlag van de Hollanders…”

  Teunis, het is ook de vlag van de rest van Nederland!

  1.   

   Isengrijn,als het electoraat zijn mening in 2021 niet herziet,krijgt de rest van Nederland inderdaad binnen afzienbare tijd,een andere vlag.
   De vlag van de machtige totalitaire EU!

   1.   

    claus:
    Dat zit er dik in!

   2.   

    Niet in mijn tuin daar zal de 3 kleur fier wapperen met een hetrovlag erbij met de tekst “i’m straight, it’s great, i don’t hate or dicriminate”..

 2.   

  Wat zouden we zonder de mond van Rechts Nederland moeten.
  Alles wat hij boven water krijgt lees je nergens.

  1.   

   “””mond van Rechts Nederland “”

   :) :) :)

   Was het maar waar kwam het goed met Nederland

   1.   

    Waarom is meneer cactus gebaned?

    1.   

     Hij is niet de enige. De heer T. Engelbart kreeg het op zijn heupen en dunde de rangen danig uit.

     1.   

      @viracocha:
      Ik mis de teksten van joey,kan ook verlof hebben.

    2.   

     moet je even de redactie vragen , heb geen idee korporaaltje , de redactie communiceert niet. Al vaker wat gevraagd maar de boys hebben een zwijgplicht lijkt het. Ik denk dat de tarrel geklaagd heeft want een hufter doet alles stiekem.

  2.   

   Monty, ga je mond eens spoelen, dan kun je misschien iets zinnigs zeggen. Wat je nu allemaal uitkraamt is met geen pen te beschrijven. Daar heb ik een woord voor: debiel

 3.   

  Jensen zegt het helemaal juist.
  Hij en een paar DDS redacteuren en reaganten hebben het bij het juiste einde.
  De rest, zo rond de 95% is knettergek.

  1.   

   precies andersom cockje

   95% is voor behoud van zwarte piet
   de rest zo rond de 5% is knettergek :) :)

   1.   

    Zo liggen idd de verhoudingen…

  2.   

   cockje met ck

   1.   

    Deze inhoudelijke mokerslag van Dik&Siemien&Lugar&enz kom ik nauwelijks te boven.

   2.   

    met ck

  3.   

   eu
   95%,je laat een paard lachen!
   60% van het electoraat is politiek onbewust,slapende,maar niet meer lang.
   In 2021 zijn ze klaarwakker!

   1.   

    Dan al??

   2.   

    Wist niet dat u een paard was.
    Excuses dus.

    1.   

     Kun je niet eens een keer iets zinnigs zeggen, in plaats van altijd die debiele uitspraken. Je denkt dat je gevat bent, maar het is gewoon dommigheid. Je bent misschien meerderjarig, maar dat is niet te zien aan je prietpraat.

     1.   

      ‘Je bent misschien meerderjarig…’

      Het is een zure 70-plusser.

     2.   

      Kok is een rudimentär overblijfsel van een Dam-slapende nietsnut uit de zestiger jaren. Heeft nog wat haarstrengen over een kaal hoofd gekamd en lispelt nog teksten van Boudewijn de Groot en Bob Dylan. Net als deze twee haat hij het kapitaal , maar is er als zijn voorbeelden niet rijk van geworden. Maar hij blijft het proberen, dat dan weer wel. Volharden in domheid, tot het bittere einde…

 4.   

  Wat een baarlijke nonsens van Jensen. Hij heeft het zelf niet door, maar hij is zelf bezig te radicaliseren. Hij moet immers steeds harder schreeuwen en steeds bizardere dingen zeggen om nog gehoord te worden.

  1.   

   sta je in de spiegel te koekeloeren bekmannetje ?

  2.   

   Beukman, als lid van de zwartekousen-klimaatkerk vind jij iedere aanklacht tegen je evangelie ‘baarlijke nonsens’. Misschien helpt het als je toelicht waarom je dat vindt.

   1.   

    Wat een doorzichtige stropop, @Vira. Ik ben beter van je gewend.

   2.   

    @Viracocha: Daar heb je een punt en de bekzwetstrol is als door een wesp gestoken.

    1-0

  3.   

   bekkie, waarom zijn dit baarlijke nonsens? Ik zal je het antwoord geven, jij bent van die ultra linkse club die geen andere meningen accepteerd. Daarom dat je altijd van die debiele uitspraken doet. Je bent een grootdoener, in een vorig topic heb ik je gevraagd waar je woonde, vinkeveense plassen of zo. Antwoorden kun je dus niet. Je bentvoor mij een faalhaas.

   1.   

    Quote : die geen andere meningen accepteerd
    .
    Het zegd genoeg.

    1.   

     Een sure 70-pluzzer.

    2.   

     En voor de rest niets zinnigs te zeggen? Hou dan je mond.

    3.   

     Jonge, jonge toch, kan bekkie niet voor zich zelf opkomen. Waarom geeft een stuk onbenul een reactie voor iemand anders. Je bent voor mij een nul.

  4.   

   Heel goed gezegd Beukman!

   1.   

    Wat minder hielenlikken nepperd, je adem ruikt naar voetschimmelcreme

 5.   

  Goh laat ik toch het blauwe vod dat EU vlag genoemd wordt een tijdje geleden in de fik gestoken hebben.
  Had een berg afval zoals hout en zo, die ging prima in de fik met die vlag en een klots benzine.

  Stem FvD.

  1.   

   FvD: Check

 6.   

  Oh Jensen als er een knettergek is ben jij dat wel. Ga toch weer lekker op vakantie in Thailand.

  1.   

   Debieleke, wat een debiel antwoord uit je onderbuik. Kwestie van niet na te denken, maar iets, wat het ook is neer te plempen, stuk onbenul, ik kan jeniet serieus nemen

   1.   

    Haha!

  2.   

   doe maar een storting op me rekening

  3.   

   Lees even goed, kijk om je heen. De aandoenlijke doet zich momenteel voor in vele gedaanten.

   1.   

    tja zijn teksten zijn zo herkenbaar dat niemand erin trapt toch ? :) :)
    iedereen heeft dat zozo door

    1.   

     ‘zijn teksten zijn zo herkenbaar’

     Na drie woorden…

     1.   

      de arrogante hufter acht iedereen “dom” in zijn naïeve linkse denkwereld. Hij is superieur , een soort islam maar dan linkser

 7.   

  Jammer dat de DDS redactie rond 22:30 uur gaat slapen.
  Gelukkig teletekst niet
  .
  De Democratische voorzitter van het
  Huis van Afgevaardigden in de VS,Nancy
  Pelosi,begint een afzettingsprocedure
  tegen president Trump.Dat heeft ze op
  een persconferentie bekendgemaakt.

  1.   

   ‘ck’

  2.   

   dan zeg je veel suc6 muts , zal wat worden als men besluit Trump uit ambt te zetten , dan is een burgeroorlog compleet daar.

   Die heks speelt met vuur en van redelijkheid is wederom geen sprake.
   Een vervolg van wat iedereen weet.

   QUOTE Het hele oproer lijkt op de saga waarbij de Democraten Trump ervan beschuldigden samen te hebben gespannen met de Russen om Hillary Clinton te kunnen beschadigen, maar er is een wezenlijk verschil. Toen was Trump presidentskandidaat, nu is hij president. END

   quote de zoon van zijn grootste politieke tegenstander Joe Biden. Biden Jr. zat tot voor kort in het bestuur van een omstreden Oekraïens energiebedrijf. end

   hahaha , een symbool klusje dus gedoemd te mislukken maar wat wel veel onrust kan opwekken. De democraten durven hoog in te zetten en durven de interne vrede van het land als inzet te nemen. een soort linkse anarchie

  3.   

   Omdat je je zin niet krijgt en geen antwoord hebt op mijn opmerkingen, begin je hierover. Je kunt toch op vijf vingers natellen dat het voor Pelosi een verloren strijd is. Trouwens, wat heeft het met dit topic te maken. Nogmaals, als je niets zinnigs te zeggen hebt, stop dan met je debiele uitspraken.

 8.   

  Ik weet wel dat in Duitsland die overweging leeft dat bij minachting of denigrering van de Europese vlag 3 jaar hechtenis of geldboete in te voeren.Ik persoonlijk vind dat dit het bewijs is van de opkomende Europese fascistische staat.Een Europees leger is ook zo’n overweging.Puur bedoeld om bij opstand het eigen volk in mekaar te rossen onder het mom
  ” We zullen met alle geweld de vrede handhaven”.Deze zinspeling spreekt voor zich.Iedere linkse imbeciel op dit blog blaat maar wat ie wil,het laat me koud en ik reageer er niet op omdat ik weet dat het totaal geen zin heeft.Die lol gun ik ze niet want ze geilen op de reacties van de wat rechtsere reaguurders.Ik kan er slechts wat smadelijk om lachen.

 9.   

  @zozo
  Linkse indoctrinatie , zo begint het .
  Op deze manier gaat links Nederland te werk , eenmaal als ze het door hebben dat men hen doorziet gooit de linkse kerk het over de andere boeg .
  Want stel je voor dat ze je gelijk moeten geven en daarmee door de mand vallen .

 10.   

  Het Europese leger is niet alleen daarvoor bedoeld .
  Men loopt in Brussel al jaren te schreeuwen over een verenigde staten van Europa .
  De bedoeling is dat Europa een grootmacht wordt en daarmee ontzag kweekt bij de andere grootmachten , bv Amerika Rusland en China .
  Wat gemakshalve even over de kop gezien wordt is dat het een lachertje wordt .
  Er is namelijk geen wapentuig in het verenigd Europa te vinden die weerstand kan bieden aan bovengenoemde landen . Sterker nog , Zuid Korea veegt de vloer met ons aan .
  Alles wat defensie betreft hebben ze verkl**t . Het enigste wat er is is zwaar verouderde meuk en misschien 1 eskadertje met jsf vliegtuigen .

 11.   

  Dat klopt Bontereus.Duitse leger is ook n ramp.Het theekransje waar Van Roon het over had(PVV)

 12.   

  Zo sneu…Jensen betaalt DDS voor een beetje aandacht en komt nooit boven de 30k aan viewers.

  Benieuwd hoeveel van de 30k het gezwets helemaal afluisteren.

  1.   

   Zo sneu, Riesmog denkt echt dat iemand z’n infantiele gehinnik voor waar aanneemt.

   Benieuwd hoeveel hij nog zwetst voordat het begint te dagen…

 13.   

  Het wordt voor Brussel een groot probleem om een Europees leger op poten te zetten,links georiënteerde burgers willen niet in het leger omdat ze van nature huilerige en laffe pacifisten zijn,en rechts georiënteerden mógen niet in het leger vanwege het gevaar voor een militaire coup!
  Dus géén leger voor de EU!

 14.   

  Fijn om vast te stellen dat de vrijheid van meningsuiting en het hebben van een andere mening niet is toegestaan als je hoort tot het linkse kamp. Dan moet je je bek houden etc…

 15.   

  De €U is een wolf in schaapskleren en ontpopt zich als een totalitaire staat, net zoals Hitler Duitsland in de jaren 30. Wat dat betreft is er niks geleerd. Het krijgt meer en meer invloed en dringt door tot in de haarvaten van onze samenleving waarin kritiek op het monster niet langer getolereerd wordt. Een munt, open grenzen, financieel beleid gecentraliseerd, Bij totalitarisme wordt de heersende ideologie in een totalitaire staat gepropageerd als de enig mogelijke weg naar een betere toekomst. Het is een systeem waarbij de staat ( lees : €U ) bijna volledige controle heeft op het dagelijks leven van mensen, zowel in politiek, cultureel, filosofisch, godsdienstig als in sociaal en economisch opzicht. Wat dat betreft zijn ze al aardig op weg. Ze lopen zich maar op de borst te kloppen dat danzij de €U het al zo lang vrede is. Neen, het is ONDANKS de €U dat het al zo lang vrede is in €uropa maar hoe de €U zich ontwikkeld, mede door hun onbeschaamde imperialisme, zullen ze zelf de oorzaak zijn van een nieuwe (burger)oorlog. Brussel is levensgevaarlijk. Nexit is de enige oplossing.

 16.   

  Het is inderdaad heel gemakkelijk om een héél groot deel van het domme volk heel snel te laten ontsporen, door ze constant met linkse leugens te bestoken.
  De jaren 30 is daar inderdaad een heel goed voorbeeld van, net als de klimaatHOAX.
  Ook de kernwapens in de jaren 80 was daar een heel goed voorbeeld van. Met slechts een paar heel grove linkse leugens kreeg links toen haast het hele land op de been, met de meest debiele leuzen, liedjes, stickers en spandoeken, tegen een paar raketjes waarmee ons land alleen maar veiliger werd.
  De linkse graties geld leugens zijn ook zo’n voorbeeld van hoe je een volk massaal zwakzinnig maakt en houdt. De overgrote meerderheid van Nederland gelooft nog steeds dat de ‘sociale’ voorzieningen goed voor ze zijn. Dat ze daar 3x zoveel voor betalen dan ze ooit terug kunnen krijgen WILLEN de meeste mensen niet weten.