Robert Jensen tegen fascismeroeper Jesse Klaver: ‘Even dimmen!’

Robert Jensen is helemaal klaar met fascismeroeper Jesse Klaver. Wat de GroenLinks-leider doet is levengevaarlijk, aldus de man die beter dan wie ook het rechtse geluid vertegenwoordigt op YouTube.

Zoals bekend riep Klaver gisteren op Twitter dat het compleet onacceptabel is dat de VVD en het CDA overwegen zaken te gaan doen met Forum voor Democratie in Noord-Brabant. Vre-se-lijk, aldus de communistenleider. Zoiets kan niet. Baudet is een racist! En zijn partij ook! FVD is gewoon keihard “extreemrechts“! Hoe durven CDA en VVD! Wal-ge-lijk!

Jensen heeft daar terecht geen goed woord voor over. “Ik heb hier een boodschap voor Jesse Klaver, want je ziet wat hij hier aan het doen is,” aldus Jensen. “Wat deze man hier doet, Jesse Klaver, is zo onverantwoord. Maar we verwachten niet beter van dit soort idioten. Maar ik heb een boodschap voor je: je moet even gaan dimmen.”

“Hoe jij hier zo schijnheilig weer moreel hoog van de toren blaast, dat mág jij helemaal niet. Jij hebt helemaal niet de positie bereikt die in je leven dat je zo’n morele ridder kan uit lopen hangen. Want Jesse Klaver, jouw partij liep gewoon mee in die extreem, radicaal-linkse haatdemonstratie waarin werd geroepen, ‘als je Thierry dood wilt schieten roep dan paf’.”

“Daar liepen jou partijgenoten, open en bloot liepen die daar in mee,” aldus Jensen terecht. “Die steunen radicaal, extreem-agressief, gevaarlijk links. Rutger Groot Wassink, de doodenge man, liep daar gewoon in mee. En het was niet alleen dat die gevaarlijke ANTIFA’s daarin liepen, in die demonstratie, nee, pedofielenorganisaties liepen er ook in mee.”

Vervolgens confronteerde Jensen Klaver met de walgelijke praktijken van Paul Rosenmöller, de oud GroenLinks-leider die Pim Fortuyn aan het begin van deze eeuw “zo heeft gedemoniseerd dat uiteindelijk één van jullie aanhangers een pistool opgepakt heeft en [Pim] heeft doodgeschoten.”

Deze man, die riep dat hij hoopte dat “het bloeden bij Fortuyn” niet zou stoppen voor de verkiezingen (dat gebeurde inderdaad ook: hij werd kort tevoren doodgeschoten door Volkert van der Graaf), is a) een belangrijke mentor van Klaver en b) zit nu voor GroenLinks in de Eerste Kamer.

Het zegt alles over GroenLinks, een club die Jensen heel terecht “een schandalige partij” noemt, dat Rosenmöller zo’n comeback heeft kunnen maken terwijl iedereen het erover eens is dat hij, samen met Ad Melkert (PvdA), toentertijd het klimaat veroorzaakte waarin Fortuyn doodgeschoten kón worden. Ze waren een ware hetze begonnen, die Fortuyn uiteindelijk met de dood moest bekopen. En dat alleen maar omdat hij niet politiekcorrect was en ongemakkelijke feiten wél durfde te benoemen.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 118 DDS-lezers gingen u al voor!

Het is duidelijk dat Klaver en zijn soortgenoten er nu alles aan doen om Baudet dezelfde behandeling te geven. Ze zijn hem bewust aan het Fortuyniseren.

Laten we in godsnaam hopen dat Baudet goed beveiligd wordt.

In godsnaam.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Kretoloog

  Inderdaad, Klaver mag wel even dimmen. Want juist binnen zijn eigen GroenLinks lopen veel extremistische figuren rond. Die geweld niet schuwen, zoals Wijnand Duijvendak die dreigbrieven stuurde en inbraken pleegde. Of Sam Pormes, een Molukse terrorist (treinkaper). De gewelddadige dierenactivisten komen ook uit GroenLinks-kringen, met Volkert van der Graaf als meest extreme. Die pleegde zelfs een moord op de politicus Pim Fortuijn.

  1. Zweedse kok

   Maar ze hebben geen brievenbuspissers, vrouwenmeppers, kopstootgevers enz als kamerlid.
   Zijn dus niet beter/slechter dan andere partijen

   1. Kretoloog

    Zweedse kak verspreidt weer een vies luchtje. Want: Brievenbuspissen was metafoor, heeft nooit plaatsgehad. Vrouwenmepper is nooit bewezen. Kopstootgever is uit fractie gezet. Bij GroenLinks zijn de extremisten Duijvendak en Rosenmöller nog volop actief.

    1. Zweedse kok

     h**ps://www.hpdetijd.nl/2010-11-11/blower-brievenbuspisser-eric-lucassen-ook-ontuchtpleger/
     h**ps://www.crimesite.nl/de-brievenbuspisser-en-de-pornobaron/

   2. Lex

    Hoe weet jij dat zo zeker dan?

    Zit jij in de partij leiding dan?

    Ik zeg groen link het ravijn in.

    1. Lex

     Ik zeg groen links het ravijn in een hele diepe ravijn. Met een grot rechtstreeks naar de groene hel.

 2. Jack Flash

  Jensen heeft hier zeer terecht een punt.
  Google alle filmpjes met Pim Fortuyn maar eens en je ziet dat er weer precies hetzelfde gebeurt ten aanzien van Thierry Baudet.
  Het is helemaal klaar met links.
  Ze weten niks,ze kunnen niks,ze trappen alleen maar rotzooi.

 3. Kretoloog

  En nog even voor Michael: de moordenaar van Pim Fortuijn heet Volkert van der Graaf. Om hem met van der G. aan te duiden, wijst op een volkomen misplaatste politieke correctheid. Die ook door laflinkse media als NRC, Trouw en Volkskrant wordt gehanteerd. Maar zelfs in de debatten en verslagen van de Tweede Kamer wordt Volkert met zijn volledige naam genoemd. Van der GRAAF dus.

  1. Kretoloog

   Is inmiddels aangepast, zie ik. Prima!

 4. annagien

  Brrr, wat is die Jensen een walgelijk figuur en Klaver heeft gewoon gelijk.

  1. Fonz

   ah annagientje is ook weer van stal gehaald…

  2. Appelstroop

   geen argument

  3. Appelstroop

   extreem rechts heeft het niet op joden en homo’s (en nog een boel andere dingen)
   wilders is een israel/joden fan, fortuyn was een homo, dat extreme rechts van de groene khmer blijft toch vreemde leiders kiezen.

   1. Sharktyricon

    Anti-islamgedachtegoed naar de voorgrond
    De belangrijkste ideologische drijfveer die in de afgelopen jaren steeds meer naar voren is gekomen voor groepen
    en personen binnen de rechts-extremistische beweging is het anti-islamstandpunt. Deze ontwikkeling begon vanaf
    2014 duidelijke vormen aan te nemen als gevolg van twee gebeurtenissen:
    • het uitroepen van het kalifaat door ISIS en de reeks van jihadistisch terroristische aanslagen in West-Europa
    die daarop volgde;
    • de vluchtelingenstroom die in de loop van 2015 op gang kwam naar Europa en Nederland.
    Bron:AIVD verklaring over verschuivingen binnen extreem-rechts

    Je statement over antisemitisme zijn behoorlijk achterhaald, ik raad je aan het bericht van de AIVD over extreem rechts eens door te lezen voordat je dit soort uitspraken doet, ook binnen de gay communities wordt er steeds meer steun verleend/gezocht binnen radicaal danwel extreem rechts. Enerzijds nemen rechtse partijen deze steun van harte aan omdat het ze groter maakt maar anderzijds blijven ze nog steeds wel vast houden aan het idee van het traditionele gezin.
    Mocht je nu gaan roepen dat partijen als FvD niet tot het extreem rechts behoort valt ook dat te weerleggen doordat fvd weldegelijk steun heeft gekregen van NVU (openlijk) en ze samen meerdere malen open partijbijeenkomsten hebben georganiseerd. Publiekelijk neemt baudet afstand van de NVU maar vist weldegelijk in de vijver van de NVU naar zieltjes. Achteraf kan hij zeggen dat hij niet weet wat de persoonlijke overtuigingen zijn van aanhangers danwel partijleden, maar op het moment dat je samen met de NVU bijeenkomsten organiseert of hun steun krijgt mag je toch met redelijke zekerheid aannemen dat mensen die uit die hoek komen een niet gematigd rechts beeld van de wereld hebben.

    1. Fonz

     Oh dus als Samir. a zegt jou te steunen ben jij automatisch terrorist, bedoel je dit te zeggen?

     1. Sharktyricon

      Nee, als je steun van hem krijgt zonder dat er wederzijds contact is kan je daar niet zoveel aandoen. Als je echter duidelijk over en weer hebt gesproken over telefoon danwel chats over steun en/of om samen meetings te organiseren dan is er sprake van een wederzijds belang en een gedeelde visie. (dit is gebeurt tussen leden van de NVU en leden van de fvd, inclusief dhr baudet)

     2. Willem Bever

      🙂

  4. ikweetwatikwil

   Waarom Annagien is Jensen een walgelijk figuur. Van Klaver weten we waarom hij een walgelijk figuur is. Hij heeft veel weg van zo’n sekte leider en dat is pas eng.

  5. Hendrie1963

   Jij bent ook een ziek geestelijk gestoorde. Voor jullie soort moet de doodstraf weer worden ingevoerd.

   1. Hendrie1963

    Misschien is het voor jou wel verstandig om alle afleveringen van Jensen te gaan bekijken. Het geeft een heel vrij gevoel. Je hoort alleen maar de waarheid. Een psychiater heeft voor jouw geen nut meer. Ik zou zeggen probeer het eens. http://www.jensen.nl

  6. josemoonen@70

   Jij misselijk smerig mens !!!!!!!!!!! ook een links tintje ??????????? wat doe je hier, trol ????

  7. Fuster

   Robert van der Noordaa, Johnsen, Bint, Grote Trek, Op Koers, Kim de Roder, Brenda Welsh, annagien, etc…

 5. Heras

  Daarbij zijn ze nog antisemitisch.
  En zonder kritische voorwaarden pro hamas en PA.
  Ze ronselen kinderen, want die kun je beïnvloeden.
  en volgens mij steunen ze financieel domme extinction rebellion.
  Dan vraag ik mij af; waar staat hun “Groen”dan voor.

  En dan ga je emmeren over een tweet; dat nog waarheid bevat ook

 6. Jack Flash

  Thierry zal net als Geert zwaar beveiligd moeten worden vrees ik.
  Extreem links begint weer gevaarlijk vals te worden.

 7. Kristalix

  Zegt de naam Yasser Feras niet genoeg?

 8. s.a.r.k.o

  Provocateur Mike schrijft-
  Laten we in godsnaam hopen dat Baudet goed beveiligd wordt.-

  Dat geldt ook voor Klaver en Jetten, door het constant demoniseren door DDS kan er zo maar een geflipte denken dat hij de redder des vaderlands is.

  Man man de haat jegens links is gewoon ziekelijk.

  1. Fonz

   “links is gewoon ziekelijk.”

   Klopt links is ziekelijk,….

 9. Steiner

  Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 118 DDS-lezers gingen u al voor!

  Als DDS lezer moet je wel loco zijn om op dit verzoek in te gaan.

  1. s.a.r.k.o

   Past u wel op, Joris wegen zijn ondoorgrondelijk.

 10. plakband

  Groen links is de belangrijkste oorzaak van de stikstofcrisis.
  Er is geen teveel aan stikstof.
  Ondoordachte benoeming van natuurgebieden verdringt de Nederlanders.
  Ongecontroleerd importeren van gelukszoekers verdringt de Nederlanders.
  Uw stem op Links is een zelfmoord-stem.
  Tem FvD of PVV en Nexit

 11. yellow thread street

  Het is al jaren bekend, rechts denkende mensen zijn realistisch en accepteren kritiek als het terecht is en kunnen ook omgaan met verlies.
  Links denkende mensen zijn snel op hun teentjes getrapt, verlies is voor hun een doodzonde en ze gaan rare dingen zeggen en doen.

  Klaver heb ik nog nooit serieus genomen, deze man heeft met grote moeite het vmbo gehaald, het is bekend, hij heeft moeite met rekenen, schrijven en lezen.
  Verder heeft hij zijn hele leven de kantjes er vanaf gelopen en gewoonweg niets gepresteerd.
  Alleen met mooie praatjes heeft hij zich naar boven gelikt.

  Het is een grote schande dat dit soort figuren iets over Nederland te zeggen hebben, ze hebben het verstand van een ééncellige, en wanneer je ze de macht geeft dan helpen ze ons land in de kortste keren volledig om zeep.
  Van zichzelf vinden ze overigens dat ze uiterst moeilijk werk doen en perfect presteren in ons landsbelang.

 12. crimson1960

  We moeten die linkse drek gewoon aanpakken zoals Robert Jensen zegt. Met de grond gelijk maken. En zeker geen excuses maken aan dat linkse tuig.

 13. Johnsen

  Jensen heb ik nooit serieus genomen. Wie gelooft deze man die voor stemmingsmakerij is?

  1. Mariposa78

   Vhl gtssdm heb ik ook nooit serieus genomen. Wie gelooft deze man die voor stemmingsmakerij zorgt?

  2. Ron

   En hoe noem jij wat klaver doet?
   Juist stemmingmakerij pur sang.

   Links bedient zich nog steeds van dezelfde tactiek als 80 jaar terug, zwartmakerij, valse voorwendselen enzovoort.

 14. Kleurloze Politiek

  Robert Jensen is levenloos en wordt overal uitgekotst..
  Het probleem van Jensen is dat ..hij denkt verstand te hebben van politiek maar hij wordt echt letterlijk in elke tv programma uitgelachen om zijn smaakloze argumenten.

  Maar goed zo partijleider zo Aanhang

  1. Fonz

   Aldus nedermoslim kleurloos

  2. Fuster

   “Robert Jensen is levenloos en wordt overal uitgekotst…”

   In jouw dromen! Het is voor jou niet te verteren dat Jensen visie heeft, anti-EU en pro FVD is. Logisch dat jij zo pruttelt.

 15. Jack Flash

  Wel lachen die domme linkse snotneuzen hier.

 16. Joost mag het weten

  “The fascists of the future will call themselves anti-fascists” – Huey Long

  1. Racerfirst

   Joost ik weet wel dat als er fascisten komen dat aan links te danken is!
   Lekker feiten blijven bagitaliseren en goed praten ipv zaken als criminele azcers benoemen en aanpakken!
   Dit doet links al decenia! Pechtold had voor zijn vertrek nog de moed om te zeggen dat ze het in de jaren 80 expres onder t tapijt veegde!

   1. Sharktyricon

    “ik weet wel dat als er fascisten komen dat aan links te danken is!”

    Dat is net zo logisch als roepen dat je iemand hebt aangereden omdat ie overstak.

 17. Racerfirst

  Voorlopig lopen groenlinks en d66 terug naar pvda! Nog even en deze lui zien het licht en stemmen tegen!

 18. Lefty

  CDA en VVD halen de wind uit de zeilen van FvD . Zijn ze toch nog ergens goed voor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.