Henk Otten laat Nederland zien hoe het echt zit: ‘Ik steun niet het kabinet, ik steun de bouwers’

Geen categoriedec 16 2019, 13:00
Vanochtend was Henk Otten te zien bij Goedemorgen Nederland. Afgelopen weekend kreeg hij veel kritiek - vooral van Forum-lemmingen - omdat hij het kabinet 'steunt'. Voor fanatieke Forum aanhangers was het nu 100% zeker: Henk Otten is een VVD-mol. Dat veel Forum stemmers met deze redenering alle ratio zijn verloren, dat moge nu wel duidelijk zijn. Otten - of je hem nu mag of niet - zet zich in voor bouwers, niet voor het Kabinet.
Otten is vrij duidelijk, je kan wel overal tegen zijn maar daarmee help je helemaal niemand. Uiteindelijk gaat het erom dat bouwers weer lekker aan de slag kunnen. Dit is inderdaad realistische politiek, het is totaal niet constructief om alleen maar tegen te stemmen. Want wat levert dit op? Dat de bouwers nog langer blijven thuiszitten?
Het is dan ook volslagen debiel om Henk Otten - en zijn andere kompanen van GO - te bestempelen als 'VVD-mollen', zakkenvullers of crypto-kartellieden. Otten laat zien dat je als realistische rechtse fractie ook moet denken aan de mensen, wat dus betekent dat je je constructief moet opstellen.
Ook heeft Otten laten zien dat hij stabiele onderhandelingspartner voor het Kabinet is om plannen te maken over 'rechts' in plaats van steun te zoeken bij GroenLinks.
Groep Otten toont in korte tijd aan dat ze het spel goed meespelen en dat realisme de boventoon voert! Zo zien we het graag!
https://www.youtube.com/embed/DmF1OmIupqw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten