‘Nederland kan een flinke bevolkingsgroei prima aan’: 96 procent oneens!

Het Centraal Bureau voor de Statistiek voorspelt een flinke groei van het aantal inwoners in Nederland. Stand.nl peilt de opvatting van de Nederlander hierover via NPO Radio 1. Een flinke reusachtige meerderheid is het oneens met de stelling dat Nederland dit aan kan!

We worden geconfronteerd met een krappe woningmarkt, culturele spanningen, hogere kosten voor zo’n beetje alles en nu ook nog de verwachting van een enorme groei van de bevolking. Stand.nl waagde zich aan de vraag of men dit wel wil. En met (op moment van schrijven) 10337 stemmen lijkt het antwoord een hele duidelijke, dik gedrukte, in hoofdletters en met uitroepteken geschreven, onderstreepte NEE! te zijn.

En waar peilingen normaal een keer 1.000 à 1.500 respondenten hebben en vervolgens als representatief worden beschouwd (zoals bij de EU, EenVandaag, Maurice de Hond etc.), moet deze dus wel súper representatief zijn. Of iemand heeft een blik xenofobe neo-nazi racisten losgetrokken, dat kan natuurlijk ook.

Helemaal leuk is dat je per geslacht en leeftijd kunt kijken hoe er gestemd is. ‘Vrouwen’ plus ‘Alle leeftijden’ levert een mooie 100 procent oneens op, op basis van zo’n 1900 respondenten.

Ik heb de pagina nu al diverse keren ververst en in een tijdsbestek van nog geen half uur zijn er nog eens zo’n 1500 respondenten bijgekomen die bijna allemaal keihard ‘oneens’ hebben ingevuld. Kennelijk zien mensen het dus toch niet zo zitten om ruim 100.000 immigranten per jaar te moeten incasseren. Héél raar!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. hansishier

  en nu nog allemaal pvv of fvd stemmen!

  1. Top

   Wesley blablaBenbow?

   1. hansishier

    Doe jezelf en de wereld een lol en koop een stuk touw

    1. Jozias Visser

     Wesley blablaBenbow?

    2. ZiggyStardust

     He Hans, dat was mijn tekst, copycat! Lol.

     1. hansishier

      +++++

 2. Jumping

  Kom op man 100.000 gelukszoekers, dat zijn Linkse aantallen.

  De werkelijkheid is, ca een kwart Miljoen op jaar basis.

  Ieder jaar verzint de overheid, een andere groep gelukszoekers, die ineens als Nederlander te boek staan.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland, na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  RUTTUP EN NEXIT.

 3. RvdBe

  NL, de megastal van de eu, prop maar op elkaar, bouw geen woningen, pest de boeren weg, hef meer belastingen, vertrap je eigen bevolking, en beschouw iedereen met kritiek op dit “beleid” als nazi.
  Gaaf land hebben we toch!
  Trump is gek

 4. Bockbeer

  Allemaal de schuld van de Boeren

 5. fusilier

  Elke illegale, geluk zoeker of bedelaar is er 1 teveel. Weg wezen met dat werkschuwe volk.

 6. Abraham50

  Anne Sophe Schillersdorf of autismespectrumstoornis (ASS) is een ontwikkelingsstoornis waarbij de informatieverwerking in de hersenen verstoord is. ASS begint op jonge leeftijd en speelt het gehele leven een rol. Het heeft gevolgen voor vele aspecten van het leven, zowel voor het kind als zijn omgeving. Vaak gebruikt men de term autisme als men eigenlijk een autismespectrumstoornis bedoelt. (Klassiek) autisme is echter een vorm van ASS. Andere vormen zijn: het syndroom van Asperger en PDD-NOS.

 7. merlot

  Elk weldenkend mens weet dat Nederland overvol is.

  Alleen zijn ze in Den Haag te bescheten om daar naar te handelen.

  De gevolgen zullen catastrofaal zijn.

 8. Anne Sophe Schillersdorf

  BEEEEEEHEHEHEHE

  1. Jozias Visser

   Anne Sophe Schillersdorf?

 9. Rammstein

  Wilders heeft dus 100% gelijk: grenzen dicht voor alle immigranten. Waarom stemmen al die idioten die het met de standpunt.nl-stelling oneens zijn, dan goddomme op die achterlijke klotekartelpartijen? Stupide kutvolk.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Beeeeehehehehe

   1. Jozias Visser

    Anne Sophe Schillersdorf?

  2. Lefty

   @Rammstein: Hoe wil je dat doen? Als je een muur bouwt van 10 meter hoog komt er iemand met een ladder van 11 meter.

   1. Rammstein

    Flauwekul. Dertig jaar geleden was er nog een stringente grens- en paspoortcontrole en dat werkte. Natuurlijk zijn er altijd smokkelroutes. Maar dat gaat druppelgewijs, terwijl nu de kraan wijdopen staat.

    1. Lefty

     Krijgen we wel files van 100 km en langer. Er is veel meer verkeer dan 30 jaar geleden en de infrastructuur is steeds meer gebaseerd op snelle doorstroom . De wereld veranderd.

     1. Ron

      In Amerika zijn de files ook niet zo lang bij de Grenscontroles.

      Dus puur onzin wat je uitkraamt

     2. Rammstein

      Lefty, vroeger gingen de grenscontroles handmatig, nu digitaal. Bij de Franse tolpoorten staan toch ook geen files van 100 km. Je lult uit je nek.

   2. Ron

    Dan hang je op 10 meter en 10 centimeter een ronddraaiende mes neer.

 10. Duckday

  Stop met die inport ze maken elkander straks gewoon af.Kijk eens in het openbaar vervoer Nederland slipt dicht het zit nu al dicht Stuur al die zogenaamde asiel zoekers direct terug Ook een stop uit marokko turkey dit gaat nooit goe Straks weer verast ongeloof en maar de andere kant op kijken
  STem nu gewoon PVV of FvD daarna uit de EU en euro
  Wat heeft de EU en EURO de NORMALE man vrouw voor welvaart werkgelegenheid voorspoed gebracht DIt Waanzin project moet gewoon stoppen grenzen dicht In veel wijken kom je amper nog Nederlands tegen Stop ook de inport uit het voormalig OOSTBLOK Nederland is VOL en de staatskas is leeg

  STEM GEWOOM PVV of FvD grenzen dicht De huidige politiek is onbekwaam en kijkt de andere kant op zolang ze hun zakken maar kunnen vullen en er geen last van hebben

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Beeeeeehehehe

   1. Jozias Visser

    Anne Sophe Schillersdorf?

 11. Duckday

  BReek het huidige politieke KARTEL

  STEM PVV of FvD daarna nl exit uit het hoogmoed en waanzin project

 12. Heras

  Wat zijn het toch domme mensen in het kabinet. Natuurlijk kan nederland dat niet aan. Met de vergrijzing, immigratie, klimaatgedoe prijsstijgingen, rijzen de kosten de pan uit.
  Stoppen met uitkeringen naar het buitenland helpt voor de helft.

 13. C.A.Barstow

  Stem FvD/PVV.
  en de grens gaat dicht!

 14. Lefty

  @ Ron en Rammstein: De infrastructuur in Amerika +controles + verkeersdrukte bij Tolstations in Frankrijk zijn logistiek niet vergelijkbaar met het verkeer vanuit Duitsland en België. Als je een land totaal dichtgooit loopt alles in de soep.

  1. Rammstein

   Lefty, feiten, cijfers, rapporten en bronnen graag. Alleen links ‘gevoel’ leidt tot gelul.

   1. Lefty

    @Rammstein. Ga die cijfers maar bij Wilders checken. Het hele buitenlanders gezeik zal me ook verder aan mijn reet roesten.

    1. weer opnieuw

     lefty is een vervelende linkse trol zonder inhoud

 15. NoDoubt

  Per 100.000 ´vluchtelingen´ kost het de gemeenschap 427 miljard is inmiddels uitgerekend door een duitse onderzoeker. Daarnaast is ook al onderzocht dat vanaf 8 miljoen mensen in NL er roofbouw wordt gepleegd op natuur en grondstoffen. We hebben het voortdurend over klimaat en inperking veestapel maar niet over de grootste vervuiler, de mens. Waarom worden er geen plannen gemaakt om het aantal inwoners te verminderen. De wegen kunnen het nu al niet aan (de hele dag file). De treinen kunnen het niet aan, los van de energie die het kost. De bouw kan het niet aan. En de overheid kan het niet aan. De maatschappij is onbeheersbaar geworden. We vinden het al heel gewoon de dagelijkse plofkraken, berovingen van ouderen, de dodelijke steekpartijen. Onze samenleving wordt meer en meer geautomatiseerd door multinationals en ondertussen maar roepen dat we meer naar elkaar moeten omkijken. Dat is verleden tijd, want de EU gunt dat ons niet. Zonder EU durf ik te beweren dat we veel meer naar elkaar zouden omkijken en veel meer geld zouden overhouden. Als die mensen die beweren dat we meer mensen kunnen herbergen, dan nemen deze mensen ze maar in huis. Uit een tweetal testen is al gebleken (Denemarken en Canada) dat de linkse mensen ze wel in huis zouden willen nemen, maar toen puntje bij paaltje kwam gaven ze niet thuis, op één vrouw na. Hypocriet en verziekt is deze maatschappij. Alleen een vrij Nederland zou nog kans van slagen hebben het tij te keren.

  1. Politiek Profeet

   Dat betekend dus gewoon een revolutie….

  2. Veteraan

   Mooi stuk No Doubt.
   Als men alle allochtonen eruit zou gooien zouden alle problemen zijn opgelost en kon Nederland weer verder.

  3. Lefty

   Daar kun je de buitenlanders wel de schuld van geven, maar zeker de VVD PVV, FVD en tot op zekere hoogte ook alle andere politieke partijen investeren het het liefst in beton, huizen en asfalt, of beter gezegd: Buigen voor de beton en asfalt lobby. Volgens mij is alleen de partij voor de dieren tot het inzicht gekomen dat het huidige economische roofbouw systeem wereldwijd tot collectieve zelfmoord leidt. Maar die partij is op sterven na dood, en dan nog.

   1. weer opnieuw

    ik geef de buitenlanders niet de schuld ze zijn aantoonbaar de schuld van de krapte op de woningmarkt , stijging van de zorgkosten en stijging van de sociale voorzieningen.

    Van de zogenaamde hoog opgeleide leegvreters zit nog 95% in een uitkering !

    NEXIT , grenzen dicht en al die illegalen eruit trappen of detineren

 16. NoDoubt

  NEPNIEUWS, manipulatie, indoctrinatie, hersenspoeling van de Nederlandse Staat.

 17. Veteraan

  Niet alleen geen allochtonen meer binnenlaten en zeker de moslims onder hun niet maar ook het tuig wat hier illegaal of zgn legaal woont en profiteert eruit pleuren.
  Deporteren s.v.p.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Beeeehehehe

 18. Innocentius

  Een rechtvaardiging voor de boerenstand; meer monden te voeden.

 19. Gerlos

  ONS eens zo’n mooie Nederland is overvol, verkeer loopt aan alle kanten vast, sociale woningen zijn de eerste 10 jaar voor niet aanwezig, de mislukte immigratie kost miljarden en miljard en is/ wordt onbetaalbaar en ga zo maar door. GRENZEN DICHT hoe vervelend ook.

 20. Rechtsaf

  Elk normaal gezond en weldenkend mens begrijpt dat dit niet kan, zeiken over vergrijzing, hè ouderen schuld in de schoenen schuiven over de pensioenen terwijl alles wat binnen komt, 90% in de bijstand terecht komt

 21. Blitzkrieg

  WAAAAAAAAT!!!!!

  Krijg de link niet gepost.
  GOOGLE OP:
  nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen

 22. Duckday

  Stem gewoon PVV of FvD Daarna Nl Exit uit dit monsterverbond de EU en Euro die niks heeft bijgedragen aan welvaart werkgelegenheid voor de NORMALE man/vrouw in Nederland.
  Dus stem PVV of FvD en breek het kartel

 23. Drollevanger

  Zo,n bevolkingstoename wordt alleen bedacht door deugende D66/Groenlinks figuren.
  Links is wel vaker de weg kwijt, maar Nederland zit er wel mee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.