Wéér een steekterrorist in Frankrijk! Politie greep op tijd in

De Franse politie heeft een 30-jarige messenzwaaier in Metz gearresteerd. Volgens Franse media riep de man ‘Allahu Akbar’. Dit keer wist de Franse politie gelukkig op tijd in te grijpen.

Boulevard de Guyenne in Metz leek even de achtergrond te worden voor al de tweede terroristische aanslag in Frankrijk. Twee dagen geleden was het namelijk ook al raak. Toen betrof het ook een terrorist die uit het niets spontaan in het wilde weg begon te steken. Daarbij raakten diverse mensen (waaronder twee agenten) gewond en is er uiteindelijk zelfs iemand overleden.

Het verschil met dít incident is dat deze man géén slachtoffers heeft kunnen maken en wél gearresteerd kon worden. Die messensteker van eergisteren hebben ze namelijk overhoop moeten schieten omdat hij een bomvest zou dragen. Of deze terrorist een bekende is van de vorige, is niet bekend. Wel zou het een bekende zijn bij verschillende instanties en zou hij ‘radicale ideeën’ hebben.

Hopelijk komen de Fransen iets meer te weten zodra ze deze mafkees ondervragen. Ik kan er met m’n verstand ook niet bij dat we kennelijk overal op dit continent van dit soort debielen hebben rondlopen, die ineens besluiten met een mes de straat op te gaan en willekeurig mensen neer te gaan steken. Het gaat ook bijna altijd gepaard met een ‘Allahu Akbar’ en ze willen ook het liefst zelf doodgaan tijdens hun daad. Zijn ze nou zo achterlijk dat ze zelf niet op het idee komen om terreurdaden te verzinnen waarbij ze niet ook direct zelf de pijp uit gaan? Die messenstekers zijn verschrikkelijk hoor, helemaal als ze slachtoffers veroorzaken. Maar ze zijn ook bloed irritant, puur omdat ze zo ééndimensionaal zijn: geen crimineel meesterbrein of ideologisch gedreven oorlogsmisdadiger, maar ‘gewoon’ een standaard loser die uit het niets om zich heen steekt en afgeschoten wordt. Om flauw van te worden…

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Bockbeer

  Wesley op koers? EU kok?

  1. Fonz

   Beide, fascistisch nedermoslimse islamverheerlijkers

 2. Robert75

  Ik kan er met m’n verstand ook niet bij dat we kennelijk overal op dit continent van dit soort debielen hebben rondlopen, die ineens besluiten met een mes de straat op te gaan en willekeurig mensen neer te gaan steken. Het gaat ook bijna altijd gepaard met een ‘Allahu Akbar’ en ze willen ook het liefst zelf doodgaan tijdens hun daad. Zijn ze nou zo achterlijk dat ze zelf niet op het idee komen om terreurdaden te verzinnen waarbij ze niet ook direct zelf de pijp uit gaan?

  ———————————————————————————————–

  Overduidelijk geschreven door iemand die de islam dus niet kan. Een jihadist die omkomt voor de zaak van Allah (Jihad voeren tegen ongelovigen) is verzekert van een plaats in het hiernamaals. Daarom blazen ze zichzelf bv gewoon op. Want dan weten ze dat ze verzekert zijn.

  1. Sergeant Monty

   “Want dan weten ze dat ze verzekert zijn.”

   Gelukkig heeft het overgrote deel van moslims hier geen behoefte aan anders zouden we ons leven niet meer zeker zijn.

   1. Fonz

    Nee maar de minderheid die dit wel doet houdt monty graag even de hand boven het hoofd

    1. Sergeant Monty

     Nee hoor, die mogen ze van mij stilletjes laten verdwijnen in de Noordzee.

     Ik heb een bloedhekel aan extremisten.

   2. Robert75

    Ja dat is waar maar het natuurlijk onzinnig om dat te zeggen. Ook al is maar 1 % van het aantal moslims dan spreken we dus al over een kleine 16 miljoen moslims. Bijna net zoveel moslims als hier in Nederland wonen.

    Maar het zijn er natuurlijk veel meer dan die 1 %

    1. Robert75

     IK bedoel natuurlijk bijna net zoveel moslims als die hier mensen wonen.

 3. nu ik

  minder , minder , minder

 4. fusilier

  Wat een laffe islamitische streek om een onschuldig iemand neer te steken, waarvan dat tuig weet, dat je als burger in ons Europa je niet verdedigen mag met een wapen

  1. nu ik

   wir schaffen das

 5. Veteraan

  We hebben er hier ook honderdduizenden lopen die ook van steken houden.
  En van verkrachten, stelen, mishandelen en misbruik maken van voorzieningen.

  Een soort steektoeristen i.p.v. terroristen maar het komt wel op hetzelfde neer.
  En ze gaan niet vanzelf weg, zorgen voor de meeste uitstoot en kosten ook drie keer zoveel als de gemiddelde NLer aan zorgkosten, uitkeringen en justitiekosten.

 6. Pjotrs

  De ‘verwarde mannen’ volgen hun grote voorbeeld mohammetje. Deze afwijking ontstaat door het volgen van de ziekte ‘islam’.
  De te volgen remedie : Verboden Sekte ! Volgelingen verwijderen om maatschappij te beschermen!!

 7. musicmaniac

  “Niet iedere moslim is een terrorist, maar iedere terrorist is wel een moslim.” Een mooie gezegde van meneer Wilders, die altijd maar in mijn hoofd blijft zitten, als een waarheid die steevast iedere keer aangetoond wordt.

 8. Lefty

  Ik vanochtend nog en steekpartij met mijn vriendin gehad.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.