Video: de Brexit is verraden en “de Europese Unie heeft gewonnen” – Robert Jensen

Zojuist stemde het Britse Lagerhuis tegen de plannen van premier Boris Johnson, waardoor de Brexit hoogstwaarschijnlijk wéér wordt uitgesteld en moet Johnson extensie aanvragen bij de Europese Unie. Robert Jensen gaat in zijn meest recente Online Show van gisteravond al in op de Brexit en het “verraad van het volk” door de politieke klasse. Hij heeft verder geen goed woord over voor ‘de falende Boris Johnson’. 

Ondertussen heeft de Britse premier Boris  Johnson gedreigd de rechtstaat aan z’n laars te lappen en de Brexit gewoon te forceren. Tegelijkertijd lapt het Lagerhuis de uitslag van het Brexit-referendum aan haar laars door steeds tegen alle voorstellen te stemmen. Kortom: niemand heeft schone handen in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens Robert Jensen is de Brexit steeds populairder geworden en zou het referendum “bindend” moeten worden uitgevoerd. Maar dat is dus precies wat er jaar na jaar niet gebeurt. Het frustreert de bevolking en de polarisatie tussen de die-hard Brexiteers, soft-Brexiteers en remainers blijft voortduren.

Jensen heeft verder geen goed woord over voor Boris Johnson, die hij “een enorme idioot, een enorme clown” noemt, en inderdaad. Johnson faalt nog erger dan de voormalige premier Theresa May. Jensen stelt verder dat hij Boris Johnson “nooit heeft geloofd” toen hij zijn belofte deed ‘het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie te loodsen’. Volgens de voormalige RTL-ster verziekt Johnson de Brexit en speelt hij de rol van een “hele vervelende dombo”. In de Britse peilingen zien we de negativiteit van Robert Jensen eigenlijk niet terug en dat is wel wat vreemd. Volgens peilingen blijft de Conservative Party van Johnson namelijk gewoon zetels winnen:

Ondanks alle chaos in het Verenigd Koninkrijk is er toch nog een kans dat de harde Brexit op 31 oktober plaatsvindt, maar of Johnson zo’n juridisch risico aandurft moeten we afwachten. Immers hebben diverse volksvertegenwoordigers gedreigd hem en zijn regering voor de rechter te slepen als men een harde Brexit forceert.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. DidiMadloba

  Wat kan mij de mening van Jensen schelen. Die knul mislukte zelfs als dwarsligger.

 2. Fortiori

  Wat een onderknuppel is die Jensen toch. Van meet af aan bleek al door die uitslag dat er geen overtuiging was voor een totale Brexit hoe graag ook de deskundige DDS’ers dat wensten.
  Het heeft tot dusverre een kapitaal gekost aan oeverloos heen en weer overleg, vergaderen.
  Dom, dom. Engeland is geen Empire meer. Gewoon een eiland met vrienden in Europa. Drie jaar verder nu en een algehele verdeeldheid binnen de bevolking. Maar goed, alles is in handen van Robert Jensen…

  1. DidiMadloba

   Sterker nog: Engeland is maar een half eiland. Het deelt het eiland Groot-Brittannië met Schotland en Wales. Bescheidenheid is gepast.

 3. Mezzadra

  Dat Boris een idiote clown is heeft die malle Jensen bij uitzondering wel weer goed gezien.

  1. Nep

   Juist dat is ook het enige!

   1. Mezzadra

    Ik zie dat de hits voor Jensen gestaag teruglopen. Die sukkel verdwijnt wel naar de marge.

 4. Meriadoc Brandebok

  Punt is dat Johnsons eerdere strategie hopeloos mislukte en dat hij, met het mes van het Lagerhuis op de keel, moest afzien van een nodeal en terug naar de EU moest om opnieuw over het uittredingsakkoord te onderhandelen.

  Hij heeft slechts lichte wijzigingen aangebracht in de deal van May. Nu heeft hij de harde Brexitters (vreemd genoeg) wel aan zijn kant. Of deze deal een meerderheid haalt zien we volgende week.

  Eerst heeft een oud-Torie nog een amendent ingedient om een nodeal Brexit definitief uit te sluiten, waardoor de stemming over de deal pas volgende week kan plaatsvinden. Volgens een eerder aangenomen wetsvoorstel moet Johnson vanavond uitstel vragen aan de EU. Dat wil hij echter niet. Maar dat moet volgens de wet dus wel. Een eersteklas bende weer.

 5. KingRich

  Jensen is een wanstaltig, fatsig onderkruipsel

  1. Top

   Het verwachte stompzinnige bijdragen van een parasiet. Even een riedeltje ‘Fat-shaming’, om de aandacht voor zijn eigen corpulente en vadsige lichaam te compenseren. Bah, wat een enorme klootzak ben je toch

 6. Nep

  Achterlijke Jensen, ga gauw weg!

 7. JFU

  Mocht de brexit worden afgeblazen, dan ziet het er slecht uit voor de bevolking in heel Europa. De dictators in Brussel zullen dan de onderdrukking van de bevolking in een sneltreinvaart verder uit gaan voeren.
  Nog meer moslims toelaten, hogere lasten voor de werkende bevolking, en nog meer straat arme en corrupte landen toelaten. Dit allemaal gesteund door extreem linkse regeringen in Europa. De ondergang van het eens zo democratisch en welvarend Europa komt steeds dichterbij, tenzij er een wonder gebeurd die het tij kan keren.

  1. Sans Rancune

   Absolute onzin. Het welvarend Europa komt weer dichterbij. Dat zie je aan de koers van het oplopend pond. De markt krijgt weer vertrouwen in het terugkerend verstand.

 8. Jumping

  Jensen raakt een zeer gevoelige, Linkse snaar.
  De Linkse plassertjes zijn vochtig, dus heeft hij zijn doel berijkt.

  Rutte is het slechtste,wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  NEXIT.

  1. Nep

   Zucht de demente heeft weer een aanval!

  2. Mezzadra

   “ De Linkse plassertjes zijn vochtig, dus heeft hij zijn doel berijkt.”

   🙂

 9. Joop Klepzeikert

  De linkse Britse politici bewijzen steeds weer dat ze, net als hun Nederlandse collega’s, niets met het volk hebben, maar enkel en alleen voor de elite bezig zijn. Voor de banken, verzekeraars en multinationals. Dat zijn de enigte partijen die er belang bij hebben om bij de EUSSR te blijven. Het volk ondervind alleen maar nadelen van die ultra extreem socialistische dictatuur.

 10. Michael

  Ach ja… die Jensen. Neemt iemand hem serieus? Lekker makkelijk, schreeuwen vanaf de zijlijn. In dit geval ook schelden. Maar zelf een idee hebben hoe het dan wel moet ho maar.

  1. Sans Rancune

   Houd er wel rekening mee dat hij hier een handje vol supporters heeft die ook van schelden houden. Dus voor u het diepe in wil duiken, opgepast!

 11. Seneca

  bizar zijn de reacties van de bekende linkse trollen zoals mezzadra, dididildo, fortiori, nep (hoe juist is deze nickname), meriadoc, king rich (welke eikel zit achter deze wanstaltige nickname) en michael. zoals gewoonlijk willen zij de boodschapper vermoorden en zij denken niet verder over de eventuele gevolgen van deze afwijzing door het parlement. het enige juiste alternatief is nieuwe verkiezingen en men zal zien wat de uitkomst daarvan zal zijn.

  1. Sans Rancune

   Een nieuw referendum, zo spoedig mogelijk en afrekenen met die nachtmerrie die ons land ook nog eens veel geld zou kosten. Maar dat mocht van de DDS supporter die doorgaans altijd over belastingcenten heeft.

   1. Mezzadra

    De Brexiteers vrezen een nieuw referendum omdat ze beseffen dan dan een meerderheid van het volk voor remain zal stemmen.
    De Britten hebben in meerderheid inmiddels door dat ze zijn bedrogen.

    1. Meriadoc Brandebok

     Ik zou daar niet al te zeker van zijn. Wat dat betreft hebben de Britten een gigantische bord voor het hoofd. Als er nog een referendum komt rijdt Fsrage gewoon weer met zijn oplichtersbus door het Verenigd Koninkrijk om de Britten voor de tweede keer in het pak te naaien.

     De Schotten hebben in meerderheid tegengestemd. Zij zijn zeker een meer nuchter volkje dan de Engelsen

    2. Buzz68

     … ach ja -en bevalt de uitslag weer niet, dan doen we er gewoon nog eentje.

     Brexit gaat gewoon door ,31-10

  2. Meriadoc Brandebok

   @Seneca

   Wat mij betreft zijn nieuwe verkiezingen niet nodig. De Britten hebben eerder de 650 zetels van het Lagerhuis verdeeld. Men kan het termijn gewoon uitzitten.

 12. Willemm

  Jensen representeert alle schreeuwertjes op DDS die het zo veel beter weten allemaal. Nooit argumenten, alleen maar ad hominem en schelden. Ze zijn zelf van hun gelijk overtuigd maar niemand anders kan ze serieus nemen en het is maar goed ook.

 13. Groeneveld

  Natuurlijk heeft Jensen gelijk: na 3 jaar en 4 maanden steggelen, faken, fucken, pappen en nathouden, liegen en draaien is de Brexit niet uitgevoerd, hoewel een meerderheid van het Britse volk dat middels het bindende referendum eiste.

  ‘De Brexit is verraden en de Europese Unie heeft gewonnen’, is dan ook een terechte opmerking. En Boris Johnson is de stroman die daar dapper aan meewerkt.

 14. Buzz68

  Grote veranderingen gaan zeldzaam op een geordende wijze.
  Brexit komt er heus wel!

 15. Jack Flash

  Het VK referendum was democratisch.De ondemocratische EU lange arm weet hoe dan ook de verdeeldheid in het VK onder de brexiteers te oogsten.
  Tijd = winst.
  Tijd zal het leren.
  Nexit.

 16. Lex

  Och och och hoor de linkse kliek hier op DDS een blaken wat een Anti Jensen Sentiment.

  Hij word steeds beter en beter, heerlijk om naar zijn YouTube video’s te kijken ik kijk uit naar het volgende deel. Hij zegt waar het op staat en slaat de spijker op zijn kop.

  die genen die dit niet waarderen vallen wat mij betreft meteen door de mand.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.