‘Vrouwen voor hoer uitgescholden, Wilders 15 jaar bedreigd: hele andere dimensie dan incidenteel spreekkoor!’

Beste mensen,

We zijn erg ontstemd over racistische spreekkoren op voetbalvelden. Daar raken we niet over uitgepraat op tv en in kranten. Schande! Want dat kan en mag niet. Maar we moeten wel de proporties in de gaten houden. Niet overdrijven. Vanaf voetbaltribunes wordt van alles geroepen: kankerjoden. De vrouw van Van Gaal is in 2007 aan alvleesklierkanker overleden. ‘Louis van Gaal, die had een kankerwijf’, ‘Louis van Gaal, die woont alleen’. Men roept van alles om op zondag even te kunnen ontsnappen aan het keurslijf in hun suffe leventje. Het gaat hen om jennen en sarren. Niet goed, maar moeilijk te controleren. In ons land vindt veel jodenhaat en homohaat plaats met geweld. Witte mensen worden al jarenlang door een gekleurde politica, Sylvana Simons, beledigd. Vrouwen worden voor hoer uitgescholden. Wilders wordt al vijftien jaar bedreigd. Dat is structureel, dus wel van een hele andere dimensie dat een incidenteel spreekkoor. Daar horen we niemand over. Er wordt in dit land bij voortduring met twee maten gemeten. Dit land is doende zich af te schaffen.

Nu schrijft Geert Dales in NRC over de racistische spreekkoren: “De discussies en massale bijval voor de schandebetuigingen zijn hypocriet als niet ook de homofobie in die kringen wordt aangepakt. Ik zou dezelfde voetballers en hun supporters ook daarvoor in actie willen zien. Waar is de eerste profvoetballer die vertelt homoseksueel te zijn? Waar is het team dat, net als bij de gekwetste Ahmad Mendes Moreira, een arm slaat om de homoseksuele voetballer die voor de zoveelste keer melige grappen over homo’s heeft moeten negeren omdat hij anders nadelige gevolgen ondervindt voor zijn carriere?”

Klopt helemaal Geert! Ik heb enige Joods bloed door de aderen stromen. Waar is de eerste profvoetballer die vertelt joods te zijn? Waar is het team dat, net als bij de gekwetste Ahmad Mendes Moreira, een arm slaat om de joodse voetballer die voor de zoveelste keer grove spreekkoren over joden heeft moeten negeren omdat hij anders nadelige gevolgen ondervindt voor zijn carrière? Ik ken ook iemand die transseksueel is. Waar is de eerste profvoetballer die vertelt transseksueel te zijn? Waar is het team dat, net als bij de gekwetste Ahmad Mendes Moreira, een arm slaat om de transseksuele voetballer die voor de zoveelste keer grove spreekkoren over transseksuelen heeft moeten negeren omdat hij anders nadelige gevolgen ondervindt voor zijn carriere? Ik ken iemand die homofiel is, donkergekleurd én joods is. Bovendien heeft hij een bult. Waar is het team dat, net als bij de gekwetste Ahmad Mendes Moreira, een arm slaat om de homofiele, donkergekleurde joodse voetballer met een bult die voor de zoveelste keer grove spreekkoren heeft moeten negeren omdat hij anders nadelige gevolgen ondervindt voor zijn carriere?

Wat is hier verstandig beleid? Of we laten iedereen roepen wat hij of zij wil: roept u maar! We negeren het. Of we laten allen volkomen stil zijn, en niemand mag meer ene kik geven. Iemand die ene kik geeft wordt meteen van de tribune gehaald en krijgt een stadionverbod. Of we mogen uitsluitend en alleen roepen: ‘hup Ajax!’, omdat ik het zeg en omdat ik Ajaxied ben. Iemand die roept “hup PSV” of (nog erger) “hup Feyenoord”, wordt meteen van de tribune gehaald en gaat rechtstreeks de gevangenis in. Wat vindt u zelf? Ik ga natuurlijk voor het “hup Ajax”!

Groetjes, Frits Bosch
Auteur “Schaft ook Nederland zich af?”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Wesley Benbow

  “Ik ken iemand die homofiel is, donkergekleurd én joods is. Bovendien heeft hij een bult.”

  Ik begrijp de intense solidariteit van Frits. Dat verklaart wellicht zijn hartstochtelijke pleidooi voor het bestrijden van racisme en seksediscriminatie.

  Het gaat helemaal de goede kant op met DDS.

 2. weer opnieuw

  racisme en discriminatie wordt slechts op bepaalde momenten tegen bepaalde figuren van toepassing verklaard. Tegen Wilders mag je alles zeggen en roepen en oproepen om Baudet om te leggen is slechts een links geintje.

  De linkse selectieve verontwaardiging is wederom te groot

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Pffffrrrrrrt. Bah! Wat een ranzige scheet 🙂

 3. Anne Sophe Schillersdorf

  Dit is grotendeels de schuld van Wilders en Baudet want door hun is er een voedingsbodem in de samenleving ontstaan voor dit soort toestanden

  1. AS210854

   ass, ga snel je schoolgeld terug vorderen, je hebt er niks geleerd.

 4. Jumping

  Spreekkoren horen bij voetbal.

  Als jongeman de opmerkingen op de tribune in het Olympisch stadion (Amsterdam) mogen aanhoren, tijden een voetbalinterland tussen Nederland en Denemarken.
  Faas Wilkes speelde als een krant en werdt vergeleken met een rotte sinaasappel (Valencia was op dat moment zijn club)

  De eindstand was 1-1 dus iedereen bijna tevreden en Faas ging weer rustig naar Spanje.

 5. Vlaswiek

  Ik hoor een keihard spreekkoor, het is oorverdovend! De aandoenlijke wordt steeds vaker genegeerd!

  Beste DDS’rs, feliciteer uzelf, het wordt weer fijn en uitdagend op DDS.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Pfffffrrrrrrt. Bah! Wat een ranzige scheet 🙂

   1. Kretoloog

    U weet toch wel wat de grote literair Gerard Reve over de scheet zei:

    “Een scheet doet meer dan zei weet.
    Zij maakt het hart gezond
    en veegt de kruimels van haar kont”.

    Dus ga gewoon door met ruften, mevr. Schillenboer!

    1. Vlaswiek

     “Dus ga gewoon door met ruften, mevr. Schillenboer!”

     Het maakt Svetlana niet uit wat je zegt zolang je maar reageert! Negeren is beter en doet zeer!

    2. Wesley Benbow

     Wel goed citeren, Kretoloog:

     Een scheet doet meer dan je weet.
     Hij maakt het hart gezond
     en veegt de kruimels van je kont.

     1. Kretoloog

      Maarten Luther:

      “Een bedeesde Wesley laat zelden een vrolijke scheet”.

     2. Vlaswiek

      @Kretoloog: Negeren is beter, daar heeft hij een echte hekel aan.

     3. Mart

      De scheet gaat feilloos door het kruis,wat blijft achter is de luis.(uit eigen marinebundel)

  2. Blitzkrieg

   Vlaswiek : Gaat inderdaad de goede kant op. Zelf ben ik geen voetballiefhebber. Wat mij betreft zijn de spreekkoren er altijd geweest, en zullen er waarschijnlijk ook wel altijd bljven. Ik persoonlijk snap de ophef niet zo, in het voetbal schijnt het erbij te horen. Wat mij betreft valt het in de categorie selectieve verontwaardiging.

   1. Anne Sophe Schillersdorf

    Beeeeeeeeeeeeeeeeh

    1. Lampje

     Ach ja, Frau Schillersdorf ist wieder da und sie verhält sich wie eine Ziege.

 6. Job Jansen

  gevalletje oorzaak en gevolg… 50 jaar lang de samenleving ingrijpend veranderen, niet werken lonend maken, een achterlijke ideologie introduceren, excessen (LBHT) als zijnde normaal bestempelen. en dan nog verwachten dat het allemaal goed komt.

  #Volledig van de pot gerukt land

  1. Nep

   Beeeeeeeeh

   1. Job Jansen

    Moehhhh
    Oink oink
    Woef woef

 7. Tman

  Ik ken velen die blank, werkzaam, sociaal, hetero zijn en bovendien van zwartepiet houden, maar uit hun buurt gejaagd en getreiterd zijn door mosniks!

  1. Nep

   Nou Tman dat is geen verrassing voor mij dat je in zo een achterbuurt woont.
   Ja met zo een NSB gen ben je ook niet welkom in een elitaire buurt!

 8. Tman

  Het wordt tijd voor een blank betaald voetbal in heel Europa, bij de amateurs mogen Mosniks meedoen, als ze tenminste de grote houden!

