Proest! Minister Grapperhaus waarschuwt op CDA congres voor “ondermijning”, maar breekt zelf de rechtstaat af

Bizarre momenten terwijl het CDA congres -net als D66- bijeenkomt om daarmee de politieke koers van de partij te bespreken. Minister Grapperhaus, de bewindsman van het departement dat al meer dan 25 jaar haar kerntaak negeert door COA-faciliteiten in stand te houden, waarschuwde op het congres voor ‘ondermijning’, terwijl hijzelf de rechtstaat afbreekt en zijn departement al 25 jaar in gebreke blijft.

Het is hilarisch om te zien wat voor volk er rondloopt bij de politieke partijen van het kabinet Rutte 3. Bij het ChristenUnie-congres liepen nog normale mensen rond, maar bij D66 en CDA gaat het overduidelijk he-le-maal mis.

Eerder vandaag zagen we bij het D66 congres een aantal hallucinante interpretaties over ISIS-loyalisten -die moeten namelijk terug naar Nederland vanwege ‘hun mensenrechten’. Het vermogen van hte D66 congres om de realiteit te interpreteren leek daarmee afwezig.

En bij het CDA zien we eenzelfde trend. Een hallucinant bestuurder uit het kabinet Rutte 3, Ferdinand Grapperhaus, wiens departement (Justitie & Veiligheid) al sinds 1994 in gebreke blijft als het gaat om de uitvoer van haar kerntaak, komt ons waarschuwen voor “ondermijning”. En dat is toch best bizar als je bedenkt waar Grapperhaus allemaal verantwoordelijk voor is.

Grapperhaus staat sinds kort in in de schijnwerpers in het proces-Wilders. De rechtbank achtte de verklaring van zijn departement -dat er geen belastende bewijsstukken zijn voor politieke beïnvloeding- onvoldoende en onwaarschijnlijk en gaf Grapperhaus de opdracht om ‘beter te zoeken’. Ook treedt  Grapperhaus niet op tegen COA-faciliteiten, terwijl er een duidelijke relatie bestaat tussen COA-faciliteiten en criminaliteit. Daarmee ondermijnt Grapperhaus elke dag de veiligheid van Nederland.

En uitgerekend deze man waarschuwt het CDA-congres voor “ondermijning”. Wat. Een. Grap.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Veteraan

  Grijphuis is alleen voor zichzelf en ondermijning is zijn hobby.
  Zeg maar zoals de autistische trollen op deze site.

 2. Gerlos

  Dit departement is al heel lang een zwakke schakel in het kabinet en betreft alle ministers die dit beheerd hebben,

 3. Heinrich

  “Minister Grapperhaus waarschuwt op CDA congres voor “ondermijning”
  Inderdaad, een waarschuwing voor ondermijning het Rutte3 kartel, hopelijk gaat dat heel vlug!

 4. nml

  De volledige politiek is verantwoordelijk voor de ondermijning van de rechtstaat. In vereniging kunnen criminele groepen op allerlei manieren de rechtstaat ondermijnen. Met symboolpolitiek proberen linkse windbuilen dan te repareren maar zien niet dat slechts de burger de dupe is.

 5. Pescador

  Weg met die landverrader, je kunt wel aan hem zien dat hij niet deugt

 6. Jumping

  Kijk deze Grappie, past perfect in het rampenkabinet Rutte 3.

  Leugens en bedrog, staat hoog in het vaandel van Rutte 3.
  Met de waarheid nemen ze het niet zo nauw en anders zijn ze de waarheid snel vergeten.

  En Grappie weet alles, van het politieke spel rondom Wilders.

  Rutte weet ook alles, over de 1,4 Miljoen kiezers op de PVV, die hij, Rutte bij het grof vuil dumpte.

 7. RvdBe

  Kale kut nicht.

  1. Mezzadra

   Niveautje hoor.

 8. Neutral

  Ondermijning is de vermenging van de onder- en bovenwereld, en niet de gewone rovers die je thuis of in de winkel tegen kan komen en een algemeen gevoel van onveiligheid geven.
  Bij ondermijning moet je denken aan die kebapzaak waar je de allerlekkerste kapsalon kan halen voor verbazingwekkend weinig geld.

  Als je het voorbeeld van gedwongen diversiteit had genomen waardoor mensen door de screening glippen die dat niet zouden mogen om op het departement van die lopende grap terecht komen was het mooier geweest.

 9. debontereus

  Grapje is een NSBer pur sang .
  Net als de eerder hier benoemde autistische trollen loopt hij over van zichzelf en ontbreekt ook maar enige zelfreflectie.
  Door zijn optreden inzake Geertje Wilders ondermijnt hij de rechtsstaat op een gruwelijke manier.
  Hij zal het misschien wel zien maar het is te ver gegaan om inzage te geven wat betreft onze MP wir haben

 10. debontereus

  K*t
  Vervolg .
  Wir haben es nicht gewusst mark Rutte.
  Hiermee proberen ze een mogelijke val van het kartel kabinet te voorkomen .

 11. Michael M

  Grappenhaus doet zijn naam wel eer aan, zeg maar Grappenhuis. Die man zit vol met grappen en vindt de eindeloze criminaliteit, geweld in AZC, rondlopende criminelen, IS aanpak enzovoorts ook grappig, want die man doet er niets aan. Hoop lullen maar geen gaatjes vullen. Daar zijn ze goed in tijdens een debat. Voor de echte problemen doet ie alsof ie niets gehoord heeft of het niet begrepen heeft en doet overkomen als iemand dat alle problemen stevig aanpakt, maar in feite gebeurd er geen ene moer. Maar 1 ding heeft ie wel aangepakt, zen salarisverhoging per maand.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.