Bijzonder! Honderdduizenden mensen op de been in India om Donald Trump te kunnen zien!

Bij een bijzonder bezoek van de POTUS aan India is het hele land in rep en roer. Iedereen wil een glimp opvangen van Trump en zijn aanhang, onder luid gejuich wordt hij ontvangen als een vorst. Maar liefst 110.000 mensen luisterden aandachtig naar zijn speech in een immens stadion. Trump is razend populair in India!

Het is enorm interessant om te zien hoe een land helemaal in de ban is van een buitenlandse leider, men is massaal de straat op gegaan om een glimp op te vangen van dé president van Amerika.

Het was het eerste officiële bezoek van Trump aan India, waar hij een megadeal tussen beide grootmachten bekend maakte. Het stadion was compleet uitverkocht en rondom het stadion was het ook overvol, mensen waren de straten opgegaan om de speech live mee te kijken op schermen of televisies.

In deze tijd waarin China en de VS een grote handelsoorlog uitvechten ziet men dat de relatie tussen India en de VS wel beter moet worden. Beide landen hebben elkaar toch nodig op zekere hoogte. Toch blijft het bijzonder dat er zo veel interesse is om een buitenlandse leider te verwelkomen, ik ga er niet direct vanuit dat we een voetbalstadion in Nederland kunnen vullen als Trump op bezoek komt.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. josemoonen@70

  Je zou je nog wel eens vies kunnen vergissen hoor .Bart.
  Mensen zijn wakker aan het worden .!!!!!!!!!!!!!
  Het schijnt toch , dat je niet goed op de hoogte bent van wat er allemaal speelt bij de mensen . Kijk eens wat meer naar de peilingen , dan zie je genoeg .! President Trump is de beste president , ever !!!!!!!!!!!!!

  1. Rosasolis

   @josemoonen. Nederland moet ook Trump & co. uitnodigen voor een bezoek aan
   Den Haag. Maar zo gauw dat het bekend wordt dan de groot dictator naar ons land zou komen, zou er ook een muur gebouwd moeten worden rond de armste sloppenwijken van Den Haag: de Schilderswijk en de Transvaal kwartier.

   1. Brenda Welsh

    Laak, Duindorp

    1. Rompui

     dan=dat wel op blijven letten hoor W i m

    2. Rosasolis

     @ Ja Brenda, we weten dat Duindorp behoorlijk verloedert is. Ik heb ook een vreselijke leven als uitwisseling student in de armste wijk van Den Haag mee gemaakt. Gedurende de vreselijke maanden van kou, honger een eenzaamheid heb ik de kern van de muziek leven van Nederland ontdekt. De reden dat ik verdere wilde in Nederland. (Toen was er alleen traditionele muziek in Canada, maar weinig interesse in oude muziek). Daarom kwam ik naar Nederland, voor verder studie. Maar hoe ik woonde in de Transvaal kwartier in den Haag is met geen pen te beschrijven. Een lieve oude man zorgde wat voor mij. Hij bracht kolen voor m’n oude kacheltje, en zorgde dat de uitgebrande kolen weer weg werd gehaald. Jaren later zorgde ik dat voor ieder van mijn optreden er altijd twee kaarten werden gereserveerd voor deze lieve echtpaar uit Den Haag. Ik vraag me nu af: hebben de oude huurwoningen in de oude wijken van Den Haag eindelijk centrale verwarming?

   2. Cycle25

    Die slaat het verzoek netjes af, en jouw sloppenwijken…die zijn volledig opgeknapt en vernieuwd en tóch weer een shithole. Rara hoe kan dat ?

  2. CLoVis

   Waarom zou Trump naar Nederland komen?
   Hij heeft -terecht- schijt aan de hele EU
   en Nederland is niet meer dan klein onderdeel van deze oplichtersbende.

   1. Cycle25

    @CLoVis, die komt ook niet…meer, na de laatste grove beledigen van EU plaspoppen is het gewoon over en sluiten. ’t VK gaat zwaar profiteren, Europa staat er straks alleen voor, zowel handel als de NATO.

    Dankzij hysterische megalomanen uit Brussel.

 2. Mees

  ” ik ga er niet direct vanuit dat we een voetbalstadion in Nederland kunnen vullen als Trump op bezoek komt”

  Aantal inwoners:
  India – – 1.3 miljard
  Nederland – – 17.3 miljoen.

  Stadion van Emmen krijg je misschien wel vol.

  1. Rompui

   Rekenen is niet je sterkste punt he trol .
   Mijn god wat ben jij dom .
   Maar goed je hebt weer wat neer gewauweld hier dus je hebt weer een paar euro verdient.
   Goed bezig hoor W i m .

   1. Mees

    Een aardige bijverdienste, mag niet mopperen.
    Hoeveel krijg jij bij elke tiende reaguursel?

   2. Brenda Welsh

    *verdiend* puntjes op i @Rompui.

    1. Rompui

     Dank je w i m inderdaad met een d

 3. Jack Flash

  Ze zijn in India wakkerder dan hier blijkbaar.

  1. Mees

   India hoort, samen met Indonesië en Pakistan tot de top drie van landen met het grootste aantal moslims.

 4. fusilier

  Onze vriend Trump heeft handelsgeest en is is heel goed in geld verdienen voor zijn land. Precies het tegenovergestelde van dat linkse klootjes volk hier, wat graag het geld uitgeeft van de bevolking, waar zij zelf niet voor gewerkt hebben.

 5. Rosasolis

  India is een van meest overbevolkte landen ter wereld. Dus is het niet moeilijk om zoveel mensen bij elkaar te krijgen, bij welke evenement dan ook. Cricket is nog steeds zeer populair voor de rijken in deze land, zodat de stadion in Saraniavas makkelijk te vullen is met belangrijke mensen, van binnenland als vanuit Amerika. Maar omdat deze stad lijdt aan ernstige armoede, heeft de regering een hoge muur rondom de grote armoedige oude sloppenwijk gebouwd. Zodat de gasten deze krottenwijk niet hoeven te zien…
  Wie heeft voor deze enorme muur betaald?

  1. Blitzkrieg

   Rosasolis
   Quote : “India is een van meest overbevolkte landen ter wereld.”
   Nederland is veel dichter bevolkt dan Inda!!!
   India heeft 390 inwoners per km².
   Nederland heeft 521 inwoners per km².

  2. Cycle25

   @Rosasolis, de Russen natuurlijk, o wacht…Trump natuurlijk, o wacht…

 6. Jack Flash

  Je bent nog stommer dan ik dacht schijtlijster.

 7. P. Breetveld

  Dan zou volgens “ onze”. Media en toonaangevende talkshows helemaal niemand op komen dagen. Ja, de agent van dienst en wat pvv en fvd losse leden maar meer ook niet. Aldus de linkse signatuur in de media. Totaal geen interesse in mr President. En dat ie schijt heeft aan brussel dat weten we ok zogenaamd niet.

 8. Bullshit16

  Zal zeggen probeer het eens
  Stem fvd of PVV uit de eu

 9. Cycle25

  China gaat op de schroothoop, India neemt het stokje over, de EU blijft als zielig politiek correct jongetje achter om met communisten zaken te doen.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.