Bizar! FC Den Bosch doet verslag over wedstrijd maar heeft racisme-incident niet vermeld!

Geen categorienov 18 2019, 13:00
Wat er gisteren gebeurde op tijdens de wedstrijd van FC Den Bosch - Excelsior was weer een triest dieptepunt binnen de voetbalwereld. Waar het voetbalnieuws de afgelopen weken vol over stond gebeurde nu ook op een Nederlands speelveld. Kinderachtig, laag-tokkie gedrag doordrenkt met racisme was ook te zien op de tribune van Den Bosch, uiterst triest dat dit nog steeds in Nederland gebeurt.
De Italiaanse voetbalwereld wordt altijd gezien als een bolwerk van racisme en neo-nazistische voetballeuzen, de afgelopen weken is Balotelli vaak het doelwit van racistische spreekkoren. We waren naïef om te denken dat we in Nederland voetbalsupporter hebben die wat 'normaler' zijn. In het verleden is bijvoorbeeld Kenneth Vermeer vaak genoeg slachtoffer geweest van idiote 'voetbalsupporters'. Ook binnen bepaalde 'tokkie' groepen op de tribunes zit er een soort van diepgewortelde vorm van racisme. Dit komt er helaas uit bij voetbalwedstrijden, waar de emoties hoog oplopen.
Zo ook dus gisteren bij enkele debielen die zich FC Den Bosch-supporters noemen. Het ergst van allemaal is dat bij het wedstrijdverslag van FC Den Bosch er niks, maar dan ook niks staat vermeld over het incident. Dit is uiteraard bizar, alle media stonden er vol van en Den Bosch acht dit niet belangrijk genoeg of zo?
Het is triest dat is gebeurd in de Nederlandse voetbalwereld. Aan FC Den Bosch dan ook de taak om dit KEIHARD te veroordelen. Tot nu toe blijven ze verdacht stil. Enorm triest dit...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten