Drama bij DENK! HP/De Tijd: ‘Kamervoorzitter Arib adviseerde aangifte tegen Kuzu’

Niemand zag het aankomen en ineens was het klaar! Tunahan Kuzu legde zijn functie als fractievoorzitter van DENK neer en zou de politiek verlaten. Vanwege “de impact op mijn persoonlijke leven”, zo verklaarde hij. HP/De Tijd weet daar echter een héél andere invulling aan te geven!

Temptation Kuzu
HP/De Tijd is niet héél specifiek, maar wél specifiek genoeg. Kuzu wordt in het artikel beschuldigd van ‘grensoverschrijdend gedrag’ met een vrouwelijke medewerker van DENK. Iets dat hem “al jaren” zou achtervolgen. Het blad zegt in het bezit te zijn van een email afkomstig van Kamervoorzitter Arib, waarin staat dat ze de medewerkster adviseert om aangifte te doen. Het was dus volgens Arib niet met het aanbieden van (welgemeende) excuses op te lossen.

Volgens het vermeende (jawel, wij van rechts geloven altijd in innocent until proven guilty, zelfs als het onze politieke tegenstanders betreft) slachtoffer zou er een wederzijdse relatie zijn ontstaan tussen haar en Kuzu. Toen deze eindigde zou een ernstig incident hebben plaatsgevonden waar het ‘grensoverschrijdend’ gedrag van Kuzu de oorzaak van was.

Aasgier Azarkan
De stagiaire ging niet direct naar Kamervoorzitter Arib. Ze probeerde het eerst aan DENK-Kamerlid Farid Azarkan te vertellen, zo zegt ze in het artikel. Die leek in eerste instantie goed te reageren, alsof hij er werk van zou gaan maken. Er gebeurde echter niks. Azarkan zou z’n ogen hebben dichtgeknepen. Toen pas stapte ze naar Arib maar aangifte doen durfde ze niet vanwege de publiciteit. Ze vertrok, pakte haar leven weer op en that’s that. Althans, dat dacht ze.

Opportunist Öztürk
Een paar weken geleden zocht DENK-voorzitter Selçuk Öztürk ineens contact via een tussenpersoon, zo verklaart de vrouw. Hij zou ‘inmiddels op de hoogte zijn’ van haar kwestie er wilde er iets mee doen.

Zij gaf aan niet mee te willen werken met het indienen van een klacht tegen Kuzu. Volgens haar maakte dat voor Öztürk weinig uit. Hij zou met partijprominent Ayhan Tonca en de tussenpersoon Kuzu gaan confronteren met zijn wangedrag. Haar kwestie zou als drukmiddel dienen om Kuzu eruit te wippen. Dat lijkt te hebben gewerkt.

Als dit allemaal waar is, spreekt het boekdelen over alle drie de DENK-Kamerleden. Kuzu om z’n vermeende ‘grensoverschrijdend gedrag’, Azarkan alleen al om z’n wegkijken en Öztürk voor de wijze waarop hij is omgegaan met de man met wie hij zich samen van de PvdA heeft afgesplitst. En dan lijkt het er ook nog op dat Azarkan degene is geweest die Öztürk op de hoogte heeft gebracht van de situatie — waar Kuzu dan weer niets van wist. Met andere woorden, beide lijken te hebben zitten wachten op het juiste moment om toe te slaan en Kuzu eruit te knikkeren.

Volgens Kuzu klopt er allemaal niks van in zoverre dat hij zich hoe dan ook nooit schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Het bestuur van DENK moet nog reageren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Kristalix

  Bwhahahaha, Turkse politici. Ik wacht rustig tot het verhaal naar buiten komt over tukse 2e kamer lulletjes en Sylvana’s turkse anale strapatsen.

  1. Vraagtekentje

   Je kunt een Turk wel uit zijn land halen, maar zijn land niet uit de Turk. Ies koeltoer!

   1. Boudewijn Hummelinck

    Klopt, het verkrachten van vrouwen is een typisch Turks probleem.

    In Nederland worden er werkelijk 27 aangiftes van verkrachting gedaan. uiteraard betreft dat uitsluitend Turkse Nederlanders.

    1. 777

     De eeuwig gebande, en terecht!

    2. Seneca

     @hummeltje
     27 aangiftes van verkrachting per dag, per week, per maand per jaar? gaarne naderre uitleg. je besmeurt nu de Turks Nederlandse bevolking en dat zal door dit blog niet getolereerd worden!

    3. evil knievel

     Deze week 28!!
     incl.die van Kuzu!😁
     Probeert u dit maar lekker recht te lullen,dat mag!😜

 2. Vrijedenkert

  In deze cultuur is de vrouw onderliggende partij en dat is bekend, ook het aangifte doen tegen mannen door vrouwen in deze cultuur is not done en wordt vaak afgeraden, tegen gewerkt of zelfs onmogelijk gemaakt!
  Ook het zogenaamde “progressieve” karakter van deze partij kun je grote vraagtekens bij zetten, veel meer een religieus geinspireerde conservatieve partij die een een progrrssieve indruk wil maken.
  Men zal er in deze partij alles aan doen om zaken onder het tapijt te vegen of te verbloemen.

  1. Boudewijn Hummelinck

   Klopt, de MeeToo-beweging is ook tegen de islamitische cultuur gericht.

   Buiten de islam komt het verkrachten en discrimineren van vrouwen helemaal niet voor.

   1. 777

    Eeuwig geband!

    1. Boudewijn Hummelinck

     777 is een zieke trol die inhoudelijk nergens van weet en ook niets heeft te melden.