 9. Lampje

  Ik heb enige Joods bloed door de aderen stromen. Prachtige volzin, met een “e” teveel, echter voor zover ik weet is het Jodendom een geloof en zijn de mensen die in Israël wonen Israëlieten en daar kunnen Joden onder zijn, echter ook Christenen en Islamieten en Orthodoxen en ga zo maar door. Als ik die Chassidiem bij de klaagmuur zie staan dan bekruipt mij het gevoel dat er weinig verschil is tussen de Islam en het Orthodoxe Jodendom, zeer fanatieke mensen.

  1. Politiek Profeet

   Vooral in de gettosteden (randstad e.a.) worden mensen dagelijks uitgescholden en vervloekt, bedreigd en gemolesteerd door kanspareltjes en andere culturen…..geen handhaving, geen aangiftemogelijkheden en vooral ontmoedigen.
   Burgers worden door de roverheid in de steek gelaten.
   Voetbalsupporters die over de schreef gaan worden er nu prominent uitgelicht om vooral hun eigen overheids-onkunde te verdoezelen.
   Geen politie en geen docenten, op de voet gevolgd door geen verpleegkundigen meer in de gettogebieden.
   Fijn toch, die multiculti waanzin?

  2. Seneca

   @lampje
   het woord jood staat in dit topic en wat doet lampje? hij gebruikt het om zijn/haar virulente antipathie voor Joden, op dit blog te plempen.

 10. RvdBe

  Voerballers zijn ook mietjes geworden, zag er laatst 1 trok zn shirt uit op het veld, droeg er gewoon een bh onder, zeker iets met genderneutraliteit te maken ofzo, mafketels.

 11. Original NL

  Ook in het voetbalstadion heb je zuigtrollen van het kaliber WB aka de pèdo!!

 12. RvdBe

  Er komen grote schermen in voetbalstadia zodat als iemand een “verdachte” beweging maakt zij gelijk digitaal aan de schandpaal gaat.
  Het is ook een keiharde die Rutte, als een pitbull beet hij zich vast in de massahysterie omtrent het vermeende voetbalracisme.
  Nu is het wachten op zijn optreden in Ter Apel en Gorinchem……

  1. Politiek Profeet

   Pinokkio ligt op de sofa bij de zieleknijper, beetje regressietherapie volgen, geheugen kwijt e.d.
   Tijd voor euthanasie pinokkio, je vriendjes van demonen 66 helpen je graag uit je lijden…

 13. Sharktyricon

  We zijn ontstemd door de racistische spreekkoren in de stadions – weet je waarom? Omdat diezelfde idioten ervoor gezorgd hebben dat je een voetbalstadion niet binnen kunt komen zonder uitvoerig gefouilleerd te worden, omdat diezelfde idioten ervoor gezorgd hebben dat de ME continue paraat staan bij wedstrijden, dat uit en thuissupporters van elkaar gescheiden worden omdat ze elkaar de harses inslaan omdat de 1 voor Ajax is en de ander voor Feyenoord. Sinds de jaren 80 zijn de regels omtrent voetbalsupporters zo hevig aangescherpt omdat het een compleet slagveld was in stadions en daarbuiten. Die “onschuldige” spreekkoren zijn een voorportaal van een stel gestoorde hooligans om hun tegenstander-hooligans uit te lokken tot een ordinaire matpartij. Iedereen lijkt te zijn vergeten hoe supporters uit Nederland in heel Europa geweerd werden door een spoor van vernieling achter te hebben gelaten, de doden die vielen tijdens massale vechtpartijen, de bakken met geld die wekelijks uitgegeven worden om de veiligheid te garanderen…… Ja heel onschuldig die racistische spreekkoren

 14. Rud56

  @Shark..,
  Wij als maatschappij zijn ontstemd door die multiculturele waanzin die nu overheerst!
  Door dat stinkende moslimvolk dat hele buurten onveilig maakt, dat al jarenlang hier ongebreideld kan frauderen, hun wil met geweld of dwang oplegt aan andersdenkenden, aan hele gemeenschappen, door gelukszoekers die stelen, roven en moorden, maar niets in de weg wordt gelegd, ergo, allochtone losers die zwaar gesubsidieerd worden omdat ze een kleurtje hebben. Lui die door achterlijke religieuze of idiologische invloed zwaar drukken op onze gezondheidszorg, op onze handhaving, kortom op onze hele maatschappij en in vele opzichten! Wat ons dus miljarden kost! Geld wat beter had kunnen en moeten worden besteedt! Maar dit is de tijd van de inclusie- en diversiteitswaanzin, dus….

  1. Veteraan

   @ Shark
   Scherp verwoord ++

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.