Wordt vast groot succes: mannelijke verkrachters mogen naar vrouwengevangenis als ze zich registeren als vrouw

Een nieuwe briljante beleidswijziging in Britse gevangenissen: veroordeelde verkrachters die nog een celstraf moeten uitzitten, kunnen dat doen in een vrouwengevangenis. Het enige wat ze daarvoor hoeven te doen is zichzelf als vrouw laten registreren, en klaar is Kees.

Wie dacht dat het zich maar voortslepende Brexitdrama het enige probleem was dat het Verenigd Koninkrijk had, moet zich misschien toch maar even achter de oren krabben. Binnenkort hebben in ieder geval gedetineerde vrouwen er een aanzienlijke kopzorg bij: ze moeten bang zijn voor verkrachtingen. Het wordt namelijk mogelijk voor mannelijke gevangenen om zich te laten overplaatsen naar vrouwengevangenissen. Mits ze zich laten registreren als vrouw. Het beleid gaat niet alleen gelden voor tasjesdieven, fraudeurs of belastingontduikers… maar ook voor verkrachters.

Wat een briljante beleidswijziging van de Britse politie! Yikes:

“Police forces across Britain are now allowing convicted male rapists to be recorded as being female if they no longer want to identify with their sex at birth.

Six forces, including South Yorkshire and Thames Valley constabularies, were revealed to have adopted the practice, which allocated sexual offenders with a different gender identity on their official database which is used by the Home Office.

Responding to questions about males sex offenders identifying as females, Thames Valley Police confirmed they only be referred to as females in their system.”

Vrouwenorganisaties zijn boos over de zet die juist bedoeld was om diversiteit verder te stimuleren en te promoten in alle lagen van de overheid. Maar kennelijk is diversiteit toch niet altijd even prachtig, hè? Wie had dat nou gedacht?!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Dit krijg je dus als je linkse leipelingen laat regeren. Die zijn te debiel om over de gevolgen van hun idiote wanbeleid na te kunnen denken en komen er dus pas later achter wat ze aangericht hebben.
  Het volk wat op zulke linkse leipelingen blijft stemmen is geen slachtoffer van dat linkse tuig, maar zijn daar verantwoordelijk voor.

 2. Tman

  Velen Britten gaan nu veelvuldig vagina’s ongeoorloofd penetreren,om na de veroordeling als verkrachtende en geregistreerde vrouw zonder belemmeringen het copulatie feest voort te zetten in een naar lul smachtende vrouwengevangenis!

 3. crimson1960

  @joop klepzeikerd
  Als ze er al achter komen, zo achterlijk zijn die linkse griezels.

  1. Mezzadra

   Ik begrijp dat het links beleid betreft.

   🙂

   1. Rechtsaf

    elk gezond weldenkend mens zou mezzadra graag eens op z’n muil willen slaan…en terecht natuurlijk, wie wil dit nu niet?

    1. Joop Klepzeikert

     @Rechtsaf: Vroeger werden zulke elke zaterdagavond de kroeg uit gebeukt. Toch leerde ze daar niets van. Kwamen elke zaterdagavond weer vervelend zijn en klappen ontvangen. Helaas kan dat in de internet kroeg niet.

     1. Vlaswiek

      De aandoenlijke geniet ervan, dat is onderdeel van zijn psychische aandoening.

  2. Joop Klepzeikert

   @crimson1960: Velen van dat zwakzinnig linkse tuig zullen er inderdaad nooit achter komen. Daar zijn ze te zwakzinnig voor.

 4. crimson1960

  @rechtsaf
  Ja graag zelfs.

  1. Rechtsaf

   Ik weet het er zijn er hier genoeg die denken wat ik zeg….

 5. merlot

  Dit soort absurditeiten zijn het gevolg van genderwetgeving. Jazeker: wetgeving. Er doorheen gelobbied door de lhbti-beweging en omarmd door…u raadt het al…links.

  DE GENDERIDEOLOGIE

  “Het is allemaal het resultaat van een agressieve en steeds meer succesvolle diversiteitsagenda in de westerse wereld. De genderideologie krijgt langzaam maar zeker handen en voeten in de samenleving. Weinig mensen realiseren zich dat het genderdenken top-down wordt aangestuurd door de Verenigde Naties, de Europese Unie en nationale regeringen, wereldwijd. De gevolgen daarvan zijn verstrekkend en nauwelijks te onderschatten.

  De kerngedachte is: we moeten af van het plaatje dat je als jongen of meisje wordt geboren, dat man en vrouw elkaar voor het leven trouw beloven en een gezin stichten. Dat mag dan al eeuwenlang normaal zijn, vandaag geldt het als een idéé: iets wat tussen je oren zit en hoort bij opvattingen van vroeger.

  Man/vrouw en homo/hetero zijn ‘veel te simplistisch voor de complexe beleving van seksuele aantrekking die mensen ervaren. We hebben meer verdieping nodig, en meer ruimte voor het individu om zich volledig te ontplooien.’ Aldus romanschrijver Gerrit Jan Wielinga, actief in de homolobby en oprichter van een denktank voor biseksuelen.

  De lhbti-beweging wil dat we gaan geloven dat je je geslacht zelf kiest (lhbti staat voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen, zie kader). Niet biologische kenmerken maar gevoelens bepalen je sekse. Deze ontdek je dus gaandeweg en ze kan ook wisselen. Volgens deze ideologie is het discriminerend om te zeggen dat heteroseksualiteit de norm is – diversiteit is de standaard.”

  ht*ps://dewaarheidsvriend.nl/artikelen/genderideologie-ontmantelt-identiteit-van-man-en-vrouw

  DE WAANZIN TEN TOP, maar het is g.v.d. gewoon beleid geworden. We worden geregeerd door krankzinnigen.

  1. Rechtsaf

   We hebben geen verdieping nodig maar grenzen, als mensen grenzeloos worden gaan ze rare dingen doen en dat is wat je ziet in onze maatschappij…

 6. JFU

  Dat wordt gezellig daar…..

 7. bandini

  Ik kan me ook maar zo voorstellen dat een verkrachter zich wel tweemaal bedenkt voordat hij tussen criminele dames gaat bivakkeren. Dat zijn natuurlijk geen lieverdjes en als die samenheulen om die verkrachter een lesje te leren zou hij misschien wel meer dan een paar blauwe plekken kunnen oplopen!! Ik verlekker me al over de verhalen die onvermijdelijk gaan volgen!!!

  1. Abn

   Alles kan er terug aan worden genaaid hoor. Of het dan ook nog naar behoren werkt..

   Werkt vast ook voor andere misdrijven.

   Maar dat is wel een grotere straf dan in een mannengevangenis, zo een kippenhok. Als ge masochist zijt kun de ook in een kantoorflat gaan werken, daar zit ook een overmaat vrouwen/vrouwelijke types. Dat geeft geen fijne werksfeer.

 8. pakwatjepakkenkan

  hatseflats !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.