Politie doet mega drugsvangst! 13 miljoen euro aan waarde!!

De Amsterdamse politie heeft een groot drugsnetwerk opgerold dat volgens justitie onder leiding stond van een vrouw – in deze sector is dus geen quotum nodig, kuch. Tijdens het overhoop halen van de woning kwam de politie met een enorme vangst naar buiten: bijna dertien miljoen euro aan contant geld heeft de politie bemachtigd!

Nederland heeft af en toe veel weg van een narcostaat. Bijna wekelijks worden drugslaboratoria of andere plekken ontdekt en ontmanteld. Toch is deze vangst uniek. Dertien miljoen euro aan contant geld heeft de politie weten te bemachtigen, een immens bedrag uiteraard.

Volgens justitie was al langer duidelijk dat het huis van de vrouw als belangrijke plek diende voor haar drugshandel. Ze stond namelijk in hoog aanzien in de Amsterdamse drugscene.

Vanaf 12 september werden er achter gesloten deuren al stappen onderhouden om haar netwerk uit te pluizen en uiteindelijk over te gaan op de arrestatie, en met succes kunnen we zeggen.

De advocaat van de dame in kwestie zegt dat de verdenking zeer speculatief is. Zij zou niet de leider zijn of iets dergelijks.

Het is zeer speculatief dat zij een grote leider is. Er is bij haar geen geld en geen gram cocaïne aangetroffen. Er zouden beelden zijn dat zij met koffers heeft rondgelopen. Welke leider van een drugsbende loopt nu zelf rond met koffers?”

De chef van de Amsterdamse politiekorps is uiterst tevreden en is van plan vaker via deze methode te werk te gaan. Geen enkele ruimte voor drugscriminelen in de stad!

Drugsbendes verdienen enorm aan cocaïnehandel, dit is ondermijning ten top. Verdachten leven helemaal onder de radar en hebben veel dure panden in gebruik. Ik ben trots op de vele collega’s die meewerkten aan dit onderzoek. We hebben nu zeven verdachten aangehouden, maar ik sluit niet uit dat er nog meer zullen volgen.”

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. ZiggyStardust

  Hulde!!! Aanpakken die staatsondermijnende criminelen! Alles afpakken en opsluiten voor lange tijd. En daarna geen recht meer op sociale voorzieningen wat mij betreft. Zo raak je ze hard, en ontmoedig je toekomstige criminelen hetzelfde pad op te gaan.

  1. spelende vrouw

   perfect en bijkomend hun met een dubbele nationaliteit de Nederlandse nationaliteit ontnemen en uitzetten.

   1. ZiggyStardust

    Helemaal mee eens! We moeten van de narcostaat die we nu zijn af. En moeten we daar verblijfsvergunningen, nationaliteiten en paspoorten voor intrekken dan is dat wat mij betreft geoorloofd.

    1. spelende vrouw

     Heb net het lijstje met nationaliteiten gezien. Geen Nederlander te bekennen.

     1. Vanduinen

      @Mevrouw; Zou het kunnen dat ze undercover opereren. Een nickname is zo aangemeten. Ik denk dat het spel van die mevrouw nu wel over is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.