Wir schaffen das 2.0: Duitsland gaat kwart van alle migranten op zee opnemen

Kijk eens aan! Werd het net weer een beetje rustig op de Middellandse Zee, komt Duitsland de boel weer verzieken. Het land is namelijk bereid om een kwart van alle migranten die aankomen in Italië, op te nemen. Dat meldt het AD.

Duitse minister van Binnenlandse Zaken verkondigde dit in de Süddeutsche Zeitung. Het is een kwestie van tijd voor het nieuws ook de potentiële migranten bereikt. En net zoals we een flinke piek zagen op het moment dat Merkel ‘Wir schaffen das’ zei, zo zit de kans er dik in dat men wéér de oversteek gaat wagen.

Duitsland zet de hele EU daar eigenlijk mee voor het blok. Zij kunnen nu steeds aangeven dat ze ‘slechts’ een kwart accepteren, maar die andere driekwart moet natuurlijk óók ergens heen. Die komen dan weer in de asielprocedure, waar blijkt dat ze allemaal 17 jaar en homoseksueel zijn, met wat bijkomende frustratie dat zij niet naar Duitsland mogen. U kunt wel raden waar dat op afgereageerd gaat worden…

Frankrijk schafft ook lekker mee
Frankrijk doet ook mee met dit debiele idee en is naar verluid eveneens bereid om een kwart van alle vluchtelingen op zich te nemen. Mooi man, zo’n democratische EU waar twee landen even besluiten de helft van alle vluchtelingen op zich te nemen! De poorten staan vanaf nu dus gewoon weer wagenwijd open, als ze ooit al dicht hebben gezeten…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Jumping

  Stop met de EU in deze vorm.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  NEXIT.

  1. Korporaal Monty

   Vandaag met je goede been uit bed gestapt?

 2. Marija

  A.s.a.p. Uitstappen.

 3. Vit

  Ik lees net in de Telegraaf dat er 930 in Wassenaar (tijdelijk) opgenomen worden, dat wordt weer het touwtje uit de brievenbus halen.

  1. Korporaal Monty

   “dat wordt weer het touwtje uit de brievenbus halen.”

   Nu pas?
   Dat touwtje hangt toch al jaren niet meer uit de brievenbus.

   1. Vit

    Weleens van ‘cynisme’ gehoord?

   2. Vit

    Nog een ze kosten gemiddeld zo’n 25.000 euro per persoon per jaar, moet kunnen.

    Bron: Rijksoverheid.

    1. Willemm

     Vit besteedt die paar euro per jaar liever aan zichzelf dan aan andere mensen. Zijn eigen recht, maar misschien denken andere mensen daar anders over.

     1. Bolkestein

      Welke andere mensen denken daar anders over? Je doelt misschien op die parasieten die alles voor niks waar anderen voor hebben gewerkt willen opeisen? Wel, wat moeten wij met parasieten te maken willen hebben? Parasieten willen wij gewoon niet. Wij kunnen parasieten missen als kiespijn. Net zoals bladluis bij onze gewassen.

     2. Sprookjesfiguur

      “Vit besteedt die paar euro per jaar liever aan zichzelf dan aan andere mensen”

      En de willempies van Nederland geven gemeenschapsgeld, en het land, net als volksverraders weg aan illigale migranten, onder het mom ‘vluchteling’ ze lijken wel gekke henkie.

    2. Bolkestein

     € 25.000 (bron: Rijksoverheid)

     Nu gaan we even rekenen wat we met die € 25.000 gaan doen.

     Jaar in jaar uit. Per asieleiser. Dus vermenigvuldigd met alle asieleisers die nu al niet aan de poort geweerd zijn (terwijl dit wel had gemoeten). Dat nog te vermeningvuldigen met heel hun gevolg waarmee deze instroom asieleisers ons nog zal gaan opschepen. Dat nog te vermenigvuldigen met hun nazaten die ze hier gaan fokken. Dat nog te vermenigvuldigen met nieuwe instromen. Dat nog te vermenigvuldigen met hun gevolg. Dat nog te vermenigvuldigen met hun nazaten.

     Al met al een dure verzameling, die houten paardjes. En waarom zouden wij die houten paardjes moeten willen? Ze kosten ons alleen maar geld en we krijgen er alleen maar ellende voor terug.

   3. santiago

    Monty. Heb je dat touwtje nog wel en is het een beetje stevig.

   4. meneer cactus

    hier niet meer , maar de wijken hier zijn ook al vol gedouwd vanaf 1980 ongeveer.

 4. Decca

  Wanneer gaan we als bevoling naar Brussel om met duizenden en duizenden in de Wetstraat duidelijk te maken dat Europeanen de grenzen dicht willen EN DE REGERING IN BRUSSEL OPGEDOEKT KAN WORDEN. Dat die hele zooi aan de andere kant van de M-zee moet blijven. Wij klagen dat het millieu het zwaar te verduren heeft om onze economie gaande te houden. Wanneer we weer ettelijke miljoenen monden ook nog te eten moeten geven en een bed, wordt het economisch geen haalbare kaart meer. Spanningen in woonwijken zullen ontstaan. Eigen volk wordt gedegradeerd tot 0. En moet maar zien. Terwijl de klaplopers de ruif staan leeg te vreten. Eruit met heel die handel. Ga in dat mooie land Afrika maar eens heel hard aan het werk. Jullie hebben lang de tijd van onze centen gehad om te zien hoe het moet. Kom van je luie reet af en ga aan het werk.

  1. Korporaal Monty

   “Wanneer gaan we als bevoling naar Brussel om met duizenden en duizenden”

   Als zelf Wilders geen massaal demonstratie kan organiseren wie dan wel?

   1. santiago

    Monty. Doe eerst je pilletjes maar even innemen, dan gaat het straks wel weer. Niet die blauwe hoor, die zijn om te masturberen.

  2. Willemm

   Helaas voor de rechtspopulisten ziet de meerderheid wel grotere problemen dan het immigratieprobleem en zijn zij wel voor Europa.

   1. M de ruyter

    Willem. Immigratieprobleem is niet iets wat alleen rechts populistisch raakt. Die “grotere problemen die de meerderheid ziet” zoals een welvaartsstaat onder druk, klimaat problemen, verhuftering, ruimtegebrek door toename bevolking, segregatie ed word door immigratie al of niet legaal, alleen maar verergerd.

    1. Sprookjesfiguur

     verhuftering.

     Inderdaad. Ik heb volledig schijt gekregen aan veel van mijn medelanders. Hier handel ik naar, en steek ik zeker niet onder stoelen of banken. U kiest voor verdeling? U krijgt verdeling.

   2. meneer cactus

    de wortel van het grootste probleem is het migratieprobleem willempie

    — woningvoorraad wordt gekaapt
    — sociale voorzieningen worden gekaapt
    — aantal mensen per vierkante kilometer wordt teveel
    — zorg wordt overbelast
    — toeslagen worden uitgekeerd en verhaald op het omslagstelsel
    — rechtelijke macht wordt overbelast
    enz enz willempie

    Orde op zaken stellen in het migratie vraagstuk geeft automatisch ruimte in de andere vraagstukken willempie. Kinderen begrijpen dit maar linkse klabakken niet want die zijn enkel bezig met het eigen deugen.

 5. AS210854

  Nederland doet ook mee, wij gaan het betalen, met onze zelf opgebouwde pensioenpot. De eu is hard aan het werken om dit voor elkaar te krijgen. Rutte lacht alles weg en zet ZOALS gewoonlijk zijn handtekening bij het KRUISJE.

 6. Siemien

  Er zijn er natuurlijk een paar die hier structureel reageren die het nog te weinig vinden hoor

 7. tonna

  Deze propaganda van Duitsland en Frankrijk om illegale immigranten met open armen te blijven ontvangen,heeft zijn oorzaak níet vanuit humanitaire redenen,er zit méér achter!
  De quasi mensenlievende besluiten,genomen door twee van de grootste steunpilaren van de EU worden zelfs wereldkundig gemaakt,om de “immigranten”extra motivatie te geven!
  De EU economie wordt willens en wetens verzwakt,met deze volksverhuizing als instrument en dekmantel.
  Tel daarbij op de overdreven en miljarden kostende klimaatdoelstellingen,deze sociaal/economische zelfmoord,wordt de machteloze burger alsook door de strot gedrukt!
  Als het te laat is zullen we allen weten waarom Europa werd verkwanseld,een burgeroorlog lijkt mij nog de enige optie om Europa te redden!

  De souvereiniteit die nog steeds leeft in de harten van de bevolking in de EU lidstaten moet gebroken worden,en dat

  1. Willemm

   Gaat het nog een beetje? Ik heb veel gekke dingen gelezen hier op DDS, maar nog niemand die om een nieuwe wereldoorlog vraagt.

   1. Siemien

    Jullie (Willemm/Adolf trude) wensen meer islam in Nederland

  2. Trude Herr

   Jazeker ! Een burgeroorlog, dat is de oplossing. En Tonna zit met de armen over het hoofd onder de keldertrap. Heel hard te jammeren.

  3. Dropje

   Liever oorlog dan een windmolen
   Zo heb ik het nog nooit bekeken

 8. santiago

  Als ze eenmaal in Duitsland zijn , zijn ze ook bij ons. Lekker hoor.

  1. santiago

   Mooi he 1 Europa.

   1. Vit

    Alleen worden de financiën anders verdeeld per land, dat dan weer wel.

 9. EU kok

  Ik ga steeds meer begrip krijgen voor Petertje Oudshoorn om in het land van Moedertje Merkel te zijn gaan wonen.
  Veel vriendelijker voor hem en andere vluchtelingen.
  Zo draagt ook hij zijn financiële steentje bij aan dit Europese probleem.

 10. Pauline Kummer

  Dit is het begin van een Gouden Eeuw voor Europa. Mensen die wat van hun leven willen maken, gezamenlijk de schouders er onder.

  1. Siemien

   Jij je schoudervullinkjes eronder “zij” hun handjes ophouden

   1. Bolkestein

    🙂

  2. Mieremet

   Gouden eeuw was 400 jaar geleden. Het is nu platina.

 11. meneer cactus

  Ze kunnen nu de boel al niet meer controleren begeleiden

  merkel heeft echt een herseninfarct wat blijft sudderen
  Wie betaald jouw rekening links serpent ?

  1. Pauline Kummer

   @meneer cactus,..Ik ben financieel onafhankelijk. Altijd goed opgelet. Voor mij geen probleem om een ander te helpen. En het is *betaalt* geen betaald heb ik geleerd.

   1. M de ruyter

    Oké prima, geweldig voor jou! Gefeliciteerd krummer. En nou niet andere mensen eronder willen houden door alsmaar hogere belastingen te willen om de projecten te financieren die jou een warm gevoel geven, maar de werkende klasse het hardste raken!
    * veranderende wijken, afbrokkelende welvaartsstaat, segregatie ed.

   2. Peter Oudshoorn

    Ik heb het vermoeden dat Aytas/Satya onder de nieuwe nick Pauline Kummer is teruggekeerd op DDS.

    Zij pochtte er ook altijd op dat ze financieel onafhankelijke was en altijd goed oplette. Bovendien was zij zeer voor de komst van hordes immigranten, als financiele compensatie voor de stakkers – wij gemene blanken hadden immers Afrika leeggeroofd.

 12. Mieremet

  En dan een kwart van de resterende driekwart… En dan weer een kwart van wat overblijft etc. Tot er maar 1 overblijft en ach laat die maar binnen, het is er maar 1tje.

 13. Baron von Munchhausen

  Dus,…… de aan Merkel borst lebberende Rutte: “wij nemen de rest wel!”

 14. plakband

  Duitsland gaat kwart van alle nieuwe migranten opnemen.
  De rest van Europa krijgt driekwart door de strot geduwd.

  Ziehier de macht van de multinationals.
  Multinationals hebben alleen maar behoefte aan consumenten.
  Aan armoedzaaiers in Afrika kunnen ze niets verkopen.
  De migranten die in Europa in de bijstand zitten consumeren er op los.
  Rechtsbijstand, hulpverlening, woningen, internet, voedsel, vervoer, vakanties naar het thuisland, noem maar op. Dat geld wordt onttrokken aan de spaarzame Europeanen.
  Spaarzame Europeanen wonen vooral in het noorden van Europa.

 15. Hermann

  In de reacties lees ik steeds maar “wat kost het” Een absurdistische benadering van menslievendheid. Betalen voor het redden. De brandweer zou er rijk van worden.

  1. Tman

   Hermann Göring
   Denk jij nog steeds dat de illegalen toestroom slachtoffers zijn?
   Luchthappend gered uit koude water?
   Naïeveling!

   1. Tman

    De noord-west Europese bevolking moet zijn krachten buiten de politiek om, gaan bundelen!
    Er zijn al genoeg bestaande groeperingen Vlaams Belang,N-VA (Nieuw-Vlaamse Alliantie),AfD en Pegida ,Rassemblement National, Lega Nord,PVV, Hongaarse Burgerunie,Jobbik,het nativistisch FvD,FPÖ, Law & Justice (Polen),Dansk Folkeparti,Stram Kurs,Zweden Democraten,Ons Slowakije,
    Kiesdrempels houden extreemrechtse partijen niet meer weg van het centrum van de macht!

    1. Hermann

     Vele van die clubjes gaan struikelen over drempel. Neemt u dat maar van mij aan. Zij maken ruzie onder elkaar en gaan met kwaaie koppen ten onder in de anonimiteit. Bovendien ze krijgen geen letter op het papier. Het bruist niet van kennis en kunde bij deze voetzoekers.

     1. Tman

      göring
      Tevergeefse hoop,het gaat gebeuren!
      De vraag is wanneer!

 16. Bolkestein

  We laten niemand verdrinken, maar we laten wel tientallen miljoenen van onze eigen mensen stikken. Humaan hoor. Wir schaffen das.

  1. Dik

   En vergeet niet dat iedere vluchteling en potentiële moordenaar kan zijn, Merkels handen worden daarom steeds roder van het bloed.

 17. tailgunner

  Nou, daar komen ze weer aan hoor, de ‘workforce’. Mannen van stavast die hun handjes komen laten wapperen om onze EUconomie weer gezond te maken en te zorgen voor onze oude dag.
  NEXIT.

 18. Bes Tolen

  Het gaat de Duitse fascisten niet om de Duitsers en nog minder om de Europeanen. Het gaat alleen om hun eigen zieligheid en dat belang wordt momenteel waargenomen door dictator Merkel. Uit de familie van onderkruipers onder het communisme? Zo voelen de christen fascisten zich daar in Duitsland weer wat veiliger en dat betekent dat ze eerder het eeuwige leven beërven. Menen tenminste. Zo heet dat Dan is wat ze hier op aarde doen begrijpelijk te maken, vinden ze zelf. War vindt u daarvan?

 19. Vrijedenkert

  Turkije laat migranten weer massaal naar Griekenland en Europa reizen!
  Minister Salvini in Italië op een zijspoor gezet en premier Kurz in Oostenrijk afgetreden…
  Merkel die kraait dat de EU-Frontex watertaxi weer bootvluchtelingen moet gaan oppikken!
  Nu ook nog dit bericht dat Duitsland en Frankrijk een kwart van alle migranten gaan opnemen!
  Tel dit allemaal bij elkaar op en er kan maar een conclusie worden getrokken…

  DE MIGRATIESTROMEN NAAR EUROPA GAAN WEER ENORM TOENEMEN!

 20. RvdBe

  Ronduit asociaal, de volgende generaties opzadelen met een probleem wat nu opgelost moet worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.