Ha! Robert Jensen snapt vrouwensporten niet en hekelt het mooiste "dat gekreun ook, aaaaahaah"

Geen categorieokt 22 2019, 21:00
Robert Jensen maakt in zijn meest recente show foute grappen over vrouwensporten. Voor hem als homoseksueel moet dat natuurlijk saai zijn, want het gemis van de gevoelens rondom het vrouwelijke schoon maken de sport minder interessant. Jensen snapt dat. Dus wat dacht hij? Laten we de vrouwensporten even op de hak nemen zoals het tennissen. Dat kreunen, je weet wel.
Jensen die de vrouwensporten niet leuk vindt. Goed, toegeven de vrouwensporten zijn wat langzamer, maar zeker niet minder vermakelijk om naar te kijken. Wat Jensen gewoon niet begrijpt, omdat hij homo is, is hoe fijn het is om bijvoorbeeld te kijken naar dames die voetballen met prachtige benen. Maar dat gaat er bij Jensen niet in. Jammer. Ook het gekreun van Maria Sharapova zou hij waarschijnlijk niet kunnen waarderen.

Maria Sharapova kreunt

Legendarische vrouw. Behalve de foute grappen van Jensen gaat hij ook nog in op serieuze onderwerpen zoals het verschijnsel nepnieuws. Volgens de voormalig RTL-ster is de publieke omroep de grootste verspreider van nepnieuws.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten