Politie doet mega drugsvangst! 13 miljoen euro aan waarde!!

Geen categorieokt 01 2019, 18:45
De Amsterdamse politie heeft een groot drugsnetwerk opgerold dat volgens justitie onder leiding stond van een vrouw - in deze sector is dus geen quotum nodig, kuch. Tijdens het overhoop halen van de woning kwam de politie met een enorme vangst naar buiten: bijna dertien miljoen euro aan contant geld heeft de politie bemachtigd!
Nederland heeft af en toe veel weg van een narcostaat. Bijna wekelijks worden drugslaboratoria of andere plekken ontdekt en ontmanteld. Toch is deze vangst uniek. Dertien miljoen euro aan contant geld heeft de politie weten te bemachtigen, een immens bedrag uiteraard.
Volgens justitie was al langer duidelijk dat het huis van de vrouw als belangrijke plek diende voor haar drugshandel. Ze stond namelijk in hoog aanzien in de Amsterdamse drugscene.
Vanaf 12 september werden er achter gesloten deuren al stappen onderhouden om haar netwerk uit te pluizen en uiteindelijk over te gaan op de arrestatie, en met succes kunnen we zeggen.
De advocaat van de dame in kwestie zegt dat de verdenking zeer speculatief is. Zij zou niet de leider zijn of iets dergelijks.

Het is zeer speculatief dat zij een grote leider is. Er is bij haar geen geld en geen gram cocaïne aangetroffen. Er zouden beelden zijn dat zij met koffers heeft rondgelopen. Welke leider van een drugsbende loopt nu zelf rond met koffers?”

De chef van de Amsterdamse politiekorps is uiterst tevreden en is van plan vaker via deze methode te werk te gaan. Geen enkele ruimte voor drugscriminelen in de stad!

Drugsbendes verdienen enorm aan cocaïnehandel, dit is ondermijning ten top. Verdachten leven helemaal onder de radar en hebben veel dure panden in gebruik. Ik ben trots op de vele collega’s die meewerkten aan dit onderzoek. We hebben nu zeven verdachten aangehouden, maar ik sluit niet uit dat er nog meer zullen volgen.”

 

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten