Video: Robert Jensen klaar met treitermigranten op scooters "dit probleem lost zich niet vanzelf op"

Geen categorienov 26 2019, 20:00
In zijn nieuwe vlog gaat Robert Jensen in op de migratieproblematiek van Nederland. En het is fijn om zijn therapeutische stem weer eens te horen. De sluizen van de migrantenhemel lijken sinds 2015 geopend en tienduizenden migranten stromen naar Nederland. Jensen benoemt in de video de negatieve aspecten hiervan, zoals de treitermigranten op scooters die meisjes achterna roepen, via Robert Jensen.
Jensen stelt dat het in Nederland bijna ondoenlijk is om de migratie aan te pakken. Men is er al decennia mee bezig, maar het wordt -gek genoeg- steeds erger. Volgens de voormalig RTL-ster wordt er in Nederland vooral 'weggekeken' en gedaan alsof er niets aan de hand is.
Net zoals de buren van Noach hem niet wilden geloven toen hij waarschuwde voor een tsunami van water -ja, die Noach van 'de ark van Noach'. Net zoals de Nederlanders Pim Fortuyn bespotten en eerst met hun woorden en vervolgens met een kogel vermoorden, zo geloofden de buren van Noach evenmin dat het zou gaan regenen, maar uiteindelijk verdronken ze. Men kan dus wel 'wegkijken', maar de vraag die volgt is 'hoe lang kun je wegkijken?'
Nederlanders lijken zich gewoonweg niet te beseffen wat de risico's van ongebreidelde migratie op de middellange termijn zijn. "Het zal mijn tijd wel duren" is blijkbaar het naïeve levensmotto. Robert Jensen hekelt deze attitudes in het openbaar. Dat blijkt wel uit de bovenstaande beelden.
Volgens Jensen opereren 'treitermigranten op scooters' als lafaards en 'komen ze altijd in groepjes'. "Lafaards!" roept Jensen het uit. Hij is zichtbaar gefrustreerd vanwege de incidenten met migranten.
Zo vertelt de televisiester een anekdote van hoe scooterjongeren hem uitscholden voor'*anhkerrassist'. Logisch dus dat Jensen er klaar mee is. Echter "Lost het probleem zich niet vanzelf op. Er is niets veranderd sinds 1995. Het enige wat ze hier doen is het sluiten van een zwembad, dat is dan de oplossing" zo verzucht Jensen. Beste Robert, ik heb advies voor je: zoek een ark.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten