Oh nee, daar gaan we! Jihadiste die terug wil naar Nederland blijkt echtgenote van beruchte ISIS-gek

isis chickies
Foto: Twee ISIS-kippetjes in een gevangenenkamp in Syrië. Bron: Screenshot Channel 4.

Een Nederlandse jihadiste die vastzit in een detentiekamp in Syrië wil extreem graag terug naar Nederland. De straf die ze mogelijk hier krijgt is natuurlijk een lachertje met wat ze kan verwachten in Syrië, vrij begrijpelijk dan ook dat ze terug wil naar Nederland. Nu blijkt ze alleen de echtgenote te zijn van een beruchte ISIS strijder….

Journalisten hebben honderden gesprekken gevoerd met verschillende ISIS bruiden, de meeste wisten niks van wat hun man deed. Dit is uiteraard complete kolder, maar de gutmensch journalisten trappen hier uiteraard in. Dit soort tranentrekkende verhalen doen het immers goed.

Nu blijkt dat Jihadiste Ojone I. terug wil naar Nederland, dit op zichzelf is niet raar. De meeste ISIS bruiden willen wel weer terug naar hun Europese thuishaven. Echter ligt het bij haar wat anders, zij is namelijk heel open in wat haar man allemaal deed voor de haatbaarden-gekkies. De meeste bruiden lopen te jokken of spelen de onschuld zelve, maar niet Ojone.

De rechter gaat zich nu buigen over deze casus, en mocht de rechter een terugkeer goedkeuren dan kan de Staat daar gelukkig nog tegen in beroep gaan. Als ze namelijk terugkomt en aankomt op Schiphol dan kan ze direct worden aangehouden en later worden berecht.

Zullen er meer van zulke gevallen komen? Dit gaat een enorm probleem worden voor onze rechtsstaat, want wat moeten we met deze terreur-gekkies?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

38 reacties

 1.   

  Die dachten natuurlijk dat ze lekker samen met manlief in een 5 sterren hotel all inclusive gingen zitten daar in Syrie.

  1.   

   Inderdaad, Rutte heeft meer op met de ISIS moordenaars.

   Die moordenaars gaan gewoon het vertroetel circuit in, hun leven lang alles gratis.

   En Rutte verklaart met zijn handels wijze, de Nederlandse bevolking VOGELVRIJ.

   BEDANKT RUTTE.

  2.   

   Idd verre oosten…zij dachten dat ze in syrië ook een svb of een gemeenteloket a la nl hadden waar gratis geld zonder tegenprestatie te halen viel.

 2.   

  “Jihadiste Ojone I.wilt terug naar Nederland”
  Bevreemdend dat dit mislukt mens nog denkt iets te kunnen willen, puur en enkel gebaseert op het bezit van een NL paspoort?
  Er zullen in de nabije toekomst vele wetswijzigingen moeten plaatsvinden, de 1e en 2e Kamer zullen hier hard over moeten gaan nadenken!

 3.   

  Ach dat maakt toch niet uit! Mensen kunnen veranderen en het beste is om zeer tederheid en liefde te laten zien dat niet de juiste keuze gemaakt heeft. Een keer foei zeggen werkt. Juist als deze mensen met discriminatie te maken hebben vanwege hun religie gaan ze zich zo gedragen dus in feite weten we wie schuld draagt

  1.   

   Weer zo’n losse flodder p*do .
   Je kunt het niet laten en je wil het niet .
   Inhoudelijk weer hetzelfde als wat een koe uitschijt.
   Zoiets verdient de doodstraf en moet gewoon dood en vooral hier niet naar toe .
   Einde discussie.

   1.   

    Bonte reus lees haar/hem verhaal eens averechts.

    Dat is haar stijl en als je dat weet heeft ze nog gelijk ook.

    1.   

     Kijk zo de aangepaste tekst van Anne.

     Ach dat maakt toch wel iets uit! Mensen kunnen nietveranderen en het beste is om zeer veel slaag te geven en geweld te laten zien dat ze de juiste keuze gemaakt heeft. Een keer foei zeggen werkt niet. Juist als deze mensen met liefde en begrip te maken hebben vanwege hun religie gaan ze zich zo gedragen dus in feite weten we wie schuld draagt

     1.   

      @Ron
      Ahaa .
      Nu begin ik het te begrijpen .
      Bedankt voor deze uitleg .
      Ik had het anders nooit begrepen omdat het zo beroerd uit zijn/haar strot komt .

  2.   

   “Juist als deze mensen met discriminatie te maken hebben vanwege hun religie gaan ze zich zo”

   Daarom zijn ze naar het kalifaat afgereisd.
   Waarom willen ze nu terug naar een land wat zij niet accepteren en die hun niet accepteert.

   Iran is een beter land voor hen om te leven volgens hun wormen en maden.

  3.   

   Echt vies gewoon!

   1.   

    Tussen de lakens is niets vies. Uw onderbewustzijn is teveel geremd door verkeerde indrukken.

  4.   

   schimmeldorp:
   Praat eens met een psychotherapeut mbt dit onderwerp!
   Na het dertigste levensjaar verandert een mens in relatief normale omstandigheden, niet meer wezenlijk, daargelaten gebeurtenissen als Alzheimer, lobotomie, hersentrauma’s, dr*gs, alcohol etc.

  5.   

   Anne heeft volgens mij iets teveel “liefde en tederheid”van de mannelijke kant van haar familie gekregen toen ze klein was volgens mij

   1.   

    Anne is Mezzadrammer en Pauline en Nep en Willem etc. Een grijze ouwe trol die op kleine kindertjes geilt. Niet voeren graag.

  6.   

   Zeker! Knuffelcursus organiseren. Theorie en praktijk lessen, net als bij de opleiding voor een rijbewijs. Door ze op te sluiten in kerkers lost niets op. Voetmassage is ook heel effectief, mensen worden er rustig van en verlangen vervolgens naar genegenheid.

  7.   

   Blablabla

  8.   

   “ tederheid & Liefde” Wat een naïeve opvatting vanuit een wereldvreemde SafeSpace. Luister maar eens goed naar hun onschuldige slachtoffers. Laffe instelling.

  9.   

   Waar woon jij? Op de achterkant van de maan? Ik ga er maar van uit dat je grapje maakt.

 4.   

  @ Bart
  Jij schrijft :Dit gaat een enorm probleem worden voor onze rechtsstaat, want wat moeten we met deze terreur-gekkies?

  Heel simpel lijkt me. Beveiliging inhuren?? :l

 5.   

  at haal je dan je land binnen?

  Een Sky News-correspondent is naar zo’n kamp gegaan waar ISIS leden zitten en sprak met de ISIS vrouwen en kinderen.

  En die vrouwen zijn nog steeds fanatiek ISIS en ondersteunen dus die ISIS ideologie en haten het westen.

  Wat je dus je land binnenhaalt zijn mensen die niet loyaal zijn met de westerse levenswijzen maar loyaal zijn aan de ISIS ideologie.

  Uit het artikel in HLN:

  “We zullen jullie afslachten”: Britse journalist sprak met kinderen en geradicaliseerde moeders in berucht Syrisch vluchtelingenkamp

  Kortom; de ISIS vrouwen en kinderen hangen nog steeds fanatiek de islamitische ISIS ideologie aan. Deze mensen naar Nederland overbrengen is vragen om (toekomstige) problemen.

  U kunt het artikel verder lezen in HLN.

 6.   

  Harald Doornbos schrijft op Twitter over de ISIS vrouwen o.a. het onderstaande:

  “niet alleen vechten ISIS-vrouwen soms actief mee aan front, ze speelden instrumentale rol bij opbouw ISIS-staat; bij scholing/hersenspoelen kinderen, zuiveren van lokale bevolking, officiele slavernij, zelfmoordaanvallen etc.”

  Besef dus goed wat je het land binnenhaalt.

 7.   

  want wat moeten we met deze terreur-gekkies?

  Hen daar laten berechten waar ze hun oorlogsmisdaden begaan hebben. Ze zitten al in voorarrest, dus laat het vonnis maar snel geveld worden.

  1.   

   Bolkestein:
   Als we de kans zouden krijgen, die lui te laten berechten in het land alwaar de misdaden werden gepleegd,doen!
   Maar de altruïstische (gutheit ist dumheit) EU/NL zullen ze waarschijnlijk hierheen halen, onder het mom van onontkoombare grondwettelijke bepalingen, meermaals aangehaald door de sadistische salafistische p*do mossad!
   Momenteel zijn wij met ons allen overgeleverd aan de EU en Rutte3, het is niet anders!

 8.   

  Ach ja…en die arme onschuldige kinderen ook…
  h**ps://www.telegraaf.nl/video/85731652/is-jochie-we-zullen-jullie-afslachten

  1.   

   Die larven komen dus ook hierheen.

 9.   

  De advocatuur zit op rozen. Ze kunnen zich nu kwalificeren in de verdediging van de bruiden. Zo levert het terugkeer probleem weer een voordeel op voor de jurist. De boeken over recht en wetkennis kan ik van het zolder afhalen. Kookboeken over Duitse winterkost aan de kant schuiven en de zware boeken over Burgerrecht de trappen afsjouwen.

 10.   

  Net op de radio nieuws gehoord dat Turkije is al begonnen met IS vrouwen en kinderen naar hun thuislanden terug te sturen. Gewoon op een vliegtuig zetten, en als het landt gewoon uitstappen en dan weggevoerd door de politie. In Nederland is er geen grondig
  wet voor wat hier met deze IS vrouwen zal moeten gebeuren…als zij inderdaad op Schiphol worden gedumpt. Terug naar Turkije steuren? Of enkele maanden opgesloten worden, en daarna vrijkomen met alleen een enkelbandje? Zij kunnen ook rondlopen met een bommengordel op hun borst. Hopelijk wordt er nu haast door de CDA en VVD gemaakt, voordat het zover is. Deze vrouwen zijn geen schattige moedertjes, het zijn criminelen, die volledig onbetrouwbaar. Voordat zij Nederland verlieten wisten ze dat zij naar een oorlog gebied zou gaan…om in deze omgeving kinderen achter elkaar voor Isis te baren. Waarom zouden we enige humanitaire gevoel voor deze criminelen hebben?
  En bekende oud Engels uitdrukking: “you reap what you sow”.
  (Je oogst wat je zaait). Ze zijn oud genoeg om te weten wat het betekend om
  een crimineel te zijn.

  1.   

   @Rosasolis
   Ze komen niet ‘zomaar’ uit het vliegtuig Nederland binnen rollen. Er bestaat nog iets als de Koninklijke Marechaussee waar ze eerst langs moeten met geldige papieren. Hebben ze die niet dan gaan ze terug. Daarom nemen vliegtuigmaatschappijen nooit ‘zomaar’ iemand mee. Die kosten zijn voor hun. Ik heb geen idee hoe Turkije denkt ze hier af te leveren. Militair vliegtuig en ze er dan gewoon uitgooien?

   1.   

    Goed plan!

 11.   

  vrijwillig afgereisd , lekker daar blijven samen met je geradicaliseerde vrindjes en koters.

  Slecht idioten willen de geradicaliseerde mafklappers naar Europa halen. Europa een antiloop in een leeuwenkuil van extremisten. Opzouten met die idioten

  1.   

   Helemaal mee eens!
   Goed gezegd.

 12.   

  Stoom, stoom, maar dan wel uit m’n oren…dus ik stop maar voor er een bloedprop naar m’n hersens schiet en ik verlamd raak door schuld van dit wereldvreemde kabinet…..dus: ach, waarom zou ik mij verder druk maken, we hebben dankzij het totaal incapabele beleid van onze overheid nu toch al een enorme misdaadgolf. Elke dag een moord door een steek “incident” dan wel schietpartij.
  Wat maakt het dan uit als we daar ook nog wat van deze labiele moorddadige kinderen bij stoppen.

 13.   

  Inmiddels kan deze achterhoedediscussie worden afgesloten: h*tps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4917191/syrie-nederland-kinderen-kampen-rechter-kort-geding

 14.   

  ASSchillersdorf is blijkbaar ook van de partij van de jihadisten?? Zo doet ze wel maar ik neem voorlopig aan, dat haar vergaande uitspraken niet zo bedoeld zijn. Daar moet ze zich maar eens ondubbelzinnig over uit spreken.

 15.   

  Afschieten!!

 16.   

  Ik denk dat de ISIS-dames voor hun eigen gevoel niet de juiste bewondering worden bewezen. Ze zitten samen met andere moordenaressen en mohammedaanse landverraders in kampen, die volgens hun eigen vrome overtuiging ver beneden hun heilige aard en waarde zijn gelegen.
  Maar in diezelfde kampen zitten duizenden andere kinderen van andere landverraadsters uit andere landen die net zo zielig zijn.
  Dan vraag ik me af: Zijn kinderen uit al die andere landen minder waard, dan de kinderen die in de verte Nederlandse roots zouden hebben.
  Moeten we gaan discrimineren op de kinderen van al die landverraadsters.

 17.   

  Sommigen linksdraaienden hierboven halen Nederlandse rechters uit het vet, om die zielige verraderskindjes hier heen te halen.
  Maar sinds wanneer maken in Nederland D66 rechters de dienst uit. Ik dacht altijd dat de kamer onze regels opstelde.
  Misschien bestaat er een mogelijkheid om een angstige rechter een masker voor te binden, net als vroeger de beul, zodat de misdadigers niet weten wie de rechter is, en men hem, na een voor de misdadiger foute beslissing, geen geweld aan kan doen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!