Europa hatende baardmannen reëel probleem: ‘Zes mannen in Nederland en België opgepakt voor financieren ISIS’

ISIS had geen crowdfunding nodig om toch de nodige financiering te ontvangen vanuit Europa. Een groot onderzoek naar terrorismefinanciering concludeerde dat er verscheidene mannen in Nederland en België ISIS-strijders hebben gefinancierd. Enorm sneu om te beseffen wat voor sneuneuzen we zelf herbergen in ons land. Mannen die zo’n hekel hebben aan het Westen dat ze een stel antisemitische gekken durven te financieren. Walgelijk.  

Vier van de zes mannen werden opgepakt in Midden-Nederland. Tussen 2013 en 2014 zouden ze in Turkije en Syrië geld hebben overhandigd aan diverse islamisten van ISIS. Het geld zou worden ingezameld door een stichting dat claimde zich in te zetten voor oorlogsslachtoffers.

Diezelfde stichting zou in Nederland naar verwachting 200.000 euro hebben opgehaald door bijeenkomsten en benefieten te hebben gehouden in Nederland. Dit betekent dat er mogelijk veel meer mensen bewust hebben geïnvesteerd in de financiering van ISIS.

Hoe groot en ernstig het probleem daadwerkelijk is, weten we nog niet. Andere onderzoeken lopen gelukkig nog, maar dat we te maken hebben met diepgewortelde rot dat moge duidelijk zijn. Het is onbegrijpelijk dat er idioten en warhoofden in Nederland vrijwillig ISIS financieel hebben ondersteund. Wat bezielt zulke mensen?

Eerder dit jaar zijn er ook al mensen opgepakt voor het financieren van terrorisme, er lijkt geen spraken te zijn van een ‘incident’ of een verward individu maar van een groter netwerk achter deze idioterie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Ritter

  De islam vormt een groot probleem voor Europa; salafisten; jihadisten; enzovoorts.

  En dan nog willen bepaalde personen (vaak met steun van de media) ISIS leden naar Nederland halen.

  Dat is natuurlijk vragen om problemen want deze ISIS leden houden vaak vast aan hun ideologie en zullen een gevaar blijven vormen voor de Nederlandse samenleving.

  Overigens hebben de Europese landen als Polen en Hongarije dit probleem niet omdat deze landen de islam buiten de deur heeft gehouden en daarmee de problemen die de islam veroorzaakt in de West Europese landen.

  1. Sergeant Monty

   “Overigens hebben de Europese landen als Polen en Hongarije dit probleem niet”

   Daar leeft de bevolking ook heel gelukkig zonder zorgen en criminaliteit.

 2. Heinrich

  2021, stem FvD of PVV!

 3. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik wordt hier niet blij van de manier hoe elke vrome moslim hier onterecht als ISIS aanhanger wordt geframed

 4. Anne Sophe Schillersdorf

  Met pijn in mijn hart moet ik constateren dat als het zo doorgaat met de hetze tegen alles dat met islam te maken heeft, ik op een gegeven moment afscheid zal moeten nemen van DDS. Dus denk er over na

  1. Mycase

   Ja dat zullen we doen hoor hahahahaahahaah
   EN NOU OPGETIEFT VUILE DREKNEK

   1. Nep

    Plebejer!

  2. Sergeant Monty

   “ik op een gegeven moment afscheid zal moeten nemen van DDS”

   Alleen van DDS of ook van Nederland.
   Mijns inziens zijn er heelveel landen waar je als vroom moslim een veel prettiger en religieus leven kan leiden dan in Nederland.

  3. Tman

   soppige schimmelk*t:
   Vaarwel, ik wens je het slechtste!
   En kom nooit meer terug!

   1. Nep

    Het komt je allemaal zelf toe, plebejer!

   2. Heinz

    Soppige schimmelkut, bang om het uit te spreken?

  4. Vit

   @ASS hole

   Je zou ons geen groter plezier doen, we gaan wel met de pet rond voor een bloemetje, ik vrees dat het een madeliefje wordt.

