Video: Thierry Baudet bij WNL: uit de EU om verdampende pensioenen, massa-migratie en klimaathysterie te stoppen

Volgens Tweede Kamerlid Thierry Baudet (FVD) is het noodzakelijk dat Nederland haar lidmaatschap van de Europese Unie opzegt. De FVD-voorman stelt dat dit de  énige manier is ‘om de massa-migratie en de klimaathysterie te stoppen’. En om te voorkomen dat het Nederlandse pensioengeld verdampt, zo liet Baudet vanochtend weten in WNL op Zondag

Het is goed om te zien dat Baudet bij zijn standpunt blijft in zake de NEXIT. Zou Baudet naar aanleiding van de relletjes met Henk Otten zijn mening hebben veranderd dan zou hij als ongeloofwaardig worden weggezet. Met zijn interne consistentie met betrekking tot het lidmaatschap van de EU zit het dus wel snor.

Maar met zijn positie is hij wel wat geïsoleerd: behalve de PVV voelen maar weinig partijen iets voor een NEXIT. Baudet wil de NEXIT om een aantal doelen te realiseren en dus niet omdat hij tegen samenwerking is. De drie doelstellingen van Baudet:

 1. Het terugdringen van de omvang van de migratiestromen, door het asiel- en migratieproces via Nederlandse en niet Europese (of internationale) wetgeving te stroomlijnen.
 2. Het voorkomen van aanvullende Europese wetgeving in lijn met het Klimaatakkoord van Parijs (2015)
 3. Het voorkomen dat ‘de Nederlandse pensioengelden verdampen

De eerste twee doelen lijken door de NEXIT inderdaad eenvoudig realiseerbaar, maar het voorkomen van “het verdampen van de pensioenen” gaat wat lastig. De monetaire unie is namelijk niet hetzelfde als de juridische unie en de pensioenfondsen staan uiteindelijk onder druk van de rente’s van de staatsobligaties.

Ook buiten de EU renderen staatsobligaties slecht. Een NEXIT verandert die situatie niet. Wel is het zo dat de lage rentestanden van de Europese Centrale Bank de rendementen onder druk zetten. Maar is dat op te lossen middels een NEXIT?

Ja en nee.

Ja, omdat Nederland dan zelf zeggenschap krijgt over monetair beleid en daarmee haar pensioenstelsel kan beschermen, maar een ‘nee’ omdat een NEXIT geen invloed heeft op de kaders van de internationale obligatiemarkten. Ook als Nederland uit de Europese Unie stapt blijven de Spaanse obligaties gewoon slecht renderen. Net als die van tal van andere landen. Kortom: Baudet heeft helder voor ogen waarom hij een NEXIT wil en twee van de doelstellingen zijn daadwerkelijk realiseerbaar via de NEXIT.

Maar het voorkomen van pensioengelden is vrijwel onmogelijk. En evenmin de verantwoordelijkheid van de Rijksoverheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

113 reacties

 1. C.A.Barstow

  Uitstekend!
  Nu weet Iedereen dus op wie hij/zij bij de eerstvolgende verkiezingen
  zijn stem moet uitbrengen.
  Mijn stem heeft hij in ieder geval.

  Stem voor Nederland, stem voor uw soevereiniteit, stem voor uw pensioenen.
  Stem FvD.

  1. Willemm

   Met iedereen bedoelt u vast u en een aantal andere zeikerds die hun eigen leven haten en anderen daar de schuld van geven?

   1. Mezzadra

    De ‘iedereen’ van Barstow betreft dus een kleine minderheid van verwarde guurrechtse losers.

    1. Dik

     De aandoenlijk liet zojuist z’n zoveelste digitale boertje, meer komt er niet uit bij die viespeuk.

    2. meneer cactus

     wat zijn dit tarrel ? een kleine minderheid van verwarde guurrechtse losers.

     Is de inhoud weer te moeilijk voor je begrijpertje , erg zielig tarrel

   2. meneer cactus

    Met iedereen bedoeld ie iedereen die kan lezen willempie. Immers iedereen die kan lezen kan lezen wat Baudet zegt willempie.

    Wederom een inhoudsloze reactie van willempie the great puur om wat te zeggen. Wat ben je een zielig sujet willempie

  2. meneer cactus

   zelfde punten als de PVV maar ik heb meer vertrouwen in de PVV en Geert Wilders

   sorry Thierry
   Stem voor Nederland, stem voor uw soevereiniteit, stem voor uw pensioenen.
   Stem PVV.

 2. Robert75

  Hij is voor een Nexit. Maar het is toch echt Baudet en Hiddema die nu al 2 keer tegen een Nexit motie hebben gestemd.

  1. EU kok

   Maar hij was toch alleen voor na een referendum?

 3. EU kok

  4 dagen geleden was hij nog aan het paardrijden met zijn vriendin in Californië.
  Met baard.
  Waar blijft de tijd?

 4. Jack Flash

  Als je echt Nexit wil stem dan PVV.Hoewel ik Baudet ook niet verkeerd vind.Hij vertolkt het iets inhoudelijker.

  1. M de ruyter

   Veel FVD stemmers waaronder ik willen wel zeggenschap over onze grenzen en onze soevereiniteit terug door het verdrag van Lissabon op te zeggen, maar zijn nog niet zo zeker over een nexit .We kunnen beter als eerste de regie over ons financiële systeem terugpakken door de gulden weer in te voeren voordat die vervelende Draghi met zn ***maat Macron ons financieel helemaal uitgekleed heeft.

   1. Fortiori

    Met die gulden terug pakken krijg je valuta onrust. Ongewenste speculatie is het gevolg en het is heel onhandig in het betalingsverkeer. Je zult toch Euro’s moeten aanhouden. Jouw import betalen aan leveranciers die geen gulden willen. Euro’s ontvangen voor jouw product omdat de afnemer niet met guldens wil betalen. Dat is verleden tijd. En er moet heel veel geregeld worden met buitenlandse banken door het Nederlandse bankwezen m.b.t. het girale betalingsverkeer. Kortzichtig allemaal als Baudet dat ook wil. Een kostbare gigaklus.

    1. Siemien

     “Met die gulden terug pakken krijg je valuta onrust.”

     Nee hoor dat is niet waar want de gulden al naast de Europese munt sterk zijn, vroeger had je de gulden gekoppeld aan de Duitse mark dat ging prima

     1. EU kok

      Terug naar de gulden en deze koppelen aan de Duitse Euro.
      Alleen een Ziemien kan zoiets verzinnen.

     2. Dik

      Cock, met ‘ck’

     3. Heinz

      @Siemien, Hebt u gedronken? De zin klopt niet en ook de inhoud niet meer. Het streven van DNB was de waarde van de gulden mee te laten fluctueren binnen een nauwe bandbreedte met de Duitse mark. Wie kan dat beter weten dan ik ?
      Koppelen aan een munt heeft geen enkele zin. Misschien de Hongaarse Florint. Is dat wat u denkt ? Maar de Euro ? Waarom zou je dan van de Euro af willen ?

     4. Dik

      Nazi Heinz, het zegt niets terwijl hij niets schrijft.

     5. Siemien

      Nederland is gebaat bij Nexit, de gulden zal sterk zijn vergeleken met de euro, de euro is vergeleken met de gulden namelijk ernstig gedevalueerd….

    2. meneer cactus

     De gulden was de waarde vaste munt in Europa.

     Overigens kan je stoppen met de parlementaire EU en de euro behouden. De koersen van de individule landen worden bij de nationale banken verrekend via de ECB. De rol van de ECB wordt dus aangepast hoe die eigenlijk bedoeld was.

 5. Jack Flash

  inhoudelijk = anders

 6. Fortiori

  De man is volkomen van het pad. Een Nexit, alleen tegen de wereld. Ons land bestaat van de handel. Zijn voorstelling over zaken doen is er een van een amateur aan tafel bij een familie spel. Het gaat ons miljarden kosten. Net als de Brexit. Cameron heeft spijt dat hij daar begonnen is. Geholpen door Nigel Farage. Later, bij Harry Mens werd hij weggesabeld. Wat een clown. Pensioengelden die verdampen is een rente issue. De immigranten komen toch wel. Bij vol verstand kun je toch wel beseffen dat een hogere rente ook hogere hypotheektarieven met zich meebrengt, hogere financieringskosten voor het bedrijfsleven enz. En dan zit de man zo’n show te houden.

  1. M de ruyter

   En? Vroeger werd er geen handel gedreven?
   Knuppel.
   We worden financieel helemaal geplukt door Brussel en de ECB.
   Een paar jaar geleden met handel buiten de Eu: 3 formulieren invullen de douane op de hoogte stellen uurtje voor de grens , no problemo senior!
   En dat de emigranten komen toch wel is pure zwakheid.

   1. Dreverhaven

    De Europese markt is veel groter dan de Nederlandse alleen. Vroeger was vroeger.
    Paardentram, sleperswagens, handkarren.

  2. Siemien

   “alleen tegen de wereld”

   Hoezo! Nederland is wereldkampioen handeldrijven, sterker nog, een Nexit zorgt dat Nederland een zeer belangrijke handelspartner wordt voor de wereld.
   Nederland kan dan handelen met landen die door de EU nu niet mogelijk zijn.

   1. Fortiori

    U ziet het nog steeds als een spelletje, dat is duidelijk. Het is aan u niet uit te leggen.

    1. Siemien

     Jij bent achterlijk als je denkt dat Nederland het niet redt zonder de EU, maar jij bent ook echt zo’n Nederlandse slapj anus die verzuipt in z’n pro-Europese kots

  3. Mezzadra

   Het is nauwelijks meer dan absurdistisch theater, Fortiori, en Baudet weet dat hij met die onzin het boze en minder intelligente deel van het electoraat kan strikken.

   Om meer gaat het niet.

   1. Dik

    De aandoenlijke, hij vindt het fantaseren over seks met kinderen aandoenlijk, heeft zijn digitale windje weer gelaten.

   2. Ron

    Schaar jijzelf bij het meer intelligent gedeelte dan?
    Als dat zo is dan weet ik al wat jou probleem is. Totaal geen realiteitbesef.

 7. Baron von Munchhausen

  FvD wordt, ondanks het zure gezeik van Gutmenschen/Trollen, volgend jaar de grootste partij!
  PS
  Maurice de Hond zou eens een peiling moeten doen, hoe de Nederlandse bevolking NU tegenover het klimaat staat. Dat wordt gigantische schrikken voor de slappe lullen en droge kutten in Den-Haag.
  Tevens een peiling over de, uit de hand lopende, immigratie! Deze uitslag kunnen ze niet meer aan: vallen allemaal om!
  Hiermee zeggende; dat Baudet het gelijk aan zijn zijde heeft!

 8. Madpo

  Uurtje later Business Class gezien, Robert Jensen versus Harry Mens. De laatste is schijnbaar door de linkse horde flink de oren gewassen, waar het Baudet betreft. Deze MENS heeft demensie, kan niet anders. Keek zondags graag even naar zijn programma, maar dat is hierbij voorbij. Wat een kluns.

 9. Jumping

  Inderdaad Wilders gaf het al jaren geleden duidelijk aan, RUTTOP EN EEN NEXIT, dat is de redding voor dit keiverotte Nederland.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Leugens en bedrog zijn de wapens van Rutte.

  Stop met de EU in deze vorm.
  Geef mij mijn bedrijfspensioen terug.
  Sluit de grenzen voor Gelukszoekers.
  Stop die onzin aangaande het klimaat.

  NEXIT.

 10. Buzz68

  Nexit zal zeker een spannende episode opleveren voor NL geschiedenis. Om er daarom tegen te zijn…??? Het zal niet alleen kommer en kwel zijn. Laat het toch eens ECHT onderzoeken zonder vooringenomenheid. Mijn primaire reactie = Nexit, omdat de behoudende partijen tegen zijn. Soms moet je dingen eerst afbreken voor je iets nieuws neerzet.

  1. Dik

   Nexit is de enige manier om ons land nog te redden van de EU-ondergang!

 11. garfield

  h**ps://www.internetconsultatie.nl/klimaatplan

  hier een link waar men kan reageren op de klimaat plannen .

  mvg

 12. Mezzadra

  Prettig dat het FvD bezig is te imploderen.

  Je mag er toch niet aan denken dat deze dwaas enige bestuurlijke invloed krijgt?

  1. Dik

   De aandoenlijke, hij heeft zijn digitale scheetje weer gelaten.

  2. Ron

   Welke dwaas is beter dan volgens jou?
   Ik kan er geen bedenken die het beter doen op het moment, wel die dwazer zijn.

 13. Sans Rancune

  Baudet is theater. Het gaat bij hem om de show. Dat merk je aan alles. Maar hij wordt doorzien. Harry Mens was eigenlijk nog mild over hem.

  1. Dik

   Als je de ene ziet dan zie je ook de andere, nog een boertje, een digitale oprisping.

 14. Beukman

  De nexitclown heeft maandenlang lopen beweren dat Rutte zou verkassen naar de EU.
  Rutte zit er nog steeds. Er is dus iets mis met het beoordelingsvermogen van de nexitclown.
  Uit de EU willen is, zoals @Siemien en @Dik dit zo mooi kunnen zeggen, het verkondigen van een minderheidsstandpunt.

  1. Dik

   NSB-landverrader Bekman, de supporter en rugtuffer van de aandoenlijke.

   1. Beukman

    Ze zouden die Bekman moeten oppakken. Wat vindt hij eigenlijk van minderheidsstandpuntenverkondiger Baudet?

    1. Deathspank

     @Beukman: Verdedigen van een mderheidsstandpunt getuig in ieder geval van karakter.

     1. Beukman

      Bedankt voor het compliment!

     2. Deathspank

      @Beukman: Niet zo snel Beukman. Ik had het over een minderheidsstandpunt, gezien het aantal trollen op DDS moet ik je verzoek afkeuren.

     3. Beukman

      @Spank
      Wat een dilemma voor jou. De trollen @Dik en @Siemien verwijten mij met regelmaat dat ik een minderheidsstandpunt inneem. Jij vindt het van karakter getuigen om een minderheidsstandpunt in te nemen. Hebben Dik en Siemien gelijk (ondanks dat het trollen zijn), ja of nee?

     4. Dik

      ‘We hebben er allebei (beukman & Aandoenlijke) lol in om in een forum een minderheidsstandpunt te verdedigen.’

     5. Beukman

      Ook @Dik verdedigt hier met plezier het minderheidsstandpunt dat Nederland uit de EU moet. Het zij hem gegund.

     6. Siemien

      Precies Dik, de minderheidsstandpuntinnemende islamknuffelaars, de se* met kinderen aandoenlijk vindende randdebielen beukhol en co.

     7. Deathspank

      @Beukman: Wat ik van @Dik en @Siemien vind doet niet terzake. Dit is een kwestie tussen jou en mij. Waarom is het belangrijk wat ik van die twee vind als het gedrag van @Mezzadra of @EU kok onbesproken blijft. In de meest gunstige bewoordingen kan ik zeggen dat je selectief bent in je verontwaardiging. Ik had ongelijk, je hebt karakter vanwege het feit dat je een minderheidsstandpunt verdedigd, tegelijkertijd echter ben je een trol (selectief kritisch) en kun je niet met een mond praten, daardoor heb je altijd een huichelachtige nasmaak.

      Vaak kan ik je goed waarderen… en soms ook weer niet. Veer van Deathspank, geen probleem.

     8. Deathspank

      @Beukman, nu wat tijd voor een zeer inhoudelijke reactie.

      In eerste instantie reageer ik altijd inhoudelijk op een comment. Uiteraard krijg je na verloop van tijd meer sympathie voor de een als voor de ander. Meestal ligt dat niet aan het standpunt dat wordt verdedigt maar aan de manier waarop, ik voer geen discussie om het eens te zijn. Ik ben altijd op mijn hoede op wie ik reageer, sommige mensen uiten zich te grof en door niet te reageren vermijd ik associatie, ook al kan ik niet iedere commentaar op een bericht van mij voorkomen. Ook zal ik altijd genuanceerd reageren op comments die betrekking hebben op demografische groepen, kijk m’n comments maar eens na…

      Ik praat niet (of zeer zelden als de trol er om vraagt) met iemand mee, en hoef daarom ook van niemand iets te vinden. Ben ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor mijn comment en niet het “groepsverband”. Dit geeft grote kracht, ik hoef namelijk nooit tweeslachtig te praten, ik heb standpunten waar ik het mee eens ben en waar ik het niet mee eens ben. Dat je nauw samenwerkt met de grootste trol van DDS vind ik zeer verwijtbaar. Wat ik nog echter vind is dat je het nooit openlijk oneens en afstand durft te nemen met zijn ziekelijke standpunten en pesterijen. Dit maakt je medeschuldig, en zal je altijd met twee monden moeten praten om dingen te vergoeilijken of ongepast je mond moeten houden. Voor nog een andere reden ben ik huiverig geweest, er wordt nogal selectief gequote dus als de grote Deathspank Beukman een compliment geeft kan dat zelfs jaren later nog zeer nadelig worden uitgelegd. Eerlijk duurt het langs zeggen we wel eens, en het is helemaal waar.

      Je bent op zich best een goede gast, echter moet je met jou alleen altijd op je hoede zijn en dat is erg jammer.

     9. Mezzadra

      Wat vindt Deathspank er van dat ik hier door een paar trollen tot vervelens toe voor p*dofiel wordt uitgemaakt?

     10. Peter Oudshoorn

      Deathspank,

      jij bent niet de eerste die Beukman verwijt te veel en te vaak de zijde van Mezzadra te kiezen en diens getrol door dik en dun te steunen: Merlot werpt dit Beukman al jaren voor de voeten, maar deze blijft volharden.

      Voor het overige is Beuk een prima vent die zoveel mogelijk inhoudelijk reageert en zelden trolt. Alleen zijn humor is nooit verder ontwikkeld dan brugklasniveau.

     11. Mezzadra

      Oudshoorn is inhoudelijk geen hoogvlieger en heeft, net als merlot, zichzelf emotioneel niet in de hand.
      Het resultaat in de inhoudelijke discussie is voorspelbaar en daarmee ook de obsessieve rancune jegens mij.

      Ik ben er inmiddels aan gewend geraakt.

     12. Beukman

      @Spank
      Bewaar je human interest verhalen voor het Viva-forum. Ik ben niet geïnteresseerd, bespaar je de moeite.

     13. Deathspank

      @Mezzadra: Behandel anderen zoals je door hen behandeld wilt worden.

     14. meneer cactus

      ach gut o gut , ons tarreltje kruipt in de slachtofferrol. Ons tarreltje vergeet echter dat alles wat hier geschreven is zijn eigen woorden zijn. Of ons tarreltje nou liep te trollen of niet je kan er natuurlijk op wachten dat je woorden die symphatie moeten opwekken voor martijn en p*d*folie je achter volgen.

      Ons tarreltje krijgt de rekening van zijn eigen trollen en bemerkt nu pas dat die erg prijzig is. Geen mens neemt het tarreltje nog serieus zodat ie binnenkort wel met een nieuwe nick zal verschijnen.

      Ga maar even uithuilen op mammies schoot tarreltje

     15. Deathspank

      @Beukman: Je bent een hond en de moeite niet waard.

     16. meneer cactus

      beetje laat die conclusie maar volledig correct.

      Als je bekman zijn kinderlijke argumenten ontkracht laat bekman de bal liggen en speelt ie samen met tarrel of pietje de man

     17. Dik

      “Je bent een hond en de moeite niet waard.”

      Bekman en de Aandoenlijke zijn hier alleen maar om minderheidsstandpunten in te nemen en te verdedigen, dat is treiteren, etteren, zuigen en klieren. Het is inderdaad een opzettelijk hond en landverrader bovendien.

      En de aandoenlijke? Hij dankt God voor de moord op Fortuyn en hoopt dat ISIS blijft bestaan, hij doet hier dagelijks zijn digitale plasjes, aangemoedigd door zijn rugridder Bekman.

     18. Mezzadra

      Ook Deathspank blijkt emotioneel niet bijzonder stevig.

      Wel jammer, hij deed even een poging redelijk over te komen.

     19. Peter Oudshoorn

      Beukman: ik neem mijn woorden terug. Je bent geen prima vent, maar een grote hufter door op zo’n laatdunkende manier op Deathspanks reactie te reageren.

      Voor mij heb je afgedaan en heb je jezelf in de categorie van Mezzadra geplaatst: een niet serieus te nemen trol die wegglibbert zodra het te moeilijk wordt.

      Schaam je, druiloor.

     20. Deathspank

      @Dik: Ik heb niks tegen een minderheidsstandpunt. Het is de manier waarop.

     21. Dik

      @Spank: Het zijn bedreven stokers, samenwerkers, die hier hele dagen ópzettelijk minderheidsstandpunten verdedigen. Dat heeft niet te maken met een open en eerlijk debat/discussie.

      De aandoenlijke doet dat zeven dagen per week en gemiddeld 13 uur per dag. Ik heb dan ook maar één eenvoudige boodschap: Hij doet hier zijn digitale plasje. Voor, ik citeer, de hond geldt exact hetzelfde.

     22. Mezzadra

      Morgen zal de heer Oudshoorn Beukman en mij weer prijzen over de hoge inhoudelijke kwaliteit van onze bijdragen.

      Zijn stemmingswisselingen houden de spanning er in.

     23. Beukman

      Wat zijn jullie toch een stelletje ouwe wijven.
      Ik kom hier niet voor aandacht, ik kom hier niet voor complimenten, ik kom hier niet om beoordeeld te worden, ik kom hier niet om vrienden te maken, ik kom hier om te discussiëren. Niet over elkaar, maar over politiek.

      Babbel gerust nog een tijdje na. Ik ga pitten want er moet ook gewoon geld worden verdiend. Welterusten dames.

     24. Siemien

      Zowel Beukhol en Mezzadra worden hier haarfijn op hun plekje gezet en ontleed met hun ped*file verheerlijkingen, er wordt de vloer met deze labiele aangeveegd, snoeihard aangepakt met hun eigen woorden en statements..

     25. meneer cactus

      Zoek narcisme eens op tarrel !

      QUOTE Mezzadra 7 minuten ago
      Morgen zal de heer Oudshoorn Beukman en mij weer prijzen over de hoge inhoudelijke kwaliteit van onze bijdragen.

      Zijn stemmingswisselingen houden de spanning er in. END

      Wat een flapdrol

     26. Deathspank

      @Peter Oudshoorn: Dank je. Wat ze doen moeten ze zelf weten, alleen niet meer ten koste van mijn energie. Onthoud dat ze nooit kunnen reageren als echte mensen, al gedragen ze zich soms wel zo.

    2. Deathspank

     @meneer cactus: Dit was zijn laatste comment. Jij gaat nog regelmatig in discussie met die gasten, ik niet meer! Geen behoefte aan hypocriete klootzakkerij.

     1. Mezzadra

      Gods zegen toegewenst, beste Deathspank, ik wens u van harte een behouden vaart.

     2. meneer cactus

      ik blijf reageren op die hufters hun zielige comments om ze inhoudelijk te ontkrachten. Hun subjectieve linkse gezwets kan je zo makkelijk weerleggen met objectieve argumenten. Ben dat linkse gel*ul over hoe sociaal en maatschappelijk bewogen hun linkse abjecte denkbeelden zijn helemaal zat.

      Links is gif voor een maatschappij waar de mens zich wil ontwikkelen met eigen verantwoordelijkheid een leven op wil bouwen naar eigen wensen en eigen kunnen.

     3. EU kok

      Quote : Deathspank: Dit was zijn laatste comment
      .
      En over een paar dagen tracht die dooie opnieuw onder een andere naam zijn gelijk te halen.

  2. Mezzadra

   Een minderheidsstandpunt kan in beginsel nog juist zijn. In dit geval betreft het ook bizarre onzin.

   1. Dik

    De aandoenlijke, fervent voorvechter van de zaak van Martijn, hij koestert warme gevoelens voor kleine kinderen, heeft zijn digitale plasje weer gedaan.

    1. Mezzadra

     Dik probeert het gesprek weer op seks met kinderen te brengen.

     Deze p*dofiele obsessies van sommigen hier beginnen wel heel erg storend te worden.

     1. Dik

      …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
      ~Lao Tse aka Mezzadra~

      dagelijksestandaard.nl/2019/08/marianne-zwagerman-legt-vinger-op-etterende-wond-van-maatschappij-kwetswinst/#comment-1107920

     2. Mezzadra

      Dik en seks met kinderen. Eigenlijk het enige onderwerp waar hij over praten.

     3. Dik

      De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
      ~Mezzadra~

     4. Mezzadra

      Arme kerel toch!

     5. EU kok

      Dick, zonder vrouw, zonder kinderen, kan niet snappen dat ouders bijzonder warme gevoelens voor hun kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes hebben.
      Een van de vele zaken welke voor Lugar&Dik&Siemien &andere inlogs te hoog gegrepen zijn.
      Men dient compassie te hebben met deze eenzame zielepoot.

     6. Dik

      Bestaat ISIS nog? Dat is voor Geert wel te hopen.
      ~Mezzadra~

     7. Mezzadra

      Klopt, mededogen met deze stakkers is op zijn plaats.

     8. Dik

      Hoe diep is Nederland gezonken als mensen als ‘Bernice Graatsma’ op kosten van de belastingbetaler satanische kindermoordenaars verdedigen en waarheidsstrijders proberen te ridiculiseren en criminaliseren?

      15 juni, 2014

     9. EU kok

      Ja, @Dik, in een land waar een advocaat, kind van NSB-ouders, bezorger van een vet staatspensioen voor de NSB weduwe ROST VAN TONNINGEN, gewoon in de 2e kamer kan zitten namens FvD.

  3. Rosasolis

   E@ Beukman, Wees niet bevreesd. Wij meerderheden in het het politiek zijn met je helemaal eens.
   Er komt geen vertrek van Nederland uit de EU. Nederland wil juist vorderingen brengen binnen onze EU, omdat wij moeten voor behalve onze eigen land, maar ook voor het belang van Europa in het buitenland opkomen. Europa is sterk, maar moet nu niet meer onder de invloed van Amerika komen. Kortom: laten wij opkomen voor onze Europese identiteit in de wereld. Vele soldaten hebben ervoor gevochten en hun leven gegeven. Vele gewone Nederlanders hebben veel ellende meegemaakt.
   Met het huidige politiek in Amerika gaat het slecht onder leiding van Trump die dagelijks zijn trouwste medewerkers dumpt van wegens een meningsverschil.
   Dus waarom moet onze EU beleid de zeer onstabiele van Trump steunen?
   Onze Europa is veel ouder. Laten wij EU landen bij elkaar komen om voor onze identiteit op te komen voor een heel sterke nieuwe Europa, die een nieuwe licht voor de wereld kan betekenen.
   vooruitgan

   1. Beukman

    @Rosasolis
    Ik denk inderdaad dat Baudet bezig is aan een achterhoedegevecht.
    Het lijkt erop dat er iets van een Europese identiteit aan het ontstaan is, maar laten we nog even afwachten hoe dat zich ontwikkelt.

    1. Mezzadra

     Sinds Baudet de inhoudelijke correctie van Otten ontbeert zie je hem alle kanten op fladderen en paniekerig radicaliseren.
     Het zal bijdragen aan een snellere ontmanteling van zijn identitaire beweging.

     1. Beukman

      @Mezz
      Ik durf me niet aan voorspellingen te wagen, maar Otten fungeerde inderdaad als een anker. Zulks blijkt ook uit de podcast van een paar weken geleden (Haagse Zaken) over het beruchte interview met Otten in NRC. Een must voor FvD-stemmers en -duiders.

     2. meneer cactus

      welke inhoudelijke correctie tarrel ? het geblaat van otten waar hij stelf de speech was veel te rechts opgesteld om daar verder niets mee te doen.

      de enige die ik hier paniekerig zie flaneren en fladderen ben jij tarrel. Een misselijke trol met zoals ie zelf zegt warme gevoelens voor kinderen.

 15. Rosasolis

  Baudet zoekt zoals altijd alleen voor sensatie, voor zichzelf. Laat hij eerst de ernstige problemen bij de medewerkers van zijn partij oplossen, voordat hij kritiek doet op het beleid van onze huidige regering. Met wie de samenwerking wel goed functioneert, behalve met D66. De recente sterk overdreven uitspraken van Baudet zijn duidelijk alleen bedoeld om voor nog meer extreem-rechts (mannelijke) nieuwe leden te lokken.
  1. Nederland is een van de oprichters van de E.E.G., de voorloper van onze huidige EU. Geen partij in Nederland behalve de 3- jarige FvD wil dat Nederland uit de EU treed.
  Nu al is de crisis in Groot-Brittannie de ergste sinds WW 2. En het wordt veel erger.
  2. Onze CDA, onder leiding van min. Grapperhaus van justitie, is vel tegen open grenzen voor illegale immigranten, en ook tegen het terug halen van de ex-Nederlandse jihad bruiden en hun kinderen. Ook zijn de coalitie partijen helemaal tegen
  3. Alleen idioten geloven dat er geen klimaat en milieu problemen zijn. Enkele dagen geleden waren er zowel in de kranten als op de radio nieuws berichten van een groei van astma en hart patienten in de randsteden van Nederland wegens zware lucht vervuiling, die nu de ergste van Europa is. Vele mensen uit deze regio verhuizen naar noordelijker steden wegens ernstige gezondheid’s problemen. Wat moet je doen als je doktor zegt dat u of uw kind lijdt onder de lucht vervuiling van Rotterdam en omgeving? Ik ben jaren geleden solo vocaliste geweest en heb deel genomen aan veel concerten. Maar sinds dat ik een aantal jaren astma patient ben, die gelukkig in de kop van Noord-Holland woont, kan ik alleen medeleven tonen aan de vele astma en hart patienten die leven en werken in de randstad gebieden langs de kust van Nederland.
  Volgens wetenschappers en artsen is de lucht in deze grote gebied van ons land nu zeer sterk vervuild. Maar ook in Hollands-Kroon (top van Noord-Holland), is er nu woning te kort. Wij moeten nu 3 jaar wachten op de woonlijst voor een bescheiden huur woning in Den Helder…Hopelijk krijgt T. Baudet nooit een astma aanval!
  Vele mensen, vooral Baudet aanhangers weten niet hoe het gaat als je een astma aanval krijgt van wegens extreme lucht vervuiling …je long- spieren verslappen en doen het niet meer, zodat je gewoon niet meer kan ademen.
  En daarna val je flauw op de tafel of op de vloer omdat je te weinig zuurstof krijgt.
  Wil T. Baudet deze zeer ernstige milieu dreigingen voor onze volks gezondheid negeren? Hopelijk komen er een aantal uitgetreden FvD leden bij een van onze grote bekende partijen om ons te steunen met het zeer noodzakkelijk MILIEU beleid vooral voor Nederland en ook voor de EU.

  1. Heinz

   U kunt praten wat u wilt, mevr, Rosa. Als het bij Baudet niet bestaat, bestaat het ook niet. De wet van Baudet.

   1. Siemien

    Nou adolfje, als je het over klimaatpensioenen hebt die smelten als sneeuw voor de EU

  2. Ron

   Je geeft Baudet de schuld.
   Maar de huidige partijen gekozen mede door jou zijn zondaar.
   Die zitten al lang aan de macht en Baudet komt net kijken, het jarenlange wanbeleid is d oorzaak.

   1 simpel voorbeeld. In bijna elke gemeente zitten al jaren de partijen aan de macht die nu zeuren over het klimaat, maar al jaren kappen ze overal bomen voor bebouwing enzovoort. Maar ze plaatsen nog geen 5% van de gekapte bomen terug.

   Nog een voorbeeld natuurmonumenten kapt overal de bossen leeg onder het mom dat het dan beter wordt, en dat alles gesteund door de huidige partijen. Maar iedereen slikt dat en kunnen zelf niet bedenken dat de natuur het beter kan regelen dan de mens.
   Kap met dat kappen en de natuur naar je hand te zetten.

   Kap je bomen voor bebouwing vervang ze dan elders en niet als park met her en der een boompje dat continu gesnoeid wordt, maak daar dan een bos dat zichzelf onderhoud.

 16. Wim Vreeswijk

  Een redelijk verhaal van Thierry doch het blijft de vraag of hij het mentaal op kan brengen om dezelfde harde lijn door te zetten zoals bij Geert. De offers zijn namelijk gigantisch: 14 jaar gegijzeld worden in een zwaar bewaakt safe house, allerlei dreigementen in je brievenbus krijgen. Jarenlang procedures moeten voeren omdat je een NUL gunfactor hebt bij kartelpolitici en corrupte ambtenaren, terwijl je wèl gelijk hebt bij 73% van de kiezers. De toekomst zal het moeten uitwijzen.

 17. joey

  Een verademing om normale realistische standpunten te horen mbt klimaat,immigratie en de kunstmatige lage rentestand,zonder hysterie en fata morgana’s van angsten!

 18. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Noorwegen en Zwitserland opereren meer dan uitstekend buiten de Europese Clan en hebben de volledige zeggenschap. Dat heb je niet als lid bent van de Europese Clan. Dan wordt je alleen maar in de (politieke) rol ernstig beperkt. Immers Brussel bepaald en Nederland die de torenhoge tol betaald. Het wordt immers alleen maar voller met die migranten en asiel cq gelukszoekers en dat terwijl Nederland al sinds de jaren 80 vol is. en de Euro ??? die is alleen maar ingevoerd om niet meer om hoeven te rekenen naar de gulden. Ik reken nog steeds om naar de gulden, ook is het zo bij internet aankopen naar de andere kant van de wereld reken ik ook om hoeveel het kost. Hersenen in conditie houden in alles omrekenen. De Euro houd je alleen maar dom en de ECB verlaagt continu de rente dat heb je met een gesamenlijke munt fantastisch die Euro. Bovendien is het recent aangetoond dat het papiergeld van de euro zeer besmettelijk is. Het papiergeld van de gulden was dikker en was niet smerig,dit terzijde Daarom begrijp ik Baudet maar al te goed voor een NEXIT niks is mooier dan volledige zeggenschap. Tegenstanders die sferen bij “the EU is the best en fuck the rest” moeten maar lekker erin blijven geloven. Ook zonder referendum kunnen we uit die Engnekken Clan omdat we er ook via de achterkamertjes erin zijn gekomen. De Euro en de EU ; maakt meer kapot dan je lief is.

  1. Beukman

   Dat verhaaltje over Zwitserland en Noorwegen wordt eindeloos herkauwd door brexiteers. Dat maakt het echter nog niet waar.
   Beide landen zijn economisch volledig ingekapseld in de EU dmv honderden of duizenden verdragen: Zwitserland zit in de Europese Vrije Handelsassociatie; Noorwegen zit in de Europese Vrije Markt. Het verschil is dat beide landen geen stemrecht hebben, omdat ze dus niet deel uitmaken van de EU. Als de EU een nieuwe regel invoert, komt die regel ook terecht in de verdragen die Noorwegen en Zwitserland hebben.
   Misschien kan je dan maar beter gewoon in de EU zitten.

 19. Pauline Kummer

  Het programma WNL teruggezien en mijn conclusie is, veel te doen om niets. Migratie valt af, is niet alleen op te lossen. Aan klimaatakkoorden valt niet te ontkomen, aanvullend of niet. WNL fungeerde als decor omdat Baudet een mooie jongen wil zijn. Artiest.

  1. meneer cactus

   wat bent u een eenzijdige berichter , quote Migratie valt af, is niet alleen op te lossen. Aan klimaatakkoorden valt niet te ontkomen, aanvullend of niet. end

   Migratie is per land op te lossen door niet meer gelukszoekers op te nemen als asielzoekers.

   Klimaat is juist niet per land op te lossen omdat water en luchthekken niet bestaan.

   uw decor is derhalve een decor van list en bedrog. Kan zo de uitzending in bij Harry Mens

  2. Mezzadra

   Mooie samenvatting, Pauline. Zo eenvoudig ligt het inderdaad.

   1. meneer cactus

    ook de tarrel gelooft in luchthekken om Nederland en waterdammen in de zeeën. Dat noemt een tarrel dan een mooie samenvatting. 🙂 totaal krankzinnig die linkse ubermenschen

    1. Ron

     Uber???
     Ah autocorrectie waarschijnlijk moest unter zijn.

  3. Nep

   Goed gezegd!

 20. J.Rademaker

  Nee ? Het systeem van Dragi is het opkopen van staatsleningen met vers gedrukt geld.
  Baudet heeft dus gelijk als onze pensioenfondsen niet meer in die rommel hoeven te ¨beleggen ¨.

 21. Bes Tolen

  Pauline. Uw achternaam laat ik hier achterwege. Immigratie kan een regering hier nog heel wat aan doen maar diverse krachten in de politiek verzetten zich hier tegen. Als Nederland alleen al de voorstellen van die bepaalde partij in Denemarken grotendeels zou overnemen, zou enorm schelen. Ja, de voornemens van de nieuwe regring daar al zou overnemen. Asielzoekers uit veilige landen naar de gevangenis (voorstel van de directeur COA nota bene). Dit kan met illegalen ook. Deze groep is al tientallen jaren groot en wordt steeds weer uitgedund door verblijfsvergunnigen, die ten onrechte definitieve worden en aangevuld met nieuwe illegalen. Daar wordt ook aan verdiend door allerlei (autochtone) lieden, die hier voor het eerst lijken te werken en sinds kort is die mogelijkheid door de regering duidelijk vergroot. O.m. door start ups. Met veel overheidsgeld en positieve discriminatie van lieden, die zo uit het verre buitenland komen.

  1. DidiMadloba

   Immigranten zonder verblijfsvergunning zijn een probleem, daar is iedereen het over eens. Maar er zijn er slimmerikken bij die hun uitzetting handig wetetn te traineren.

   Ik vermoed dat velen van hen hooguit asiel aanvragen omdat dat tijd kost, en ze intussen hier kunnen verblijven.

   Er is een samenhangend beleid nodig tegen ongewenste (en voor gewenste) migratie. Daar wil het Marrakech pact aan werken. Maar dat wilde Baudet saboteren. Want populisten willen geen oplossingen. Hun kiezers zijn ontevreden, en dat moeten ze blijven. Stel je voor dat ze tevreden gesteld zouden worden! Dan zouden ze meteen weglopen.

 22. Peterl

  Baudet wil een referendum over de Nexit wat betekent dat hij er niet komt. Wel werkt hij eraan de EU van binnenuit te veranderen.

 23. Nep

  Baudet lees toch eens de feiten van NASA en geef toe dat je je vergist.
  Zo stupide kan je toch niet zijn? Of heb je je bull misschien gekocht met mamma’s geld?

 24. DidiMadloba

  Ik was er al bang voor: Baudet wil laten zien dat hij slimmer is dan Boris J., en het verlaten van de EU wel in goede banen weet te leiden. Wij hebben tenslotte ook geen Noord-Ierland.

  Zoals wel vaker bij populistische demagogen zit het venijn van Baudets “wensen” in zijn verhaal verstopt. Hij neemt namelijk voetstoots aan dat Nederland geen invloed heeft op het beleid van de EU. De werkelijkheid is dat de Raad van Regeringsleiders feitelijk de lakens uitdeelt in de EU. Daar zit ook Mark Rutte bij, of een vakminister als het om een specifiek onder deel gaat. Echter:
  1) het Nederlandse parlement verzuimt stelselmatig onze ministers met een duidelijke opdracht naar Brussel te sturen, en ze achteraf te bevragen naar de uitkomst, en
  2) juist daardoor is het voor landelijke politici vaak verleidelijk om impopulaire maar noodzakelijke maatregelen door te drukken via Brussel.

  Intussen overdrijft Baudet schromelijk:
  * het aantal vluchtelingen is bij langen na niet zo groot als hij suggereert
  * de problemen met de pensioenen zijn een gevolg van een wereldwijde trend naar dalende rente
  * maatregelen voor het klimaat zijn bitter nodig. Over de hele wereld gaan mensen de straat op om een doortastender klimaatbeleid te eisen. Maar Baudet is als typische populist tegen. Hij is overal tegen.

  1. Siemien

   Nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit,nexit, nexit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.