     Laten we mededogen hebben met deze trieste sukkel.

     1. 777

      De eeuwig gebande, en zeer terecht!

     2. Boudewijn Hummelinck

      We hebben medelijden me je, arme jongen.

      Mogelijk geeft dat enige troost.

     3. 777

      Eeuwig geband en nooit meer aan de bak op DDS!

    2. Julian

     Waarom kan een eeuwig gebande toch gewoon reageren dan?

     1. 777

      Omdat de eeuwig gebande altijd wordt geband, wordt uitgekotst en daarna steeds weer terugkomt met een andere nick. Hij komt nooit meer aan de bak op DDS.

      Kortom; de eeuwig gebande!

   2. evil knievel

    Niet zo veelvuldig BHtje,ouwe moslimlover!
    Veelal leugens die deze dames aan de klok hebben gehangen om dr n slaatje uit te slaan n byna allemaal zelfbewust gedaan om zich op te werken in de showbizz!
    Dit gaat by de mannekes van denk n hun afkomst echt wel anders hoor!😜

 3. Willem Bever

  Onze wodka drinker Kotsturk////wie had dat nou toch gedacht.
  Denk gaat gelukkig wel strijdend ten onder 🙂

 4. Kretoloog

  Spannend, horen we vast meer over.

  De media zijn ook wel een beetje Corona-moe. Hoogste tijd voor ander sappig nieuws. Dit komt als geroepen.

 5. Rammstein

  Drama?? Het is geweldig nieuws! Dat DENK maar gauw ten onder mag gaan aan interne twisten.

 6. P.Sisterons

  @Kristalix
  Haha, daar zou ik inderdaad niet van staan te kijken.
  Het is in Turkije publiek geheim dat Erdoĝan zich regelmatig vermaakte met köçek (dansjongetjes). Kuzu was er daar eentje van. Hij ging regelmatig met zijn oma op familiebezoek en werd voorgesteld aan Tayip en zal dus wel eens de vinger van de kalief in zijn reet gevoeld hebben. En wacht maar totdat de ex van SS los komt met verhalen. Een snuif kan rare dingen doen met mensen.

  1. Shadow1100

   Nee. Het is een kwestie dat turkse mannen te weinig bloed hebben. Zit het bloed in de hersenen functioneren ze al niet helemaal goed, maar is er dan nog extra bloed nodig om hun geslachtsdeel op te laten opzwellen komen de hersenen echt te kort en dan krijg je dit…….

 7. Fonz

  Er is iets gaande wat wij nog niet zien, ik vertrouw die gasten voor geen meter..

  1. Fonz

   ‘Tunahan Kuzu moest weg om relatie met medewerkster Denk’

  2. yellow thread street

   Je moet altijd oppassen met dit soort volk, het zijn niets anders dan wolven in maatpakken van schapenwol.

   Jaren terug heb ik wel gezien met mijn buurmeisje.
   Een leuke open meid die plotseling verkering met zo’n turkje kreeg.
   Ze werd met alle egards behandeld, zijn ouders zaten goed in de slappe was, en ze gingen al snel trouwen.

   Binnen het jaar veranderde haar leven in een hel, ze moest turks gaan praten, ze moest een hoofddoek op, en ze mocht bijna niet alleen meer de straat op.
   Ze werd gewoon verplicht om volgens de regels van de Islam te gaan leven.
   Het turkje had echter schijt aan haar, hij leefde zijn eigen leven en kwam vaak ’s nachts laat thuis, ze moest dan eten koken voor haar en dan ging hij er nog even op.

   Het enige recht wat ze had was het aanrecht.
   Uiteindelijk is het haar gelukt om van hem af te komen, het was een helse tijd voor haar en ze is door zijn hele familie vaak met de dood bedreigd.

   Ze zijn niet allemaal zo, maar pas op waar je aan begint.

 8. Benny

  Bah, welke vrouw zou zich met deze smerige strontbek vrijwillig in willen laten… Is toch haast onmogelijk, of was het een stiekem mischien een Turkse man…?

 9. 777

  DENK mag helemaal opstappen! Islam is nooit vrijblijvend!

 10. yellow thread street

  Kuzu zal wel gedacht hebben, I grab her by the pussy.

 11. Peetjoh

  Ja het grote voorbeeld. Blijkt ie toch een echte te zijn. Zo 1 die aanrand, zo 1 die haat verspreid, zo 1 die niet moslims dood wenst. Grote verrassing voor al die linkse moslimknuffelaars.

 12. Lex

  Ik hoop echt dat deze over het paard getilde arrogante kwast een jaartje de bak in gaat en daarna het land word uitgezet enkele reis Ankara.

  Ik zeg het al jaren, in de Nederlandse politiek behoord geen moslim of moslim gerelateerde politieke partij thuis. Wij zijn een land met een christelijke en Joodse cultuur en daar behoord allahu akbar niet thuis in de politiek.

  P.S. ook niet te veel in het volk.

  We hebben er al zoveel waarvan het meeste parasiteren in de bijstand.

 13. B. Pascal

  Hoor je Kuzu nog uitvaren tegen SGP van der Staaij? Omtrent vrouwen en huichelarij?!
  Meneer heeft een splinter verweten, de balk vergeten. Klaar!

 14. evil knievel

  N als wij dit grensoverschrijdend gedrag niet goedkeuren zijn wij allemaal racisten want is koeltoer!
  Of niet,
  Opdoeken,al die dubbelepaspoortpolitici!
  NL weer voor (n door) NEDERLANDERS!!!!!

 15. evil knievel

  Of niet,”LINKSENATTEVLOEITJES”,had r moeten staan!🙈

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.