  5. Heinz

   Het wordt al minder Anne. Vroeger werd ik een “rotmof” genoemd. Nazi, of iets dergelijks, NSB’er, het waait wel weer over.

 5. Jack Flash

  “Wat bezielt deze mensen”
  Wat moeten die lui hier nog is een betere vraag.Preventief ‘opruimen’ is het goede antwoord.

 6. P. Breetveld

  Die gasten weten volgens mij zelf niet eens wat er op die vlag gekalkt staat. In plaats van hier de stoere jongen uit te hangen is er nog wel gelegenheid voor ze om het in de zandbak ten uitvoer te brengen. Dat is een stapje te ver.

 7. Jack Flash

  Houd de eer aan uzelf ASS.
  Ga alstublieft heen en vermenigvuldig u niet.

  1. Jumping

   @Jack Flash.

   En als ideale oplossing, stort je muts vol met beton, je weet nooit waar dat goed voor is.

 8. Mycase

  Een beetje vent kijkt dan tenminste nog recht in de camera toch ???

 9. Jumping

  Voor de goede orde.

  GEMATIGDE MOSLIMS BESTAAN NIET.

  Katiane Kayvantash.

  1. Tman

   jumping:
   Een goede moslim woont niet in Europa, maar ergens in een hete zandbak,ver weg!

 10. Nep

  Een bericht aan de redactie. Nogmaals!
  Kunnen jullie er aub voor waken dat er geen afschuwelijke reacties over kinderen en nog meer walgelijke opmerkingen van plebejers hier geplaatst worden.
  Dit zegt zoveel over hun niveau. Had gedacht dat het niveau hier iets intellectueler zou zijn.
  En maak duidelijk dat ik geen alter ego ben van een andere schrijver, zodat ze dat niet steeds opnieuw hoeven te herhalen.

  1. Original NL

   Maaaam ze doen het weer..!!

 11. Gerlos

  Topje van de hele grote islam ijsberg.

 12. Sharktyricon

  Weet je wat ook een groot Europees probleem is? De groeiende extreem rechtse organisaties, vreemd genoeg is er op deze site met geen woord over gerept maar zie het artikel over de noodtoestand in Dresden.
  En @jumping misschien is het leesmateriaal “heilige boeken – ballonendoorprikker” een aan te raden stukje waar Katiane Kayvantash behoorlijk en kritisch wordt belicht 😉

  1. musicmaniac

   Helaas zijn de rechts-extremisten steeds linkser [lees; nationalistischer en socialistischer] geworden. Zowel moslims als extreem-rechts haten de Joden. Beide groeperingen ontkennen de holocausten en ontwrichten het democratische systeem in Europa. De scheidslijn tussen extreem-rechts en extreem-links is de laatste jaren veel dunner geworden, terwijl de scheidslijn tussen extreem-rechts en gewoon rechts alleen maar dikker is geworden. Adolf H. was een dictator en Erdogan is van hetzelfde laken en pak. Maar wel heel geliefd bij de moslims, die ook weer de genocide op Armenië ontkennen. Dus ook moslims zijn bij deze dus ook extreem-rechts.

 13. Sharktyricon

  Leg eens uit hoe nationalisme links is, want volgens mij is het opkomen voor je volk en land (eigen volk eerst) altijd iets geweest wat een rechts idee is en pleit links vooral gelijkheid.

  Wat betreft moslims die joden haten:
  Hij schreef u dezelfde godsdienst voor, die Hij aan Noach oplegden en … die Wij Abraham, Mozes en Jezus oplegden. (Soera 42:13).
  Wij geloven in hetgeen ons is geopenbaard en hetgeen u is geopenbaard; en onze God en uw God is Eén. (Soera 29:46).

  Overduidelijk dat de koran dus niet wordt nageleefd als joden worden gehaat.
  Dat er kromme interpretaties zijn zal ik niet ontkennen en dat die ook extremistische volgelingen hebben ook niet. Echter het is klein deel, hetzelfde als bij voetbalsupporters, dat er hooligans bestaan betekent niet dat elke supporter een hooligan is. Zo ook met de islam, christendom en ook jodendom.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.