Proest! Minister Grapperhaus waarschuwt op CDA congres voor "ondermijning", maar breekt zelf de rechtstaat af

Geen categorienov 09 2019, 19:00
Bizarre momenten terwijl het CDA congres -net als D66- bijeenkomt om daarmee de politieke koers van de partij te bespreken. Minister Grapperhaus, de bewindsman van het departement dat al meer dan 25 jaar haar kerntaak negeert door COA-faciliteiten in stand te houden, waarschuwde op het congres voor 'ondermijning', terwijl hijzelf de rechtstaat afbreekt en zijn departement al 25 jaar in gebreke blijft.
Het is hilarisch om te zien wat voor volk er rondloopt bij de politieke partijen van het kabinet Rutte 3. Bij het ChristenUnie-congres liepen nog normale mensen rond, maar bij D66 en CDA gaat het overduidelijk he-le-maal mis.
Eerder vandaag zagen we bij het D66 congres een aantal hallucinante interpretaties over ISIS-loyalisten -die moeten namelijk terug naar Nederland vanwege 'hun mensenrechten'. Het vermogen van hte D66 congres om de realiteit te interpreteren leek daarmee afwezig.
En bij het CDA zien we eenzelfde trend. Een hallucinant bestuurder uit het kabinet Rutte 3, Ferdinand Grapperhaus, wiens departement (Justitie & Veiligheid) al sinds 1994 in gebreke blijft als het gaat om de uitvoer van haar kerntaak, komt ons waarschuwen voor "ondermijning". En dat is toch best bizar als je bedenkt waar Grapperhaus allemaal verantwoordelijk voor is.
Grapperhaus staat sinds kort in in de schijnwerpers in het proces-Wilders. De rechtbank achtte de verklaring van zijn departement -dat er geen belastende bewijsstukken zijn voor politieke beïnvloeding- onvoldoende en onwaarschijnlijk en gaf Grapperhaus de opdracht om 'beter te zoeken'. Ook treedt Grapperhaus niet op tegen COA-faciliteiten, terwijl er een duidelijke relatie bestaat tussen COA-faciliteiten en criminaliteit. Daarmee ondermijnt Grapperhaus elke dag de veiligheid van Nederland.
En uitgerekend deze man waarschuwt het CDA-congres voor "ondermijning". Wat. Een. Grap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten