Ze worden met de dag gekker in Amsterdam! ‘Vrijmibo zorgt voor slechte sociale cohesie vanwege wit privilege’

De gemeente Amsterdam heeft opnieuw een dieptepunt bereikt, wat knap is trouwens. Want ze bereiken keer op keer een nieuw dieptepunt, de linkse coalitiepartners proberen elkaar keer op keer te overschreeuwen met hun rare identitair linkse slogans. Ditmaal is de vrijmibo in het geding. Dit is namelijk een typisch kenmerk van een ‘witte organisatiecultuur’. Snapt u het nog? 

Wat doe je als je als  linkse partij geen inhoud hebt, een burgemeester hebt die zelf ook niet voor 100% functioneert, en ondertussen ook nog in het college zit? Vooral niet met constructieve, noodzakelijke issues bezighouden. D66, GL, SP en de PvdA kunnen dit uiteraard als geen ander.

Sinterklaas op kantoor, de gezellige Vrijmibo, dit zijn allemaal kenmerken van ‘Wit privilege’ en een ‘witte organisatiecultuur’. Hartstikke belangrijk natuurlijk dat deze dingen – die de sfeer juist verbeteren op de werkvloer – direct worden ontmanteld. Want ‘wit’.

Van het dekoloniseren van zo ongeveer alles tot aan wit privilege, voor deze uiterst interessante en totaal niet relevante onderwerpen moet u bij de Amsterdamse raad zijn. Daar doet het college er alles aan om de echte problemen – zoals de enorme criminaliteit in onze hoofdstad – niet aan te pakken.

Ze zijn veel meer bezig met deugpunten te scoren, wat schijnbaar ook belangrijk is.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. hans-e-pans

  Heb vele jaren terug enige jaren in Amsterdam gewerkt, tentijde van de molukse gijzelingen, toen was Amsterdam een bruisende stad.

  Leuk om er af en toe eens naartoe te gaan, maar na verloop van tijd weer snel met de trein terug naar huis.

 2. Broodnuchter

  Straks is Nederlands spreken met elkaar ook bevordering van ongelijkheid. Wie moet er nou inburgeren, wij of zij?

  1. Ron

   Wij moeten ons aanpassen, het spel gaan spelen wat ze willen.
   Ik begrijp het wel dat ze de vrijmibo weg willen dat is inderdaad witte organisatiecultuur.
   Het moet meer naar de zwarte organisatiecultuur toe. Alle dagen thuis en op straat rondhangen is ook een manier om de week door te komen.

 3. Shadow1100

  Druppeltje voor druppeltje……!!!!!!

  De Paasdagen; cowboy en indiaantje; de kannibalen-attractie in de Efteling; negerzoenen; jodenkoek; moorkoppen; Sjors & Sjimmie; blote postzegel; een schilderij van deels ontblote vrouw in een gemeentehuis; de 4 mei dodenherdenking; standbeelden en straatnamen van onze helden; nu weer de naam HAMburger; de term Gouden Eeuw; slavenvergoeding; genderneutraal speelgoed; het Wilhelmus uit het onderwijs; Hagenoot ipv Hagenaar/Hagenees; Sinterklaas wordt pakjesfeest; het Paasfeest wordt voorjaarsfeest; Kerst wordt Winterwende; Carnaval wordt verkleedfeest; de (te witte) vrijmibo.
  Ik wilde pas bij de slager een tartaartje bestellen. Ik zag echter een Turkse man met een Russisch uiterlijk achter mij staan. Toch maar niet gedaan….
  What next???????

  Er wonen straks overal zoveel mensen met een migratieachterstand uhh -grond, dat alle Nederlandse tradities, gewoontes, gebruiken, normen en waarden veranderen of verboden zullen worden.
  Een traditie (Latijn: trádere, overleveren) is een gebruik of gewoonte die van de ene generatie op de andere wordt doorgegeven.
  De functie hiervan is het in stand houden van de maatschappelijke stabiliteit.
  Pinksteren en Hemelvaart worden straks ingeruild tegen ramadan, offer- en suikerfeest. De grote supermarkten doen er al vreselijk aan mee.
  Straks mag zelfs het leuke kinderfeest Sinterklaas en zwarte P…. Ho even, daar is toch al wat mee? Oh ja! Zwarte Piet te zwart, Sinterklaas te wit, te machtig, te katholiek. Wanneer doen ze een keer wat aan Americo, het witte paard van Sinterklaas?
  Maatschappelijke INstabiliteit.

  Pas op uw tellen.…. Stem rechts….!!!!

  1. Stiek

   Wow!

   Hear, hear!

 4. lionol

  Shadow, even voor jouw beeldvoormimg; Americo is niet meer, hij/zij/het is te oud. Het nieuwe paard van Sinterklaas heet Ozosnel. Het is een zwart paard, dat wit geschilderd wordt zodat de pieten het ‘snachts beter kunnen zien. Bron: sinterklaasjournaal 2019.
  Ik vermoed echter dat het paard langzaam aan steeds zwarter wordt, omdat zwart nou eenmaal het modeding is.

  1. Ron

   De naam past niet echt.

 5. Peetjoh

  Waar maken ze zich druk om. Net of ramkrakers, oude vrouwtjes berovers, homoklappers, vrouwenhaters ,winkeldieven,skimmers werken.Het mot niet gekker worden

  1. Buzz68

   En moeten die licht gekleurde ramkrakers niet ook recht krijgen op een deeltijd WW -nu er steeds minder geldautomaten zijn?

 6. Ron

  Wat is er eigenlijk mis of bedoeld hij met directe feedback precies?
  Wat is daar mis mee dat dat de ongelijkheid bevordert?

 7. Baron von Munchhausen

  Links leeft onder een zwarte stolp. Kunnen ze NIET zien wat buiten hun stolp gebeurt:
  ramkrakers, vrouwenbesnijdenis, ouderen berovers, vrouwenhaters ,winkeldieven, fraudeurs, criminele illegalen, sharia, geweld op scholen enzovoort, enzovoort,.
  En……… als genoemde criminaliteit gepleegd zou worden door blanken………?
  De stolp zou dan glashelder zijn!
  PS
  Volgens mij moet een gemeenteraad met beleids ambtenaren zorgen voor een VEILIGE samenleving! Of geldt dit niet in Amsterdam?

 8. trutje

  Nu op de site van de Telegraaf Amsterdam strooit met subsidies voor illegalen opgebracht door belastingbetalers. Geen geld voor daklozen en mantelzorgers afgelopen jaar al 9 miljoen besteed aan illegalen voor yogalessen enz. enz. pure gekheid. Ze moeten die zooi daar echt stoppen.

 9. ikweetwatikwil

  Wat doe je als je als linkse partij geen inhoud hebt, een burgemeester hebt die zelf ook niet voor 100% functioneert, en ondertussen ook nog in het college zit?

  Lekker de boel verpesten . Als de linksen in een bestuur zitten wedden dat daar ook de islam tussen zit en dan ga je wel door de knieën.

 10. Heinrich

  Ben één keer tegen mijn zin in A’dam geweest, moest iemand ophalen van het politiebureau!
  Vrijwillig nog nooit in die waardeloze grachtenput geweest, en dat zal ook nooit gebeuren.
  Zelfs enkele Amsterdamse familieleden kots ik sinds mijn prille jeugd al uit, het zijn ook een stelletje linkse blaaskaken en moslimlovers!

 11. Rud56

  @Shadow1100: +++++++1000x

  Tja, Amsterdam is een geheel verloren stad die bestuurd wordt door compleet gestoorden van PvdA (wat had je ook anders kunnen verwachten), SP, GL, D66.
  Maar ja, nog steeds zijn er dwazen die op deze partijen blijven stemmen!

  Net zo als de idioten die de VVD in stand houden, ondanks al hun leugens, corruptie en totaal jarenlang wanbeleid!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.